FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«1111213141536»
vlad27.11.2009 06:04

Sever Voinescu

"Sefule,bag-o pe asta repede. Matale ai facut hotel pentru aurolaci. Si nici bautura nu-ti place".

Trucaj-netrucaj(e cam cusuta cu ata alba totusi),Traian zice ca nu-si aminteste nimic(poate nicinu s-a intamplat),zice ca poate a injurat pe cineva copilul ala de l-a pocnit(poate) dar zice sa se consulte cu gasca ce-l consiliaza pentru a da un drept la replica.

Si peste cateva ore vine si spune ca el in viata lui nu a lovit un copil .Desi poate l-a pocnit pentru ca a injurat pe cineva.

Cu siguranta pot spune ca nu au fost trucaje manarelile pe care le-au facut familia si apropiatii lui. Cascavalul e mare,frate.De ce sa fure doar aia de dinainte?

MoWeed27.11.2009 07:37
Si daca consideri ca ambii sunt "gunoaie care nu au ce cauta la conducerea tarii" care-i problema daca votez unu dintre ei daca amandoi sunt cam la fel?

Problema mea e ca, dupa ce vii si spui ca votezi cu papusa lui Iliescu si Hrebenciuc, mai spui ca este si pentru normalitate. Cu o asemenea majoritate, nici nu ma mir ca, la 19 ani de la mineriada, vinovatii pentru mortii de atunci sunt inca in libertate...

Marius27.11.2009 13:00
Seamana cu descrierea lui Base, sincer. Apropo noroc cu alegerile astea altfel aveam anticipate, iar daca iese Base cu siguranta vom avea :confused: .

Cine a facut acordul cu FMI, cine a negociat contractul si cine a hotarat cum sa-i cheltuie?

Emil Boc, prim-ministru: "Acești bani nu sunt văzuți de către ministerul Finanțelor sau de către Guvernul României. Ei merg doar la BNR, pentru consolidarea rezervelor valutare"

Peste o luna doua a hotarat ca e mai bine sa-i foloseasca la plata salariilor, a intors-o ca Ploiesti.

1. eu cred ca tu esti intr-o serioasa eroare in ceea ce priveste explicatia unor termeni si expresii.

"incapabil sa ia decizii de unul singur" e ala impins de la spate, aruncat in ochii multimii etc. recent (treaba de maxim 2 luni) Radu mazare a spus la TV ca se duce cand vrea muschiu' lui in biroul lui geoana, bate cu pumnul in masa si primeste absolut tot ce vrea. Iar ca mazare mai sunt alte cateva zeci in pesede si nunumai.

alegeri anticipate vom avea cu siguranta pentru ca actualul legislativ este astfel constituit incat nu da posibilitatea formarii unei majoritati. ai 3 partide mari care fiecare vrea sa-si traga ciolanul. si pesede si pedele mizeaza pe un 40% la anticipate + 6-7% ale ungurilor + minoritatile pentru a avea majoritate absoluta si liber la ciordit.

2. spune-mi ce partide formau alianta de la guvernare in momentul negocierii acordului.

The Game28.11.2009 08:42

Personal,desi o spun cu regret avand in vedere ca prostanacul va fi presedintele Romaniei,basescu s-a ras pe bot de al 2-lea mandat cu scandalul asta.

@ Maye: Fara suparare prietene,dar nu incerca sa vii cu dovezi ca filmul a fost un trucaj,dovezile fiind aduse de masinariile de partid....

MoWeed28.11.2009 09:37

Hai mah, tre sa fii de-a dreptul tampit sa nu iti dai seama ca filmul e un trucaj. E de-a dreptul penibil, cred ca si eu, daca ma chinuiam un pic il faceam mai bun.

Maye28.11.2009 10:25
Personal,desi o spun cu regret avand in vedere ca prostanacul va fi presedintele Romaniei,basescu s-a ras pe bot de al 2-lea mandat cu scandalul asta.

@ Maye: Fara suparare prietene,dar nu incerca sa vii cu dovezi ca filmul a fost un trucaj,dovezile fiind aduse de masinariile de partid....

Pai daca e evident ca e trucaj , vrei sa zic ca nu e?

treaba e absolut clara.

Fane28.11.2009 10:45

Bai si pana la urma ce natia masii cauta cacaciosu` ala mic acolo ?

Treci la lectii da-te`n Hristosu` matii de copil retard...s-a dus el, miezu sa se bage`n seama cu Basescu

bine i-a facut.

vlad28.11.2009 12:43

Filmul nu este un trucaj ordinar cum se insinueaza mai sus. Penibil este trucajul facut de expertul Lucian .Dar explicatiile lui sunt si mai penibile. A scos cadre din filmulet pentru a ne arata "facatura" contra lui TB. Mai cu jumate de gura,membrii marcanti ai pdl-ui au acceptat ca acea poveste s-a intamplat . Dar ca Tb doar l-a impins pe copilul ala obraznic.

Cum poti sa-l injuri pe Geoana,Hrebe sau Iliescu si sa-l omiti pe Basescu????? Si marinarul este facut din acelasi aluat.

Varsta voastra frageda va impiedica sa stiti de pe unde a aparut Basescu pe scena politica. Nicidecum de pe "bancile" Doftanei.

Au fost niste oameni pe scena noastra politica care s-au opus comunismului.Voi nu i-ati prins(vorbim de perioada de dupa '89).Se numeau Ion Ratiu,Corneliu Coposu....

Intelegeti ca Basescu este din acelasi aluat cu Geoana sau Iliescu.Toti sunt o apa si-un pamant. Pe Ceausescu l-ati prins doar prin documentare TV. Asemanriele dintre Basescu si Ceausescu sunt apropae similare. Cu mentiunea ca Doamna Basescu(pentru dansa am tot respectul) nu se aseamana cu Elena Ceausecu. In schimb copia fidela a primei savante este Elena Cocos(Udrea).

Elena Basescu nici macar nu se poate compara cu Printul Nicusor.Ala barem avea o gramada de creier in raport cu gasculita asta.

Eu m-am hotarat,nu ma mai duc la vot. Dar sa te declari siderat de situatia in care ar putea ajunge Romania daca intra pe mainile comunistilor(????...aici fiti si voi mai explicitit...specificati care comunisti:Rosii sau portocalii) si te duci sa votezi un om razbunator si extrem de periculos se numeste ipocrizie.

Mi se rupe pl cine castiga Romania.Oricum este castigata ca la barbut de politicienii nostri.

Lari28.11.2009 13:09
Cum poti sa-l injuri pe Geoana,Hrebe sau Iliescu si sa-l omiti pe Basescu????? Si marinarul este facut din acelasi aluat.

Perfect de acord!

Au fost niste oameni pe scena noastra politica care s-au opus comunismului.Voi nu i-ati prins(vorbim de perioada de dupa '89).Se numeau Ion Ratiu,Corneliu Coposu...

Mai mult decat corect.

Nene Vlade, iti amintesti ce manipulari ordinare s-au facut contra lor dupa Revolutie? Si mai ales la mineriade?

Unde-ar fi fost astazi Romania daca l-am fi avut pe Ratiu presedinte vreo 2 mandate?

Virgil28.11.2009 13:11

miculmogul.jpg

Din nefericire pentru dl Traian Basescu, membrii PDL si simpatizantii presedintelui, filmul este real. A fost gasit si pustiul in cauza, care acum are 15 ani si a confirmat incidentul.

Imi lasa un gust amar faptul ca presedintele insusi si alaturi de el sustinatorii si simpatizantii lui, incearca sa musamalizeze sau sa minimalizeze un fapt demonstrat cu marturii. Pe de alta parte ma oripileaza ca se exagereaza cu discutarea acestui incident.

Nu pot sa nu remarc atitudinea care probeaza un om cu un caracter deosebit, ma refer la Mircea Geoana, care a refuzat sa comenteze imaginile prezentate de televiziuni, in pofida faptului ca poate incidentul in sine i-ar aduce un avantaj de necontestat.

Intreb pe oricare dintre voi care nu dati mare importanta incidentului, ati mai fi gandit la fel daca ati fi fost voi in locul acelui copil? Nu cred!

Sunt convins ca foarte multi care isi dau cu parerea pe aici, nu stiu despre ce vorbesc. Ce v-a adus presedintele si guvernul sau in frunte cu marioneta Boc? Nu cumva treceri in somaj, micsorarea consistenta a sporurilor salariale si teama in suflete ca veti fi urmatorii care vor umfla randurile somerilor?

Fiecare voteaza cum il taie capul, dar ar fi bine sa stie lucruri esentiale despre candidati.

Nu doresc decat sa castige cel mai bun, cel care va sti cel mai bine sa rezolve problemele si interesele cetatenilor Romaniei, indiferent de etnie, clasa sociala, partid.

MoWeed28.11.2009 13:23
Din nefericire pentru dl Traian Basescu, membrii PDL si simpatizantii presedintelui, filmul este real. A fost gasit si pustiul in cauza, care acum are 15 ani si a confirmat incidentul.

M-as fi asteptat ca in epoca digitala, un om cu mintea la cap ca tine poate sa fie pacalit de o astfel de facatura de film. Incidentul o fi sau nu o fi adevarat (pentru bani gasesc si eu un copil sa zica ca nu era el), dar filmul este atat de prost facut incat m-as fi asteptat sa nu il pacaleasca nici pe Badea Gheorghe de la tara.

Daca filmul este adevarat, de ce apare numai acum? De ce nu a aparut in campania de atunci? De ce nu a aparut cand se incerca demiterea lui basescu?

Eu nu sunt simpatizantul lui Basescu, nu am fost niciodata. Dar m-as fi asteptat ca dupa 20 de ani de "capitalism" romanii sa nu mai fie asa usor de pacalit prin aceste manipulari de tip comunist.

Nu pot sa nu remarc atitudinea care probeaza un om cu un caracter deosebit, ma refer la Mircea Geoana, care a refuzat sa comenteze imaginile prezentate de televiziuni, in pofida faptului ca poate incidentul in sine i-ar aduce un avantaj de necontestat.

Hai Virgile, dar filmul de unde crezi ca a aparut? Tu chiar crezi ca nu e facut tot de cei din partidul lui Geoana?

Cat despre faptul ca Geoana are un caracter deosebit, m-am convins: o sa ne mai trebuie inca 25-30 de ani pana cand vom avea in sfarsit un presedinte meritoriu. Pai daca la 20 de ani inca mai exista oameni care sa creda ca papusa lui hrebeciuc si iliescu are un caracter deosebit...

Sunt convins ca foarte multi care isi dau cu parerea pe aici, nu stiu despre ce vorbesc. Ce v-a adus presedintele si guvernul sau in frunte cu marioneta Boc? Nu cumva treceri in somaj, micsorarea consistenta a sporurilor salariale si teama in suflete ca veti fi urmatorii care vor umfla randurile somerilor?

Dar pana acum vreo 2 luni, cine a fost la guvernare alaturi de pdl in guvernul boc? Nu cumva psd-ul?

Nu doresc decat sa castige cel mai bun, cel care va sti cel mai bine sa rezolve problemele si interesele cetatenilor Romaniei, indiferent de etnie, clasa sociala, partid.

Din pacate nici unul din candidati nu intra in aceasta categorie

@vlad

In afara de partea cu filmuletul sunt complet de acord cu tine: nici unul din acesti candidati nu este bun pentru Romania. Totus, nu-mi vine sa cred ca, dupa cat rau a facut PSD-ul acestei tari, inca exista oameni care sa considere ca alegandu-i tot pe ei, facem un pas spre normalitate.

Virgil28.11.2009 13:44

@ Mo

Eu sunt convins ca tu faci comentarii mai mult din instinct, decat dintr-o cugetare adanca. Ai propria ta parere si ti-e greu sa mai dai inapoi. Te inteleg perfect.

Cum poti sa te mai indoiesti de veridicitatea acelui filmulet si dupa ce numerosi oameni prezenti la locul si momentul respectiv l-au confirmat? Si nu Badea Gheorghe cum spui tu, ci adevarate personalitati politice sau pur si simplu publice, ale momentului. Pentru ce si-ar pata ei imaginea sustinand un lucru ireal?

Mo esti tanar. Obisnuieste-te sa spui ceea ce crezi tu, nu ceea de auzi de la altii.

Cu privire la candidati, sustin ca ambii sunt valori incontestabile ale politicii romanesti. Trebuie sesizata numai directia spre care se indreapta.

Dl Basescu a acaparat toata puterea in stat si se indreapta spre dictatura. Reducerea parlamentului la o singura camera intareste intentia de totalitarism.

Dl Geoana se afla la polul opus.

Maye28.11.2009 13:46
Dl Basescu a acaparat toata puterea in stat si se indreapta spre dictatura. Reducerea parlamentului la o singura camera intareste intentia de totalitarism.

Praf si pulbere.Simplu.Parerea mea.

In alta ordine de idei:

PNG il susține necondiționat pe Mircea Geoană in tuturul al doilea al alegerilor prezidențiale, a declarat sâmbătă, liderul PNG George Becali, după o ședință a Consiliului Național al acestui partid.

Lari28.11.2009 13:48

Nene Virgile, juma' de Europa are parlament unicameral si nici nu s-a pus problema de totalitarism.

Problema e ca Parlamentul este una din piedicile contra reformelor: Senatul si Camera Deputatilor fac cam aceleasi lucruri, exista zeci de comisii care ard gazul, desi au mii de dosare de legi in sertare.

Ceva trebuie facut!

Nene Virgile, dar cand Iliescu a stat trei mandate la Cotro, nu mai era totalitarism?

Maye28.11.2009 13:53
Nene Virgile, dar cand Iliescu a stat trei mandate la Cotro, nu mai era totalitarism?

Nu era totalitarism.

Atunci era...bine.

MoWeed28.11.2009 14:02
Eu sunt convins ca tu faci comentarii mai mult din instinct, decat dintr-o cugetare adanca. Ai propria ta parere si ti-e greu sa mai dai inapoi. Te inteleg perfect.

Parere pe care mi-am format-o si prin cugetare adanca. Doar stii ca pe forum aici nu am vorbit niciodata doar de dragul de a vorbi.

Chiar am vizionat acel film de multe ori si este editat atat de prost incat imi este imposibil sa cred ca nu e falsificat. Pai am eu prieteni care l-ar fi putut face mult mai realist

Cum poti sa te mai indoiesti de veridicitatea acelui filmulet si dupa ce numerosi oameni prezenti la locul si momentul respectiv l-au confirmat? Si nu Badea Gheorghe cum spui tu, ci adevarate personalitati politice sau pur si simplu publice, ale momentului. Pentru ce si-ar pata ei imaginea sustinand un lucru ireal?

Pentru ciolan(oamenii politici), pentru bani(ceilalti). Asta pentru ca banul a devenit pentru multi unica valoare acceptata. Asa ca nu conteaza ca si-au patat onoarea atata timp cat vine banul...

Mo esti tanar. Obisnuieste-te sa spui ceea ce crezi tu, nu ceea de auzi de la altii.

Eu chiar spun ceea ce cred. Am fost convins de la primele vizionari ca filmul e un fals; cu mult inainte sa explice "expertii" de ce e sau nu e fals.

Sa-ti amintesc ce a facut cel care-l manevreaza pe domnul Geoana in 1990 cu contestatarii lui? Mai degraba aia era intentie de totalitarism decat reducerea parlamentului, actiune pe care o consider singurul lucru bun din aceasta campanie electorala. Motivele pentru care cred acest lucru le-a enumerat si Lari mai sus, nu are sens sa le scriu si eu din nou

Virgil28.11.2009 14:07
-

Nu cred ca vrei sa intelegi ce am spus. E problema ta sa urasti pe cine doresti.

La vremea lui puterile in stat erau de sine statatoare. Acum sunt toate in mana unui singur om. De asta spuneam ce spuneam mai sus.

Ar fi multe de discutat si ar fi interesant. Ma opresc insa aici. Pana pe 6 decembrie cand poate Divinitatea isi va intoarce fata spre Romania si poporul roman, sa auzim numai de bine.

Si nu uitati sa fiti stelisti, pierzandu-va in lucruri pentru oameni mari.

MoWeed28.11.2009 14:09
La vremea lui puterile in stat erau de sine statatoare. Acum sunt toate in mana unui singur om. De asta spuneam ce spuneam mai sus.

Fara suparare, dar acum cine e cel care vorbeste din instinct?

Lari28.11.2009 14:14
Nu cred ca vrei sa intelegi ce am spus. E problema ta sa urasti pe cine doresti.

Pe cuvant ca nu urasc pe nimeni. Mi-e o sila iremediabila de toti.

Cum sa fie toate puterile in mana lui Basescu? Pai cine e la sefia Parlamentului? Are PD-L o majoritate absoluta, asa cum a avut PSD pe vremea aceea?

Pana pe 6 decembrie cand poate Divinitatea isi va intoarce fata spre Romania si poporul roman, sa auzim numai de bine.

S-auzim numai de bine si acum, nene SuperNash. ;)

Divinitatea nu are treaba in astfel de chestii. In teritoriu, acolo unde se invart o groaza de bani, toti sunt o apa si-un pamant, adica niste diavoli.

Ronnie28.11.2009 14:20

Mie mi se pare real filmuletul. Ca simplu roman... si ca un om care nu il suporta pe Geoana.

Ronnie28.11.2009 14:33
Dovada trucajului!

Mai du-te ba cu porcariile astea. Astia sunt in stare sa demonstreze si ca autogolul lui Banel de pe Bernabeu a fost un fake.

vlad28.11.2009 14:45
Mie mi se pare real filmuletul. Ca simplu roman... si ca un om care nu il suporta pe Geoana.

Nu trebuie sa ne lasam coplesiti de simpatii ci sa spunem adevarul ,chiar daca doare.

Filmuletul a aaprut acum,nu pentru ca este fabricat acum, ci ca acum este nevoie de el pentru unii. Se stia de acum 5 ani depsre existenta lui.

Dar a fost scos acum de la naftalina.

Traian Basescu este un tip impulsiv ira reactia lui a fost una normala pentru un om normal. Mucosul ala a strigat ceva pro-Iliescu,desi venise ca simpatizant al lui Basescu la miting.

Este enervant sa-l tot vad pe Basescu acum ,ca cerseste o confruntare cu Prostanacul. A stiu el ce face cand s-a toto fofilat la primul tur.Atunci nu ar fi putut incasa lovituri de la Antonescu si de ce nu ,Remus Cernea.

Acum il considera pe Mircea Geoana un adversar slab,pe care l-ar face doar din ce se pricepe el cel mai bine,din vorbe. Asa a castigat in 2004 simpatia romanilor si a mea,evident. S-a porcait cu "sistemul ticalosit".

De ce il invita acum??? Sa se "bata ca chiorii",sa scoata din dezbatere adevaratele probleme ale romanilor?

Noi avem nevoie de circ iarasi??? 5 ani mi-au fost indeajuns cu atata circ. Un presedinte circar,care unde era un grupulet mai mare se strecura printre oameni pentru a ajunge la el??? La niste nunti,la cateva terase???

Si eu am dat nas in nas cu el,aflandu-ma la o terasa in parcul Cismigiu. Nu mai am nevoie de circ,eu ca roman.

Am alte astepatari de la presedintele meu. Acum 5 ani il placeam,imi era drag, nu aveam responsabilitati,nu aveam copii.Intre timp lucrurile s-au schimbat. Vreau un presedinte serios.Unul discret. Vreau un presedinte care sa nu starneasca indignarea opiniei publice prin promovarea si protejarea unor personaje mai mult decat dubioase gen:Udrea si Ridzi. Chiar e nevoie sa vedem la conducerea tarii asemenea specimene??? Acuzati-ma de misoginism dar asta este realitatea. Ce diferenta uintre presedintele Constantinescu si presedintele Basescu. Daca unul avea pe langa el o Zoe Petre a,altul se vrea inconjurat doar de "dive". Eu vreau sa fie inconjurat de personaje capabile si competente.

O intrebare pentru cei care il sustin pe Basescu. Cum explicati raspunsul lui TB cand a fost intrebat daca a fost vreodata la Grivco? Initial a raspuns un NU hotarat.Dupa aceea a inceput sa se balbaie si s-o dea din colt in colt.

Presedintelui nostru i se potriveste ca o manusa vorba "nici usturoi n-a mancat,nici gura nu-i miroase".

Ce pacat ca trebuie avem de ales doar intre Traian Basescu si Mircea Geoana. Mare pacat ca s-a ajuns aici dupa 20 de ani.

Referendumul a fost la o palma sa pice din cauza prezentei slabe. Probabil ca daca erau mai bine instruiti cei anti-Basescu ca mai bine nu voteaza deloc la referendum decat sa voteze NU,ar fi picat cu siguranta acest Referendum. Cand PSD a propus schimbarea Constitutiei ,nu m-am dus la vot ,tocmai pentru a nu contribui si eu la prezenta. Dar i-a luat cu japca la vot pentru a creste prezenta la peste 50 la suta. Acum m-am dus la vot.Nu am votat Traian Basescu dar am raspuns pozitiv la Referendum.

Dupa 5 ani ,nici eu nu mai pot fi manipulat si pacalit, Traiane!!! Esti la fel de mincinos ca ceilalti politicieni din tara asta!

Maye28.11.2009 14:48
Mai du-te ba cu porcariile astea. Astia sunt in stare sa demonstreze si ca autogolul lui Banel de pe Bernabeu a fost un fake.

Parerea ta.

Simplu.

john_8628.11.2009 14:52

bai, ia cititi voi niste almanahe

*Alecs*28.11.2009 15:01

Real, trucat, ma doare undeva de filmulet. Stam sa-l intoarcem pe toate fetele de parca asta ar fi problema majora a tarii. Si daca ar fi adevarat, de aia nu mai pot eu ca i-a dat Basescu una peste gura unui copil care a strigat niste tampenii. Asta e grav? Sau ce s-a intamplat in 89-90 cand au murit oameni pentru libertate?

P.S. Daca nu mergeti la vot, inseamna ca votati cu PSD-ul. Nu-i lasati pe altii sa puna stampila in locul vostru. Mai bine duceti-va si anulati-l.

«1111213141536»