FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 4-1 Sportul!

«16789»
bodanelu20.11.2005 17:22
Da, Banel ma surprins placut... Iacob totusi nu era in cadere de forma cred

Dica a jucat perfect. Un meci extrem de bun pt el. Ce pasa frumoasa a dat la golul 4.

Chiar tin sa-l remarc pe Lovin. si-a facut datoria perfect la mijloc.

redandblue20.11.2005 17:24
Da, Banel ma surprins placut... Iacob totusi nu era in cadere de forma cred

Dica a jucat perfect. Un meci extrem de bun pt el. Ce pasa frumoasa a dat la golul 4.

Chiar tin sa-l remarc pe Lovin. si-a facut datoria perfect la mijloc.

Inseamna ca am avut dreptate cand am spus ca la ora actuala Dica este cel mai bun jucator al Stelei...
FANATIK RED-BLUE20.11.2005 17:25

Nimeni nu cred ca s-a asteptat ca Steaua sa castige cu 4-1 fara suporteri. Bravo baieti. Sa vedem ce facem in Cupa UEFA. Succes

strezahuzum20.11.2005 17:28

Bravo baieti !! Super Steaua din nou la treaba ! Ne-am intors... :twisted:

Foarte bun meci facut de toti jucatorii, cu o surpriza foarte placuta : Balan. Cred ca daca i se da o sansa poate ajunge la acelasi nivel cu Ogararu. Bravo Radoi ( revenire cu gol, si ce gol ! ) Nicolita, Dica, Ogararu, Iacob, Ghionea, Goian, Hamutovksi, Nesu, Bostina, Cristea, Lovin si Balan ! Chiar si Dumitru a reusit sa nu se faca de ras...

Desi Salomir si-a facut prompt datoria inventand un penalty la care n-are nici o scuza ca ar fi gresit ( era la maxim 10 metri ), ros-albastrii au strans din dinti si au castigat !

Tot asa baieti ! Inainte, spre primavara europeana ! Spre 23 !

bebeto20.11.2005 17:39

10 metri zici.la reluare s-a vazut clar ca era la maxim 2.

armanovici20.11.2005 17:39
Las ca le vezi tu maine si o sa te bucuri...cu o mica intarziere dar asta este...

ce maine ..ma uit la min.91 ..la recursul etapei..si tot le vad..le copii de pe gsp..prosport de unde a fi...tu crezi ca am eu rabdare pana maine..eu nu mai dorm in seara asta daca nu le vad :lol: :lol:

-o sa fie imediat pe site...aveti rabdare!!!la videonews au sa fie si declaratii ale jucatorilor nostri...

strezahuzum20.11.2005 17:56
10 metri zici.la reluare s-a vazut clar ca era la maxim 2.

Ei, am fost si eu generos ( dar hai ca erau parca mai mult decat 2 ). Si pana la urma ... 2 metri sau 10 metri, ce conteaza, adevarul e ca nu-l deranja absolut nimic si se uita drept la cei 2 jucatori. Asa ca nu exista decat 2 explicatii : sau domnul Salomir nu vede prea bine ( caz in care ii sugerez politicos sa-si gaseasca alta meserie ), sau magarul de Salomir a favorizat indirect alta echipa ( prietenii stiu de ce ) !

I.N.Money20.11.2005 17:57

Sunt bucuros ca i-am batut...insa nu pot sa nu remarc usurinta cu care s-a dat penalty(nu contest acest lucru) insa aseara intr-un alt meci am vazut un penalty clar ca lumina zilei si arbitrul s-a facut ca ploua...

Motanu D20.11.2005 18:06

La fel s-a dat si la Iasi: pinalti inventat de arbitru...

Si cica e bine ca a plecat Craciunescu...

ccipri20.11.2005 18:12

Ne-am apropiat la doua puncte de Dinamo si zic ca avem sanse mari sa fim campioni de toamna mai ales ca ei au doua meciuri dificile....eu zic ca pe Andone nu il apuca Craciunul la Dinamo pierde primul loc si nu se califica mai departe in UEFA....

Cred ca vom lega din nou 2 titluri consecutive!!!!

FORZZA Steaua SPRE 23

sorin_77720.11.2005 18:23
Sunt bucuros ca i-am batut...insa nu pot sa nu remarc usurinta cu care s-a dat penalty(nu contest acest lucru) insa aseara intr-un alt meci am vazut un penalty clar ca lumina zilei si arbitrul s-a facut ca ploua...

la interventia primitiva a lui Dauda cred ca arbitrul era cu Borcea la o cafea...

zarboss20.11.2005 18:33

pentru a mia oara.. se vede clar cum cineva are grija de arbitrii

iancu dragosh20.11.2005 18:38

Sa nu credeti ca daca Ion Craciunescu a plecat de 3 zile de acolo sistemul nu functioneaza incontinuare. Platile au fost facute si fiecare isi vede de treaba.

sorin_77720.11.2005 18:47

Adica vrei sa spui ca s-au dat in avans?!?!? interesant si sigur in acelasi timp... Numai ca parca nu merge intotdeauna Au primit doua palme etapa asta... Golul argesului din final si bomba lui Radoi deschizatoare de troiene acum la inceput de iarna...

iancu dragosh20.11.2005 19:30

Nu este intotdeauna nevoie de bani si de discutii directe inainte de meci. Relatiile sunt facute iar sistemul functioneaza din inertie daca nu este oprit.Oricum a fost o etapa perfecta. Dinamo este ajutata de arbitrii si pierde iar Steaua este defavorizata si castiga. Absolut perfect.

I.N.Money20.11.2005 20:10

Nu putem sa zicem ca a fost defavorizata...ca a fost penalty....dar daca la Daouda nu e penalty....pai sa lasam fotbalul deoparte si ne apucam de lupte greco-romane....daca si suporterii lor parasesc stadionu de rusine ca meci de meci apare un balerin imbracat in visiniu si fluiera aiurea...daia preferam sa ne uitam la Real-Barca in loc sa vedem in campionatu nostru un meci corect...

alex ripper20.11.2005 20:45

mai terminati cu arbitrajele ca vad ca ne complacem in postura de victime...cum pierde cineva un meci da vina pe arbitarj...daca apar greseli in arbitrarea unei partide gata sare lumea ca ii favorizeaza pe unii sau pe altii...tipic romanesc.

Bogdan4Steaua20.11.2005 20:58

Asa cum anticipam, pauza aceasta de doua saptamani ne-a priit. Steaua a jucat excelent.

I.N.Money20.11.2005 21:10
mai terminati cu arbitrajele ca vad ca ne complacem in postura de victime...cum pierde cineva un meci da vina pe arbitarj...daca apar greseli in arbitrarea unei partide gata sare lumea ca ii favorizeaza pe unii sau pe altii...tipic romanesc.

Pai din pacate cam asa e....astia fura fara oprire si mai rau fara rusine...

habarnam8520.11.2005 21:17

Totul mers bine pentru noi...dar ala nu a fost penalty , iar la javre arbitrul era cu ochi dupa Borcea sa-i arate suma p care o are d primit fiindk nu a acordat acel penalty clar. Dar Dumnezeu e sus!!!!

FanSteaua4Life20.11.2005 21:45

Aproape ca sa facut dreptate...etapa viitoare cu siguranta ca se vor schimba primele 2 locuri... :wink:

gone21.11.2005 06:15

Cum putin noroc dinamu nu mai apuca nici locul 3 pana la finalul turului.

I.N.Money21.11.2005 08:49

E mai bine sa termine pe 2 in spatele nostru...va dati seama ce o sa fie iar pe Borcea si restu .. :lol:

sorin_77721.11.2005 17:21

Daca Dinamo pierde si locul 1 la sf turului (primavara e dusa) Andone va spune ADIO....

Noi trebuie sa ne vedem de meciul nostru urmator si sa aducem inca 3 puncte de afara... + cele alte 3 din ultima etapa cu Vasluiul vom aduna nu mai putin de 33 puncte... ceea ce inseamna mai mult de jumatate fata de totalul sezonului trecut cand am acumulat 63....

reddog21.11.2005 19:15

Concluzie: Studentii au fost inca in greva si voi ati jucat bine. Victorie meritata, venita alaturi de un joc "splendid" al nostru. Dar ne vom reveni si veti visa din nou la locul 1. Vedeti ca la Jiul se joaca cam dur...Si Drida si Dragan poate va da si voua o boaba doua...

«16789»