FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 4-1 Sportul!

«12349»
sorin_77707.11.2005 09:21
S-ar putea sa ma insel, dar nu stiu daca in ultimii ani vreo echipa care a fost campioana de toamna a pierdut titlul...

Referitor la meciul cu Sportul: este clar ca vom avea in fata o echipa super-motivata si sper sa nu transformam in complex total faptul ca am fost batuti deja de 2 ori de echipe ale componentilor Generatiei de Aur, din care face parte si Petrescu ...

Steaua a reusti sa schimbe regula in multe cazuri... de ce nu ar face si acum... Si intradevar Dinamo are un retur mult mai dificil

reddog07.11.2005 17:28

Meciul cu Sportul de acasa (mai ales cu portile inchise) va fi unul foarte greu pentru voi. Poate si un egal ar fi ok, nu? Nu vreau sa starnesc o cearta cu voi, dar sa stiti ca la cum jucati (in tara exclusiv) se prefigureaza al treilea rezultat negativ pentru voi. Sportul are un moral foarte bun dupa victoria cu Bacaul, iar voi stati foarte prost la acest capitol. Nu spun, ar putea sa fie si un plus de motivare la voi faptul ca de doua etape nu obtineti nici un punct, se pot mobiliza jucatorii, dar raman la parerea ca va fi extrem de greu.

Motanu D07.11.2005 17:41
Meciul cu Sportul de acasa (mai ales cu portile inchise) va fi unul foarte greu pentru voi. Poate si un egal ar fi ok, nu? Nu vreau sa starnesc o cearta cu voi, dar sa stiti ca la cum jucati (in tara exclusiv) se prefigureaza al treilea rezultat negativ pentru voi. Sportul are un moral foarte bun dupa victoria cu Bacaul, iar voi stati foarte prost la acest capitol. Nu spun, ar putea sa fie si un plus de motivare la voi faptul ca de doua etape nu obtineti nici un punct, se pot mobiliza jucatorii, dar raman la parerea ca va fi extrem de greu.

Daca joaca la fel cum au facut-o cu voi ii batem la scor... Daca joaca asa cum stiu au sanse mari sa castige.

reddog07.11.2005 17:45

In ce sens asa cum joaca ei? Nici cu Bacaul nu prea au jucat pana in minutul 62...Insa Balan a avut o zi reusita, desi era cu manuta in ghips. Sincer sa fiu, nu mai stiu cum au jucat cu noi... Sigur nu au jucat bine, din moment ce au incasat acele goluri (2 parca, nu?)

Totusi, voi sunteti cam descumpaniti pe fundalul a unei "performante" nerepetate de trei ani, 2 infrangeri la rand.

Motanu D07.11.2005 17:46

Nimeni nu poate castiga toate meciurile, nu ? Si Chelsea mai pierde (tot 2 la rand!)

Cat despre Sportul se pare ca in meciul cu voi unii fotbalisti au parut mai naivi decat de obicei. Sau poate doar se pare...

reddog07.11.2005 17:51

Nu stiu cum se face dar cu noi toti par mai naivi decat sunt. Poate si Jiul, nu? Motane, daca si tu sustii ca la meciurile cu Sportul si Gloria a fost ceva necurat la mijloc, atunci nu mai am ce spune.

Dar hai sa te intreb si pe tine, la Timisoara ce a fost, 11 m sau nu? :wink:

Motanu D07.11.2005 17:54

Nici n-am zis ca a fost ceva necurat. La urma urmei nici Sportul si nici Gloria nu sunt mai tari ca Levski.

La meciul cu Poli nu a fost penalti.

reddog07.11.2005 17:59

Pai vezi? Nu am spus ca a fost, dar tot Banatul asa afirma...Intelegi unde bat?

PS: Nu imi aminti de bulgari ca mi se ridica tensiunea...

sorin_77708.11.2005 08:33

mare dreptate ai... eu zic ca nu o sa vedem nici o motivare si ca pierdem cu 1-0... Nu avem nici o sansa cu Sportu... Suntem ZERO de ceva etape in campionat...

Virgil08.11.2005 09:19

Nu pierde Steaua,stai fara grija.Cine s-a fiert cu ciorba,sufla si-n iaurt.

Ripper08.11.2005 10:27
Bate Steaua! Meci foarte dificil cu gashka nebuna a lui Dan Petrescu, insa Steaua va invinge...
Bogdan4Steaua08.11.2005 12:49

Daca nu ar fi aceasta pauza de doua saptamani eu unul as fi extrem de pesimist. Insa am incredere in capacitatea lui Oleg de a-i repune pe picioare pe baieti. Revine si Radoi, deci cred ca vor fi refacuti si din punct de vedere moral.

Eu unul mizez pe o victorie. Sa dea Domnul! Hai Steaua!

Motanu D08.11.2005 12:52

Eu sper sa ne dea Balan 4-5 goluri. Poate asa se gandeste si GB sa-l cumpere.

redandblue08.11.2005 13:20

hai bah fratilor k totusi sintem cea mai buna echipa din Romania tre sa batem neaparat si sa se impiedice si cainii!

I.N.Money08.11.2005 13:39

Suntem...dar avem pe toata lumea impotriva noastra....in schimb altii sunt favorizati permanent.

reddog08.11.2005 15:03

Pai ce pot sa va spun? Luati-va si voi arbitrii, cumparati-va echipe si faceti-va relatii, nu sunteti voi cei mai simpatizati din tara? :evil:

sorin_77708.11.2005 16:38
Pai ce pot sa va spun? Luati-va si voi arbitrii, cumparati-va echipe si faceti-va relatii, nu sunteti voi cei mai simpatizati din tara? :evil:

buna ironia... hai ca imi placi....

Se mai intoarce si roata odata si odata

noname08.11.2005 16:55
Suntem...dar avem pe toata lumea impotriva noastra....in schimb altii sunt favorizati permanent.

nu mai spune asa ... ca suna a "cra cra"

redandblue08.11.2005 17:12

bah reddog dc Dinamo nu avea arbitrii in spate acum jucati in divizia judeteana iar Borcea era capitanul vostru :lol:

Virgil09.11.2005 06:39

Ar fi cazul sa il respecti pe reddog.E veteran pe acest forum,iar tu nu esti decat un bébé.

FanSteaua4Life09.11.2005 07:12

Noi suntem cei mai simpatizati de microbisti, oameni de rand...voi de foarte putini oameni de rand si de foarte multi oameni de fotbal, oameni corupti...intelegi dogy? :wink:...Apropo si tu esti in greva??? :lol: :lol: :lol:

redandblue09.11.2005 11:25
Ar fi cazul sa il respecti pe reddog.E veteran pe acest forum,iar tu nu esti decat un bébé.

Il respect pe reddog ca persoana dar nu pot trece cu vederea peste manevrele pe care Dinamo le face cu arbitrii

Virgil09.11.2005 12:19

Asta-i alta mancare de peste.Ok !

redandblue09.11.2005 16:24

Cine credeti ca o sa marcheze cu sportul?

Dc nu cumva se termina 0-0...

zarboss09.11.2005 16:53

sau 0-1.......

«12349»