FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«1181920212236»
Stanici05.12.2009 15:31

Bai, daca iese Basescu, pe plan financiar eu voi avea de suferit. Dar, cand vad psd sau culoarea rosie in fata ochilor, imi vine sa urlu, mi-i imaginez pe toti criminalii neamului romanesc care au fost si sunt in psd. Si, cand am auzit ca marioneta, pampalaul, "prostanacul" de geoana a facut o scurta vizita in "Mama Rusie", m-am hotarat. Plm, prefer sa fumez sau sa mananc mai putin dar sa stiu ca am incercat sa opresc nenorocitii de neocomunisti sa ajunga la putere in Romania anului 2009.

Jos comunistii!

P.S. Daca stau bine sa ma gandesc, eu cred ca sunt regalist, dupa felul in care cuget.

Maye05.12.2009 17:24

Alt om hotarat!

Maine vom castiga si nu vom lasa Romania in mana neo-comunistilor!

KERATOCONUS05.12.2009 18:53

:bananadance:

:D
Marius05.12.2009 18:54
Alt om hotarat!

presupun ca base, cel care a facut parte din fsn inca de la incept, cel care a preluat jumatate din fsn odata cu indepartarea lui roman din pd e garantul democratiei, nu? si a originilor sanatoase :)

m-am hotarat cu cine votez! cu nimeni! mai bine dorm juma de ora decat sa-mi pierd timpul cu doi dobitoci si talhari.

Maye05.12.2009 19:37

@Keratoconus

Basescu a recunoscut ca a fost membru de partid comunist.

@Marius

Nu,Iliescu este garantul democratiei.

zloty05.12.2009 20:58

Prefer pe oricine unui pervers ca Basescu si cand ma gandesc ca un comunist tot urla dupa altii ca sunt comunisti ma apuca scarba. Maine o sa ma duc sa votez impotriva mafiei pdl si a pitipoancei ajunsa europarlamentara din banii nostri si a vacii care sta in casa de 1 milion de euro si a tuturor celor care s-au imbogatit lingandu-l in cur pa acest mutant.

Stanici05.12.2009 21:26
Alt om hotarat!

Nooo. Tocmai, ca am muuulte dubii si, daca voi pune stampila pe marinar, o voi pune cu inima indoita.

john_8605.12.2009 21:38
Prefer pe oricine unui pervers ca Basescu si cand ma gandesc ca un comunist tot urla dupa altii ca sunt comunisti ma apuca scarba. Maine o sa ma duc sa votez impotriva mafiei pdl si a pitipoancei ajunsa europarlamentara din banii nostri si a vacii care sta in casa de 1 milion de euro si a tuturor celor care s-au imbogatit lingandu-l in cur pa acest mutant.

Preferi chiar si un criminal ca ilici? pe pitzipoanca nu a pus-o tasu' in parlamentul european, a votat lumea. deci nu e vina lui ca e fi-sa acolo, e vina poporului. razboieste-te cu aia care au votat-o. lasa mai bine sa se (mai) imboateasca patriciu lingandu-l in cur pe prostanac. de fapt nu il linge, ii dicteaza prostanacului.

Nu il sustin neaparat pe basescu dar votez anti psd orice ar fi. ar putea sa candideze si hitler ca l-as vota in fata lui ilici

zloty05.12.2009 21:45
Preferi chiar si un criminal ca ilici? pe pitzipoanca nu a pus-o tasu' in parlamentul european, a votat lumea. deci nu e vina lui ca e fi-sa acolo, e vina poporului. razboieste-te cu aia care au votat-o. lasa mai bine sa se (mai) imboateasca patriciu lingandu-l in cur pe prostanac. de fapt nu il linge, ii dicteaza prostanacului.

Nu il sustin neaparat pe basescu dar votez anti psd orice ar fi. ar putea sa candideze si hitler ca l-as vota in fata lui ilici

Frate daca era in moarte clinica tot ilici ai fi zis ca il controleaza si cand o sa fie mort si ingropat tot ilici o sa controleze lumea. Patriciu Vantu voiculescu au fost toti oamenii lu basescu , diferenta dintre un "om de afaceri onest" si un "mogul care vrea raul tarii" o face daca e sau nu cu Basescu. Toti sunt niste canalii si niste mincinosi dar chiar iti place sa fii luat de prost? a promis marea cu sarea iar dupa 5 ani in care doar s-a imbogatit vine acum si zice o sa fac o sa dreg.... 5 ani nu au fost de ajuns? nu a furat destul?Zimi si mie campania lu fisa cine i-a platito?Apartamentul lu vaca cealalta cine i l-a platit?

Maye05.12.2009 21:48
Nooo. Tocmai, ca am muuulte dubii si, daca voi pune stampila pe marinar, o voi pune cu inima indoita.

Hotarat din alt punct de vedere.

Oricine e mai bun decat Ilici.

Aia cu "vom castiga" , mi-o asum.

john_8605.12.2009 21:49

Am mai spus: pentru faza in care ilici a multumit unor mineri pentru ca au omorat niste oameni nevinovati, votez cu oricine candideaza anti psd, indiferent cat ar fi de rau.

da, deocamdata bosorogul ala infect inca mai controleaza psd ul. peste tot unde umbla geoana ii arata si mutra lui de comunist imputit.

PS: Sa speram ca o sa fie cat mai repede asa cum ai zis tu, mort si ingropat :P

zloty05.12.2009 21:53

Toti mint depinde cum incearca sa o faca , unu incearca sa te minta ca are un proiect si ca o sa faca nush ce plm iar altu care a fost presedinte si nu a facut nici un kkt vine si se bazeaza pe hahaiala si pe prosteala , pa asta vrea chioru ala sa il realeg? pa hahaiala?ca lea facut pisda mare la fetele lui? ca udrea are bani pe mana la care nici nu visa ? a fost nu a facut nimic ii dau la m$$$e pe ce baza sa il realeg? sa puna alt boc ca priministru??

Facem un pact daca moare si el si base sunt multumit iar daca odata cu base mor udrea si videanu (si ciobanu ) pot sa mor impacat:))

john_8605.12.2009 21:56

nici ailalti nu au facut nimic in 12 ani

zloty05.12.2009 22:02
nici ailalti nu au facut nimic in 12 ani

Nu am zis ca aia au fost mai buni ca nu au fost, dar nam vzt sa aiba tupeul ala ordinar al chiorului care vorbeste de parca el acum ar fi aterizat in aceasta tara. a fost 5 ani nu a facut nimic, inafara sa se imbogateasca pe el si pe apropiatii lui . Tot zice ca o sa faca, ca o sa dreaga.. candddd? dupa inca 5 ani o sa vina si o sa zica iar ca mai are nevoie de alt mandat . Votez pa Geoana vad ce face si mortu ala daca in 5 ani nu realizeaza nimic o sa votez pa altu. Dar nu pot sa votez unu care nu a facut nimic din ce a promis iar dupaia vine sa cerseasca votul pa baza la ce??.... la ochi frumosi?

Maye05.12.2009 22:04

ba au facut...au vandut tara.

zloty05.12.2009 22:06
ba au facut...au vandut tara.

Spre deosebire de aceasta fecioara basesciana care lupta pentru acest popor ,care isi da si ultima picatura de sange ca sa ne fie noua mai bine :)))

sabin130705.12.2009 22:09

Eu nu stiu unde vedeti atatea diferente intre ei. :)

Ca daca e sa-i iei la bani marunti cred ca se termina la photo finish.

john_8605.12.2009 22:10
Nu am zis ca aia au fost mai buni ca nu au fost, dar nam vzt sa aiba tupeul ala ordinar al chiorului care vorbeste de parca el acum ar fi aterizat in aceasta tara. a fost 5 ani nu a facut nimic, inafara sa se imbogateasca pe el si pe apropiatii lui . Tot zice ca o sa faca, ca o sa dreaga.. candddd? dupa inca 5 ani o sa vina si o sa zica iar ca mai are nevoie de alt mandat . Votez pa Geoana vad ce face si mortu ala daca in 5 ani nu realizeaza nimic o sa votez pa altu. Dar nu pot sa votez unu care nu a facut nimic din ce a promis iar dupaia vine sa cerseasca votul pa baza la ce??.... la ochi frumosi?

exact asta spuneam. ai vazut in 12 ani ce a facut psd ul. mai ai nevoie de inca 5? si aia au furat.poate chiar mai mult. oricum, daca am de ales intre un hot si un alt hot care e si criminal, il aleg pe ala care e doar hot

PS: daca nu ajungea psd ul in turul 2 ma durea in plua, nu ma duceam la vot si nici nu intram pe topicul asta in veci.

zloty05.12.2009 22:19
exact asta spuneam. ai vazut in 12 ani ce a facut psd ul. mai ai nevoie de inca 5? si aia au furat.poate chiar mai mult. oricum, daca am de ales intre un hot si un alt hot care e si criminal, il aleg pe ala care e doar hot

PS: daca nu ajungea psd ul in turul 2 ma durea in plua, nu ma duceam la vot si nici nu intram pe topicul asta in veci.

Pai acelasi lucru e valabil si pentru pdl ai vzt ce s-a realizat in 5 ani ,trebuie sa fie 10 ca sa realizam ca e acelasi rahat?? Nu pot pur si simplu vota un candidat care vine si imi zice ca o sa faca si o sa dreaga dupa ce in 5 ani a furat din banii nostri si au prosperat doar cei apropiati lui , mi se pare o dovada de tupeu incredibila. Toti oamenii politiciau migrat de la un partid la altu in functie de cum le-a fost lor bine ,acuma sa credem ca toate scursurile sau adunat acolo iar la pdl doar neprihaniti? TOTI SUNT NISTE MIZERII

john_8605.12.2009 22:29

exact. ai mare dreptate! toti sunt niste mizerii! si de ce sa votam mizeria cea mai mare? de ce sa ii votam pe aia care si-au batut cel mai mult plua de noi? (12 ani)

zloty05.12.2009 22:33
exact. ai mare dreptate! toti sunt niste mizerii! si de ce sa votam mizeria cea mai mare? de ce sa ii votam pe aia care si-au batut cel mai mult plua de noi? (12 ani)

Pai acuma ce o sa facem sa ii dam sansa lu base sai ajunga si chiar sai depaseasca pe ceilalti? Eu nu votez partidu ,votez candidatul iar chiorul a fost la putere ,a promis marea cu sarea a facut......nimic iar acum vrea iar vot .....o sa il votez pe geoana iar daca iese el si peste 5 ani la alegeri realizez ca nu e cu nimic mai prejos fata de chior o sa il votez pe oricine candideaza impotriva lui.

john_8605.12.2009 22:38

eu zic ca il votezi pe iliescu. nu stiu daca ai fost atent cand dadeau astia la TV rezultatul de la exit poll: era ecranul imartit in 3: basescu, crin antonescu si, surpriza - in loc sa fie geoana era ala de mi-l doresc mort :) ala e tatucu partidului - el l-a infiintat, el e presedintele lui "de onoare ?!", el conduce partidul ala pana cand isi va da duhul. sa speram ca asta se va intampla cat mai repede. geoana nu va fi presedinte, el va fi trimis doar sa dea mana cu obama, ca treaba presedintelui o va face ilici kgb-istul

zloty05.12.2009 22:46
eu zic ca il votezi pe iliescu. nu stiu daca ai fost atent cand dadeau astia la TV rezultatul de la exit poll: era ecranul imartit in 3: basescu, crin antonescu si, surpriza - in loc sa fie geoana era ala de mi-l doresc mort :) ala e tatucu partidului - el l-a infiintat, el e presedintele lui "de onoare ?!", el conduce partidul ala pana cand isi va da duhul. sa speram ca asta se va intampla cat mai repede. geoana nu va fi presedinte, el va fi trimis doar sa dea mana cu obama, ca treaba presedintelui o va face ilici kgb-istul

Ilici kgb-istul ,base securistul , astept sa fiu multumit sau dezamagit de un candidat , treaba e atat de simpla ...chioru a fost presedinte si nu a facut nimic ,votez geoana iar daca si asta prin deciziile prin care le va lua el sau altcineva ma va dezamagii voi vota la urmatoarele alegeri pe altcineva sau nu voi mai vota deloc. Chiorul nu merita sa mai fie presedinte , crezi ca geoana sau altcineva va putea face din Romania un loc mai rau decat este acum?? eu zic ca nu

john_8605.12.2009 22:51

eu zic ca da

ne contram ca prostii pentru niste jeguri. clasa politica=jeg. mai bine sa asteptam rezultatele de maine si dupa aia sa ne scoatem ochii. eu raman la parerea mea, mai bine votez si o matura sau un fier de calcat decat psd.

zloty05.12.2009 23:01
eu zic ca da

Nu are cum .Votezi pe chior , el isi pune un alt boc presedinte ,isi alege aceleasi cunostiinte pentru posturile cheie in minister , pitipoanca probabil va fi ministru , vaca blonda va sta intr-o casa de 3=4 milioane (cadou popoviciu pe banii nostri) udrea va conduce un minister care nu face nimica cu buget de multe milioane ,iar noi vom fi din ce in ce mai saraci. Daca iti place unde suntem acum ca tara iti zic voteazal pe chior .DAca nu iti place incearca o schimbare , poate va fi mai bine ,poate nu dar daca ne complacem in acest rahat in care suntem acum nu ajungem nicaieri.

«1181920212236»