Cateodata iti dau dreptate; n-ai cu cine.
Imi place ca Marius crede ca, daca el e prost informat, toti ceilalti sunt. Pai daca nu a fost acolo, poate vorbeste din ce i-au spus parintii sau rudele care au fost acolo.
prietene, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere 
vrei sa ma apuc sa-ti insir ce carti, articole si saituri referitoare la decembrie '89 am citit eu? daca tii neaparat iti spun, chiar daca nu-mi amintesc absolut toate titlurile. poate mai important decat asta este ca am incercat sa adun informatii din toate sursele, sa-mi formez cat de cat o imagine completa si clara.
n-am reusit. de ce? as putea spune ca poate nu-s eu asa capabil ca voi sa pun cap la cap lucruri evidente. dar nu-i asta. vorbim de lucruri extraordinar de complexe in Romania lui decembrie '89 pe care foarte putini oameni importanti le stapanesc.
spui ca tu sau altcineva aveti "dreptul" sau cunostintele pentru a discuta despre acest subiect pe baza povestilor celor care au fost acolo? poate avea cineva o poveste coerenta si apropiata de realitate si sa nu fi facut parte din varful varfului revolutiei? daca tu crezi esti mult mai naiv decat pari acum. discutam despre perioada in care daca cineva striga "teroristu'" si arata catre tine erai facut chiselita in 10 minute, discutam despre perioada in care elita USLA (te las pe tine sa afli ce-i asta, cuvant ajutator "antitero") a fost nimicita de Armata romana dupa ce trecuse de partea poporului. sunt atat de multe intrebari fara raspuns in ceea ce priveste evenimentele alea incat m-ar pufni rasul cand va vad pe voi asa entuziasti aruncandu-mi 3 linkuri de saituri dubioase si afirmand sus si tare ca stiti tot despre revolutie. as rade daca nu ar fi asa trist si autosuficienta nu ar lucra intr-un mod atat de infiorator.
si ca sa revenim la baselu' - 6 ani de mers pe mare (stiti si voi cam ce conditii trebuia sa indeplinesti pentru a iesi din tara.
- 3 din acesti comandantul celui mai mare vas al flotei comerciale
- a urmat detasarea la Antwerp, perioada in care chiar el a recunoscut ca trimitea periodic note informative catre DSS (aici iar te las sa afli ce-i asta).
- membru pcr "doar pentru a-l ajuta in cariera" (probabil colaborarea cu securitatea e tot pentru cariera)
- membru si ministru al FSN, urmasul pcr pentru cine are inca indoieli.
- parlamentar al PD, jumatatea "Roman" a FSN-ului.
vrei sa continui? pai prietene, tu vii si-mi faci procesul lui iliescu si spui ca a omorat "n" oameni, dar votezi cu base? votezi cu un om care nu numai ca nu a comentat la crimele imputate lui ilici, dar chiar a profitat de pe urma acestora, ba chiar in 1991 era membru al guvernului?
pai cum se cheama asta nene, ipocrizie sau proasta informare? sau poate aveti voi alt nume...