O sa fac eu pe Gica Contra si va intreb: de ce mama naibii votati? Ca sa alegeti raul cel mai mic? Eu m-am saturat de "raul cel mai mic",vreau sa merg la vot increzator in ala pe care pun stampila,nu ca sa i-o trag adversarului care nu-mi place. Pe noi inca nu ne-a lovit criza din plin si in loc sa auzim planurile CLARE,DETALIATE ale celor 3(base,geaona,crin) despre cum sa iesim din criza si sa supravietuim in urmatorii ani,astia inca se cearta cine e mai comunist manipuland pulimea(v-a placut expresia asta,nu?
) pentru a-si realiza obiectivul,si anume acela de a veni la putere.
Nu vedeti penibilul in care ne aflam de atata amar de vreme? Base cu clica lui jenanta(videanu,berceanu,udrea,boc),un presedinte care a mintit de atatea ori incat nici nu mai tin minte toate episoadele,care a tinut tara in scandal si practic izolata din pc de vedere diplomatic,care n-a stiut sa creeze stabilitate de nici un fel,mai vrea sa vina inca o data la carma tarii desi nu a dovedit NIMIC in acest mandat. Singurul lucru bun a fost faza asta cu reducerea parlamentarilor dar in cel mai pur stil romanesc am **** si faza asta aproband parlamentul unicameral. Sunt atatea episoade jenante ale gastii lui base incat as putea sa scriu pana dimineata.
De psdisti as putea sa scriu pana la urmatorul craciun. Sunt sigur ca Geoana e foarte "curat",desi inca nu a putut sa dovedeasca sfertul ala de milion pe care il are din declaratia de avere iar odata ce vina la putere,are datorii de indeplinit fata de camarila psd-ista,vezi oameni gen vanghelie,nastase,ca sa nu mai zic de tatucul lor.
Si ce ma enerveaza cel mai mult in tara asta este amatorismul politic. Astia sunt atat de prosti incat nici nu stiu sa mimeze adversitatea bai frate,habar n-au de regulile jocului si nu stiu cum sa-si construiasca imaginea politica,sunt niste IPOCRITI de prima mana. Cum dracu acuza base pnl-ul de aliere cu psd cand el a facut asta deja,desi ei sunt de dreapta teoretic? Cum dracu poate base sa lase pe udrea,boc,etc sa dea cu mucii in fasole de atatea ori prin atatea actiuni si gesturi imbecile(care le dovedesc incompetenta) atat timp cat el stia ca va candida si a doua oara? Cat de tampiti sunt cei de la psd,cei ce inca il tin in brate pe iliescu,crezand ca acesta le aduce voturi,cand de fapt ar fi mult mai castigati macar de ar mima lepadarea de tatuc? Pai cand s-au anuntat exit poll-urile,l-am vazut intai pe ilici,nu pe geoana,si am simtit cum imi vine sa borasc bai frate,aceleasi fete dupa 20 de ani.
Pot sa scriu despre aceste inadvertente pana cand mi se toceste tastatura,toate partidele politice sunt vinovate de ipocrizie si incompetenta maxima,nimeni n-a avut coloana cu adevarat sa stea pe doctrina sa sau cei ce au avut au mers spre extreme(vezi prm sau png) in loc sa aiba o pozitie moderata. In momentul in care o sa vina partidul x(in cazul meu preferabil cu o idelologie de dreapta),cu candidatul y,sa-mi spuna CLAR care este directia pe care vrea sa o urmeze tara si cu ce metode in cele mai importante domenii(momentan cele mai grav afectate sunt agricultura si industria,desi toate domeniile sunt praf) prin care sa repare ce mai e de reparat,atunci poate o sa ma gandesc sa merg la vot. Nu vrea sa aflu de la candidatul meu ca celalalt e mai murdar decat el. Sa presupunem ca il alegem pe ala mai putin murdar si ne alegem cu un incompetent care se trezeste intr-o pozitie prin care ii este foarte usor sa fure tara si sa nu faca nimic,pentru ca,nu-i asa,5 ani e la putere indiferent ce vrem noi.
Pana atunci va las sa va votati comunistii in continuare si va certati care e mai comunist/mai murdar. Eu ma ocup cu supravietuirea mea si credeti-ma,faptul ca votez fsn original sau fsn 2.0,nu-mi va schimba viata cu nimic. Noapte buna Romania.