Duminica 1 noiembrie de la 21: 45, Steaua va intalni in deplasare pe FC Timisoara, liderul campionatului. Meciul va fi transmis de Digi Sport TV.
Meciul cu banatenii vine imediat dupa meciul cu bistritenii, de miercuri in Cupa Romaniei.
De prisos sa spunem ca in ultimii ani Timisoara a fost cosmarul nostru. Sa ne amintim ca ne-a incurcat acum doi ani in Ghencea (1-1), atunci cand am fi avut mare nevoie de 3 puncte pentru a devansa CFR-ul din Cluj si a ne incununa cu al 24-lea titlu de campioni. Nu s-a intamplat asa si echipa lui Paszkani a castigat campionatul, cu favorurile primite de la ordinarul de Borcea/Dinamo care acum continua sa-si plateasca pacatele, dupa ce in editia trecuta a pierdut campionatul in ultimele 3 meciuri. Bistrita si Rapid au contribuit si ele din plin la succesul napocenilor.
Dar sa ne amintim si ca, odata, candva, le-am dat 8-1 chiar pe "Dan Paltinisanu". Daca tinem cont de faptul ca balonul e rotund si ca fotbalul e parsiv, exista motive consistente sa le-o tragem. Pentru ca Timisoara e o echipa instabila. Mi-ar place sa urmam exemplul croatilor de la Dinamo Zagreb si sa-i punem in patru labe.
Timisoara a fost si este dusmanul nostru fatis.
Meciul cu ei de duminica 1 noiembrie, va fi probabil
unul greu pentru ca ei au avut rabdare cativa ani sa rodeze aproximativ acelasi lot. Spre deosebire de Steaua si de El Ciobandante. Ei se afla la momentul la care ar trebui sa culeaga roadele (campionatul), Steaua doar la inceputul unui nou drum.
Sigur ca Steaua are valori in echipa, dar banatenii formeaza un team aparent mai puternic, unul care se pare ca stie ce vrea. Dar nu chiar intotdeauna.
Pentru acest meci spun doar "da Doamne sa-i incurcam, asa cum ne-au incurcat si ei pe noi", dar favorita e totusi echipa al carei creditor e Marian Jabba Iancu.
In aceasta partida, mai mult ca sigur ca suporterii timiseni vor fi al 12-lea jucator pentru ex Poli. Asa incat mi-e greu sa sper foarte mult. Sper exact cat trebuie ca sa le-o tragem.
Pronostic FC Timisoara - Steaua: 1,x, 2. Daca batem e extraordinar! Daca facem meci egal e bine. Iar ca sa pierdem mi-e imposibil sa cred. Pentru ca Steaua e Steaua si poate renaste oricand ca pasarea Phoenix din propria cenusa.
Sper ca Zapata si Dayro sau Căpitanos (cum pronunta Banel numele grecului), sa fie eroii meciului.

God save the Steaua!
CAMPIONI AM FOST, CAMPIONI VOM FI, PANA VOM MURI, STEA-UA BU-CURESTI!
SUNTEM NOI, Steaua SUNTEM NOI!