FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«1141516171836»
Maye01.12.2009 16:48

Va invit sa comparati electoratul celor doua partide din cele 2 videoclipuri.

http://www.realitatea.net/sustinatorii-psd...deo_689902.html

Marius01.12.2009 17:44

maye, te invit sa-mi spui sincer cine e mai comunist dintre geoana si base.

AG01.12.2009 17:56

imi dau si eu cu parerea si zic k geoana

Maye01.12.2009 17:59

Geoana.

Vorbesc de actualitate si idei.

Ma doare in plua daca a fost activist Base sau nu.Te mai uiti si la slujba omului.

Marius01.12.2009 18:00
imi dau si eu cu parerea si zic k geoana

pe ce se bazeaza parerea ta?

Geoana.

Vorbesc de actualitate si idei.

Ma doare in plua daca a fost activist Base sau nu.Te mai uiti si la slujba omului.

amuzant, cel putin amuzant :)

atunci sa te intreb care e diferenta dintre iliescu si basescu?

vlad01.12.2009 19:14

@Maye,

Nu mai are rost sa vorbim acum despre cele 2 electorate. Basescu s-a facut de rahat prin prezenta la OTV. Si acum este la Dan Diaconescu. Cand am spus ca a ajuns la disperare am fost luat peste picior de niste colegi de forum.

Disperare este si ceea ce au facut sustinatorii aia ad-hoc la Timisoara. Sustinatorii lui Base.

o sa fie show duminica seara. Sunt curios sa vad scenele de dupa vot. Duminica imi voi lua floricele si voi savura din fotoliu tot circul ce va urma. As mai vrea sa vad si niste "lacrimi" marca Basescu.

Cum naibii m-a pacalit un asemena presedinte? Un presedinte fara prestanta,mojic(vezi faza de la Arcul de Triumf cand nu a dat mana cu 2 fosti presedinti de stat),needucat,pervers,mincinos(l-ar face invidios si pe Pinocchio),autoritar,nebun de legat,nesimtit,manipulator,un presedinte care nu-si asuma vina dupa 5 ani.

Ceea ce se intampla in ultimul timp frizeaza bunul simt.

In galeria de diplozi care s-au perindat pe la OTV este la loc de cinste si Traian.

Continuu cu bubele celor 2 candidati.

Traian Basescu : Ioana Basescu ,notar in mod ilicit pentru a-si justifica apartamentul foarte scump facut de prietenul Creteanu. (se stie ca notarii au castiguri foarte mari).

Maye01.12.2009 19:28
atunci sa te intreb care e diferenta dintre iliescu si basescu?

Nu stiu.Habar nu am.Nu cunosc.

Intreaba si tu niste victime ale mineriadelor sau pe celebrii naivi ai loviturii de stat.

Vlad

Cu tot respectul pe care ti-l port si cu toate ideile tale , pe care le aduci aici , imi permit sa iti spun , ca in opinia mea gresesti.

E parerea mea bazata pe teoriile mele si aspiratiile mele.

Cat despre aparitia la OTV , nu vad nimic iesit din comun.Daca era pe Realitatea,Antena,Pro etc. , nu era pana la urma acelasi lucru?Stiu si eu , sa spun asa , IQ-ul urmaritorilor de Otv , dar nu poti acuza o echipa de consiliere fiindca se adreseaza si altui sector decat cel educat.

Cat despre protestele de azi...crede-ma ca nu sunt din disperare...crede-ma , te rog , pentru ca stiu ce vorbesc.

Sunt proteste absolut anti Iliescu si tot ceea ce inseamna resocializarea Romaniei.

O seara buna iti doresc.

Marius01.12.2009 19:33
Nu stiu.Habar nu am.Nu cunosc.

Intreaba si tu niste victime ale mineriadelor sau pe celebrii naivi ai loviturii de stat.

:)

te intreb pe tine cum se poate numi un om care era deputat al partidului lui iliescu in 1990 si ministru al aceluiasi partid in 1991?

cum se numeste un ministru al transporturilor care nu opreste trenurile si masinile cu mineri care vin spre Bucuresti?

cum se numeste un om care nu s-a dezis niciodata de evenimentele abominabile din '90 si '91 la care a fost co-autor, in mai mare sau mai mica masura?

complice cumva?

Maye01.12.2009 19:39

Ministrul Transporturilor poate opri o coloana uriasa de masini/trenuri?

Parca cel de la Interne se ocupa cu ordinea si respectarea legilor.

Oricum in zilele astea , ma astept sa veniti si sa spuneti si ca are 3 urechi :)

Marius01.12.2009 19:45

binenteles ca se pot opri trenurile... CFR-ul se afla in subordinea ministerului, trenurile puteau fi oprite in orice camp de pe traseu. in 1999 cum de s-a putut?

iar coloana aia uriasa nu a fost chiar asa de uriasa, trenurile nu mergeau in sir indian la 5 metri distanta unele de altele si nici nu au sosit in Bucuresti in acelasi timp. minerii au venit in diferite esaloane intr-o perioada de timp.

maye, te rog frumos sa nu crezi ca sunt tampit. eu daca te-am intrebat ceva, te-am intrebat la modul serios, nu am facut bascalie.

basescu, membru al guvernului sau al parlamentului la acele dati, nu a condamnat niciodata actele minerilor. ba chiar a tacut malc. ori pentru mine un om las de genul asta mi se pare la fel de vinovat ca cel care a provocat debandadele.

Maye01.12.2009 19:51
În dimineața zilei de 25 septembrie, in jurul orei 10.00, minerii din Valea Jiului au ajuns in Gara Băneasa cu mai multe garnituri de tren, in posesia cărora au intrat prin violențe, incendieri.

Le-a dat si o gara chiar.

Nu sunt genul care sa faca tampita o persoana daca nu are aceleasi idei ca mine.

Daca aceast lant al nenorocirilor va conduce Romania din nou , dupa 5 ani , sa ne asteptam la miscari de populatie.

Lumea va iesi in strada!

Marius01.12.2009 20:05

lumea va iesi in strada indiferent de care din cei doi va iesi presedinte. majoritate parlamentara nu exista, vor urma sigur anticipate, nu exista nici macar o urma de plan coerent de combatere a crizei care ne va lovi prin primavara, guvernul basescian boc ne-a facut cadou un acord cu fmi ce ne indatoreaza pe cateva zeci de ani pentru ca in mod sigur vor urma refinantari peste refinantari si tot asa :)

n-am zis ca esti genul ala de om, dar nu duce discutia in derizoriu. mi se pare uimitor faptul ca existau pe vremea aia mineri capabili sa conduca garnituri de tren pe distanta valea jiului-Bucuresti (doar au intrat in posesia lor prin violențe, incendieri). ma intreb totodata de ce nimeni nu a actionat un singur macaz care ar fi trimis respectivele trenuri conduse de mineri pe o linie secundara intre, sa zicem Carbunesti si Filiasi? sau intre Rosiori si Videle? ce zici, se putea treaba asta? ar fi putut ministrul transporturilor sa dispuna acest lucru?

Maye01.12.2009 20:09

Tu l-ai dispune cu securistul si spate?

Crezi ca il mai vedeai azi aici?

Eu zic ca il vedeam printr-o puscarie ceva.

Cat despre acordul cu FMI : nu e dracul asa negru.

Marius01.12.2009 20:13
Tu l-ai dispune cu securistul si spate?

Crezi ca il mai vedeai azi aici?

Eu zic ca il vedeam printr-o puscarie ceva.

asta mi se pare extrem de interesant si ma bucur ca ai ajuns aici. recunosti deci, chiar daca voalat, ca mineriadele au fost ochestrate de la cotroceni cu sprijinul, voluntar sau nu - asta o s-o aflam peste 50 de ani la desecretizarea dosarelor :), catorva membri ai fsn printre care si traian basescu.

bon, cum crezi tu ca pot vota un om care a contribuit la aceasta marsavie?

Maye01.12.2009 20:15

Nu a contribuit.Singurul care a dictat a fost Iliescu.

Si nimeni altcineva nu comenta.Ceea ce vreau sa precizez este faptul ca totusi a facut tot posibilul ca aceasta ticalosie sa nu se repete si in 99.

Si atunci...poti numi complice o persoana care nu conta in decizii?

Marius01.12.2009 20:23
Nu a contribuit.Singurul care a dictat a fost Iliescu.

Si nimeni altcineva nu comenta.Ceea ce vreau sa precizez este faptul ca totusi a facut tot posibilul ca aceasta ticalosie sa nu se repete si in 99.

Si atunci...poti numi complice o persoana care nu conta in decizii?

in primul rand, nu ai de unde sa stii cine ce a comandat in acea perioada. poate sa fi ordonat iliescu, poate sa fi ordonat CIA/KGB, poate sa fi ordonat un extraterestru de la Roswell. cand o sa afli concret cine a ordonat ce si care au fost executantii precum si scopurile mineriadelor sa imi spui, poate dam de lucru justitiei impreuna.

ceea ce precizezi tu este irelevant in contextul in care numai in 1991 au murit 4 oameni din cauza minerilor. daca eu il vad acum pe directorul companiei la care lucrez omorand cu sange rece 4 oameni iar peste 8 ani am sa inchid usa de la intrare unor alte posibile victime nu inseamna ca merit aprecieri. raman acelasi complice la crima indiferent de ce voi face ulterior.

si apoi maye, daca base a fost atat de fortat in perioada aia sa se supuna lui iliescu, ce l-a impiedicat sa redeschida dosarele din acea vreme si sa marturiseasca, in acesti ultimi 5 ani ? ca tot spui ca e atat de inocent...

Maye01.12.2009 20:31

Tu spui ca nu a condamnat Mineriadele si toate atrocitatile savarsite de Iliescu?

Pai de asta il acuzat ma, pentru ca nu ati fost atenti o secunda in astia 5 ani.Sclavii televiziunilor(si nu ma refer strict la tine).

Si daca tot nu stim(eu stiu)cine a coordonat Mineriadele de ce il bagi si pe Basescu aici?

Daca o forta superioara (gen extraterestii)au coordonat Mineriadele , cum ii putea opri el?

Sa nu ne mai ascundem dupa deget.

Iliescu este descendenta Impuscatului si el a condus Romania cu o mana de foc.Nimeni nu misca in front.

Oricum deja o dam in diverse si nu vedem esenta:Iliescu trebuie oprit!Pentru mine asta conteaza.Poate sa fie si proful meu de sport presedinte, numai Iliescu NU

Marius01.12.2009 20:37

nu nu, baselu este condamnabil pentru ca a participat activ la mineriade si pentru ca il protejeaza pe cel care a initiat acele evenimente, iliescu sau oricine.

nu ma intereseaza doar sa zica "mineriadele au fost naspa, iliescu e un bulangiu" si gata, maye, ma intereseaza sa spuna (nu mie, procurorilor) ce rol a avut el in desfasurarea evenimentelor, cine si ce i-a ordonat si, in final, sa-i vad pe vinovati in puscarie.

base evident ca nu putea pe nimeni, saracutul si inocentul de el, dar putea sa zica "eu nu ma bag intr-un lucru atat de teribil", sa plece din guvern si din fsn. a facut cumva treaba asta? n-a facut si e complice, indiferent de ce sustii tu.

iar tampenia asta cu iliescu e raul si trebuie oprit ma lasa rece, poate pentru ca am mai mult de 3 clase si am citit mai mult decat ziarul libertatea. si iliescu si basescu sunt doi fosti comunisti nenorociti care ar fi trebuit sa putrezeasca in inchisoare.

Maye01.12.2009 20:42

Hai cu vreo dovada sau macar articol ca el a participat activ la mineriade.

Parerea mea ca sunt vorbe goale.Dar asta e...sunt unul cu 3 clase si vesnic cititor de libertatea.

Marius01.12.2009 20:49

pai ce dovada mai mare decat faptul ca era membru al guvernului si al partidului lui iliescu vrei? de ce nu redeschide dosarele alea, de ce nu spune ce stie daca e atat de nevinovat?

despre tine incep tot mai mult sa cred ca trebuie sa postezi intr-un anumit fel pe forum, asta fiind poate chiar o sarcina de partid. am destui cunoscuti care voteaza cu base in turul 2, insa niciunul nu este atat de... naiv in a-l apara pe base. votul lor e clar anti-psd fiind insa constienti de bubele multe pe care le ale marinarul.

Maye01.12.2009 20:56

Da.

E directiva de partid , pentru ca majoritatea celor activi de pe acest forum sunt niste idioti fara personalitate care pot fi manipulati si influentati usor de unul de 21 de ani , care vorba aia ... are 3 clase si citeste doar Libertatea.

Nu are rost sa mai zic totusi ca asta a fost singurul care a condamnat comunismul si crimele comunismului (aici dupa parerea mea intra si obsesia ta) si ca de aceea este asa iubit de aripa rosie a Romaniei.

Sunt un copil care nu stie nimic , un naiv , un coate-goale , dar sunt unul care azi de ziua Romaniei spune cu mana pe inima ca isi iubeste tara dar se pisa pe acea parte din locuitori care voteaza pentru un kil de carne si o aratura de toamna in gradina.

Ma repet:Iliescu este raul suprem!Nu stiu care este nivelul tau educational , dar ma gandesc ca este unul ridicat in comparatie cu mine , dar in cazul asta e si mai trist faptul ca inghiti galusca astora.

Somn usor natiune!Alegeti bine duminica ca sa traiasca bine astia pe spatele vostru.

P.S. Nu am sustinut niciodata ca Basescu este un om politic perfect.Are bubele lui.Dar la orice ora il votez pe asta decat pe oricare altul care il are in spate pe Satana.

Marius01.12.2009 21:14
Nu are rost sa mai zic totusi ca asta a fost singurul care a condamnat comunismul si crimele comunismului (aici dupa parerea mea intra si obsesia ta) si ca de aceea este asa iubit de aripa rosie a Romaniei.

l-a condamnat, corect, dar unde e legea lustratiei? asa, cu vorbe-n vant e mai greu, practica ne cam omoara cu zile.

mita electorala, slava Domnului, a dat si pdl-ul, a dat si pnl-ul, e cam aiurea sa condamni pe altul pentru o chestie facuta si de tine (nu personal, vb de partid).

nu ti-am spus niciodata ca ai 3 clase, am spus ca eu nu am si nu prea ma impresioneaza "bombasticismul" pro-basescu si felul in care este vazut ca simbolul anti-comunismului in Romania anului 2009.

ti-am spus, pentru mine intre ilici si basescu e o diferenta mult prea mica pentru a ma entuziasma cu ocazia alegerilor si sa votez anti-"comunism".

sabin130701.12.2009 21:21

Da, Basescu e arhanghelul venit pe pamant sa salveze neamul de satana si de alti ingeri decazuti, gen Geoana.

Cum dracu´ sa se ancheteze pe bjune ceva cand ei sunt bagati pana peste gat, se au la mana unii `pe altii cu o gramada de cacaturi, si nici macar nu au de gand sa-sifaca necazuri unii altora pentru ca desi se scuipa peste jumatate de ora se ling, bineinteles in interesul statului. E o telenovela nationala, in care toata lumea se combina cu toata lumea, in timp ce poporul muritor de foame se delecteaza cu porcaielile lor, scobindu-se in nas.

Trebuie sa ai o anumita plamadeala sa crezi ca exista rau mai mic, bine mai mare si alte aberatii de astea cand vorbesti de casele astea de toleranta denumite generic pdl, prm, pcr, pdsr.

Stai linistit Maye ca nu e mare vrajeala ca avem datorie la FMI vreo 10 miliarde si ca la UE cotizam de 2 ori mai mult decat primim. Unde MM sunt proiectele si deci fondurile de cand suntem in UE?

Maye01.12.2009 21:22

Unde e legea?Intreaba-i pe aia care au sters-o subit(dar gandit ) de la guvernare.Aia cu siguranta stiu mai bine...ce mama dracu ca doar despre ei si pentru ei era toata chestia facuta.

Cu mita electorala asa e , toti au dat si dau , si nu o sa neg niciodata ca in toate partidele sunt niste cartite care ne distrug noua tara.

Nu este vazut simbolul anti-comunismului , dar ti-am mai spus , uita-te atent la toata "cariera" lui.

Pentru tine nu e o diferenta intre astia doi...dar crede-ma pentru mine da...una uriasa.

Dar ma repet : N-ai cu cine!

Duminica probabil va mai infrange inca o data tara asta Iliescu.O sa fie inca o lovitura data tarii noastre de acest kgb-ist libidinos.

Maye01.12.2009 21:27

sabin1307

Stii prea bine ca s-a incercat anchetarea unora , dar s-a parasit Parlamentul cand era nevoie de avizul lui.

Daca nu stiai unul dintre principalele obiective ale lui Basescu este disparitia imunitatii parlamentare.Asta o sa o reuseasca in 5 ani , pentru ca asta e un lucru al naibii de important.

Zi-mi o tara din UE care in 2 ani a reusit un boom economic si o crestere a nivelului de trai uriasa.

In Ungaria s-a iesit in strada pentru ca se murea de foame prin reformele duse de Guvernul Gyurcsani.

«1141516171836»