Mie mi se pare real filmuletul. Ca simplu roman... si ca un om care nu il suporta pe Geoana.
Nu trebuie sa ne lasam coplesiti de simpatii ci sa spunem adevarul ,chiar daca doare.
Filmuletul a aaprut acum,nu pentru ca este fabricat acum, ci ca acum este nevoie de el pentru unii. Se stia de acum 5 ani depsre existenta lui.
Dar a fost scos acum de la naftalina.
Traian Basescu este un tip impulsiv ira reactia lui a fost una normala pentru un om normal. Mucosul ala a strigat ceva pro-Iliescu,desi venise ca simpatizant al lui Basescu la miting.
Este enervant sa-l tot vad pe Basescu acum ,ca cerseste o confruntare cu Prostanacul. A stiu el ce face cand s-a toto fofilat la primul tur.Atunci nu ar fi putut incasa lovituri de la Antonescu si de ce nu ,Remus Cernea.
Acum il considera pe Mircea Geoana un adversar slab,pe care l-ar face doar din ce se pricepe el cel mai bine,din vorbe. Asa a castigat in 2004 simpatia romanilor si a mea,evident. S-a porcait cu "sistemul ticalosit".
De ce il invita acum??? Sa se "bata ca chiorii",sa scoata din dezbatere adevaratele probleme ale romanilor?
Noi avem nevoie de circ iarasi??? 5 ani mi-au fost indeajuns cu atata circ. Un presedinte circar,care unde era un grupulet mai mare se strecura printre oameni pentru a ajunge la el??? La niste nunti,la cateva terase???
Si eu am dat nas in nas cu el,aflandu-ma la o terasa in parcul Cismigiu. Nu mai am nevoie de circ,eu ca roman.
Am alte astepatari de la presedintele meu. Acum 5 ani il placeam,imi era drag, nu aveam responsabilitati,nu aveam copii.Intre timp lucrurile s-au schimbat. Vreau un presedinte serios.Unul discret. Vreau un presedinte care sa nu starneasca indignarea opiniei publice prin promovarea si protejarea unor personaje mai mult decat dubioase gen:Udrea si Ridzi. Chiar e nevoie sa vedem la conducerea tarii asemenea specimene??? Acuzati-ma de misoginism dar asta este realitatea. Ce diferenta uintre presedintele Constantinescu si presedintele Basescu. Daca unul avea pe langa el o Zoe Petre a,altul se vrea inconjurat doar de "dive". Eu vreau sa fie inconjurat de personaje capabile si competente.
O intrebare pentru cei care il sustin pe Basescu. Cum explicati raspunsul lui TB cand a fost intrebat daca a fost vreodata la Grivco? Initial a raspuns un NU hotarat.Dupa aceea a inceput sa se balbaie si s-o dea din colt in colt.
Presedintelui nostru i se potriveste ca o manusa vorba "nici usturoi n-a mancat,nici gura nu-i miroase".
Ce pacat ca trebuie avem de ales doar intre Traian Basescu si Mircea Geoana. Mare pacat ca s-a ajuns aici dupa 20 de ani.
Referendumul a fost la o palma sa pice din cauza prezentei slabe. Probabil ca daca erau mai bine instruiti cei anti-Basescu ca mai bine nu voteaza deloc la referendum decat sa voteze NU,ar fi picat cu siguranta acest Referendum. Cand PSD a propus schimbarea Constitutiei ,nu m-am dus la vot ,tocmai pentru a nu contribui si eu la prezenta. Dar i-a luat cu japca la vot pentru a creste prezenta la peste 50 la suta. Acum m-am dus la vot.Nu am votat Traian Basescu dar am raspuns pozitiv la Referendum.
Dupa 5 ani ,nici eu nu mai pot fi manipulat si pacalit, Traiane!!! Esti la fel de mincinos ca ceilalti politicieni din tara asta!