Ramane de vazut. Eu cred ca Dinamo iese pana la urma din conul asta de umbra si va lua 6 puncte, ce zici de asta?
Dupa cum ati jucat in ultimele partide (campionat si Cupa UEFA) sunt optimist. Dar cum spuneam, surprize pot sa mai apara... ![]()
Ramane de vazut. Eu cred ca Dinamo iese pana la urma din conul asta de umbra si va lua 6 puncte, ce zici de asta?
Dupa cum ati jucat in ultimele partide (campionat si Cupa UEFA) sunt optimist. Dar cum spuneam, surprize pot sa mai apara... ![]()
Dragi stelisti, daca terenul e suspendat si afara va ninge sau va ploua nu prea cred ca Steaua va invinge. Dar haideti (unii din voi) sa nu mai faca "prostii" doar asa poate echipa sa invinga! ![]()
Dupa cum ati jucat ultimele meciuri, nu prea cred...Mai important e sa luam noi toate punctele pana la sfarsitul turului...Iar voi sa mai pierdeti din ele...Asa cum ati facut ieri cu Argesul... :lol:
Aveti 2 meciuri grele rau cu National si Poli...daca nu arbitreaza Corpodean sau Balaj eu zic ca nu luati prea multe puncte :lol: ...in schimb noi trebuie sa luam maxim cu 2 nou promovate..Vaslui si Jiul...
io zic ca noi o sa luam 9 puncte , iar Dinamo o sa piarda sigur un meci , ori cu national ori cu Poli si o sa fim campioni d toamna
din meciurile cu national si Poli Dinamo nu o sa ia nici un punct o sa vedeti...
Ce bucurie mi-a facut Argesul aseara (si BARCA) ![]()
Nu cred ca putem rata sansa de a ne apropia de dinamu a 2-a oara nici nu vreau sa ma gandesc, invingem detasat 2,3 goluri diferenta, ar fi culmea sa nu batem.
Ce "bine" joaca dinamu cand nu mai are bulan, nu ii vad bine cu National si cu Timisoara asa ca avem motive sa speram :wink:
Eu zic ca daca mai luati 3 sa fiti multumiti...
Dar sti ca se poate ca noi sa fim pe primul loc, Poli pe 2 si voi pe trei la finalul turului? :lol: :lol: :lol:
Ce debut de meci... De vis !!!
Sportul conduce cu 1-0...dar Radoi sut si...goooool!!!
1-1!!! :wink:
Si de aia e Radoi mare fotbalist... Ce gol !!!!!
2-1 Jos palaria Nicule !!!!
2-1 !!! Dicaaaa!!!! Goool!!!!!
Bravo Dica!!! Frumos gol!!! :!:
Bravo Banelleeee!!!
Doamne ajuta sa-si fi revenit Banel..........
Forza Banel...
Golul asta poate sa fie un bun bonus moral pentru Banel. Hai Banel !!!
ForZZa Banel!!!Bravo!!!Tine-o tot asa! 8)
daca ala a fost penalti pt Sportul eu ma arunc de la etajul 1. Uff ce arbitri avem... Ferfelea il calca pe Ogararu si tot pt ei e penalti.
Cine e seful acum la CCA?
in rest bravo baieti. Bravo Radoi, Nicu si cu Banel.
Un plus pt Lovin. peste tot pe unde e minge e si el sa deposedeze.
daca ala a fost penalty pt Sportul eu ma arunc de la etajul 1. Uff ce arbitri avem... Ferfelea il calca pe Ogararu si tot pt ei e penalty.Cine e seful acum la CCA?
Las Bogdanel ca le dam 5 chiar dc nu vrea arbitrul...FORZA Steaua...
Radoi cel mai bun!!!
daca ala a fost penalty pt Sportul eu ma arunc de la etajul 1. Uff ce arbitri avem... Ferfelea il calca pe Ogararu si tot pt ei e penalty.Cine e seful acum la CCA?
Radoi cel mai bun!!!
asa eee!!! 8) Niciodata nu mi-a placut de Salomir!!! :x
Radoi cel mai bun!!!
asa eee!!! 8) Niciodata nu mi-a placut de Salomir!!! :x
Se spune ca Salomir e omul Stelei...
NU negam ca nu ne-a mai ajutat dar nici chiar asa...sa fie omul Stelei...
4-1 !!!! Bine Iacob!!!!
Radoi+Dica+Iacob=4-1
4-1!!!!!Perfect!!!Suntem la 2 puncte de Dinamo!!!Supeeer!!!Urmatorul meci al cainilor este cu National unde cred ca va face egal sau va pierde si noi jucam cu Jiul pe care ii batem si noi vom fi campionii de iarna. 8)