Oricum Dinamo o ia si cu Timisoara...
Oricum Dinamo o ia si cu Timisoara...
nu te grabi...sa dea Domnul sa fie asa....
oricum e un meci frumos...uite ca intra si Cristea poate mai da si el un gol... ca nici nu mai tine minte si el saracu de cand nu a mai inscris
NU negam ca nu ne-a mai ajutat dar nici chiar asa...sa fie omul Stelei...
N-am spus ca este omul Stelei, am spus ca asa se spune de catre rivali.
Doamne ajuta sa dea Cristea chiar douaoricum e un meci frumos...uite ca intra si Cristea poate mai da si el un gol... ca nici nu mai tine minte si el saracu de cand nu a mai inscris
ar fi bine poate isi revine... ar prinde incredere
Ce bine ar fi sa vedem din nou un Cristea ca si in meciul cu Valencia! :wink:
At n-ar mai avea loc Iacob...
Va place ce galerie face nea Jiji... in special lui Cristea?
nu radeti de mine...dar eram la Biserica si n-am putut vedea tot meciul...acum am venit si pot vedea si eu ultimele minute...dar ma bucur ca ne-am revenit si marcam goluri
ce gura de aur a avut parintele...m-a vazut suparata si m-a intrebat d c sunt suparata...si i-am zis ca nu pot sa vad meciul Stelei...si el a zis ca: stai linistita...castiga sigur..si chiar asa a fost
(nu sunt eu prea bisericoasa ..dar e bine sa te duci din cand in cand la Biserica)
nu radeti de mine...dar eram la Biserica si n-am putut vedea tot meciul...acum am venit si pot vedea si eu ultimele minute...dar ma bucur ca ne-am revenit si marcam golurice gura de aur a avut parintele...m-a vazut suparata si m-a intrebat d c sunt suparata...si i-am zis ca nu pot sa vad meciul Stelei...si el a zis ca: stai linistita...castiga sigur..si chiar asa a fost
(nu sunt eu prea bisericoasa ..dar e bine sa te duci din cand in cand la Biserica)
Inseamna ca Dumnezeu tine cu Steaua...
nu radeti de mine...dar eram la Biserica si n-am putut vedea tot meciul...acum am venit si pot vedea si eu ultimele minute...dar ma bucur ca ne-am revenit si marcam golurice gura de aur a avut parintele...m-a vazut suparata si m-a intrebat d c sunt suparata...si i-am zis ca nu pot sa vad meciul Stelei...si el a zis ca: stai linistita...castiga sigur..si chiar asa a fost
Inseamna ca Dumnezeu tine cu Steaua...
ma uitam la icoane si cand vedeam ca erau ros-albastre(hainele sfintilor erau ros-albastre)..iar imi aminteam de Steaua :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Si draq tine cu Dinamo!!! :twisted: :lol: :lol:
bravo baieti!! desi sportu a deschis scoru prin salomir :evil:,ai nostri au revenit repede.bine ca a marcat si jardel ca sa mai incapete incredere nitel.ce sut meserias a prins si Radoi.
FORZAA Steaua!!!
bravo baieti!! desi sportu a deschis scoru prin salomir :evil:,ai nostri au revenit repede.bine ca a marcat si jardel ca sa mai incapete incredere nitel.ce sut meserias a prins si Radoi.
FORZAA Steaua!!!
vreau si eu sa vad golurile :cry: :cry:
FORZAA Steaua!!!
Nu-ti fa griji...du-te pe www.gsp.ro si poti downloada golurile. :wink:
FORZAA Steaua!!!
Au fost super toate golurile...
FORZAA Steaua!!!
Au fost super toate golurile...
offf..imi mai faci si tu ciuda :cry: :cry:
Las ca le vezi tu maine si o sa te bucuri...cu o mica intarziere dar asta este...
Las ca le vezi tu maine si o sa te bucuri...cu o mica intarziere dar asta este...
ce maine ..ma uit la min.91 ..la recursul etapei..si tot le vad..le copii de pe gsp..prosport de unde a fi...tu crezi ca am eu rabdare pana maine..eu nu mai dorm in seara asta daca nu le vad :lol: :lol:
ce maine ..ma uit la min.91 ..la recursul etapei..si tot le vad..le copii de pe gsp..prosport de unde a fi...tu crezi ca am eu rabdare pana maine..eu nu mai dorm in seara asta daca nu le vad :lol: :lol:
Asa sa faci misha... :lol:
Victorie Steaua intr-un meci pe care multi dintre noi il consideram dificil.
Inca odata s-a adeverit faptul ca Steaua are in general probleme doar cu echipele care se apara mult.
3 puncte importante,urmeaza inca trei la Petrosani etapa vitoare,si inca 3 si inca 3 si inca trei........pana la 23!!! :lol: :lol:
4-1 si doua cuvinte: Ne revenim!
Mai presus de scor este jocul care m-a incantat... Asta imi da sperante ca vom termina turul pe primul loc... Se poate!!!
Chiar a jucat foarte bine Steaua si ceea ce e imbucurator e ca si-au revenit Banel si Iacob...
Da, Banel ma surprins placut... Iacob totusi nu era in cadere de forma cred