Se apropieeee...
Se apropieeee...
Ce a ajuns si patriotismul asta.
Patriotismul consta si in mersul la vot.
Patriotismul consta si in mersul la vot.
Da ma, cand ai pe cine si de ce vota. Nu, asa dintr-o inertie masochista hidoasa. Nici ca-i trendy nu mi se pare plauzibil.
Daca nu ma insel in Belgie votul e obligatoriu. Dar aia au ce vota, acolo exista RESPECT, RESPONSABILITATE, BUN SIMT, notiuni care in Romania si-au pierdut sensul din cauza alora care pun capra neamul asta de 20 de ani si culmea ca neamul inca mai sta, le prace, ca-i patriotic.
MoWeed te rog sa ne muti postarile in topicul cu voturile ca sa putem continua discutia fara sa facem offtopic.
Merci.
Daca tot ati deschis subiectul cu juramintele, macar spuneti tot, nu doar ce vreti voi.
Daca afirmati ca Basescu a jurat stramb, dezvaluiti si ca acelasi lucru l-a facut si Geoana prin faptul ca pe durata juramintelui nu a tinut mereu mana pe Biblie, ci a ridicat-o de cel putin trei ori.
Maye, mie mi se pare ca a ridicat de 2 oei mana, o data podul palmii, de 3 ori degetul mic si o data aratatorul.
Bine ca nu i-a pus sa jure cu mana pe Biblie daca au facut pipi dimineata. Pun pariu ca asta va fi noua moda, sa se jure cu mana pe Biblie. Eu propun sa-i duca la poligraf, sa-i hpnotizeze si daca sunt prinsi in offside (o fi si greu) sa-i lege. Corect, Maye?¨
¨Dezvaluiti¨ ![]()
Oaauuu. E fcsteaua.ro aici, nu otv. Senzational.
Corect, Maye?
Ma confunzi.
De mistouri ieftine sunt satul. Am vazut aseara destule la Geoana.
Va las sa dezbateti in continuare, sunteti prea disperati si ati ajuns sa vedeti doar ce va convine si sa va mintiti chiar pe voi.
Maye sti fenomenal. Tu nu intelegi ca mi se rupe de ambii candidati si sunt convins ca sunt n motive pentru care cred ca amandoi trebuie sa fie dupa gratii la ora asta? ![]()
Mistouri ieftine sunt oamenii pe care tu ii admiri atat, mistouri sunt politicile, actiunile, declaratiile lor. Totul se rezuma la un misto de tara asta.
Sunt si disperat, ca nu se mai termina, ca tu si cei ca tine (pedelisti, pesedisti, penelisti, mai nou taranisti) sunteti prea multi si formati majoritate. Si nici nu intrevad vreo schimbare recenta din pacate.
De convenit nu-mi convine nimic din ce se intampla si tot din pacate nu se poate schimba nimic tot din cauza voastra, pentru ca la naiba, minoritatea se supune majoritatii. Deocamdata ce vreau sa vad nu este.
Mai baiatule, tu si cei ca tine mestecati la nesfarsit mizeriile si minciunile sfruntate slobozite de ale idolii tai politici si imi spui mie ca ma mint?
Aseara a fost inca o mostra de bataie de joc incredibila, penibilul celor doi atingand cote paroxistice. Vorbeau de de toate, habar nu aveau de nimic, bateau campii cu gratie, cu aceeasi sfidare scarbosa caracteristica specimenelor din specia lor.
Maye sti fenomenal. Tu nu intelegi ca mi se rupe de ambii candidati si sunt convins ca sunt n motive pentru care cred ca amandoi trebuie sa fie dupa gratii la ora asta?Mistouri ieftine sunt oamenii pe care tu ii admiri atat, mistouri sunt politicile, actiunile, declaratiile lor. Totul se rezuma la un misto de tara asta.
Sunt si disperat, ca nu se mai termina, ca tu si cei ca tine (pedelisti, pesedisti, penelisti, mai nou taranisti) sunteti prea multi si formati majoritate. Si nici nu intrevad vreo schimbare recenta din pacate.
De convenit nu-mi convine nimic din ce se intampla si tot din pacate nu se poate schimba nimic tot din cauza voastra, pentru ca la naiba, minoritatea se supune majoritatii. Deocamdata ce vreau sa vad nu este.
Mai baiatule, tu si cei ca tine mestecati la nesfarsit mizeriile si minciunile sfruntate slobozite de ale idolii tai politici si imi spui mie ca ma mint?
Aseara a fost inca o mostra de bataie de joc incredibila, penibilul celor doi atingand cote paroxistice. Vorbeau de de toate, habar nu aveau de nimic, bateau campii cu gratie, cu aceeasi sfidare scarbosa caracteristica specimenelor din specia lor.
Sabinem te intelg perfect. Daca m-ar lasa Dumnezeu si daca ar exista o metoda sa-i fac sa sufere sufleteste plus fizic as face=o fara sa clipesc. Astia, cu totii merita tot ce e mai rau de pe lume. Daca ei sufletul unui om este mai rau decat sa-l omori, ast aau facut ticalosii atia, ne-au luat sufletele.
Stiu bine ce reprezinta ticalosul de presedinte actual dar daca or sa vina fostii comunisti care au facut ce au facut inainte si dupa 89, o sa fie rau de tot.
Din pacate nu pot sa spun nimic de bine de actualul presedinte, decat sa le fie rusine in mama lor.
Sunt nevoit sa ma duc la vot pentru a vota contra pcr, nu pentru ca am o alta obtiune. O alta obtiune romanii au avut-o dar nu au bagat-o in seama. Intr aici http://bataiosu.wordpress.com/ Dar nu, el nu e bun, el nu are partid, el nu are ........ el nu are..... mama masii....romanii vor schimbare dar cand o au se fofilesc. Omul asta nu a reusit sa stranga semnaturile necesare pentru a candida.
Mi-e greata dar in acelasi timp ma ingrozeste viitorul nostru facut de cei care au vurt sa ne desfiinteze ca popor, mai au putin si o sa reuseasca ce au inceput in 45.
Pentur toti care au uitat ce au facut fsn istii, comunistii in 89 si 90 http://www.romaniantipsd.ro/
Dati mai departe fratilor!!!!!
Stiu bine ce reprezinta ticalosul de presedinte actual dar daca or sa vina fostii comunisti care au facut ce au facut inainte si dupa 89, o sa fie rau de tot.Pentur toti care au uitat ce au facut fsn istii, comunistii in 89 si 90 http://www.romaniantipsd.ro/
Dati mai departe fratilor!!!!!
In concluzie tot cu un fsn-ist votezi.
Unul mai vechi decat Geoana!
De ce nu stati frumos acasa daca nu va plac comunistii?
Ma doare capul cu nehotararea voastra. Ba nu va plac comunistii ,ba ii votati.Hotarati-va oameni buni ce va place.
Am observat la simpatizantii pdl o inversunare in a-si apara conducatorul mult iubit.
Ce se va intampla dupa seara de duminca? Razbel cumva? Sper sa nu fie instigare la violenta din partea partidelor ,mai ales a portocaliilor.
Doamne ajuta!
Partidul,Basescu,Romania!!!!
sunteti amuzanti ![]()
in turul 1 am mers la vot si am pus stampila pe crin in speranta ca nu voi avea un tur 2 de genul asta.
inainte de dezbaterea lulii am citit o declaratie conform careia antonescu l-ar sustine pe gioana si pentru mandatul 2. am vazut parti din dezbatere, l-am vazut pe crin ca o maimuta prin spatele lui gioana si m-am simtit tampit.
din cauza mea, remus Cernea a avut un vot mai putin si a fost intrecut de un bou ca Becali. niciodata nu voi mai face greseala de a vota "raul mai mic".
Sabine nici macar nu stii cu cine vorbesti.
E cald pe Marte?
Eu asa am facut in turul 1, la fel fac si in turul 2. Asa e cel mai rezonabil, rstul variantelor deocamdata nu sunt legale. ![]()
sunteti amuzanti![]()
Cred ca topicul ¨Dezbatere¨ intrece topicul asta la capitolul amuzament. ![]()
Sabine nici macar nu stii cu cine vorbesti.E cald pe Marte?
Da, poate trebuia sa incepem intai cu prezentarile.
E si asta o varianta, sa ma mut pe Marte. Ca daca v-as zice ¨sa vi-i luati pe basescu si pe geoana si pe tot neamul lor neadormit si sa va duceti cu ei pe Marte, si sa va conduca pe voi cate zile mai aveti!¨ s-ar putea interpreta ca atac, sau mai stiu eu ce. ![]()
ala e asa... didactic... mai invata anumiti useri Istoria Romaniei:)
Da, poate trebuia sa incepem intai cu prezentarile.E si asta o varianta, sa ma mut pe Marte. Ca daca v-as zice ¨sa vi-i luati pe basescu si pe geoana si pe tot neamul lor neadormit si sa va duceti cu ei pe Marte, si sa va conduca pe voi cate zile mai aveti!¨ s-ar putea interpreta ca atac, sau mai stiu eu ce.
Eu zic sa mergi numai tu.
Nu pierdem nimic.
Eu zic sa mergi numai tu.Nu pierdem nimic.
Sunt convins ca nu ar pierde nimic Romania fara mine. Eu sunt doar un geniu neinteles intr-un ocean de superficialitate. ![]()
Dar as jura cu mana pe Biblie ca Romania ar avea enorm de castigat fara voi, in frunte cu tovarasul Basescu si tovarasul Geoana.
In concluzie tot cu un fsn-ist votezi.Unul mai vechi decat Geoana!
Ma doare capul cu nehotararea voastra. Ba nu va plac comunistii ,ba ii votati.Hotarati-va oameni buni ce va place.
Am observat la simpatizantii pdl o inversunare in a-si apara conducatorul mult iubit.
Ce se va intampla dupa seara de duminca? Razbel cumva? Sper sa nu fie instigare la violenta din partea partidelor ,mai ales a portocaliilor.
Doamne ajuta!
Partidul,Basescu,Romania!!!!
Din nefericire sunt nevoit sa votes cu cel care ne-a facut disparuta flota pentru ca el s-a nimerit sa fie de partea opusa.
Din pacate situatia creata in acest moment este rezultatul a 20 de ani de nou comunism, cel care "ne-a invatat ce e democratia".
Din pacate prin statul acasa nu se schimba nimic. Daca ar sta toata Romania acasa da.
Doar o noua revolutie de mai poate salva si Doamne ajuta pentru asta!
Cu respect,
Marius
Offf... deabia astept sa treaca si alegerile astea ![]()
Cred ca il votez p ala in rosu...
sau portocaliu... nici nu stiu ![]()
Din nefericire sunt nevoit sa votes cu cel care ne-a facut disparuta flota pentru ca el s-a nimerit sa fie de partea opusa.
Din pacate situatia creata in acest moment este rezultatul a 20 de ani de nou comunism, cel care "ne-a invatat ce e democratia".
Din pacate prin statul acasa nu se schimba nimic. Daca ar sta toata Romania acasa da.
Doar o noua revolutie de mai poate salva si Doamne ajuta pentru asta!
Cu respect,
Marius
Sper ca peste 5 ani sa fim mai destupati la minte si sa avem posibilitatea sa avem de ales in turlu 2 intre un Remus Cernea si ... orice alt candidat cu un CV impresionanant in PCR,FSN,PSD,PDL sau alte caricaturi de partide.
Nu ma voi simti cu absolut nimic vinovat ca nu ma voi duce la vot duminica. Oricine ar castiga ,lucrurile converg catre acelasi deznodamant: colaps.
Remus Cernea,iarta-ma ca nu te-am votat.
Sper ca peste 5 ani sa fim mai destupati la minte si sa avem posibilitatea sa avem de ales in turlu 2 intre un Remus Cernea si ... orice alt candidat cu un CV impresionanant in PCR,FSN,PSD,PDL sau alte caricaturi de partide.
Nu ma voi simti cu absolut nimic vinovat ca nu ma voi duce la vot duminica. Oricine ar castiga ,lucrurile converg catre acelasi deznodamant: colaps.
Remus Cernea,iarta-ma ca nu te-am votat.
Pentru a afla cate ceva despre acest Cernea intar aici: http://www.Romania-vorbeste.ro/ La un momendat a aparut pe site ul nostru un articol de pe Romania-vorbeste. Intr-o zi rasfoiam site ul si am dat peste un articol despre Cernea, mai concret linkul asta duce direct la tinta http://www.Romania-vorbeste.ro/?p=209m intre timp am zis sa caut ![]()
E dureros in ce stare am ajuns.
Printre altle poate arunci un ochi pe site ul altui independent care nu a reusit sa se faca auzit de romani, de nu face parte din sistem: http://bataiosu.wordpress.com/
Is curios ce crezi despre el, dupa ce o sa citesti mai multe pe blogul sau.
Sunt convins ca nu ar pierde nimic Romania fara mine. Eu sunt doar un geniu neinteles intr-un ocean de superficialitate.Dar as jura cu mana pe Biblie ca Romania ar avea enorm de castigat fara voi, in frunte cu tovarasul Basescu si tovarasul Geoana.
Fara voi?
Ete bine si fara tine.
Basescu...in primul tur am votat cu Antonescu,dar acum m-a dezamagit profund aliindu-se cu PCR...![]()
Ar trebui sa fie impuscati ambii candidati pentru mizeria aia de dezbatere. pentru base mai multe gloante ca nush sigur daca la mecla aia de mutant ii ajunge 1 glont.
Pana acum eram ferm convins ca va castiga geoana si psd-ul... Dupa confruntarea de aseara s-a mai egalat treaba.
PS: Daca crapa ilici pana duminica, va castiga geoana detasat... eu sper sa crape duminica la ora 21
Interviu cu matusa copilului lovit de Basescu: