FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Timisoara - Steaua 0-1 (0-0)

«1237»
Virgil26.10.2009 07:25

Duminica 1 noiembrie de la 21: 45, Steaua va intalni in deplasare pe FC Timisoara, liderul campionatului. Meciul va fi transmis de Digi Sport TV.

Meciul cu banatenii vine imediat dupa meciul cu bistritenii, de miercuri in Cupa Romaniei.

De prisos sa spunem ca in ultimii ani Timisoara a fost cosmarul nostru. Sa ne amintim ca ne-a incurcat acum doi ani in Ghencea (1-1), atunci cand am fi avut mare nevoie de 3 puncte pentru a devansa CFR-ul din Cluj si a ne incununa cu al 24-lea titlu de campioni. Nu s-a intamplat asa si echipa lui Paszkani a castigat campionatul, cu favorurile primite de la ordinarul de Borcea/Dinamo care acum continua sa-si plateasca pacatele, dupa ce in editia trecuta a pierdut campionatul in ultimele 3 meciuri. Bistrita si Rapid au contribuit si ele din plin la succesul napocenilor.

Dar sa ne amintim si ca, odata, candva, le-am dat 8-1 chiar pe "Dan Paltinisanu". Daca tinem cont de faptul ca balonul e rotund si ca fotbalul e parsiv, exista motive consistente sa le-o tragem. Pentru ca Timisoara e o echipa instabila. Mi-ar place sa urmam exemplul croatilor de la Dinamo Zagreb si sa-i punem in patru labe.

Timisoara a fost si este dusmanul nostru fatis.

Meciul cu ei de duminica 1 noiembrie, va fi probabil

unul greu pentru ca ei au avut rabdare cativa ani sa rodeze aproximativ acelasi lot. Spre deosebire de Steaua si de El Ciobandante. Ei se afla la momentul la care ar trebui sa culeaga roadele (campionatul), Steaua doar la inceputul unui nou drum.

Sigur ca Steaua are valori in echipa, dar banatenii formeaza un team aparent mai puternic, unul care se pare ca stie ce vrea. Dar nu chiar intotdeauna.

Pentru acest meci spun doar "da Doamne sa-i incurcam, asa cum ne-au incurcat si ei pe noi", dar favorita e totusi echipa al carei creditor e Marian Jabba Iancu.

In aceasta partida, mai mult ca sigur ca suporterii timiseni vor fi al 12-lea jucator pentru ex Poli. Asa incat mi-e greu sa sper foarte mult. Sper exact cat trebuie ca sa le-o tragem.

Pronostic FC Timisoara - Steaua: 1,x, 2. Daca batem e extraordinar! Daca facem meci egal e bine. Iar ca sa pierdem mi-e imposibil sa cred. Pentru ca Steaua e Steaua si poate renaste oricand ca pasarea Phoenix din propria cenusa.

Sper ca Zapata si Dayro sau Căpitanos (cum pronunta Banel numele grecului), sa fie eroii meciului.

_banel_nicolita_001.jpg

God save the Steaua!

CAMPIONI AM FOST, CAMPIONI VOM FI, PANA VOM MURI, STEA-UA BU-CURESTI!

SUNTEM NOI, Steaua SUNTEM NOI!

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE26.10.2009 07:44

aici voi fii prezent 100% la 100% doar pentru culori. :steag_cruce_invers:

red&blue_boy26.10.2009 08:29

Cred ca pierdem cu astia.

4_ever_steaua26.10.2009 18:40
Cred ca pierdem cu astia.

si eu cred.

ytse jam26.10.2009 19:13

cu AEK traim doar cu amintirea acelui 8-1 de la ei de acasa. in rest, ne-au cam tras-o mai tot timpul. asta cred ca o sa se intample si acum. daca ne numeam Dinamo (Bucuresti, Zagreb, tot una e), aveam din start un 3-0 asigurat. asa e ceva mai greu.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE26.10.2009 20:42
aici voi fii prezent 100% la 100% doar pentru culori. :steag_cruce_invers:

Voi fii prezent degeaba ca cred ca se juca cu portile inchise. :D

MoWeed26.10.2009 21:13

Sa se auda-n toata tara/**** Poli Timisoara

red&blue_boy26.10.2009 21:24

Extra pentru Iancu si Alexa!

Astristul26.10.2009 22:31

Nu stiu ce ai cu oamenii lui jambon. Du-te in Liga a IV-a Bucuresti si injura-i acolo daca iti sunt asa "simpatici"! ;)

Echipa lui IanCUR se numeste altfel. Poti sa zici Timisoara **** Timisoara! :)

Sau ceva de Bragadiru, e la alegere. :))

john_8626.10.2009 23:36

Politehnica Fulgerul AEK Bragadiru Autobuzul Timisoara.

Un mesaj din Bucuresti/Poli,**** s-o belesti/ Sa se-auda-n toata tara/M.uie Poli Timisoara/ ale ale ale oooo

Pe 9 aprilie, 2004, Steaua a umilit intreg banatu'/ Cu 8 la 1 a castigat/ pe tarfa violeta a-ngenunchiat./ e Timisoara, **** Timisoara, e Timisoara, **** Timisoara....

Si nu in ultimul rand, ma pi.s pe suporterii lor, care au afisat un banner in timul protestului nostru: "Gigi, nu pleca, Ghencea este casa ta"

ytse jam27.10.2009 13:11
Nu stiu ce ai cu oamenii lui jambon. Du-te in Liga a IV-a Bucuresti si injura-i acolo daca iti sunt asa "simpatici"! ;)

Echipa lui IanCUR se numeste altfel. Poti sa zici Timisoara **** Timisoara! :)

Sau ceva de Bragadiru, e la alegere. :))

corect. de fapt Jabba se foloseste de timisoreni pacalindu-i ani la rand. iar faza cea mai nasoala stiti care este? ca timisorenii (pe care chiar ii consideram oameni destepti) chiar pun botu' la ce spune Jabba. Tony Dobos a mutat AEK Bucuresti la Timisoara deoarece in Bucuresti nu avea nici o sansa sa se afirme, dar odata cu plecarea lui, cei ramasi la club au inceput o politica foarte puternica de manipulare in masa, reusind astfel sa deruteze zeci de mii (chiar sute de mii) de fani ai lui Politehnica Timisoara. si cel mai dureros este ca fanii acestei echipe accepta aceasta situatie in care ei se afla, crezand ca de fapt s-a facut o mare nedreptate cand Zambon a preluat clubul. in momentul de fata, ei isi doresc din tot sufletul ca echipa ce joaca in Timisoara (fosta AEK Bucuresti, actuala FC Timisoara), sa obtina ilegal culorile si palmaresul care acum apartin lui Zambon...

David27.10.2009 13:52

Sper ca castigam!Chiar daca Jiji se va da mare,chiar daca rezultatele ar arata bine,cred ca oricum lasa echipa.Steaua nu e profitabila fara investitii,oricat de zgarcit ar fi.Va cadea!

Fan FC Steaua27.10.2009 14:02

De ce sa mai vreti mai oamenilor sa castige o echipa care nu e a voastra? Asta e Fc Steaua in straiele Stelei, ii poarta palmaresul ilegal si fara rusine.

Eu imi doresc ca aceasta echipa sa piarda absolut toate meciurile la resultate rusinoase PANA pleaca MIZERABILUL de la echipa. N-am ce sa mai incurajez, n-am de ce sa ma mai bucur la "succesuri", e ca si cum ar veni alta femeie la tine in casa si ti-ar zice ca e mama ta, asteptand sa o crezi si sa o iubesti....

Daniel-Ionut27.10.2009 17:03

Ii batem! :spank:

timisog8.jpg

David27.10.2009 17:10

Fredy,e sfarsitul unei epoci.Si asta e Steaua.Daca nevasta ta ar avea sifilis ai renega-o?Steaua inca traieste prin peluze,care sunt si cele care o vor salva.Protestatarii sunt formatori de opinie,si din e in ce mai multa lume s-a intors impotriva lui Jiji.Presiunea pe Jiji este mai mare decat pare.A avut un an dezastruos,va avea un an la fel de dezastruos din multe puncte de vedere,si anul acesta va primi lovituri.SI totusi,nu merita suporterii acestia patimasi,care au facut atatea sacrificii pentru o Stea cancerigena o biata victorie cu Timisoara?Cine dracu' e Timisoara?

Astristul27.10.2009 19:23

@ Fan FCS: Cu jegurile, macar sa nu piarda. Asa am zis si pentru meciul cu cRapid, si n-a pierdut. Sunt multumit, dar imi pare rau, nu pot sa ma mai bucur cand joaca Fc Steaua, indiferent de situatie. Privesc meciurile altfel. Inainte traiam fiecare faza a Stelei, dar acum ... nu pot decat sa sper ca Steaua va redeveni Steaua, curatand gunoaiele alea de oameni gen Becali & co.

corect. de fapt Jabba se foloseste de timisoreni pacalindu-i ani la rand. iar faza cea mai nasoala stiti care este? ca timisorenii (pe care chiar ii consideram oameni destepti) chiar pun botu' la ce spune Jabba. Tony Dobos a mutat AEK Bucuresti la Timisoara deoarece in Bucuresti nu avea nici o sansa sa se afirme, dar odata cu plecarea lui, cei ramasi la club au inceput o politica foarte puternica de manipulare in masa, reusind astfel sa deruteze zeci de mii (chiar sute de mii) de fani ai lui Politehnica Timisoara. si cel mai dureros este ca fanii acestei echipe accepta aceasta situatie in care ei se afla, crezand ca de fapt s-a facut o mare nedreptate cand Zambon a preluat clubul. in momentul de fata, ei isi doresc din tot sufletul ca echipa ce joaca in Timisoara (fosta AEK Bucuresti, actuala FC Timisoara), sa obtina ilegal culorile si palmaresul care acum apartin lui Zambon...

Exact! Si ma enerveaza ca mass-media tot timpul o ard aiurea cu "Poli" cand echipa asta n-are nimic in comun cu acel nume, decat, poate, faptul ca s-au numit la "inceputuri" Poli AEK! ;)

Virgil29.10.2009 06:13

Dupa meciul de la Bistrita m-am edificat, Steaua e o echipa de impotenti, iar impotentii cei mai mari sunt Stoichita, Argasealasi ciobanul. M-am resemnat, nu vom mai lua campionatul cat e haul si bargaul.

Maye29.10.2009 06:38

E vreo echipa care vrea sa ne bata si nu poate?

vlad29.10.2009 07:00

4-0 pentru Steaua.

Dubla - Bibishkov (nu stiu sa-i scriu numele,nu este atat de important).

Tripla - Nicolita.

Gabriel Torje isi va da autogol la o centrare a lui Nicolita in pauza dintre reprize.

Tatarusanu ne va scoate in prelungiri .Va apara nu 1 , ci 6 penaltiuri!

Becali va intra in turul 3 la alegerile pentru presedentie.

Se va bate in turul 3 cu Vadim si Napoleon pentru o cina copioasa la un local de fite si exclusivist gen Gh.Marinescu sau Balaceanca :"Xanax-500 de g, Rudotel-cat mai mult, Distonocalm- 1 litru. Siesta :electrosocuri ".

Naomi va deveni heterosexual(a) convins(a).

mountytoma29.10.2009 07:34

acum ca am rezolvat si cupa Romaniei, Stoichita poate sa pregateasca linistit meciul cu Timisoara. pe care il vom pierde la scor, sper eu. nu de alta, dar sa moara ciobanul de ciuda si sa o ia si Stoichita peste bot, ca i s-a urcat la cap. auzi la el, "trebuie sa repare ce s-a stricat inainte". adica Bergodi e de vina... pai scarpincuristule, tu trebuie sa te speli pe dinti cu sapun de rufe inainte de a vorbi de Bergodi! nu a avut rezultate extraordinare (e si greu cu eurohandicapatul ala in spate), dar a readus profesionalismul in Ghencea si a facut echipa sa joace ceva. el avea puterea sa il tina pe Banel rezerva, tu il tii pe blondul din faurei in echipa doar pentru a-ti prelungi prezenta pe statul de plata al Stelei!

sper sa bata Timisoara la scor. si toate echipele cu care jucam de acum inainte. doar asa scapam de ciobanul ala prost care ne spurca echipa!

red&blue_boy29.10.2009 10:55
E vreo echipa care vrea sa ne bata si nu poate?

Da,Real Madrid !!! :D Cu Timisoara va fi duelul fraierilor eliminati in cupa la 11m de niste amarati. Dar ne vor bate si astia.

Robinson Rufay Zapata29.10.2009 10:57

Daca jucam iar bine si luam bataie cred ca mor de draci. Mai bine sa nu jucam nimic si sa pierdem. Ca doar asa face Steaua de cand e condusa de jijel.

Ic3MaN29.10.2009 12:01

Meci greu. De 1,x,2.Eu sper de 2.Oricum ma duc pe stadion.Poate dam si noi gol duminica cu Kapetanos si Stancu,pt ca Surdu e mort si Dayro m-a scos din minti cu gloria.Sunt curios daca pippi are curaj sa joace cu Grzelak pe stanga,daca tot nu joaca Szekely.Vedem.

cristy.steaua2129.10.2009 12:45
Meci greu. De 1,x,2.Eu sper de 2.Oricum ma duc pe stadion.Poate dam si noi gol duminica cu Kapetanos si Stancu,pt ca Surdu e mort si Dayro m-a scos din minti cu gloria.Sunt curios daca pippi are curaj sa joace cu Grzelak pe stanga,daca tot nu joaca Szekely.Vedem.

grzelak? mai bine Ochirosii...

Astristul29.10.2009 14:44

Eu nu inteleg de ce nu se televizeaza meciul asta pe A1? E mai important Iasi-dinam0 decat asta? :rolleyes:

«1237»