Mai bine aducem un CD player ca e riscul mai mic sa se incurce banda
Il punem pe Safta sa cante ca ala cand incepe nu mai termina... :lol: :lol: :lol:
Mai bine aducem un CD player ca e riscul mai mic sa se incurce banda
Il punem pe Safta sa cante ca ala cand incepe nu mai termina... :lol: :lol: :lol:
Mai bine aducem un CD player ca e riscul mai mic sa se incurce bandaIl punem pe Safta sa cante ca ala cand incepe nu mai termina... :lol: :lol: :lol:
Cel mai bine....dar apoi vreo luna nu cred ca poate sa vorbeasca :lol:
Cine credeti ca o sa marcheze cu sportul?Dc nu cumva se termina 0-0...
Mazilu. :twisted: Ai vostri sunt in greva golurilor...de 4 etape de campionat.
Cine credeti ca o sa marcheze cu sportul?Dc nu cumva se termina 0-0...
Mazilu. :twisted: Ai vostri sunt in greva golurilor...de 4 etape de campionat.
In proprie poarta vrei sa zici Reddog nu?? :lol:
Pai asa ii urezi tu posibilului jucator al lui Euro Poli? Vrei sa isi rateze o cariera stralucita la campioana Banatului???
incerc si yo sa aflu kt costa biletele la meciul Steaua_Sportul si a dreaq treaba dk gasesc pe undeva,nu ma puneti sa ma duc pana la stadion ca n-am chef poate-mi spuneti si mie cat costa biletul dk aveti idee...plz ![]()
aoleoooooo....mi-am adus aminte...se joaca cu portile inchise meciul asta,nu?
...off....ms oricum,am vzt ca nu mi-a raspuns nimeni sa ma trezeask la realitate of of of....
aoleoooooo....mi-am adus aminte...se joaca cu portile inchise meciul asta,nu?...off....ms oricum,am vzt ca nu mi-a raspuns nimeni sa ma trezeask la realitate of of of....
Cand doresti sa afli pretul biletelor,acceseaza www.steauafc.ro
scor final 0-1... Gol marcat de ... galeria Stelei... :cry: :cry: :cry:
tu din ce galerie faci parte? sau esti stelist doar la PC? :x
scor final 0-1... Gol marcat de ... galeria Stelei... :cry: :cry: :cry:
tu din ce galerie faci parte? sau esti stelist doar la PC? :x
Nu ai inteles bine mesajul.
Eu cred ca va inscrie Protasov... :lol: :lol: :lol:
Nu ai inteles bine mesajul.
am inteles ca echipa o sa piarda si e vina galeriei!?!? nu cred ca trebuie sa acuzam asta incontinuu, cand echipa pierde nu este vinovat doar antrenorul( si in cazul asta galeria) , mai sunt de vina si jucatorii....
Eu cred ca va inscrie Protasov... :lol: :lol: :lol:
Din centrarea lui Fane Stoica... :lol: :lol: :lol:
ar fi cazul...trecem printr-o pasa proasta in momentul de fatza....daca nu castigam se duce totul dracu..
am inteles ca echipa o sa piarda si e vina galeriei!?!? nu cred ca trebuie sa acuzam asta incontinuu, cand echipa pierde nu este vinovat doar antrenorul( si in cazul asta galeria) , mai sunt de vina si jucatorii....
Este adevarat, gresesc si jucatorii, insa nu ai remarcat scorul pronosticat... 0-1
0= vina jucatorilor ca nu marcheaza macar un gol
1= vina suporterilor, pentru ce nu mai este nevoie sa o repet.
Multumit?!?!?
Sorine din punctul meu de vedere gresesti daca sunt fotbalisti nu niste marionete ar trebui sa bata si Bistrita si sportul fara probleme , sa joace fotbal nu sa il mimeze .
Meciul asta este vital din 2 motive:
1.Daca nu batem ,Dinamo se duce la 8 puncte in fata noastra...
2.S-ar putea ca Jiji sa-si piarda rabdarea cu Oleg.
Cu siguranta sportul o sa joace foarte bine pentru ca Petrescu doreste sa-si arate clasa...
Meciul asta este vital din 2 motive:1.Daca nu batem ,Dinamo se duce la 8 puncte in fata noastra...
2.S-ar putea ca Jiji sa-si piarda rabdarea cu Oleg.
Cu siguranta sportul o sa joace foarte bine pentru ca Petrescu doreste sa-si arate clasa...
Ai dreptate in privinta lui Jiji. Ar fi o mare prostie sa-l dea afara. Sper ca vom da un gol mai mult decat Sportul. Iar Dinamo mai are 2 meciuri grele...si s-ar putea sa recuperam chiar toate cele 5 puncte.
Tz, tz, tz! Dinamo nu are meciuri grele in campionat decit cind joaca cu Steaua si eventual Rapid (in anii cu sanse la titlu). O fi plecat angajatul lui giovani de la sefia arbitrilor dar baietii au resurse nelimitate cind e vorba de competitiile interne. Singura sansa e sa stam aproape acum si sa-i casapim in retur chiar in groapa lor sperind ca vor pierde la Cluj sau Timisoara.
Sorine din punctul meu de vedere gresesti daca sunt fotbalisti nu niste marionete ar trebui sa bata si Bistrita si sportul fara probleme , sa joace fotbal nu sa il mimeze .
Si eu zic la fel... dar cand noi avem decat 11 jucatori, si aceeia nu tot timpul in forma, poti sa te astepti intotdeauna la cei mai rau...
Daca si aportul suporterilor nu exista atunci ai toate premizele unei insatisfactii...
Tz, tz, tz! Dinamo nu are meciuri grele in campionat decit cind joaca cu Steaua si eventual Rapid (in anii cu sanse la titlu). O fi plecat angajatul lui giovani de la sefia arbitrilor dar baietii au resurse nelimitate cind e vorba de competitiile interne. Singura sansa e sa stam aproape acum si sa-i casapim in retur chiar in groapa lor sperind ca vor pierde la Cluj sau Timisoara.
Cand spui sa stam aproape, inteleg ca vrei sa spui ca trebuie sa batem tot nu?
Cred ca asta a vrut sa spuna, plus ca se baza si sa fim noi incurcati de Cluj sau Timisoara. Mai probabil de Cluj decat de banateni. Sau, mai stii? Poate aduc aia mari vedete la ei si ne-o fac...
Acum, in cele trei etape cat mai sunt de jucat, intr-adevar, noi avem un program mai dificil decat voi. Voi aveti cu Pandurii si Jiul dupa Sportul, pe cand noi cu National si Poli Tm. Nu prea le putem compara, nu? Asa ca s-ar putea sa va cam apropiati de noi, dar asta numai in conditiile in care va impuneti in fata studentiilor.
PS: am auzit ca Dan Petrescu vrea sa rupa sirul infrangerilor cu echipele bucurestene...
Steaua: 3 etape ramase -> 9 puncte :twisted:
Dinamo: CAT MAI PUTINE PUNCTE CU PUTINTA... :lol:
Eu stiu ca asa v-ati dori voi, dar mai greu. Voi, daca va vedeti de treaba aveti 6 puncte asigurate, pe cand cu Sportul e mai greu. Noi avem, meci dificil la National acasa, daca se poate numi "acasa"...Cu Poli nu prea imi fac probleme, iar cu Argesul, desi nu ne putem baza pe Bratu, operat de apendicita, cred ca ne vom descurca totusi.
9-5=4...Dinamo va faca doar 3 puncte(DOAMNE AJUTA!!!)
Steaua va face 9 puncte!
DECI? Steaua CAMPIOANA DE TOAMNA :lol: :lol: