prefer umilinta retrogradarii decat durerea sa il vad pe cioban patron.
on-topic : meci de 0-0
prefer umilinta retrogradarii decat durerea sa il vad pe cioban patron.
on-topic : meci de 0-0
prefer umilinta retrogradarii decat durerea sa il vad pe cioban patron.on-topic : meci de 0-0
Bai frate e durere mare cu ciobanu asta analfabet,dar gandestete bine ce insemna retrogradarea.
Bai frate e durere mare cu ciobanu asta analfabet,dar gandestete bine ce insemna retrogradarea.
pe langa vindecarea echipei de cancer, dupa cum a spus si Fan FC Steaua, scapam si de suporterii de rezultat, ceea ce e perfect din punctul meu de vedere!
pe langa vindecarea echipei de cancer, dupa cum a spus si Fan FC Steaua, scapam si de suporterii de rezultat, ceea ce e perfect din punctul meu de vedere!
Foarte bine punctat Mircea! ![]()
Batem cu 9-1 ! ![]()
Meciul FC Timisoara - Steaua se vede aici ==>> www.free-TV.go.ro
Tu chiar nu intelegi ca rezultatele proaste nu-i vor mai aduce bani lui Becali? Tu nu intelegi ca o posibila retrogradare l-ar distruge pe Becali?
Sa vedem ce efecte va avea o retrogradare aspupra lui Becali:
- Mai putine meciuri televizate, mai putin interes pentru public. Asta inseamna mai putini bani.
- Zero sponsori, adica mai putini bani.
- Adio competitii europene. Nu mai castiga bani.
- Adio bani scosi pe bietele vandute suporterilor de rezultat.
- Nu vor mai vinde asa multe articole vestimentare sau accesorii, deci vor scoate mai putini bani.
- Mai putine aparitii in mass media, imaginea lui se va degrada si lumea il va uita.
Daca pe el il intereseaza banii si imaginea, probabil va vinde echipa inainte sa-i scada valoare foarte mult si se va duce probabil la Dinamo pentru imagine. El e atat de prost incat sa ajunga asa, dar norocul lui e ca pe langa el sunt oameni platiti bine pentru a-i da sfaturi.
Ramanand ON-topic, cred ca ne-o luam cu 1 0.
Mai Baiatule , tu crezi ce spui ? Ar Becali afectat daca ar pierde 2-3 milioane de euro ? Nu ! Noi suporterii am fi afectati daca Steaua ar retrograda sau ar fi exclusa din Europa ? Logic ca DA. 1. Ar pierde coeficientul UEFA care e foarte greu de refacut si ne-am bate in zadar cu Arsenal sau United sau Liverpool etc. 2. Eu personal nu as suporta umilinta ca Steaua sa fie retrogradata.
Mai Baiatule , tu crezi ce spui ? Ar Becali afectat daca ar pierde 2-3 milioane de euro ? Nu ! Noi suporterii am fi afectati daca Steaua ar retrograda sau ar fi exclusa din Europa ? Logic ca DA. 1. Ar pierde coeficientul UEFA care e foarte greu de refacut si ne-am bate in zadar cu Arsenal sau United sau Liverpool etc. 2. Eu personal nu as suporta umilinta ca Steaua sa fie retrogradata.
Gresesti prietene.
becalii ar fi afectat si daca pierde 1000 de euro. Stii de ce? pentru ca acei 1000 de euro sunt cash. Banii care vin la Steaua sunt CASH. El nu are CASH. El are pamanturile si investitiile si, cum afacerile ii merg prost, nu isi permite sa le vanda, ca ar iesi in pierdere grav de tot.
2-3 milioane de euro sunt mana cereasca pentru el. Dat fiind faptul ca e urmarit penal, omul nu mai poate sa faca smecherii cu camatarii, ca sa puna mana pe cash cand are nevoie.
Daca Steaua nu ar participa 1 an sau 2 in cupe europene, giginho ar da faliment rau de tot.
p.s. tu nu suporti umilinta ca Steaua sa fie retrogradata dar suporti umilinta la care o supune becalii. Spune multe despre tine. De altfel, stim cu totii de ce te-ai inregistrat pe acest site, asa ca nu prea conteaza parerea ta.
Gresesti prietene.
becalii ar fi afectat si daca pierde 1000 de euro. Stii de ce? pentru ca acei 1000 de euro sunt cash. Banii care vin la Steaua sunt CASH. El nu are CASH. El are pamanturile si investitiile si, cum afacerile ii merg prost, nu isi permite sa le vanda, ca ar iesi in pierdere grav de tot.
2-3 milioane de euro sunt mana cereasca pentru el. Dat fiind faptul ca e urmarit penal, omul nu mai poate sa faca smecherii cu camatarii, ca sa puna mana pe cash cand are nevoie.
Daca Steaua nu ar participa 1 an sau 2 in cupe europene, giginho ar da faliment rau de tot.
p.s. tu nu suporti umilinta ca Steaua sa fie retrogradata dar suporti umilinta la care o supune becalii. Spune multe despre tine. De altfel, stim cu totii de ce te-ai inregistrat pe acest site, asa ca nu prea conteaza parerea ta.
Am zis eu ca imi place umilinta la care Becali supune Steaua? Bineinteles ca nu imi place , dar nu imi place nici varianta ca Steaua sa fie retrogradata sau exclusa din Europa.
Spui ca daca Steaua nu ar participa 1 an sau 2 in cupele europene , giginho ar da faliment. Bun , sa zicem ca sunt de acord cu tine.
Dar ia gandeste-te ce se va intampla cu Steaua peste acei 2 ani , Coefientul UEFA ar disparea si vom ajunge sa ne batem cu echipe cu bugete de zeci de milioane de Euro pentru un loc intr-o cupa Europeana , jucatorii care ii vom avea probabil nu vor face nici cat 2 cepe degerate , ce avem acum dar ce vom avea atunci , pentru ca niciun jucator nu va mai ramane la echipa iar ce vor veni vor fi jucatori modesti.
Deci ce facem acum din razboiul cu Becali distrugem Steaua ? Si cine va avea mai mult de pierdut ? Repet nu sunt de acord cu ce face Becali acum , dar nici cu aceste masuri nu sunt de acord.
PS. Scuza-ma ca am indraznit sa imi spun parerea , Mult Succes in procesul de distrugere al Stelei.
fulgeru bragadiru - Steaua 1-2
(ma rog..Poli aek)
Are dreptate FREETV il sustin,hai sa ne gandim umpic ce insemna retrogradarea si dupa aia sa vorbim
Gresesti prietene.
Am zis eu ca imi place umilinta la care Becali supune Steaua? Bineinteles ca nu imi place , dar nu imi place nici varianta ca Steaua sa fie retrogradata sau exclusa din Europa.
Spui ca daca Steaua nu ar participa 1 an sau 2 in cupele europene , giginho ar da faliment. Bun , sa zicem ca sunt de acord cu tine.
Dar ia gandeste-te ce se va intampla cu Steaua peste acei 2 ani , Coefientul UEFA ar disparea si vom ajunge sa ne batem cu echipe cu bugete de zeci de milioane de Euro pentru un loc intr-o cupa Europeana , jucatorii care ii vom avea probabil nu vor face nici cat 2 cepe degerate , ce avem acum dar ce vom avea atunci , pentru ca niciun jucator nu va mai ramane la echipa iar ce vor veni vor fi jucatori modesti.
Deci ce facem acum din razboiul cu Becali distrugem Steaua ? Si cine va avea mai mult de pierdut ? Repet nu sunt de acord cu ce face Becali acum , dar nici cu aceste masuri nu sunt de acord.
PS. Scuza-ma ca am indraznit sa imi spun parerea , Mult Succes in procesul de distrugere al Stelei.
Gigi merita cu orice sacrificiu sa fie indepartat(ar fi ideal pe Marte),restul sunt povesti,basme,nuvele etc etc!!
Forza Steaua!!
Vinde,pleaca RIP!!
Un meci greu din care ne ar trebui cele trei puncte odată și odată tot trebuie să căștigăm undeva și acum e un moment bun ![]()
Retrogradarea ineamna s-o ia echipa de la inceput. Ce-i asa de rau in asta? Pentru voi Steaua inseamna numai performanta? Steaua ramane Steaua si dupa ce retrogradeaza. Unirea in 3 ani parca, a ajuns sa joace in CL. Crezi ca Stelei ii va lua mai mult sa-si revina?
Si lasa-i pe dinamuvisti si rapizdisti sa rada, crezi ca ei o duc mai bine acum? Tot fotbalul e in colaps, toate echipele au probleme cu suporterii care isi vor echipa pe care o stiau.... Deh, asta e efectul prostiei contagioase a lui Becali care s-a raspandit la toti conducatorii si acum aproape toate stadioanele sunt goale la meciuri.
De ce sa nu inceapa Steaua aceasta "revolutie"? E cea mai mare echipa din lume si va fi model si pentru celelalte echipe.
Tu chiar nu te-ai saturat de fotbalul asta de rahat plin cu blaturi si reguli miticiene de tot rasul? Sau tie iti convine sa te duci la stadion sa stai cu curu pe scaun si sa aplauzi mancand alune?
Eu vreau un fotbal curat, fara scandaluri, valize, fara multi jucatori straini si reguli miticiene si sanduriene care strica fotbalul. Vreau sa vad si eu stadioane mai moderne, ca deocamdata parca niciun stadion din Romania nu e omologat pt europa. Nici stadionul Steaua nu e, dar ne lasa aia sa jucam pentru ca se fac niste smecherii sau le e mila de noi...
Mumu ciobanulul oligofren mafiot senil impotent homosexual, cel care si-a cumparat si adoptat fetele din orfelinatele din albania.
PS: De ce sa suferim? Tu nu ai suferit 8 ani cu ciobanul asta infect? Steaua nu mai are niciun obiectiv, decat ala de a face bani pentru cioban. Nimic pentru noi. Nici nu se va cunoaste ca a retrogradat, chiar ma voi simti mai bine stiind ca am scapat de acel cancer numit Becali, si de sclavul lui Argaseala.
pe ce post e televizat . antena ?
digisport
@ freetv : tu crezi ca noi vrem neaparat sau am fi incantati sa retrogradeze Steaua?Dar daca asta ar fi o solutie sa plece Becali,atunci poate mai bine asa.Pentru ca ne-am saturat de umilintele la care a supus clubul si pe suporteri.Pentru el Steaua e tot o afacere,nu te-ai prins pana acum?Cat scoate bani dupa Steaua,mai ales cash cum zicea si Adrian,e totul ok.Asa ca mai lasa-ne si cu coeficientul european al echipei,ala se poate reface,sa scapam noi de Jiji.Ca pentru el participarea in cupele europene nu inseamna performanta,ci niste bani adaugati la buzunarul lui.
toate ca toate. Hai gata cu Gigi pe topicul asta. DIscutam deste Timisoara-Steaua. Gigi e pe alte topice...
Prietene, iar ssunt nevoit sa iti spun ca esti prost informat.
Coeficientul Stelei se calculeaza in functie de victorii si infrangeri, nu daca participa sau nu in cupe europene.
Daca Steaua are coeficient de 100 acum(zic un exemplu) si nu participa 2 ani in europa, tot 100 o sa aibe si peste 2 ani.
Daca are 100 acum si participa in Europa si se face de rusine pierzand meci dupa meci, dupa un an, coeficientul scade. PENTRU CA INFRANGERILE IL SCAD, NU LIPSA DE MECIURI.
Te-ai bagat intr-un subiect despre care nu ai habar.Iti sugerez sa te retragi cat esti in plina glorie.
olé olé olé olé olé Gigi suge coa.iele
olé olé olé olé olé Gigi suge coa.iele
Si-i si place !!! **** you Jiji ! Forza Steaua!!!
mai fratilor, am o problema cum cred ca mai au multi dintre voi... de ceva vreme nu mai stiu daca sa mai tin cu Steaua asta, daca sa ma mai uit sau nu la meciuri... parca as vrea sa ia bataie de la toti, poate asa pleaca analfabetul interlop
la TV meciul de azi nu se transmite?
Ba se transmite pe Digi sport