FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali A Anulat Abonamentele La Peluze ( Nord Si Sud )

«1789101115»
Goro_Steaua21.10.2009 20:01

Gigi Becali: "Voi angaja 100-200 de băieți selectați de mine, personal, luptători de K1, care vor sta intre suporteri. Vor spiona și apoi ii vor lua pe cei care fac ceea ce fac, ii vor scoate afară din stadion, unde Jandarmeria ii va umple de sînge și ii va arunca in gurile cîinilor. Bătuți ca pe vremuri, la Miliție, la tălpi, la palme. Veți vedea, va fi ca in arenele romane. Mîine, la meciul cu Fenerbahce, va fi arenă de gladiatori. Am aprobări de la toate organele abilitate, așa că am voie să fac tot ceea ce am făcut pînă acum in relația cu suporterii".

uvictor22.10.2009 12:18

<Gigi Becali: "Voi angaja 100-200 de băieți selectați de mine, personal, luptători de K1, care vor sta intre suporteri. Vor spiona și apoi ii vor lua pe cei care fac ceea ce fac, ii vor scoate afară din stadion, unde Jandarmeria ii va umple de sînge și ii va arunca in gurile cîinilor. Bătuți ca pe vremuri, la Miliție, la tălpi, la palme. Veți vedea, va fi ca in arenele romane. Mîine, la meciul cu Fenerbahce, va fi arenă de gladiatori. Am aprobări de la toate organele abilitate, așa că am voie să fac tot ceea ce am făcut pînă acum in relația cu suporterii" >

de k-k-t...scuze pt limbaj dar nu m-am putut abtine!!!

azi cica nu se mai vand bilete, nu stiu ce naiba o sa iasa diseara!

madyfree198723.10.2009 09:04

Aseara s-a dovedit inca odata daca mai era nevoie ca Gigi nu e contestat doar de huligani sau drogati, ci de toata lumea ... Chiar daca cei de la tribuna 1 si 0 nu aveau curajul sa strige sau sa injure , ei s-au facut remarcati in momentele cand aplaudau "huliganii" scandand impotriva conducerii. Ei ne-au aprobat prin simplu gest de a aplauda , este un pas in plus castigat de noi .Lumea incepe sa inteleaga ca raul vine de sus , de la Gigi .

Desi am abonament si a fost anulat , fiind declarat persoana non-grata , ura fata de Gigi Becali si iubirea fata de Steaua m-au facut sa fac tot posibilul sa incerc sa intru pe stadion... Si am reusit :) .... Dar ce mai conteaza ... Important e ca am intrat pe stadion si toti care am fost prezenti am demonstrat inca odata ca Gigi nu va scapa de noi orice decizie ar lua ... Pentru ca noi suntem Steaua si trebuie sa fim toti suporterii uniti.

Vinde !Pleaca!Mori!

Bebe4ever23.10.2009 11:09

"Gata, in Ghencea s-a terminat cu huliganismul! Cei care m-au injurat și jignit la meciul cu Fenerbahce au fost atrași in capcană, au numele scanate in baza de date, au fost filmați și acum sunt interziși pe stadion. O să vadă lumea ce galerie frumoasă va avea Steaua, cu studenți, elevi, pensionari și tineri care se vor ține de mână cu prietenele lor. Nu imi este teamă că vor apărea alții in locul celor care vor fi interziși pe stadion dacă mă vor mai injura", a spus :finger: ciobanu' - sursa: NewsIn

A omis sa treaca pe lista viitoarei galerii luptatorii K1 :))

Goro_Steaua23.10.2009 11:09

Dupa meciul cu Fener a urmat inca o "tura" de interzisi. Toti cei care si-au luat bilet la Peluza Nord + o mare parte din cei care au fost la tribuna 2 au primit azi interdictie.

Gigi Becali: "Gata, in Ghencea s-a terminat cu huliganismul! Cei care m-au injurat și jignit la meciul cu Fenerbahce au fost atrași in capcană, au numele scanate in baza de date, au fost filmați și acum sunt interziși pe stadion. O să vadă lumea ce galerie frumoasă va avea Steaua, cu studenți, elevi, pensionari și tineri care se vor ține de mână cu prietenele lor."

madyfree198723.10.2009 11:20
Dupa meciul cu Fener a urmat inca o "tura" de interzisi. Toti cei care si-au luat bilet la Peluza Nord + o mare parte din cei care au fost la tribuna 2 au primit azi interdictie.

Gigi Becali: "Gata, in Ghencea s-a terminat cu huliganismul! Cei care m-au injurat și jignit la meciul cu Fenerbahce au fost atrași in capcană, au numele scanate in baza de date, au fost filmați și acum sunt interziși pe stadion. O să vadă lumea ce galerie frumoasă va avea Steaua, cu studenți, elevi, pensionari și tineri care se vor ține de mână cu prietenele lor."

Are dreptate , doar ca si el si-a luat o mare teaza si o mare capcana ... :)) ... deci , teoretic nu am fost pe stadion ca sunt interzis , dar practic ... am fost prezent si a contestat un cioban

cristian01423.10.2009 11:58

Cea mai naspa parte a acestor actiuni e ca nu putem sa continuam protestele pe stadion. De la meci la meci vor fi din ce in ce mai multi interzisi. Sper ca scrisoarea trimisa de AISS si apelul celor in cauza la institutiile (i)responsabile sa-si faca efectul.

Fan FC Steaua23.10.2009 12:02

Aveti grija ce scrieti, ca oieru are 2 sau 3 sifonari pe forum care fac raporturi in fiecare zi. De acolo primeste satana informatii. Mai sunt si maimutele albaneze numite fete ale ciobanului, care citesc pentru taticutul lor.

cristian01423.10.2009 12:29

Da..ar fi culmea sa ne interzica si pe site. :))

Kellerman23.10.2009 12:35

Da mi se rupe mie de ele si de familia lui de rahat. Sper ca mai intai sa ii moara familia aia spurcata unu cate unu, sa vada cum se simte durerea, apoi sa moara el in chinuri groaznice.

Efectiv mi se falfaie daca imi ia cineva ip-ul si se duce la Pentagon cu el sa imi taie mie netu ca am zis **** Becali ca stiu ca nu au ce sa imi faca. :P

Astristul23.10.2009 13:22
Aveti grija ce scrieti, ca oieru are 2 sau 3 sifonari pe forum care fac raporturi in fiecare zi. De acolo primeste satana informatii. Mai sunt si maimutele albaneze numite fete ale ciobanului, care citesc pentru taticutul lor.

Din sondajul de pe aceasta pagina reiese ca are 6 sifonari (pana acum). Saptamana trecuta erau doar 3! :D

boozy7us23.10.2009 13:33
Din sondajul de pe aceasta pagina reiese ca are 6 sifonari (pana acum). Saptamana trecuta erau doar 3! :D

Pai a mai aparut 1 pupincurist de ciobani: Dan Preda! incet incet vor iesi la iveala :boxing::chair:

Kellerman23.10.2009 16:18

Va place semnatura mea? :D

Astristul23.10.2009 16:22

No comment! :)) Ar fi si culmea sa nu-mi placa! :D

yulyan8923.10.2009 16:28

lasa ma ca solutia finala cred ca asta o sa fie.....ca ciobanasul si slugile sale sa ramana singuri pe stadion

uvictor23.10.2009 19:46
Cea mai naspa parte a acestor actiuni e ca nu putem sa continuam protestele pe stadion. De la meci la meci vor fi din ce in ce mai multi interzisi. Sper ca scrisoarea trimisa de AISS si apelul celor in cauza la institutiile (i)responsabile sa-si faca efectul.

Asa este, numai ca eu si probabil altii ca si mine din ce in ce mai mult vom trece de partea contestatarilor. Si tot asa, ne interzice pe noi, altii vor dezaproba. Aseara s-a mai scandat ce s-a mai scandat dar cand vor fi elevi, pensionari si ce o mai gasi Gigi, cred ca va fi ca la teatru pe stadion. Sunt abonat de cand s-au introdus abonamentele pe Ghencea, nu fac parte din nici un cerc de interese, sunt pur si simplu stelist dar se exagereaza si de o parte si de alta dar parca mai mult de partea lui Gigi. Culmea e ca autoritatile par sa-i dea dreptate si sa-l sustina. In viata mea de cand vin pe stadion, si vin de ceva vreme, n-am vazut filtru incepand de la Compozitorilor, intrare doar cu buletinul si altele care nu are rost sa le enumar ca le stiti si voi. Nefiind totusi un 'ultras', daca in continuare vor fi masurile astea ca la Revolutie si din in ce in ce mai putini membri din galerie prezenti in Ghencea si din ce in ce mai multi indivizi dubiosi care au o placere cand dau intr-un om normal, cred ca imi voi preda abonamentul si nu-mi voi mai face vreunul pana cand nu vor fi din nou lucrurile normale asa cum erau odata. Chit ca marketingul lor dupa parerea mea este ok...Pacat...

1on23.10.2009 20:11
da , ai dreptate , dar principiile lui Argaseala nu sunt aceleasi cu cele ale legii. Doar traim in Romania nu ... ?

Nu crezi că-l supraestimezi pe argăsică? N-are decât un singur principiu: "șeful are intotdeauna dreptate".

The_Foxes23.10.2009 20:26
Desi am abonament si a fost anulat , fiind declarat persoana non-grata , ura fata de Gigi Becali si iubirea fata de Steaua m-au facut sa fac tot posibilul sa incerc sa intru pe stadion... Si am reusit :) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

madyfree astfel de detalii era mai bine daca nu le specificai poate editezi ce ai scris.nu ai fost singurul care a reusit asta,,,nu a fost nici bunavointa nici neatentie. pur si simplu s-au uitat sa corespunda numele.asa cum li s-a spus.

Orice ar mai inventa tot vor fi metode de ocolire .

red&blue_boy23.10.2009 20:31
Va place semnatura mea? :D

Da,misto!!!

Bebe4ever23.10.2009 23:13

Noi interdictii dupa meciul cu Fenerbahce

"Pe cei 1.500 care au stat la cele două peluze i-am rezolvat repede pentru că i-am interzis pe toți, n-am mai făcut nici o selecție. La tribuna a II-a, ii vom scana și ii vom extrage doar pe cei care m-au injurat"

"Păi, cei de la UEFA au rămas șocați cînd le-a tradus cineva ce strigau ăștia la meci." - a declarat :finger: ciobanu'

spiridusu24.10.2009 09:35

sa vedeti de acum ce penibil o sa arate stadionul cu peluzele goale si cu "ultrasii" gen forta Steaua forta Steaua hei hei de la tribuna.

Astristul24.10.2009 09:40

Ce a fost si ce a ajuns Steaua noastra ...

madyfree198724.10.2009 09:41
madyfree astfel de detalii era mai bine daca nu le specificai poate editezi ce ai scris.nu ai fost singurul care a reusit asta,,,nu a fost nici bunavointa nici neatentie. pur si simplu s-au uitat sa corespunda numele.asa cum li s-a spus.

Orice ar mai inventa tot vor fi metode de ocolire .

;) ms

roon3y25.10.2009 11:06

desi am avut abonament sezonul trecut...si nu am fost decat la 2-3 meciuri din noul sezon tot am intrezis :thumbdown: trebuie sa facem un nou protest imediat...nu se poate k j**i sa'si faca de cap cu ECHIPA NOASTRA !!!

radusteaua2325.10.2009 11:56

cei interzisi au voie la meciul uniri din Liga ? care merge ?

«1789101115»