Moare lumea, moare lumea de necaz.. ca sa citez dintr-un vechi banner al galeriei de la un meci cu Rapid disputat pe Lia Manoliu.
Abia astept sa le vad fetele celor de la Realitatea si Antena, Prelipceanu, Laura Chiriac, Razvan Dumitrescu si cei de la Ora de foc, apoi Gadea, Badea, Ciutacu, Dana Grecu cred ca au spume la gura cu totii, oameni fara onoare si demnitate, cand si-au ales meseria de jurnalisti nu cred ca asta si-au dorit, sa fie slugi.
vlad, daca imi aduc bine aminte tu ai spus ca nu mergi la vot. Insa, acum vad ca esti foarte vehement si enervat de faptul ca a iesit Basescu. Daca nu-ti convine, trebuia sa fi mers sa fi votat, diferenta a fost mica si orice vot a contat. Nu stiu daca aceleasi acuzatii le aduceai si in caz ca iesea Geoana.
Acum.. sa le luam pe rand. Recunostinta diasporei are legatura cu faptul ca acei oameni au plecat din tara in timpul mandatelor lui Iliescu pentru ca nu o duceau bine, pentru ca nu aveau un viitor, pur si simplu le era scarba. Au facut sacrificii pentru a se implini pe plan financiar, dar si profesional. E logic ca ei nu pot da un vot celor care i-au fortat sa plece din tara. Si aici nu vorbesc de cei din Spania si Italia plecati dupa intrarea in UE, ci de cei 3 milioane de romani care au emigrat pana in 2004.
Romanii din Republica Moldova abia au scapat de comunism la ei si era normal ca nici ei nu pot vota cu Iliescu.
Si legat de faptul ca Basescu ar fi la fel de comunist ca si ceilalti. Sa vad si eu un filmulet cu Basescu inainte de 89 in care ii da cuvantul lui Ceausescu la o intalnire de partid, in care tine un discurs la TV, in care sa fie la o intrunire a PCR-ului, in care sa mearga in concediu cu familia Ceausescu, in care sa le multumeasca minerilor, in care pur si simplu sa fie in preajma lui Nicolae Ceausescu.