Dar am si spus ca oricine ar fi presedinte nu mi-ar schimba radica viata in bine. Si ca nici nu am asteptari de la vreunul din ei. Doar ca nu pot trece cu vederea ce s-a intamplat in 89-90 si de aceea nu pot vota cu PSD.
Ei uite nici eu nu pot trece cu vederea ce s-a intamplat intre 2004-2009 si de aceea nu mai pot vota Traian Basescu.
Ne povestesti si noua ce s-a intamplat intre 89-90 daca iti mai aduc aminte? Dar un raspuns mai explicit ,nu unul evaziv ca la intrebarea "de ce a negat TB ca a fost la Grivco".
Traian Basescu nu a raspuns "nu" la aceea intrebare in prima faza iar apoi si-a amintit brusc. Realizatorul l-a intrebat "Sigur nu ati fost in 2004 la Grivco???". Pai daca stiam ca s-a intamplat asta atunci nu-l votam pe acest presedinte mincinos.
In definitv ,cu ce este Basescu mai bun decat Geoana???? A condus cumva Geoana tara anii astia?? Eu parca stiu ca Romania a vut un presedinte pe numele sau :Traian Basescu. Un presedinte care si-a protejat prietenii si familia in foarte multe afaceri dubioase. Care a saltat-o pe EBA in functii inalte,care a imbogatit-o pe Ioana Basescu prin relatiile de afaceri cu Puiu Popoviciu. Ai uitat de monopolulul pus de Elena Udrea pe parcarile din Bucuresti? De bordurile lui Videanu? De asfaltarile in toata tara??? Cati km de autostrada s-au facut?? Dar banii au zburat. Si asfaltarile alea s-au facut in mare bataie de joc. Ai uitat cumva de prietenia lui Basescu cu Gigi Becali. De spritul pe care l-au avut la Golden Blitz? Sau nu-si mai aminteste de acele fapte? De gradele pe care le-a dat unor oameni care n-au nici cea mai mica legatura cu Armata? Unul dintre beneficiari este Gabriel Oprea,care desi aflat in barca PSD,este numit ministru la interne si numeste de la siesi putere un sef pentru "2 si-un sfert".Apoi a devenit "independent".Iar in guvernul Negoita a fost propus pentru sefia MAI. Pai nu stii ce prietenii ii leaga pe Cocos si Oprea? Asta in timp ce diminua soldele unor oameni care s-au lupta la propriu pe front.Alt beneficiar a fost Ontanu,care brusc il sustine si el pe Basescu.
Nu te-a deranjat cumva replica lui Basescu la criza prin care trece Romania :"Nu ne-am propus sa iesim din criza".
Te-a incantat cum a fugit Ceauseasca,pardon Udrea de la comisiile parlamentare?? Nu ai observat ca se sterg la fund cu legile tarii? Negi cumva ca toate functiile cheie sunt ocupate de cei pe care i-a impus Basescu?? De la Justitie pana la Servici Secrete???
Acum zi-ne si despre Geoana ce-a facut in 5 ani ? Cand acuzi pe cineva trebuie sa si argumentezi.
Si sa fie clar,nu am votat PSD sau Geoana dar imi doresc sa vad si argumente pentru cei Pro Basescu. Nu doar sa se motiveze votul pentru Basescu ca unul anti-PSD.
In plm ,nu sunt comunsit,nici fsn-ist,nu am beneficiat de pe urma niciunui presedinte. Am fost in '89 si eu in Piata Revolutiei cu maica-mea.Sunt doar familist.Si incerc sa fac si eu ceva pentru copiii mei.Dar ma lovesc si de mogulii rai si de mogulii buni.Ma lovesc si de cei care au privatizat tara(care sunt din toate partidele) dar si de capitalistii de moda noua,gen Prigoana sau Videanu.
As putea vorbi depsre o parte a simpatizantilor Basescu. Sunt oamenii care iubesc OTV-ul,care stau cu ochii pe Taraf,care fac poze cu Basescu pe la nunti si manifestari. Care pun botul la esecul lui Basescu pe seama mogulilor rai.
D'aia nu mai putea Basescu sa faca ce vroia. Nu cred ca asta a fost un impediment pentru el.Niciodata!Unde a putut sa faca doar de capul lui ceva ,a facut-o.Pisandu-se pe legi,pe voia Parlamentului si pe noi ,romanii.
Asta intreb eu:cum poti sa-l urasti doar PSD-ul si sa iubesti Basescu? Este ca si cum ai spune ca urasti homosexualii dar te iubesti cu Naomi (nu Watts,nu Campbell).
http://www.ziare.com/basescu/basescu/guta-...cu-video-962516
PS Ne poate spune cineva cum se numesc patronii de la B1tv,Taraf, sau OTV??