FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«1151617181936»
sabin130701.12.2009 21:31

Maye tu sa dormi linistit daca iese Basescu sau care vrei tu dintre astia. Daca trecem de sfarsitul lumii poate vom mai fi aici pe forum sa vorbim peste vreo 5 ani. Numai timpul te poate convinge.

As face o paralela cu situatia de acum la Steaua. Cine nu s-a convins cu Becali pana la ora asta nu prea sunt sperante ca de acum incolo o va face.

Maye01.12.2009 21:35

Paralela exagerata si falsa.

Gresesti.

Parerea mea.

sabin130701.12.2009 21:42

Maye sti incredibil, tu chiar crezi ca base vrea sa scape tara de hoti dar saracul nu poate din cauza cadrului. Sigur, e de acord sa scoata imunitatea parlamentara dupa ce va arde toate dosarele lui.

Te-am mai intrebat cu boomul asta economic. Care boom frate? Bazat pe ce? In Romania multe piete au fost supraevaluate tot in interesul unor speculanti si bisnitari de nivel national, iar consumul s-a produs pe baza de credit, adica imrumut. Bancile mai aveau un pic si dadeau credite daca te prezentai cu un bilet ratb, mai tii minte? Nu s-au cheltuit banii care exista, s-au cheluit banii pe care credem ca o sa ii facem noi candva. De aici au iesit niste cifre care arata vanzare, rulaj, interpretate e portocalii ca ditamai cresterea economica. Ce produce Romania ca sa consume? Nu crezi ca trebuie sa existe un oarecare echilibru intre consum (boom-ul tau) si productie?

Tot portocalii tai anul trecut pe vremea asta se jurau ca habar nu au ce e aia criza, ca ce daca o fi prin alte tari ca noi suntem betonati; de parca Romania e o tara de pe Marte (desi ea saraca pare o tara din Africa daca te iei dupa infrastructura, nivel economic, politic, indicatori de nivel de trai, de securitate, de sanatate, pib pe cap de locuitor, birocratie etc etc) care nu are nimic a face cu globalizarea, economia mondiala si alte chestii din astea. Ba chiar se bateau cu pumnul in piepturile lor nesimtite ca vor creste salariile si pensiile de sapte mii de ori, chiar promulgau legea in Monitorul Oficial.

Raspunde-mi la intrebarile astea inainte sa mai batem apa-n piua.

Maye01.12.2009 21:58

Boom-ul economic romanesc a fost exact acelasi care s-a petrecut in mai multe tari (gen Tarile Baltice).

Toata prostia cu creditele nu a plecat de la noi si stii si tu prea bine ca este lucratura globalizarii si ca nu ai cum sa stavilesti globalizarea si efectele ei negative.

In mare parte sunt de acord cu tine , ca boom-ul romanesc a fost unul fad , tocmai pentru ca marile companii nu au capital 100% romanesc(pentru asta te rog sa il intrebi pe Marius de perioada 2000-2004).

Sistemul de creditare simplist provine din leaganul otravit al globalizarii si al secaturii populatiei , si anume SUA.Acolo pana la criza primeai credit fara sa ai locuinta.

Si inca un aspect la care tin sa iti raspund.Poti sa spui ce vrei , dar anul trecut prin perioada asta , nimeni nu pronostica ca aceasta criza va lovi asa puternic Romania , iar instabilitatea politica pot sa garantez ca a accentuat efectele , cel putin la nivel media si vizual.SUA a avut probleme uriase , te-ai fi asteptat ca Romania sa nu aiba?

In momentul izbucnirii crizei mondiale , in Romania era campanie electorala.

Corect?

Zi-mi un partid care ar fi venit cu un proiect guvernamental in care scria ca Romania va fi grav atinsa de criza si ca vom avea probleme uriase cu plata indemnizatiilor si salariilor bugetare.Chiar daca ar fi avut datele nimeni nu le-ar fi spus si asta tine de marketing electoral si de diluarea adevarului , pentru ca pe astea se bazeaza politica.Democratia greaca a murit.Politica sfanta nu exista.

Stii ce ma deranjeaza foarte mult ?Ai spus ca ei au promis ca vor majora de 7 ori salariile , pensiile etc.

Dar promisiunea asta e o promisiune care se intinde pe toata durata mandatului(in caz de deplinatatea a functiilor si conducerii).Atunci de ce iesim dupa 1 an si improscam cu noroi ca nu si-au respectat promisiunile cand a trecut doar 1/4 din mandat?

Alexandru H.01.12.2009 23:04

Maye, ai poate 21 de ani dar ai mai multa dreptate decat multi varstnici pe care ii cunosc. Stiu pe cineva caruia nu ii pasa deloc ca au murit oameni la mineriade sau in revolutie dar e obsedat de casa din Mihaileanu. Nu intelege deloc nuantele, ca in turul 2 votezi cea mai putin proasta optiune, nu cea mai buna. Ii numeste pe studentii aceia lasi, dar ma innebuneste cu faptul ca Basescu e izolat diplomatic.

Sincer s-a terminat. Au trecut 20 de ani de la acele evenimente, nu s-au gasit vinovatii, Iliescu inca ranjeste si da lectii iar noi mergem la vot pentru a-l sustine pe Geoana. Nu le mai pasa decat de burti, de liniste, de ingroparea adevarului. Apropo, daca ar citi baietii interviurile din Romania Libera si GSP ale lui Traian Basescu, ar descoperi un om extrem de critic la adresa Elenei Udrea, Monicai Ridzi etc.... Oare Geoana ar putea sa aiba aceeasi atitudine in legatura cu Ilici, Hrebe sau Vanghelie? Nu cautati in ziare, va garantez eu: cu exceptia grupului de la Cluj, Iliescu nu a intrat in gura nimanui de acolo. E acelasi tatuc providential.

Astazi, Sarbu l-a unit pe Iliescu cu Coposu. Mi-e o jena de mor, mai ales cand imi amintesc ca in 1996 un nenorocit ca Emil Constantinescu devenea presedinte doar pt ca fusese favoritul lui Coposu. Doina Cornea il sustine pe Geoana si ii compara pe timisorenii iesiti in Piata operei cu minerii. Iliescu ii numeste necivilizati iar Ciuhandu declama, alaturi de stafia PSDista din spate, ca ei lupta impotriva comunismului si pentru punctul 8 din Proclamatia de la Timisoara. Daca nu ar fi asa de tragic, ar fi o gluma foarte buna.

bebeto01.12.2009 23:20

pntcd-ul s-a ingropat de tot pe data de 1-dec-2009 INRI. cica pntcd va candida pe liste comune cu psd la alegerile din 2012.declaratia lui ciuhandru.Coposu si Maniu,Dumnezeu sa-i ierte,cred ca se rasucesc in mormint cind vad ce-a mai ramas din partidul lor.

sabin130701.12.2009 23:22
Si inca un aspect la care tin sa iti raspund.Poti sa spui ce vrei , dar anul trecut prin perioada asta , nimeni nu pronostica ca aceasta criza va lovi asa puternic Romania [..]

Nu, era destul de evident. Cel putin eu am prins valul mai devreme, mai la vest. Exact cand tot Vestul resimtea deja vizibil efectele crizei Basescu ranjea tamp la TV, spunand ca aceasta criza de fapt e o prostie, o conspiratie facuta impotriva carierei sale politice, si ca de fapt, haha, eu fac salariile la profesori de 2 ori mai mari, fara numar.

, iar instabilitatea politica pot sa garantez ca a accentuat efectele , cel putin la nivel media si vizual.

Pai si cum ai scuza tu clasa politica din Romania se pieptana cand tara de fapt ardea?

SUA a avut probleme uriase , te-ai fi asteptat ca Romania sa nu aiba?

Pai eu ce zic?

In momentul izbucnirii crizei mondiale , in Romania era campanie electorala.

Corect?

Zi-mi un partid care ar fi venit cu un proiect guvernamental in care scria ca Romania va fi grav atinsa de criza si ca vom avea probleme uriase cu plata indemnizatiilor si salariilor bugetare.Chiar daca ar fi avut datele nimeni nu le-ar fi spus si asta tine de marketing electoral si de diluarea adevarului , pentru ca pe astea se bazeaza politica.Democratia greaca a murit.Politica sfanta nu exista.

Macar sa nu mai fie atat de scarbosi cu declaratii ca nu mai pot dormi noaptea de grija romanilor. De parca e de-a dreptu´ idealist sa le ceri un pic de bun simt macar. Daca tu crezi ca la noi se face politica, ca asta e politica, atunci eu ma dau batut.

Stii ce ma deranjeaza foarte mult ?Ai spus ca ei au promis ca vor majora de 7 ori salariile , pensiile etc.

Dar promisiunea asta e o promisiune care se intinde pe toata durata mandatului(in caz de deplinatatea a functiilor si conducerii).Atunci de ce iesim dupa 1 an si improscam cu noroi ca nu si-au respectat promisiunile cand a trecut doar 1/4 din mandat?

Asta-i chiar buna, bravo. Le-ar mai trebui vreo 16 mandate sa urneasca ceva. De exemplu pentru Autostrada Transilvania e nevoie cam de 10-11 mandate.

@bebeto

Da, dar tot in interes national e. :sick:

Maye02.12.2009 00:05
Nu, era destul de evident. Cel putin eu am prins valul mai devreme, mai la vest. Exact cand tot Vestul resimtea deja vizibil efectele crizei Basescu ranjea tamp la TV, spunand ca aceasta criza de fapt e o prostie, o conspiratie facuta impotriva carierei sale politice, si ca de fapt, haha, eu fac salariile la profesori de 2 ori mai mari, fara numar.

Ma repet.Ca va lovi asa puternic.Ca va lovi tara era clar in perioada aia.

In rest , parerea mea este ca exagerezi.

Pai si cum ai scuza tu clasa politica din Romania se pieptana cand tara de fapt ardea?

Nu intentionez sa scuz clasa politica din Romania.

Macar sa nu mai fie atat de scarbosi cu declaratii ca nu mai pot dormi noaptea de grija romanilor. De parca e de-a dreptu´ idealist sa le ceri un pic de bun simt macar. Daca tu crezi ca la noi se face politica, ca asta e politica, atunci eu ma dau batut.

Nu e politica.Stanga cu dreapta mana in mana , mai rar auzi.La noi uite ca se poate.Plus taranisti/conservatori si minoritati.

Romania e un exemplu cum nu se face politica!

Asta-i chiar buna, bravo. Le-ar mai trebui vreo 16 mandate sa urneasca ceva. De exemplu pentru Autostrada Transilvania e nevoie cam de 10-11 mandate.

Buna , nebuna , asta e adevarul.Peste 3 ani (daca vor guverna)le poti da in cap si nu voi avea ce sa mai zic.

vlad02.12.2009 07:17
Maye, ai poate 21 de ani dar ai mai multa dreptate decat multi varstnici pe care ii cunosc. Stiu pe cineva caruia nu ii pasa deloc ca au murit oameni la mineriade sau in revolutie dar e obsedat de casa din Mihaileanu.

@AlexH,

De unde ma cunostui tu pe mine de faci asemenea afirmatii?? De unde stii tu ca nu-mi pasa ca au murit oameni in '90? Scoate-ti Alex ochelarii aia de cal si vezi realitatea. Nu te mai lasa ametit de logoreea lui Basescu. Ai vreo problema ca nu-l mai simpatizez pe Basescu? Alex ,eu am copii de crescut si nu am puterea si parghiile lui Basescu sa reusesc.Habar nu ai cum ma zbat sa le ofer ceva mai bun dar ma lovesc de cercul exclusivist si al mogulilor rai dar si buni. Este de-a dreptul jignitor sa vezi ca lumea crapa de datorii si foame in tara iar Presedintele se plimba in mod jalnic intr-un Logan pana la bobul de schi(cati isi permit sa inchirieze un asemenea vehicul?). Altii nu au vazut muntele decat la televizor. Basescu sta mai putin pe la Cotroceni dar isi face veacul pe la nunti si sindrofii. Ce exemplu de presedinte e asta?

Sa vii sa-mi dai lectii de morala cand ma vei duce de manuta la locul unde ai stat in '89 in Piata Revolutiei si strigai din toti plamanai :Jos Tiranul!"

De unde stii tu ca am fost eu de acord cu mineriadele??? Adversarul lui Basescu este Geoana! Nu Iliescu.Ala mai are cateva zile si crapa si scapam de el. Nu poti sa-l vezi pe unul dracu' gol iar pe altul cearsaf la fecioara in noapte nuntii.

Ce se va intampla duminica seara daca presupunem ca va castiga Geoana? Se lasa cu morti si raniti ?

Fratilor,Basescu este mai vinovat decat Geoana in problema mineriadelor. A fost factor direct in mineriade.

Hai salasam ce s-a intamplat acum 20 de ani.Sa-i lasam pe altii care au trait acele momente sa ne zica daca nu s-au saturat cumva de demogagie si instigare la violenta. Eu m-am scarbit. Vreau o tara normala.

Va rog sa ii judecati pe cei 2 candidati,nu pe cei care ii sustin. Fara atacuri la persoana.

Eu sunt comunsit pentru ca imi critic presedintele,pe care l-am ales?? Nu am voie sa-l cert? Nu trebuie sa ne dea si noua explicatie de ce nu a facut ceva pentru romani? Pentru toti romanii,nu doar pentru cele cateva ,milioane de romani care l-au ales(3,4...)

Repet la 10 postari. Nu am votat nicodata PSD,FSN,PDSR sua cum ii mai zicea.. Am voata contra lor tot timpul. In primul tur am votata Antonescu. In turul 2 ma spal pe cap si nu ies din casa. Discutiile sunt : Cat de rau este un candidat si cat "de mai rau" este celalalt. Eu zic ca ambii sunt rai. unii zic ca altu-i bun si altu-i rau.

Romania, trezeste-te! (asta refrenul in fata la Casa Poporului in 2004). Intre timp lumea s-a trezit,a cascat ochii si a descoperit raul (cel mic,cel mare) si-i spune in fata :Ati mintit Domnule Presedinte!

predatorpulse702.12.2009 08:18

O sa fac eu pe Gica Contra si va intreb: de ce mama naibii votati? Ca sa alegeti raul cel mai mic? Eu m-am saturat de "raul cel mai mic",vreau sa merg la vot increzator in ala pe care pun stampila,nu ca sa i-o trag adversarului care nu-mi place. Pe noi inca nu ne-a lovit criza din plin si in loc sa auzim planurile CLARE,DETALIATE ale celor 3(base,geaona,crin) despre cum sa iesim din criza si sa supravietuim in urmatorii ani,astia inca se cearta cine e mai comunist manipuland pulimea(v-a placut expresia asta,nu? :D) pentru a-si realiza obiectivul,si anume acela de a veni la putere.

Nu vedeti penibilul in care ne aflam de atata amar de vreme? Base cu clica lui jenanta(videanu,berceanu,udrea,boc),un presedinte care a mintit de atatea ori incat nici nu mai tin minte toate episoadele,care a tinut tara in scandal si practic izolata din pc de vedere diplomatic,care n-a stiut sa creeze stabilitate de nici un fel,mai vrea sa vina inca o data la carma tarii desi nu a dovedit NIMIC in acest mandat. Singurul lucru bun a fost faza asta cu reducerea parlamentarilor dar in cel mai pur stil romanesc am **** si faza asta aproband parlamentul unicameral. Sunt atatea episoade jenante ale gastii lui base incat as putea sa scriu pana dimineata.

De psdisti as putea sa scriu pana la urmatorul craciun. Sunt sigur ca Geoana e foarte "curat",desi inca nu a putut sa dovedeasca sfertul ala de milion pe care il are din declaratia de avere iar odata ce vina la putere,are datorii de indeplinit fata de camarila psd-ista,vezi oameni gen vanghelie,nastase,ca sa nu mai zic de tatucul lor.

Si ce ma enerveaza cel mai mult in tara asta este amatorismul politic. Astia sunt atat de prosti incat nici nu stiu sa mimeze adversitatea bai frate,habar n-au de regulile jocului si nu stiu cum sa-si construiasca imaginea politica,sunt niste IPOCRITI de prima mana. Cum dracu acuza base pnl-ul de aliere cu psd cand el a facut asta deja,desi ei sunt de dreapta teoretic? Cum dracu poate base sa lase pe udrea,boc,etc sa dea cu mucii in fasole de atatea ori prin atatea actiuni si gesturi imbecile(care le dovedesc incompetenta) atat timp cat el stia ca va candida si a doua oara? Cat de tampiti sunt cei de la psd,cei ce inca il tin in brate pe iliescu,crezand ca acesta le aduce voturi,cand de fapt ar fi mult mai castigati macar de ar mima lepadarea de tatuc? Pai cand s-au anuntat exit poll-urile,l-am vazut intai pe ilici,nu pe geoana,si am simtit cum imi vine sa borasc bai frate,aceleasi fete dupa 20 de ani.

Pot sa scriu despre aceste inadvertente pana cand mi se toceste tastatura,toate partidele politice sunt vinovate de ipocrizie si incompetenta maxima,nimeni n-a avut coloana cu adevarat sa stea pe doctrina sa sau cei ce au avut au mers spre extreme(vezi prm sau png) in loc sa aiba o pozitie moderata. In momentul in care o sa vina partidul x(in cazul meu preferabil cu o idelologie de dreapta),cu candidatul y,sa-mi spuna CLAR care este directia pe care vrea sa o urmeze tara si cu ce metode in cele mai importante domenii(momentan cele mai grav afectate sunt agricultura si industria,desi toate domeniile sunt praf) prin care sa repare ce mai e de reparat,atunci poate o sa ma gandesc sa merg la vot. Nu vrea sa aflu de la candidatul meu ca celalalt e mai murdar decat el. Sa presupunem ca il alegem pe ala mai putin murdar si ne alegem cu un incompetent care se trezeste intr-o pozitie prin care ii este foarte usor sa fure tara si sa nu faca nimic,pentru ca,nu-i asa,5 ani e la putere indiferent ce vrem noi.

Pana atunci va las sa va votati comunistii in continuare si va certati care e mai comunist/mai murdar. Eu ma ocup cu supravietuirea mea si credeti-ma,faptul ca votez fsn original sau fsn 2.0,nu-mi va schimba viata cu nimic. Noapte buna Romania.

Maye02.12.2009 08:26

Cand va aud cu izolarea diplomatica ma iau toti dracii.

Bai fratilor voi chiar nu realizati pe ce lume traiti?Cum gura ma-sii e Romania izolata diplomatic??

S-a reusit o apropiere extrem de puternica de SUA (si nu sariti in sus ca se bazeaza doar pe factorul militar apropierea asta , ca nu e asa) plus imboldul diplomatic pe care l-am suferit odata cu intrarea in Uniune.

Romania nu e izolata diplomatic!

Izolata diplomatic sunt Somalia sau Eritreea , iar singura tara izolata diplomatic din Europa este Belarusul

.Folositi niste termeni mult prea mari care nu va preamaresc.

Alexandru H.02.12.2009 08:36
@AlexH,

De unde ma cunostui tu pe mine de faci asemenea afirmatii??

Te enervezi degeaba. Daca vorbeam despre tine, iti spuneam numele. In mod logic, nu vorbeam despre tine. Nici nu stiu cine esti, daramite ce credinte ai.

sabin130702.12.2009 08:39

Maye, traiesti in basmele cu Peter Pan si Sailor Moon. I se rupe lu´ SUA de Romania asa cum li se rupe si lu´ Base si domnu´Geo.

In UE am intrat pentru ca tarile din vest sa aiba piata de desfacere, deoarece ale lor lor erau deja suprasaturate., nu pentru ca nu mai puteau de dragul nostru. Daca tu crezi ca Romania in 20 de ani a profitat de pozitia ei geopolitica sau ca va profita de acum incolo nu pot decat sa te compatimesc.

Tot nu mi-ai spus ce produce Romania de vorbesti de boom. Ala a fost boom-ul de dinaintea fasss-ului.

predatorpulse702.12.2009 11:05
Cand va aud cu izolarea diplomatica ma iau toti dracii.

Bai fratilor voi chiar nu realizati pe ce lume traiti?Cum gura ma-sii e Romania izolata diplomatic??

S-a reusit o apropiere extrem de puternica de SUA (si nu sariti in sus ca se bazeaza doar pe factorul militar apropierea asta , ca nu e asa) plus imboldul diplomatic pe care l-am suferit odata cu intrarea in Uniune.

Romania nu e izolata diplomatic!

Izolata diplomatic sunt Somalia sau Eritreea , iar singura tara izolata diplomatic din Europa este Belarusul

.Folositi niste termeni mult prea mari care nu va preamaresc.

In teorie suntem niste membri mandri ai UE si aliati ai Americii. In practica suntem printre ultimii sclavi,alaturi de albanezi,ai UE,mexicanii Europei cum ne-a spus cineva odata insa si asta se va termina pentru ca se pun limite altfel emigreaza tot boborul in Europa. Chiar vrei sa-ti enumar numerosele gafe facute de diplomatii romani in ultimii 5 ani de zile? Care este pozitia noastra fata de Rusia,de la care luam cel mai scump gaz din Europa pentru ca nu stim sa fim diplomati? Pozitia noastra fata de vecini ca Ucraina si cum am lalait-o in mod romanesc cu Bastroe si ne-am luat de aia la nu stiu cat timp dupa ce astia incepusera sa sape pe acolo. Sau vezi faza cu insula serpilor. Americanii ne vor pentru ca avem o pozitie strategica importanta in zona si suntem bot in bot cu zona de influenta ruseasca si in schimb cica ne dau protectie,desi sunt sigur ca ne lasa din brate daca au interese altundeva. Cum au rezolvat autoritatile romane problemele CETATENILOR romani(indiferent de etnie) din Italia dupa faza cu mailat,cand si romani,nu numai tigani,erau batuti de italieni si erau demonizati? Pai iti zic eu,mai mereu au fost cu un pas in urma,se miscau astia de la stiri mai repede decat ei in anumite cazuri,cazuri foarte,foarte tragice,rezolvabile daca era cineva acolo care stia ce face.

Deci da,suntem izolati din pc de vedere diplomatic pentru ca avem diplomatie de 2 bani. Daca eram o tara fara resurse si plasata undeva mai la mama naibii,eram ca somalia acum cu guvernarile pe care le-am avut. Suntem mexicanii europei si nu avem coloana vertebrala in relatiile noastre cu marile state ale lumii insa asta e o caracteristica romaneasca de dintotdeauna,coloana flexibila.

Cred ca asta a fost cea mai mare "realizare" a diplomatiei romanesti pe anul asta:

http://turism.evz.ro/emain/articolul/87690...Romaniei--VIDEO

pda02.12.2009 11:10
Deci da,suntem izolati din pc de vedere diplomatic pentru ca avem diplomatie de 2 bani. Daca eram o tara fara resurse si plasata undeva mai la mama naibii,eram ca somalia acum cu guvernarile pe care le-am avut. Suntem mexicanii europei si nu avem coloana vertebrala in relatiile noastre cu marile state ale lumii insa asta e o caracteristica romaneasca de dintotdeauna,coloana flexibila.

Stai linistit ca pentru unii suntem cu totul o tara de 2 bani.

Maye02.12.2009 12:58

@sabin

Ok,eu traiesc in basme si filme.Te las pe tine sa fi cel destept.

Spor!

@predatorpulse7

Eu nu imi doresc o apropiere de Rusia.Te las pe tine sa iti doresti.

sabin130702.12.2009 13:19

@Maye

Daca e vorba de mare desteptaciune sa vezi niste lucruri evidente si sa nu-mi induc niste justificari coerente la toata mizeria despre care vorbeam inseamna ca da, sunt un geniu.

Si sa stii ca nu e chiar aiurea sa traiesti in basme si in filme. :) Eu mi le dau altfel, probabil de aici unele neconcordante de semnal.

Maye02.12.2009 13:26

Mi se pare ca esti un geniu , doar vezi lucrurile deloc evidente si fara nicio dovada.

Lansati asa usor acuzatii.Americii i se rupe de Romania.

Te intreb simplu?De unde stii?Da-mi o dovada , un citat orice.

Prea multi destepti in tara asta.(nu e un atac la persoana ta)

sabin130702.12.2009 13:33

Ar fi culmea acum sa caut surse, materiale pe net sa desenez evindetele cu pricina, apoi sa caut alte surse si materiale care sa dovedeasca credibilitatea si legitimitatea primelor surse.

Eu cred in fiecare zi la Casa Alba, la Pentagon si pe Wall Street se discuta problema Romaniei. Nu-ti dai seama ca e logic ca suntem insignifinati pentru america? Ce poate fi mai limpede de atat?

As lansa si acuzatii la nivel inalt daca as putea, poate asa s-ar schimba ceva si as fi eliberatorul neamului. :)

Lari02.12.2009 13:33
Cred ca asta a fost cea mai mare "realizare" a diplomatiei romanesti pe anul asta:

http://turism.evz.ro/emain/articolul/87690...Romaniei--VIDEO

Gresit.

Cea mai mare realizare a diplomatiei noastre se numeste Dacian Ciolos, realizare facute contra presiunilor PSD in PE si in CE.

Maye02.12.2009 13:41

@ sabin

Nu ar fi culmea.Ar demonstra ca nu ai spus niste vorbe goale.

Nu se discuta in fiecare zi despre Romania la Casa Alba , dar orice ai spune , eu cred ca avem un aliat puternic.

Daca vrei sa vorbim si despre lucruri adiacente , o putem face , dar mi-as dori sa vorbim pe dovezi si fapte concrete.

@Lari

Pe langa Ciolos , as dori sa remarc si decizia Curtii Internationala de Justitie care ne-a acordat aproape 80 % din platoul Insulei Serpilor , anul acesta.A fost o alta decizie extrem de importanta pentru tara.

Poate multi nu pricep ce inseamna Comisar al Agriculturii , dar asa ca sa va faceti idee , era poate cel mai ravnit comisariat de catre Germania si Franta.

Alexandru H.02.12.2009 13:52

Mai exista si alte fapte.

O pozitie absolut coerenta in Afghanistan si Iraq, acolo de unde ne-am atras o multime de aprecieri.

Faptul ca am stiut sa tinem de pozitia noastra anti-Kosovo, chit ca era foarte simplu sa trecem baricada si sa ne alaturam vesticilor.

Pozitia noastra inflexibila in problema proiectului Nabucco si opozitia absolut justificata la adresa South Stream.

Modul in care am stiut sa ne comportam in momentul crizei moldovenesti (faptul ca Chirtoaca e sustinator al lui Basescu ar trebui sa ne spuna ceva)

Maye02.12.2009 13:59
sabin130702.12.2009 14:27

@Maye

Daca tu mai ai nevoie de mai mult decat concretul care are loc zi de zi de atat timp deja discutia nu-si mai are rostul. Inca mai vezi mistere ascunse in spatele porcaielii.

La fel daca tie ti se pare ca SUA li se rupe de Romania mai mult decat niste interese mult prea mici ca sa le distraga atentia. Eu stiu ca in Romania americanii omoara cu masina cetateni romani fara sa se intample absolut nimic.

Dar tu sa stai linistit ca avem politicieni buni, aliati betonati, doar ca ar mai trebui dezbatut un pic sa se puna la punct mici detalii pe ici pe colo.

Maye02.12.2009 14:43

Ai dus discutia in ridicol.

«1151617181936»