FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«1232425262736»
Joga Bonito07.12.2009 14:29
[...]M-am scarbit de aerele astea de superioritate pe care le tot afiseaza Ardealu'.[...]

Noapte buna ,Romania!

Jos Comunismul!

Triasca Comunismul!

judetul Arad - Basescu 68%

judetul Timisoara - Basescu 67%

judetul Sibiu - Basescu 69%

judetul Cluj - Basescu 70%

uite frate ca eu ma mandresc cu Ardealul. "tovarasul" Geoana a triumfat in judete de intelectuali precum Teleorman si Dambovita.

*Alecs*07.12.2009 14:37

Moare lumea, moare lumea de necaz.. ca sa citez dintr-un vechi banner al galeriei de la un meci cu Rapid disputat pe Lia Manoliu.

Abia astept sa le vad fetele celor de la Realitatea si Antena, Prelipceanu, Laura Chiriac, Razvan Dumitrescu si cei de la Ora de foc, apoi Gadea, Badea, Ciutacu, Dana Grecu cred ca au spume la gura cu totii, oameni fara onoare si demnitate, cand si-au ales meseria de jurnalisti nu cred ca asta si-au dorit, sa fie slugi.

vlad, daca imi aduc bine aminte tu ai spus ca nu mergi la vot. Insa, acum vad ca esti foarte vehement si enervat de faptul ca a iesit Basescu. Daca nu-ti convine, trebuia sa fi mers sa fi votat, diferenta a fost mica si orice vot a contat. Nu stiu daca aceleasi acuzatii le aduceai si in caz ca iesea Geoana.

Acum.. sa le luam pe rand. Recunostinta diasporei are legatura cu faptul ca acei oameni au plecat din tara in timpul mandatelor lui Iliescu pentru ca nu o duceau bine, pentru ca nu aveau un viitor, pur si simplu le era scarba. Au facut sacrificii pentru a se implini pe plan financiar, dar si profesional. E logic ca ei nu pot da un vot celor care i-au fortat sa plece din tara. Si aici nu vorbesc de cei din Spania si Italia plecati dupa intrarea in UE, ci de cei 3 milioane de romani care au emigrat pana in 2004.

Romanii din Republica Moldova abia au scapat de comunism la ei si era normal ca nici ei nu pot vota cu Iliescu.

Si legat de faptul ca Basescu ar fi la fel de comunist ca si ceilalti. Sa vad si eu un filmulet cu Basescu inainte de 89 in care ii da cuvantul lui Ceausescu la o intalnire de partid, in care tine un discurs la TV, in care sa fie la o intrunire a PCR-ului, in care sa mearga in concediu cu familia Ceausescu, in care sa le multumeasca minerilor, in care pur si simplu sa fie in preajma lui Nicolae Ceausescu.

vlad07.12.2009 14:38
judetul Arad - Basescu 68%

judetul Timisoara - Basescu 67%

judetul Sibiu - Basescu 69%

judetul Cluj - Basescu 70%

uite frate ca eu ma mandresc cu Ardealul. "tovarasul" Geoana a triumfat in judete de intelectuali precum Teleorman si Dambovita.

Vezi ca-l jignesti pe tovarasul Vicleanu. El este telemormon.

Chiar nu mi-ar displacea sa se mute Capitala prin Ardeal. Am mai scapa si noi de trafic pe la Piata Victoriei. Este groaznic cand trec aia cu girofarele ,blocand traficul. Si-ti dai seama ce liniste ar fi pe la Casa Poporului?

Un referendum pe tema asta?

Vreti capitala in Ardeal?

Ar trece fara probleme. :)

@Alecs,unde ai citit tu ca am mers la vot? (am fost doar in turul 1 si am votat floarea "imperiala")

Vroiam sa pice Basescu pentru ca am devenit sodomit intre timp. Imi place sa vad fetele la fufele din jurul lui.Nu ma mai intereseaza ce se alege de tara asta. Va las pe voi sa luptati. Ca aveti forta si exuberanta.

Pe mine ma doare la **** ce se intampla de saptamana viitoare. Crezi ca va curge miere de luni incolo?

PS Stii ce voi face eu? Ministri puternici (RB,TS,VB ) sunt intamplator cunostiinte ale familiei. Eu as putea apela la relatiile astea.

Pe vremea coalitiei,datorita PD-ului,am avut sansa sa stau la masa cu RV,SL,VB.(sunt initiale ale unor oameni politici importanti in CDR). Nu dau nume. Am vazut meciuri ale Stelei din loja MApn,alaturi de VB. IT senior imi povestea mie (de parca eram miezul pidzii) cat de bulangiu este ala de la Cibela,Viorel Popa care nu-i da 1 milion de coco.

Sa va fie clar fratilor,nu am votat niciodata PSD sau Prostanac.Eu am prin putin "drag" de Traian B. Si ma enervez ca voi il vedeti usa de biserica.

A alege intre Traian Basesscu si Mircea Geoana este ca si cum ai alege intre Gig Becali si Dumitru Dragomir.

Pe cine ai alege la Steaua???

Marius07.12.2009 14:42
Voi va realizati ca astia ca Gadea,Ciutacu,Stan sau Badea nu isi mai primesc salariile?

Au muncit 2 ani degeaba :))

ba din contra, tocmai au castigat alti 3/5 ani de emisiuni zilnice/saptamanale/lunare.

Traian Basescu:"Un fleac..iam ciuruit":)):bananadance:

un idiot cu aere de cunoscator de film. un cititor fidel al levantului (poate in 2014 il termina si ne face un rezumat)

Intreba victimele care este diferenta.

eu te-as intreba pe tine. cu ce e mai rau actualul partener al lui iliescu decat fostul? si, ca si vlad, iti spun ca a trecut campania, base e presedinte.

Si legat de faptul ca Basescu ar fi la fel de comunist ca si ceilalti. Sa vad si eu un filmulet cu Basescu inainte de 89 in care ii da cuvantul lui Ceausescu la o intalnire de partid, in care tine un discurs la TV, in care sa fie la o intrunire a PCR-ului, in care sa mearga in concediu cu familia Ceausescu, in care sa le multumeasca minerilor, in care pur si simplu sa fie in preajma lui Nicolae Ceausescu.

te0-am mai caracterizat odata si poate ai crezut ca te-am jignit. imi mentin parerea. la tipul asta de gandire poti sa te iei de mana cu adita. in Romania n-au fost decat 2 comunisti vreme de 60 de ani, ceausescu si cu iliescu. si putin dej. toti ceilalti au fost niste victime subjugate de sarmul celor doi jumate.

Maye07.12.2009 14:46

Fara sa va suparati , dar rostiti vorbe goale.

Pe vlad il las sa ii raspunda lui Lari.Ca sunt curios si eu.

Si Marius ... asta e .. pe tine te inteleg.Va scade traficul pe site.

*Alecs*07.12.2009 14:50

Toata campania v-am spus doua lucruri:

Nu votez pro Basescu, ci anti PSD.

si

Oricine ar iesi nu va fi bine, ambii sunt comunisti, dar e absurd sa spui ca Basescu si Iliescu sunt la fel de comunisti.

Vorbele sunt egale cu zero fara dovezi.

vlad, daca imi aduc bine aminte tu ai spus ca nu mergi la vot.

@Alecs,unde ai citit tu ca am mers la vot? (am fost doar in turul 1 si am votat floarea "imperiala")

Exact asta am si spus :)

Nu cred ca e o paralela foarte buna intra Basescu-Geoana si Becali-Dragomir. Si Becali si Dragomir au furat si au facut mafie din fotbalul romanesc, dar parca pe Mitica nu l-as vedea asa bagacios in echipa.

vlad07.12.2009 14:55
Pe vlad il las sa ii raspunda lui Lari.Ca sunt curios si eu.

Din nefericire pentru mine,Lari m-a prins. "Soborul" de fecioare al democratilor este alb ca nufarul!

@Maye,vezi ca Lari nu-l simpatizeaza pe Marinar. Sa nu tragi concluziile pripite.

PS Am votat:Emil Constantinescu,Traian Basescu,Crin Antonescu.

La care dintre cei enumerati de mine am fost mai comunist in alegerea mea????

Oricine ar iesi nu va fi bine, ambii sunt comunisti, dar e absurd sa spui ca Basescu si Iliescu sunt la fel de comunisti

@Alecs,asta nu este absurd. Dar sa spui ca Geoana este mai comunist decat Basescu este absurd. Sabin a zis-o cel mai bine.Doar la foto-finish le-ai gasi deosebirile.

superdorex07.12.2009 14:56

A iesit Basescu...pentru ca ne-am saturat de comunistii ascunsi in spatele acestui partid marioneta...ce m-a scarbit cel mai tare?...ca si ciobanul facea parte din proiect...sa le fie rusine pentru balciul de aseara!!!

zloty07.12.2009 14:58
A iesit Basescu...pentru ca ne-am saturat de comunistii ascunsi in spatele acestui partid marioneta...ce m-a scarbit cel mai tare?...ca si ciobanul facea parte din proiect...sa le fie rusine pentru balciul de aseara!!!

Comunistii pdl -ului sunt mai buni?Vorbiti de parca ieri a cazut pe pamant Basescu si partidu lui .

*Alecs*07.12.2009 15:00
Dar sa spui ca Geoana este mai comunist decat Basescu este absurd. Sabin a zis-o cel mai bine.Doar la foto-finish le-ai gasi deosebirile.

Cand il compari pe Geoana cu Basescu in privinta comunismului, trebuie sa-l adaugi si pe Ion Iliescu. Geoana daca ar fi iesit nu era decat o marioneta.

Pentru mine, parerea asta va ramane neschimbata. Atata timp cat Iliescu va trai, oricat de batran sau bolnav va fi, spiritul sau comunist va fi prezent in partid.

vlad07.12.2009 15:02
Cand il compari pe Geoana cu Basescu in privinta comunismului, trebuie sa-l adaugi si pe Ion Iliescu. Geoana daca ar fi iesit nu era decat o marioneta.

Gata,m-am prins. Cui-cui casa! Piua!

Haideti sa revenim la oile noastre.Pardon,ale lui nea Jiji!

Sa redevenim colegi! Sa ascundem sabiile,cutitele,pistoalele,.....,prastiile,cracanele cu invizoace,tevile cu cornete, tevile de pix care trag cu hartie mestecata in propria saliva.

Marius07.12.2009 15:07
Si Marius ... asta e .. pe tine te inteleg.Va scade traficul pe site.

de fapt merge chiar foarte bine :)

inteleg ca nu vrei sa comentezi. aveam totusi impresia ca nu te afli sub vraja marinarului, ca poti discuta critic la adresa conducatorului. din acest punct de vedere v-au facut pesedistii, am cunoscuti care isi baga tot ce au in gura prostanacului :)

vlad07.12.2009 15:08
Nu cred ca e o paralela foarte buna intra Basescu-Geoana si Becali-Dragomir. Si Becali si Dragomir au furat si au facut mafie din fotbalul romanesc, dar parca pe Mitica nu l-as vedea asa bagacios in echipa.

Parca este raul mai mic :)

revivo07.12.2009 15:13

Cine vorbeste de comunism in ziua de azi, vorbeste doar sa se afle in treaba.

Comunismul inseamna, din punc de vedere economic, NATIONALIZARE, CONFISCAREA AVERILOR ILICITE, s.a.

Ce partid a facut nationalizare in Romania? Din contra, toate au vadut economia Romaniei.

Ce partid a confiscat averile ilicite? Asta ar insemna sa-si confiste singuri averile.

Despre comunisti poti spune orice, dar nu ca au vandut tara. La 22 decembrie 1989, toate resursele naturale, industrie, agricultura, comert, erau in proprietatea statului roman.

Toti care s-au perindat si se perinda la conducere tarii nu au nici o doctrina. Sunt doar niste pioni, pusi in interesul unor cercuri economice romanesti si straine.

zloty07.12.2009 15:15

Ce cauta Berceanu si cu restul pdl-istilor la ministerul de interne azi??Raspunusul cu siguranta l-ati ghicit -Au fost sa manance pentru ca acolo au niste bucatarese excelente , poate ar trebui sa mergem si noi acolo :hmmm: problema nu e ca au o prosteala de mahaala ci ca lumea ii crede. Si nu mai veniti cu minciunile electorale Basesciene - numai avem comunisti ,cum nu avem nici democrati ,partide de dreapta de stanga , avem doar hiene care se muta dintr-un partid in altul in functie de locul unde pot scoate cel mai multi $$

vlad07.12.2009 15:15
Cine vorbeste de comunism in ziua de azi, vorbeste doar sa se afle in treaba.

Comunismul inseamna, din punc de vedere economic, NATIONALIZARE, CONFISCAREA AVERILOR ILICITE, s.a.

Ce partid a facut nationalizare in Romania? Din contra, toate au vadut economia Romaniei.

Ce partid a confiscat averile ilicite? Asta ar insemna sa-si confiste singuri averile.

Despre comunisti poti spune orice, dar nu ca au vandut tara. La 22 decembrie 1989, toate resursele naturale, industrie, agricultura, comert, erau in proprietatea statului roman.

Toti care s-au perindat si se perinda la conducere tarii nu au nici o doctrina. Sunt doar niste pioni, pusi in interesul unor cercuri economice romanesti si straine.

Fara nicio ironie :Aleluia !

David07.12.2009 15:32

Pai daca le luam in seama astfel,PSD e mai rau decat erau comunistii.Doar ca nu atata putere.

vlad07.12.2009 15:52

Stie cineva care-i perioada de viata a unei Cucuvele????

Traieste mai mult de 85 de ani?

Maye07.12.2009 16:00
de fapt merge chiar foarte bine :)

inteleg ca nu vrei sa comentezi. aveam totusi impresia ca nu te afli sub vraja marinarului, ca poti discuta critic la adresa conducatorului. din acest punct de vedere v-au facut pesedistii, am cunoscuti care isi baga tot ce au in gura prostanacului :)

Fiecare cu parerea lui si cu stima si iubirea lui.

Din nefericire pentru mine,Lari m-a prins. "Soborul" de fecioare al democratilor este alb ca nufarul!

@Maye,vezi ca Lari nu-l simpatizeaza pe Marinar. Sa nu tragi concluziile pripite.

Nu trag nicio concluzie.

Daca e sa ii compari...

Lari07.12.2009 16:06

Nene Vlade, eu ti-am dat exemple. Te-am rugat pe tine sa vorbesti de marmura si asfaltari si toate celelalte nu ca sa demonstrez ca PD-L sunt minunati, ci pentru a face o paralela cat se poate de serioasa, fara niciun fel de implicare emotionala.

Inca o data, fara niciun fel de ironie: spune aici (sau pe privat, cum iti e mai comod) de ce crezi ca PD-L sunt mai rai ca aia de la PSD.

Ma apuca toate pandaliile cand vad nemernici precum Ion Oltean, Cezar Preda, incapabili si lichele precum Gheorghe Dobre sau Elena Udrea.

Dar astia, in opinia mea, sunt niste gandaci fata de unii ca Radu Mazare, Liviu Dragnea, Ovidiu Musetescu (Dumnezeu sa-l ierte!), Adrian Nastase, Marian Vanghelie.

Cand l-am mai auzit si pe bou cu "I-am ciuruit"...

Bah, frate, nu ti-e clar ca ai dezamagit niste oameni? Ti-a zis-o in fata si Liiceanu si ti-a scris-o de ma dor ochii si Cartarescu, astia asa, de dragul exemplelor. Si tu aia debitezi cand vezi rezultatele?

sabin130707.12.2009 16:10
Fiecare cu parerea lui si cu stima si iubirea lui.

Pai asta e treaba cu politicienii nostri (de fapt ai vostri, ca voi ii tot votati cu drag si spor), ca ne iubesc in continuu, pe unde ne prind. In gura.

Maye07.12.2009 16:26

Pe tine in gura.Pe mine nicicum.

sabin130707.12.2009 16:34

Tu te crezi mai special? Dulce naivitate. :) Astia ca mine sunt victime colaterale ale majoritatii.

Eu am mai zis, daca tu ai avut de castigat un kg de carnati si unul de zahar, atunci.. atunci noi restul suntem fraieri. In cazul asta macar e vorba de ceva concret si mai mult de atat nu se poate. A, ba nu, ca am auzit ca se vindea votul cu 50 ron.

Ce sa-ti urez, ¨iubire placuta in continuare!¨ ? :)

Maye07.12.2009 16:42

Nu.

Eu m-am vandut pe o aratura de toamna si un cozonac plus un pate in ziua votului.

vlad07.12.2009 16:54

http://www.ziua.net/display.php?id=187478&...data=2005-10-28

"i know something

And i don't tell,and i don't tell " (era cantecelul unui personaj de benzi desenate)

«1232425262736»