FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 4-1 Sportul!

«156789»
redandblue20.11.2005 16:38

Oricum Dinamo o ia si cu Timisoara...

zarboss20.11.2005 16:39

nu te grabi...sa dea Domnul sa fie asa....

zarboss20.11.2005 16:40

oricum e un meci frumos...uite ca intra si Cristea poate mai da si el un gol... ca nici nu mai tine minte si el saracu de cand nu a mai inscris

Ayrton20.11.2005 16:40
NU negam ca nu ne-a mai ajutat dar nici chiar asa...sa fie omul Stelei...

N-am spus ca este omul Stelei, am spus ca asa se spune de catre rivali.

redandblue20.11.2005 16:41
oricum e un meci frumos...uite ca intra si Cristea poate mai da si el un gol... ca nici nu mai tine minte si el saracu de cand nu a mai inscris
Doamne ajuta sa dea Cristea chiar doua
zarboss20.11.2005 16:48

ar fi bine poate isi revine... ar prinde incredere

meshteroo20.11.2005 16:50

Ce bine ar fi sa vedem din nou un Cristea ca si in meciul cu Valencia! :wink:

redandblue20.11.2005 16:51

At n-ar mai avea loc Iacob...

redandblue20.11.2005 16:53

Va place ce galerie face nea Jiji... in special lui Cristea?

misha20.11.2005 16:55

nu radeti de mine...dar eram la Biserica si n-am putut vedea tot meciul...acum am venit si pot vedea si eu ultimele minute...dar ma bucur ca ne-am revenit si marcam goluri

ce gura de aur a avut parintele...m-a vazut suparata si m-a intrebat d c sunt suparata...si i-am zis ca nu pot sa vad meciul Stelei...si el a zis ca: stai linistita...castiga sigur..si chiar asa a fost :D (nu sunt eu prea bisericoasa ..dar e bine sa te duci din cand in cand la Biserica)

redandblue20.11.2005 16:56
nu radeti de mine...dar eram la Biserica si n-am putut vedea tot meciul...acum am venit si pot vedea si eu ultimele minute...dar ma bucur ca ne-am revenit si marcam goluri

ce gura de aur a avut parintele...m-a vazut suparata si m-a intrebat d c sunt suparata...si i-am zis ca nu pot sa vad meciul Stelei...si el a zis ca: stai linistita...castiga sigur..si chiar asa a fost :D (nu sunt eu prea bisericoasa ..dar e bine sa te duci din cand in cand la Biserica)

Inseamna ca Dumnezeu tine cu Steaua...

misha20.11.2005 16:58

Inseamna ca Dumnezeu tine cu Steaua...

ma uitam la icoane si cand vedeam ca erau ros-albastre(hainele sfintilor erau ros-albastre)..iar imi aminteam de Steaua :lol: :lol:

meshteroo20.11.2005 16:58

:lol: :lol: :lol:

Si draq tine cu Dinamo!!! :twisted: :lol: :lol:

bebeto20.11.2005 16:58

bravo baieti!! desi sportu a deschis scoru prin salomir :evil:,ai nostri au revenit repede.bine ca a marcat si jardel ca sa mai incapete incredere nitel.ce sut meserias a prins si Radoi.

FORZAA Steaua!!!

misha20.11.2005 16:59
bravo baieti!! desi sportu a deschis scoru prin salomir :evil:,ai nostri au revenit repede.bine ca a marcat si jardel ca sa mai incapete incredere nitel.ce sut meserias a prins si Radoi.

FORZAA Steaua!!!

vreau si eu sa vad golurile :cry: :cry:

meshteroo20.11.2005 17:02

FORZAA Steaua!!!

Nu-ti fa griji...du-te pe www.gsp.ro si poti downloada golurile. :wink:

redandblue20.11.2005 17:02

FORZAA Steaua!!!

Au fost super toate golurile...

misha20.11.2005 17:05

FORZAA Steaua!!!

Au fost super toate golurile...

offf..imi mai faci si tu ciuda :cry: :cry:

redandblue20.11.2005 17:07

Las ca le vezi tu maine si o sa te bucuri...cu o mica intarziere dar asta este...

misha20.11.2005 17:11
Las ca le vezi tu maine si o sa te bucuri...cu o mica intarziere dar asta este...

ce maine ..ma uit la min.91 ..la recursul etapei..si tot le vad..le copii de pe gsp..prosport de unde a fi...tu crezi ca am eu rabdare pana maine..eu nu mai dorm in seara asta daca nu le vad :lol: :lol:

redandblue20.11.2005 17:12

ce maine ..ma uit la min.91 ..la recursul etapei..si tot le vad..le copii de pe gsp..prosport de unde a fi...tu crezi ca am eu rabdare pana maine..eu nu mai dorm in seara asta daca nu le vad :lol: :lol:

Asa sa faci misha... :lol:

Stryker20.11.2005 17:15

Victorie Steaua intr-un meci pe care multi dintre noi il consideram dificil.

Inca odata s-a adeverit faptul ca Steaua are in general probleme doar cu echipele care se apara mult.

3 puncte importante,urmeaza inca trei la Petrosani etapa vitoare,si inca 3 si inca 3 si inca trei........pana la 23!!! :lol: :lol:

sorin_77720.11.2005 17:15

4-1 si doua cuvinte: Ne revenim!

Mai presus de scor este jocul care m-a incantat... Asta imi da sperante ca vom termina turul pe primul loc... Se poate!!!

redandblue20.11.2005 17:17

Chiar a jucat foarte bine Steaua si ceea ce e imbucurator e ca si-au revenit Banel si Iacob...

sorin_77720.11.2005 17:19

Da, Banel ma surprins placut... Iacob totusi nu era in cadere de forma cred

«156789»