FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«1262728293036»
red&blue_boy09.12.2009 20:17

Zicea Daniel Buzdugan dimineata la radio ca PSD inseamna presedinte in seara de duminica,iar PDL presedinte in dimineata de luni ... :D Cam asa a fost...

zloty10.12.2009 08:35

Deci la Paris a votat un roman la fiecare 30 de secunde:)) e genial "Gone in 30 seconds" dar in alta ordine de idei normal ca nu a fost nimic necurat la alegeri.

Lari10.12.2009 08:44

Zloty, stiai ca cei mai multi care au votat in judetul Ilfov, pe liste speciale, sunt din sectorul 5?

Da, n-a fost nimic necurat la alegeri...

zloty10.12.2009 09:08

Lari eu ce am zis nu tot ca nu e nimic necurat ?Am semnalat doar recordul sectiei de la Paris

Lari10.12.2009 10:02

Zloty, nu as fi avut nimic de adaugat, daca puneai in tablou si cealalta parte, pe cuvant!

Nu stim pe bune ce s-a intamplat la Paris, decat din gura uneia din parti. Daca au fost fraude, sa urlam sa-i bage pe porci la puscarie! Oricine-ar fi!

Eu am votat intr-o sectie speciala unde erau vreo 7 cabine de vot si vreo 8-9 oameni care se ocupau de "speciali" si lucrurile au mers deosebit de rapid. Nu am stat sa calculez cat de rapid, insa cred ca acolo puteau vota lejer multe mii de oameni in vreo 7-8 ore, nu in 14, cat a tinut procesul electoral.

sabin130710.12.2009 10:04
Daca au fost fraude, sa urlam sa-i bage pe porci la puscarie! Oricine-ar fi!

Cu siguranta vor plati cu libertatea vinovatii daca li se va demonstra culpa. Aici poate intreveni Maye sa ne explice cum e cu justitia in Romania, ca cica merge ca unsa. :)

Lari10.12.2009 10:26

Pai, da, mah, doar unsa merge. ;)

sabin130710.12.2009 10:29

Deci gata, s-a rezolvat si cu justita noastra, stim ce-i trebuie: mult lubrifiant. :)

vlad10.12.2009 10:39
Zloty, stiai ca cei mai multi care au votat in judetul Ilfov, pe liste speciale, sunt din sectorul 5?

S-a dat si rezultatul pentru sectiile speciale? Pentru a vedea si noi cu cine au votat "specialii"?

In alta ordine de idei,campania foarte costisitoare a Marinarului trebuie platita de fraierii de contribuabili. Desi Statul nu ajuta cu absolut nimic imm-urile,cele din urma trebuie sa plateasca factura alegerilor. Si uite asa vin invitatiile de la ANAF. Statul ajuta alte firme! firmele cu ferestre oranj. Nu trebuie sa dau nume,ca stie tot poporul cum se procedeaza. Cine castiga contractele dupa "licitatii corecte" se cunoaste foarte bine. Are cineva de obiectat la cele scrise de mine??? In plm,eu platesc dari catre stat,desi doar mi-a bagat mana in buzunar . Si se hlizeste Securistul si pe banii mei.

Sa traim in pl(lui) bine!

zloty10.12.2009 11:20

Lari dupa parerea mea ar trebuie sa se renumere tot pentru a renunta la suspiciuni si cine se gaaseste vinovat de ceva sa intre la puscarie indiferent de culoarea politica , dar bineinteles ca nu se va intampla nimic ca doar traim in Romania

MoWeed10.12.2009 11:42

Vlade, de acord cu tine ca toata campania pdl-ului a fost platita din bani furati de la bugetul de stat, deci din banii nostri.

Dar tu crezi ca banii psd-ului sau pnl-ului nu au venit tot din acelasi loc?

Virgil10.12.2009 11:55

In ceea ce il priveste pe Becali parerea mea coincide cu a suporterilor jigniti insultati, batuti de gorilele sale si de jandarmerie, suporteri pe care s-a pus o presiune enorma in numele ordinei si disciplinei din puscariile romanesti. Incepand cu prezentarea buletinului de identitate pentru cumpararea unui bilet de intrare, continuand cu intrarea in stadion unde controalele mitocanesti chiar si in zona locurilor intime, ale oamenilor de ordine inchiriati de la diverse firme de paza, iti lezeaza demnitatea si incheind cu prezenta in tribune si peluze a acelorasi numerosi paznici si batausi, pentru a-ti deranja timp de 2 ore libertatea fizica si cea de exprimare. E un motiv care m-a determinat sa vin tot mai rar pe stadion.

In ceea ce priveste partea politica, imi pare rau sa spun despre bunul meu prieten Lari ca se hazardeaza, dar trebuie sa o fac. Pentru ca la vremea la care Iliescu "si-a pus copita" Lari al nostru avea doar 10 ani si nu are de unde sa stie ca un popor, dupa 50 de ani de comunism nu a avut mai bine de zece ani incredere in liderii partidelor istorice iesite de la naftalina dupa o lunga perioada de ingenunchiere. Asa incat Ion Iliescu despre care insusi Mihail Gorbaciov spunea candva ca ar putea conduce Europa, era vazut drept conducatorul perfect in zilele acelea zbuciumate, asa ca l-au ales cu drag de doua ori, a treia prezenta la conducerea tarii find chiar prima, cand a fost numit in unanimitate lider al tarii de membrii Frontului Salvarii Nationale. Ar trebui sa mai stii Lari ca lui Iliescu i s-a dus buhul de om cinstit pe buna dreptate, si vreau sa mai stii Lari ca singura greseala majora care i se imputa este legata de venirea minerilor si macelul facut de acestia printre cei care ocupau abuziv carosabilul din fata Teatrului National vis a vis de Hotel Intercontinental timp de peste 3 saptamani. Dar nu a fost unicul vinovat, alaturi de el trebuind sa poarte vina cei care au permis imbarcarea acestora in trenuri si mai ales venirea la Bucuresti, nimeni altul decat ministrul transporturilor de atunci Traian Basescu si subordonatul sau Ghe Dobre.

Iliescu a facut si lucruri bune, unele intr-adevar demne de subliniat cum ar fi aplanarea conflictului de la Tg Mures dintre romani si maghiari care se putea incheia cu scantei si cu un conflict international major. Si multe altele. Nu-i atribuiti lui lucruri pe care le-au facut alti membrii ai conducerii de stat din acea vreme. Nu va lasati pacaliti de ceea ce ni se baga pe gat de dusmanii lui politici. Atat.

Altfel un subiect cu care Lari ne-a obisnuit, care exprima clar, cu inflacarare, gandurilor sale fata de conducatorul efemer, suburban si complet nepotrivit pentru cea mai mare echipa a fotbalului romanesc candva. Echipa careia i-a patat puternic imaginea pe timp lung. Sa dea Dumnezeu ca Steaua si suporterii ei adevarati, cei carora li s-au anulat abonamntele si care il contesta cu fiecare ocazie, sa se bucure nu peste foarte mult timp de libertatea care exista odata si de toate lucrurile care deriva din ea, prin renuntarea oierului. Tot atat de puternic doresc venirea la conducerea Stelei a unui om cu un comportament si u o putere financiar diametral opusa celui care inca mai crediteaza Steaua.

red&blue_boy10.12.2009 11:58

Corect,asa e...doar si psd-ul si pnl-ul au tras banii pentru campanie tot de pe noi,de la primariile si consiliile judetene din tara unde sunt oamenii lor...

Lari10.12.2009 12:06

Nene Virgil, normal ca il lauda Gorbaciov pe Iliescu, pai nu el il pusese in fruntea Romaniei?

Si, da a pus copita pe tara, raman la aceeasi parere.

Partidele politice istorice - PNL si PNT-CD - au fost linsate mediatic in cel mai pur stil comunist. Ca a fost usor sa se intample asa ceva, e normal, nu majoritatea romanilor stiau "istoria oficiala", nu pe cea reala.

Chiar daca aveam atunci 10 ani, am citit destule despre acea perioada, din tot felul de surse (si pro si contra) si ma cam indoiesc ca lucrurile au stat altfel.

Nene Virgil, vina lui Ion Iliescu este ca a tolerat in spatele sau o Armata de hoti care au facut ca uzine excelente - precum, dau doar cateva exemple, Aro, Sidex, Mefin, Tractorul sau Autocamioane - sa fie facute fier vechi. Desi, cu un management de buna intentie, macar, acei colosi industriali ar fi facut performanta la orice nivel.

Era sa uit celebra fraza cu garantarea proprietatii, asta daca nu cumva ar trebui sa ne intrebam de ce Iliescu e blamat de toate societatile revolutionarilor.

Pe de alta parte, da, Iliescu e un om excelent in viata de zi cu zi.

Chiar daca avem pareri diferite, tot SuperNashul meu vei ramane, nene Virgile!

Maye10.12.2009 13:31
Cu siguranta vor plati cu libertatea vinovatii daca li se va demonstra culpa. Aici poate intreveni Maye sa ne explice cum e cu justitia in Romania, ca cica merge ca unsa. :)

Nu merge ca unsa.Merge ca pe roate.

Maye10.12.2009 13:35
David10.12.2009 13:59

Astia se filmeaza intre ei? :bananadance: Trist.

sabin130710.12.2009 14:16
Nu merge ca unsa.Merge ca pe roate.

Un exemplu pentru justitia din toata lumea, ce sa mai.. mai rar asa. :)

Eu iti doresc sa nu ai nevoie vreodata sa-ti faca dreptate justitia din Romania. Nu stiu daca tu iti doresti sa ai nevoie de aceeasi justitie.

MoWeed10.12.2009 14:37
Ar trebui sa mai stii Lari ca lui Iliescu i s-a dus buhul de om cinstit pe buna dreptate, si vreau sa mai stii Lari ca singura greseala majora care i se imputa este legata de venirea minerilor si macelul facut de acestia printre cei care ocupau abuziv carosabilul din fata Teatrului National vis a vis de Hotel Intercontinental timp de peste 3 saptamani.

Numai un lucru pot zice: e trist ca-l vezi pe Iliescu un om cinstit. Din pacate, nu esti singurul. A, si aia este singura greseala majora care i-o imputi tu

vlad10.12.2009 14:45
Vlade, de acord cu tine ca toata campania pdl-ului a fost platita din bani furati de la bugetul de stat, deci din banii nostri.

@Mo,

Ai propria ta firma? Sau lucrezi pentru altcineva? Imi poti raspunde?

bodanelu10.12.2009 14:51

Eu lucrez la multinationala. Raspunde`mi mie :D

vlad10.12.2009 14:56
Eu lucrez la multinationala. Raspunde`mi mie :D

Bun,ma bucur nespus pentru tine.

Ce te macina pe tine?la serviciu?

Sa-ti faci planul? Sa-ti termini lucrarea?

si banuiesc sa-ti iei salariul.

Si evident ca magarii aia iti iau taxele aferente la salariu.

andrei_ionete10.12.2009 14:58
http://www.gandul.info/news/patapievici-ba...-geoana-5169586

Si ce vrei sa demonstrezi cu asta? S-a terminat campania... Sebastian Lazaroiu a declarat la "Nasu" ca pdl detine o caseta cu Geoana de care este scarbit , insa a precizat ca nu este o caseta cu [,] conotatii sexuale. Trist este faptul ca in Romania campaniile se fac pe injurii reciporce, casete s.a.md.

vlad10.12.2009 15:10
Si ce vrei sa demostrezi cu asta? S-a terminat campania... Sebastian Lazaroiu a declarat la "Nasu" ca pdl detine o caseta cu Geoana de care este scarbit , insa a precizat ca nu este o caseta cu [,] conotatii sexuale. Trist este faptul ca in Romania campaniile se fac pe injurii reciporce, casete s.a.md.

Pai nu de asta avem noi nevoie??

Nu de caterinca,circ la TV,santaje distractive si iar circ??

Ce ne intereseaza pe noi normalitatea???

Important este care e mai mistocar decat celalalt!

Sa faca misto de Vanghele,Branza sau toti rahatii de politicieni.

doar asa abatem atentia de la probleme tarii..

Tie nu ti s-a parut ca a sunat a campanie electorala acel refernedum??????

Cine a platit pentru el???????

Ca ala a fost organizat cu banii de la buget.

Vorbesc prostii???

danimarcu10.12.2009 17:08

PSD = Presedinte in Seara de Duminica

PDL = Presedinte in Dimineata de Luni

Intrebare: "-Ce au facut romanii in timpul mandatului lui Mircea Geoana ?

Raspuns : Au dormit !!"

Interbare : Cum se pune la loc dopul la o sampanie ?

Raspuns : Intrebati-l pe Geoana.

Intrebase: "Cine este in spatele lui Basescu?

Raspuns: "Mircea Geoana".

"Cand te culci cu un presedinte si te scoli cu altul, e clar, politica

e o... femeie usoara."

Intrebare: "Ce face acum Vanghelie?

Raspuns: "- Cauta pe google sa vada ce inseamna diaspora, sa o cheme la ordine".

"Geoana, foarte vesel, se intalneste cu bunicuta. De ce esti asa

vesel? Mi-am facut testul IQ. Si? A iesit negativ".

Cel mai scurt banc: "Geoana, presedinte!"

"Scrisoarea a III-­a actualizata: Tu ­esti Mircea ?­ Da imparate! Esti

un prost si jumatate!"

Ce mai fredoneaza Geoana in ultimul timp? "daca-as fi pentru o zi presedinte..."

"Care este cea mai buna fapta pe care a facut-o soacra lui Geoana?" >>> "L-a primit inapoi in casa dupa alegerile din 2009"

«1262728293036»