FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 4-1 Sportul!

«123459»
FortuneTeller09.11.2005 17:24

...acum nu mai venim dupa un meci in UEFA. O fi Petrescu omu' giovanului dar Steaua e de departe cea mai buna in divizia de burgeri.

zarboss09.11.2005 17:26

o sa vedem...

redandblue09.11.2005 17:32

Dc ne bat si studentii chiar putem spune ADIO campionat si tre sa trajem pt Cupa UEFA!

Dan_BKL09.11.2005 18:33

CU SPORTUL NU AVEM MECI USOR DA UN 2-0 SAU 3-0 AR FI FIRESC.DIN NOU VA CONTA MULT FAPTUL CA JUCAM FARA SUPORTERI DAR ASTA-I VIATA O SA TRECEM PESTE ASTA SI O SA VINA CAT DE CURAND SPECTACOLUL DE GOLURI CU HALMSTAD

redandblue09.11.2005 18:37
CU SPORTUL NU AVEM MECI USOR DA  UN 2-0 SAU 3-0 AR FI FIRESC.DIN NOU VA CONTA MULT FAPTUL CA JUCAM FARA SUPORTERI DAR ASTA-I VIATA O SA TRECEM PESTE ASTA SI O SA VINA CAT DE CURAND SPECTACOLUL DE GOLURI CU HALMSTAD

Cam optimist dar dupa meciul contra gloriei ar trebui sa ne mai gandim putin dc la cum joaca Steaua fara suporteri poa sa bata cu 3-0.

Dan_BKL09.11.2005 18:43

NOI TREBUIE SA SPERAM IN CONTINUARE LA TITLU PENTRU CA IN RETUR NOI AVEM UN PROGRAM MAI USOR.NU UITATI Steaua A JUCAT IN TUR PARTIDE GRELE IN DEPLASARE:Cluj,CONSTANTA,Timisoara,RAPID IN TIMP CE JAVRELE AU JUCAT ACASA TOATE ACESTE MECIURI.SUNTEM CONSTIENTI CU TOTI CA ORICINE VA VENI IN FRUNTEA ARBITRILOR TOT CATEII VOR FI AJUTATI DE ARBITRAJ DAR MECIURILE BUNE PE CARE LE-AM FACUT PANA IN ETAPA A 10 NE DA DREPTUL SA SPERAM LA AL 23 TITLU DE CAMPIOANA Forza Steaua!!!

IN Cupa UEFA SPERAM CA CSKA MOSCOVA SA LE FURE JAVRELOR ULTIMA SPERANTA DE A AJUNGE IN PRIMAVARA EUROPEANA

redandblue09.11.2005 18:46
NOI TREBUIE SA SPERAM IN CONTINUARE LA TITLU PENTRU CA IN RETUR NOI AVEM UN PROGRAM MAI USOR.NU UITATI Steaua A JUCAT IN  TUR PARTIDE GRELE IN DEPLASARE:Cluj,CONSTANTA,Timisoara,RAPID IN TIMP CE JAVRELE AU JUCAT ACASA TOATE ACESTE MECIURI.SUNTEM CONSTIENTI CU TOTI CA ORICINE VA VENI IN FRUNTEA ARBITRILOR TOT CATEII VOR FI AJUTATI DE ARBITRAJ DAR MECIURILE BUNE PE CARE LE-AM FACUT PANA IN ETAPA A 10 NE DA DREPTUL SA SPERAM LA AL 23 TITLU DE CAMPIOANA                                       Forza Steaua!!!

IN Cupa UEFA SPERAM CA CSKA MOSCOVA SA LE FURE JAVRELOR ULTIMA SPERANTA DE A AJUNGE IN PRIMAVARA EUROPEANA

Sigur ca Steaua ia campionatul dar eu ma refeream strict la meciul cu sportul.Dc se fac 8 pct intre noi si caini sansele scad insa.

Dan_BKL09.11.2005 18:48

PRINCIPALA CAUZA PENTRU INFRANGERE DE PE PROPRIUL TEREN CU GLORIA ESTE LIPSA SUPORTERILOR IAR ACUM LA Cluj JUCATORII AU FOST DESTUL DE OBOSITI.SA NU UITAM CE MECI BUN AM FACUT LA GENOA.

bebeto09.11.2005 19:27

eu cred ca vom cistiga chiar si fara suporteri,deoarece echipa stie ca nu mai poate continua sa piarda puncte si se va mobiliza la acest meci.

F!!!

zarboss09.11.2005 20:49
eu cred ca vom cistiga chiar si fara suporteri,deoarece echipa stie ca nu mai poate continua sa piarda puncte si se va mobiliza la acest meci.

F

crezi ca ei nu stiau asta pana acum ???? doar ca nu stiu ce au de merg asa de prost in ultima vreme... si cu sportul suntem obligati sa castigam

Virgil10.11.2005 04:54

Lipsa spectatorilor din tribune produce o stare inversa in psihicul jucatorilor,fata de situatia in care tribunele sunt pline.

Astfel,jucatorii gazda privesc acest lucru ca pe o pierdere,iar oaspetii ca pe un castig.Gazdele joaca putin mai timorate fara aportul publicului propriu,iar oaspetii se simt mai in largul lor.

De aceea este indicat ca jucatorii gazda,in speta Stelistii,sa fie bine motivati psihic.

ulivius10.11.2005 05:30

Stie cineva ? Mirel revine?

Ati observat ca-n formula standard n-am pierdut nici un meci?

Rada nu numai ca l-a rupt pe Mirel, dar a rupt-o si pe Steaua.

Cu el la mijloc, si cu setea de razbunare a alor nostri, nu cred ca ne va opri cineva in meciurile viitoare.

Virgil10.11.2005 06:14

Da.Mirel revine.Cel putin asa ar trebui,pentru ca cele trei saptamani de indisponibilitate anuntate,au trecut.

Sa citim ce spune si comunicatul oficial al clubului Steaua :

Accidentat in urma cu 10 zile, la meciul cu Rapid, Mirel Radoi a efectuat luni, 31.10.2005, o rezonanta magnetica la Spitalul Militar. Diagnosticul dat in urma acestui exament este: entorsa de gradul al doilea cu usoara lezare a ligamentelor, aceasta insemnand ca accidentarea capitanului stelist nu este asa de grava cat se parea initial.

In urma controlului, Radoi v-a purta o proteza speciala pentru cateva zile, dupa care la intoarcerea echipei de la Genoa si Cluj va intra in programul de antrenamente al lotului.

El va fi indisponibil trei saptamani, medicul Radu Paligora facand eforturi ca Radoi sa fie apt la partida cu Sportul Studentesc din 20.11.2005

I.N.Money10.11.2005 10:45

Cel mai bine ar fi daca Radoi nu este apt 100% sa nu riscam ...ca apoi s-ar putea sa regretam...

strezahuzum10.11.2005 11:22
Cel mai bine ar fi daca Radoi nu este apt 100% sa nu riscam ...ca apoi s-ar putea sa regretam...

Perfect adevarat. Pentru Sprtul, cred ca Lovin il poate inlocui pe Radoi fara vreo problema. In plus, avand 2 saptamani de pauza poate mai lucreaza si Protasov la angrenaj in asa fel incat lipsa unui om, fie el si Radoi, sa nu mai conteze chiar atat de mult

PS : Sunt curios sa vad ce va face Dinamo in aceasta prima etapa in care nu va mai fi Craciunescu la conducerea arbitrajului. Dar nu-mi fac iluzii prea mari... dispun ei de mijloace suficiente si fara "marele si impartialul" Craciunescu...

redandblue10.11.2005 12:05

Perfect adevarat. Pentru Sprtul, cred ca Lovin il poate inlocui pe Radoi fara vreo problema. In plus, avand 2 saptamani de pauza poate mai lucreaza si Protasov la angrenaj in asa fel incat lipsa unui om, fie el si Radoi, sa nu mai conteze chiar atat de mult

PS : Sunt curios sa vad ce va face Dinamo in aceasta prima etapa in care nu va mai fi Craciunescu la conducerea arbitrajului. Dar nu-mi fac iluzii prea mari... dispun ei de mijloace suficiente si fara "marele si impartialul" Craciunescu...

Cred ca ar fi o mica greseala din partea lui Oleg sa-l foloseasca pe Mirel nerefacut 100%.

brav010.11.2005 12:15

Sunt de parere ca daca vom castiga meciul cu Sportul vom recupera 2 puncte pana la sfarsitul turului. Dupa demiterea lui Craciunescu sper ca arbitrii sa-si vada de ale lor si nu de evolutia alb-rosilor, macar cateva etape...

redandblue10.11.2005 12:17
Sunt de parere ca daca vom castiga meciul cu Sportul vom recupera 2 puncte pana la sfarsitul turului. Dupa demiterea lui Craciunescu sper ca arbitrii sa-si vada de ale lor si nu de evolutia alb-rosilor, macar cateva etape...

brav0 obiceiurile vechi nu se uita asa de repede...

poate de la anul...

ady_gogoasa10.11.2005 13:44

Normal nici nu ar trebui sa ne impiedicam de ei dar cine stie cum va arata meciul,mai ales ca iar fara suporteri si nu-i usor.Totusi eu dau 1 solist

sorin_77710.11.2005 16:24

Poate ca acum cand meciul este transmis de TVR1 avem mai mult noroc... Telesportul nu numai ca nu il vede nimeni dar parca are ciuma fratilor....

Greu am batut si la Iasi cu ei transmitand, iar cu Bistrita nu mai vorbesc...

Virgil10.11.2005 18:27

Da ! TS e un post TV de belea.Sa-i bag undeva.

In ce priveste norocul cu TVR-ul,e asigurat.Vom vedea macar meciul.

I.N.Money10.11.2005 18:31

Yo propun sa facem niste cartoane sau sa luam niste manechine si sa le punem pe stadion...si sa punem un casetofon cu scandarile galeriei....sa zica ca au public :lol:

redandblue10.11.2005 18:48
Yo propun sa facem niste cartoane sau sa luam niste manechine si sa le punem pe stadion...si sa punem un casetofon cu scandarile galeriei....sa zica ca au public  :lol:

Si daca se incurca banda ce ne facem... :lol: :lol: :lol:

I.N.Money10.11.2005 18:51
Yo propun sa facem niste cartoane sau sa luam niste manechine si sa le punem pe stadion...si sa punem un casetofon cu scandarile galeriei....sa zica ca au public  :lol:

Si daca se incurca banda ce ne facem... :lol: :lol: :lol:

Riscu meseriei.. :lol:

redandblue10.11.2005 19:02

Mai bine aducem un CD player ca e riscul mai mic sa se incurce banda

«123459»