FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«1101112131436»
Lari26.11.2009 11:32

@Sabin

@LDS

Nu era vorba de cine e Patapievici, erau doar niste argumente extrem de solide in ceea ce priveste unele chestii.

In fine...

Si nu, nu vorbesc grav, nu sunt implicat in nimic.

sabin130726.11.2009 11:40

@Lari

In niciun caz nu m-am gandit ca ai fi implicat in ceva.

Doar ca inca ma mai mir ca o persoana desi are capul plin de bube tot mai are tupeul sa iasa in fata si sa vorbeasca de cinste si moralitate. De fapt se incadreaza in cadrul din ce in ce mai nesimtit, in care ai nostri bravi conducatori nu se mai sinchisesc sa cenzurere, sa ascunda mizeriile macar din bun simt. Eu cred ca a inceput sa le placa sa se si amuze pe seama naivului electorat, nu doar sa fure cu nerusinare.

rezistenta_ultras26.11.2009 12:40

www.romaniantipsd.ro

Traiane , suntem cu tine !

bebeto26.11.2009 13:33

,,Motivația alianței PSD-PNL este materială, deoarece miza ei ține exclusiv de creșterea puterii proprii: alianța nu are un proiect de reformă, are ca proiect luarea in stăpânire a tuturor puterilor in stat, din care ii mai lipsește incă o piesă (in rest le are, ori le va avea, pe toate) - președinția. Miza alianței este controlul absolut asupra puterii.'' Horia Roman Patapievici

cititi asta inca o data si bagati la cap...pentru o inversunare prosteasca si oarba impotriva lui basescu,refuzati sa vedeti ce se intimpla de fapt.daca nu...cea mai abjecta emisiune politica din lume,cea a lui gadea de pe antena 3,si-a facut bine treaba.

ai inteleg pe cei care sunt scirbiti si de unii si de altii si nu se duc la vot,dar sa te duci si sa votezi cu alianta asta de banditi,afirmind ca va fi mai bine pentru Romania...no coments.

ps.scuze,va fi mai bine!va fi liniste cu psd/pnl.nu vor mai fi certuri, motiuni de cenzura,tentative de rasturnare a presedintelui ales, de catre parlament,nimeni nu-l va mai ataca pe noul presedinte,poate doar vanghelie,ai va mai trage o palma peste ceafa cind nu va fi ascultator,gadea si invitatii lui nu vor mai face spume la gura,televiziunile nu vor mai critica pe nimeni...TOTUL VA FI BINE...VOM AVEA MULT TRIMBITATA LINISTE A LUI ILIESCU DIN ANII 90-96.

vlad26.11.2009 15:05

Si uite cum ne certam noi pentru toate "mimozele " astea.

Fac pariu ca multi de pe aici o considera pe Elena Udrea si sexy si desteapta.

Si pe Elena Basescu....

Noi ne certam " ca chiorii" si aia fac pipi pe noi toti. Si tin de ciolan ca nemancatii......

Stati linistiti ca imbarligate sunt caile Domnului si toate duc la acelasi borcan cu miere.Doar ca se fac perechi-perechi.

*Alecs*26.11.2009 15:08
Da, cred ca Geoana va face o treaba buna

Nu-mi vine sa cred cum, dupa tot raul care l-a facut PSD-ul tarii astea, inca mai exista oameni care sa ii voteze.

Nu doar ca mai exista oameni care ii voteaza. Dar mai si cred ca vor duce tara pe un drum bun.

sabin130726.11.2009 15:23
Fac pariu ca multi de pe aici o considera pe Elena Udrea si sexy si desteapta.

Si pe Elena Basescu....

Pai si cum nu sunt sexy si destepte? :)

Si nici Basescu si Geoana comunisti?

Na, gusturile nu se discuta dar ne coplesesc.

valentin2day26.11.2009 15:25
Nu doar ca mai exista oameni care ii voteaza. Dar mai si cred ca vor duce tara pe un drum bun.

Am gresit cand am incercat ca am o discutie cu voi. Voi sunteti fani Basescu si nu acceptati alta parerea si incercati sa vi-o impuneti pe a voastra prin orice mijloace. Eu sunt anti PSD, dar Basescu a demonstrat ca nu poate sa faca nimic, din ce am vazut pana acum. Daca ii baga la puscarie pe cei care ii considerati voi, si chiar si eu hoti, il votam, dar nimic nu s-a schimbat in 5 ani. Ce m-ar face sa cred ca se va schimba?

Va intreb pe toti 3 lucruri si va rog sa-mi raspundeti.

Cum vi s-a parut guvernul Tariceanu?

Dar guvernul Boc?

Dar alianta PSD-PDL?

Va rog sa raspundeti prin argumente, nu prin atacuri personale.

PS: Topicul asta a fost creat pentru toti alegatorii, nu numai cei pro Base.

MoWeed26.11.2009 16:00

Gresit!

De la inceput am spus clar ca ii consider pe ambii niste gunoaie care nu au ce cauta la conducerea tarii. Am spus clar asta, tocmai pentru a nu se interpreta ca eu il sustin pe marinar.

Am gresit cand am incercat ca am o discutie cu voi. Voi sunteti fani Basescu si nu acceptati alta parerea si incercati sa vi-o impuneti pe a voastra prin orice mijloace. Eu sunt anti PSD, dar Basescu a demonstrat ca nu poate sa faca nimic, din ce am vazut pana acum. Daca ii baga la puscarie pe cei care ii considerati voi, si chiar si eu hoti, il votam, dar nimic nu s-a schimbat in 5 ani. Ce m-ar face sa cred ca se va schimba?

Dar, tinand cont ca din vina PSD-ului am pierdut vreo 15 ani fata de celelalte tari din fostul bloc comunist ce naiba te face sa crezi ca asta se va schimba?

Cum poti sa spui ca votezi papusa lui Iliescu pentru o schimbare in bine? Acelasi Iliescu care este vinovat de crima pentru mineriada din 90?

O mizerie de guvern, unul din cele mai infecte guverne pe care le-a avut Romania in ultimii 20 de ani. Au fost mai preocupati de interesele personale(vezi taxa de prima inmatriculare pentru Tariceanu sau vanzarea petrolului din pamantul recent castigat de la ucrainieni inca dinainte sa il fi castigat) sau politice(inceperea si intretinerea acelui circ cu suspendarea presedintelui, faptul ca il ultima perioada de guvernare au fost mai ocupati sa il f**a pe Basescu decat sa faca ceva conctret pentru tara)

Dar guvernul Boc?

Nu a facut nimic pentru a ajuta iesirea din criza economica. A avut o singura initiativa care ar putea parea laudabila: reducerea cheltuielilor bugetare. Pacat totusi ca banii astfel economisiti au ajuns pe mainile baronilor locali pentru diverse lucari supra-apreciate.

A...si, daca nu ma insel, a avut initiativa geniala sa ne ajute sa iesim din criza cu ajutorul maririi TVA-ului. Adica in timp ce ei isi bat joc de banii publici, vroiau sa suplimenteze bugetul tot pe spatele romanului de rand.

Dar alianta PSD-PDL?

Spune totul despre mizeria din politica romaneasca. Intr-o societate normala, in care partidele politice chiar si-ar respecta ideologiile, o alianta intre stanga si dreapta ar fi imposibila. Dar, cum noi nu suntem o societate normala, ei fac totul sa puna mana pe ciolan

Marius26.11.2009 18:06
Va intreb pe toti 3 lucruri si va rog sa-mi raspundeti.

Dar guvernul Boc?

Dar alianta PSD-PDL?

1. penibil si penal in acelasi timp. asteptam inca intrarea justitiei in scena.

2. mai mult penal decat penibil. asteptam si aici inceperea anchetelor.

3. monstruoasa. a fost de fapt reintregirea feseneului neo-comunist de la inceputul anilor '90. infioratoare, jaf in toata tara si la orice nivel.

acum sa te intreb eu ceva. cum vezi tu Romania condusa 5 ani de zile de un imbecil incapabil de a lua macar o singura decizie de capul sau si care este manipulat de "gasca rosie" a psd fost pdsr fost fsn fost pcr? ca sa te ajut putin cu raspunsul, imagineaza-ti alegeri ancipate prin martie-aprilie si o majoritate rosie in parlament.

mai imagineaza-ti cateva mii de oameni dati afara ca urmare a unui acord infiorator cu fmi, imagineaza-ti cateva miliarde bune de euro platite anual de Romania in contul datoriei externe si mai imagineaza-ti o gasca de comunisti fara limite si fara urme de bun simt jefuind cu nesimtire tot ce mai e de jefuit in tara asta.

*Alecs*26.11.2009 20:17
Voi sunteti fani Basescu

Nu stiu de unde ai tras concluzia asta. In momentul de fata, eu sunt pro nimeni si anti-PSD. Nu stiu daca ai citit si postarile mele mai vechi in care am si spus ca sunt satul de toti si orice as vota nu se va schimba nimic. De altfel, in primul tur am votat cu Remus Cernea.

Eu sunt anti PSD, dar Basescu a demonstrat ca nu poate sa faca nimic, din ce am vazut pana acum.

Daca esti anti-PSD atunci de ce ii votezi? Nu iti place nici de Basescu, nu vota sau anuleaza-ti votul.

Dar guvernul Boc?

Dar alianta PSD-PDL?

Stiind ce fel de oameni sunt in PSD(ex-FSN, ex-PCR) si ce au facut ei in trecut, consider ca acele fapte sunt mult mai grave decat guvernele Taricieanu, Boc si alianta PSD-PDL.

Repet, aici vorbim de alegerea raului mai mic si de incercarea de a nu prabusi Romania de tot.

P.S. Vad ca deja site-ul www.romaniantipsd.ro nu mai merge. Semn ca masinaria comunista de cenzurare a poporului a inceput deja sa functioneze.

bodanelu26.11.2009 21:00
P.S. Vad ca deja site-ul www.romaniantipsd.ro nu mai merge. Semn ca masinaria comunista de cenzurare a poporului a inceput deja sa functioneze.

La mine merge...

MoWeed26.11.2009 21:04

Si la mine merge

*Alecs*26.11.2009 21:14

Ciudat, la mine nu merge. Si am incercat cu patru browsere diferite.

Marius26.11.2009 21:21
Ciudat, la mine nu merge. Si am incercat cu patru browsere diferite.

poate esti pe lista neagra a mogulilor. sau poate au ceva cu tine aia de la net

danimarcu26.11.2009 22:09

Dormi linistit,Mogulii vegheaza pentru tine! :gathering:

Prevad zilele astea "defectiuni tehnice" la retransmiterea posturilor B1tv si Otv care tocmai si-au permis sa nu fie pe aceiasi lungime de unda cu mogulii pro-geoana.

Lupta asta e o mizerie,toti politicienii sunt jenanti.Am sa aleg si eu raul mai mic :Basescu.

Nu as putea sa fac altfel,cand vad cine se aliaza in lupta impotriva lui.Toti hotii care au furat tara asta...

pda26.11.2009 22:31

Ce mizerie cu filmuletul ala. Absolut incredibil! L-au demontat cadru cu cadru ca e trucaj, au venit doi martori (una fiind femeia crizata) care spun ca nu l-a lovit. INCREDIBIL!

Ne dadea Iliescu lectii de moralitate, omul care a adus gradinarii in '90.

valentin2day26.11.2009 22:31
Gresit!

De la inceput am spus clar ca ii consider pe ambii niste gunoaie care nu au ce cauta la conducerea tarii. Am spus clar asta, tocmai pentru a nu se interpreta ca eu il sustin pe marinar.

Dar, tinand cont ca din vina PSD-ului am pierdut vreo 15 ani fata de celelalte tari din fostul bloc comunist ce naiba te face sa crezi ca asta se va schimba?

Cum poti sa spui ca votezi papusa lui Iliescu pentru o schimbare in bine? Acelasi Iliescu care este vinovat de crima pentru mineriada din 90?

O mizerie de guvern, unul din cele mai infecte guverne pe care le-a avut Romania in ultimii 20 de ani. Au fost mai preocupati de interesele personale(vezi taxa de prima inmatriculare pentru Tariceanu sau vanzarea petrolului din pamantul recent castigat de la ucrainieni inca dinainte sa il fi castigat) sau politice(inceperea si intretinerea acelui circ cu suspendarea presedintelui, faptul ca il ultima perioada de guvernare au fost mai ocupati sa il f**a pe Basescu decat sa faca ceva conctret pentru tara)

Nu a facut nimic pentru a ajuta iesirea din criza economica. A avut o singura initiativa care ar putea parea laudabila: reducerea cheltuielilor bugetare. Pacat totusi ca banii astfel economisiti au ajuns pe mainile baronilor locali pentru diverse lucari supra-apreciate.

A...si, daca nu ma insel, a avut initiativa geniala sa ne ajute sa iesim din criza cu ajutorul maririi TVA-ului. Adica in timp ce ei isi bat joc de banii publici, vroiau sa suplimenteze bugetul tot pe spatele romanului de rand.

Spune totul despre mizeria din politica romaneasca. Intr-o societate normala, in care partidele politice chiar si-ar respecta ideologiile, o alianta intre stanga si dreapta ar fi imposibila. Dar, cum noi nu suntem o societate normala, ei fac totul sa puna mana pe ciolan

Si daca consideri ca ambii sunt "gunoaie care nu au ce cauta la conducerea tarii" care-i problema daca votez unu dintre ei daca amandoi sunt cam la fel?

acum sa te intreb eu ceva. cum vezi tu Romania condusa 5 ani de zile de un imbecil incapabil de a lua macar o singura decizie de capul sau si care este manipulat de "gasca rosie" a psd fost pdsr fost fsn fost pcr? ca sa te ajut putin cu raspunsul, imagineaza-ti alegeri ancipate prin martie-aprilie si o majoritate rosie in parlament.

Seamana cu descrierea lui Base, sincer. Apropo noroc cu alegerile astea altfel aveam anticipate, iar daca iese Base cu siguranta vom avea :confused:.

mai imagineaza-ti cateva mii de oameni dati afara ca urmare a unui acord infiorator cu fmi, imagineaza-ti cateva miliarde bune de euro platite anual de Romania in contul datoriei externe si mai imagineaza-ti o gasca de comunisti fara limite si fara urme de bun simt jefuind cu nesimtire tot ce mai e de jefuit in tara asta.

Cine a facut acordul cu FMI, cine a negociat contractul si cine a hotarat cum sa-i cheltuie?

Emil Boc, prim-ministru: "Acești bani nu sunt văzuți de către ministerul Finanțelor sau de către Guvernul României. Ei merg doar la BNR, pentru consolidarea rezervelor valutare"

Peste o luna doua a hotarat ca e mai bine sa-i foloseasca la plata salariilor, a intors-o ca Ploiesti.

Nu stiu de unde ai tras concluzia asta. In momentul de fata, eu sunt pro nimeni si anti-PSD. Nu stiu daca ai citit si postarile mele mai vechi in care am si spus ca sunt satul de toti si orice as vota nu se va schimba nimic. De altfel, in primul tur am votat cu Remus Cernea.

Daca esti anti-PSD atunci de ce ii votezi? Nu iti place nici de Basescu, nu vota sau anuleaza-ti votul.

Stiind ce fel de oameni sunt in PSD(ex-FSN, ex-PCR) si ce au facut ei in trecut, consider ca acele fapte sunt mult mai grave decat guvernele Taricieanu, Boc si alianta PSD-PDL.

Repet, aici vorbim de alegerea raului mai mic si de incercarea de a nu prabusi Romania de tot.

Nu inteleg ce vrei sa zici, daca nu imi place niciunu sa nu votez, sau sa aleg raul cel mai mic? Tot vrei sa zici ca procedezi mai bine ca mine ca nu votezi?

PS: O monstra a civilizatiei lui Base,KO!

Maye26.11.2009 22:33

Dovada trucajului!

sabin130726.11.2009 22:43

E ceva de Dosarele X.

*Alecs*26.11.2009 22:45
Nu inteleg ce vrei sa zici, daca nu imi place niciunu sa nu votez, sau sa aleg raul cel mai mic? Tot vrei sa zici ca procedezi mai bine ca mine ca nu votezi?

Cine a zis ca nu votez? Votez anti-PSD.

O mostra a civilizatiei lui Mircea Geoana:

pda26.11.2009 22:47
E ceva de Dosarele X.

E din dosarele lui petroliciu.

john_8626.11.2009 22:52

faza cu geoana a fost la botosani, nu la suceava. s-a intamplat in urma cu 2 saptamani cred. am postat si eu dar nu am pus video. asta sigur nu mai poate fi trucat. i-a facut "nemernicii dracului" pe niste oameni care aveau insemnele pdl-ului. :))

sabin130726.11.2009 22:55

O mostra a civilizatiei lui Mircea Geoana.

senzational. numai la otv.

valentin2day26.11.2009 22:55

"Nenorociitii dracului" ti se pare grav :|. E genul de expresie care o gasesti la subtitrarile pentru injuraturi.

<<În imaginile publicate de Gardianul, lângă scenă, un băiat strigă ceva din care se aude clar doar "Iliescu" și este lovit brusc peste față de Băsescu. Nimeni nu intervine. Întrebat, la Realitatea TV, dacă imaginile sunt reale, președintele a spus că nu știe și nici nu iși amintește. "O să mă uit, nu pot afirma că e trucaj. Trebuie văzut, poate m-a injurat, poate a vorbit urât, poate i-a vorbit urât femeii. Nu știu, voi da o explicație acestui episod", a afirmat Băsescu.>>

Sursa Gandul.info

Eu cred ca a apasat cineva B B HK si a facut FATALITY :innocent: .

«1101112131436»