FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali A Anulat Abonamentele La Peluze ( Nord Si Sud )

«167891015»
robyvol33320.10.2009 18:02

am si eu o nelamurire? Daca mergem doar cu buletinu putem lua biliete (fara abonamente)?Eu cred ca doar cine prezinta abonamentul este interzis ,asa e softul

mstef20.10.2009 18:03

Nu, se introduc datele din buletin in sistem si ii va afisa ca esti interzis, fara sa prezinti niciun abonament.

madyfree198720.10.2009 18:06
am si eu o nelamurire? Daca mergem doar cu buletinu putem lua biliete (fara abonamente)?Eu cred ca doar cine prezinta abonamentul este interzis ,asa e softul

daca te duci cu buletinul te vede ca esti abonat dupa cnp si tot nimic nu faci .

robyvol33320.10.2009 18:09

pai am vazut acum pe gsp ca semnezi o foaie ca nu esti persoana non-grata ,pai esti in baza lor de date sau nu esti daca semnezi pe propria raspndere eu asa cred ca e softu numai cine prezinta abonamentul

Bebe4ever20.10.2009 18:22
pai am vazut acum pe gsp ca semnezi o foaie ca nu esti persoana non-grata ,pai esti in baza lor de date sau nu esti daca semnezi pe propria raspndere eu asa cred ca e softu numai cine prezinta abonamentul

Indiferent cu ce te duci... te ia dupa CNP. Ce nu intelegi?

Free_Steaua20.10.2009 18:31
Indiferent cu ce te duci... te ia dupa CNP. Ce nu intelegi?

Cea mai buna solutie este sa mergi pe buletinul altei persoane, sigur nu vor cere buletin din moment ce se pot lua 4 bilete , nu va sta nimeni sa controleze 20.000 de oameni dupa cnp la intrarea pe stadion...insa intrebarea este daca se merita sa mergem la meci ? Dupa mine nu cu toate ca sunt abonat in peluza N nici nu m-am agitat sa-mi aflu starea abonamentului, voi mai merge cand Steaua va exista fara idiotul de patron, pana atunci ma uit la TV cu toate ca suferim cu totii ca nu suntem acolo, insa asa nu se mai poate.

robyvol33320.10.2009 18:40

ok scuze am inteles eu doar intrebam :steagcruce:

Quetzalcoatl20.10.2009 19:43
Cea mai buna solutie este sa mergi pe buletinul altei persoane, sigur nu vor cere buletin din moment ce se pot lua 4 bilete , nu va sta nimeni sa controleze 20.000 de oameni dupa cnp la intrarea pe stadion...insa intrebarea este daca se merita sa mergem la meci ? Dupa mine nu cu toate ca sunt abonat in peluza N nici nu m-am agitat sa-mi aflu starea abonamentului, voi mai merge cand Steaua va exista fara idiotul de patron, pana atunci ma uit la TV cu toate ca suferim cu totii ca nu suntem acolo, insa asa nu se mai poate.

Nu se poate. Din cate stiu, se poate lua un singur bilet pe buletin. Pai ar fi fost floare la ureche sa intrii cu tot cu inderdictia gibonului. La intrare, tre' ca datele de pe bilet sa coincida cu buletinul posesorului.

madyfree198720.10.2009 20:13

as avea si eu o idee , dar e riscanta. Eu o sa iau buletinul fratelui sau varului meu, important e sa fie numele la fel , imi iau bilet si intru cu el , daca ma intreaba de buletin , ii zic ca sunt cu fratimiu sau varamiu la meci si am incurcat biletele , iar varamiu a intrat deja la tribuna , eu ce sa fac sa raman pe afara ? ... ar trebui sa ma lase , acum sa vad daca o merge , tre sa am si papagal , eventual sa am ochelari de tocilar si cu un tricou cu P. diN. G. pleaca din Ghencea :))))) :)))) :gathering:

mircea_1020.10.2009 20:59

pai de ce sa zici ca el al fratelui tau...zici ca e al tau buletinul...daca ti-e frate cred ca semanati cat de cat...

Free_Steaua20.10.2009 21:28
Nu se poate. Din cate stiu, se poate lua un singur bilet pe buletin. Pai ar fi fost floare la ureche sa intrii cu tot cu inderdictia gibonului. La intrare, tre' ca datele de pe bilet sa coincida cu buletinul posesorului.

Imi este greu sa cred ca suporta casele de bilete de la stadion un Flux de 20.000 de oameni in doar 3 zile, sa fim seriosi, alea abia tasteaza, se blocheaza imprimantele prea des, ba le crapa soft-ul.Se misca mai bine cand vindeam bilete printre gard. Din motivele astea cred ca se pot cumpara mai multe bilete, insa nu sunt sigur,nu m-am interesat absolut deloc despre acest meci asa ca poate sa fie ca tine. Parerea mea este ca nici echipa nu ne mai merita, actualii jucatori ar trebui sa-si bage mingea in poarta de 3-4 ori sa-si arunce tricourile si sa fuga la vestiare, dar din pacate ii intereseaza banii mai mult decat culorile tricourilor care le poarta sau peluzele goale.

Bebe4ever21.10.2009 02:31

"POZIȚIA Stelei

"Să-și dovedească nevinovăția și anulăm interdicția!"

Președintele Argăseală spune că aceia care demonstrează că nu au creat probleme vor fi reprimiți

- Domnule Argăseală, e adevărat că i-ați interzis la grămadă pe toți cei cu abonamente de la peluze?

- Da.

- Dar sînt unii care sînt nevinovați.

- Să ne trimită o solicitare in acest sens, să-și dovedească nevinovăția și o să le anulăm interdicția.

- Și cum pot ei să-și dovedească nevinovăția?

- Pe cei care spun că n-au fost deloc pe stadion in acest sezon și, cu toate acestea, sînt interziși, ii verificăm in calculator și, dacă au dreptate, atunci le dăm bilet. Deși e cam dubios că n-ai venit deloc la stadion și acum te trezești că vrei la meciul cu Fener. I-a apucat acum dorul de Steaua?" (sursa gsp)

Clubul ma acuza si eu trebuie sa-mi dovedesc nevinovatia... asta cred ca intrece orice aberatie! Nici o persoana nu e obligata sa probeze nevinovatia sa.

mountytoma21.10.2009 07:36

daca Argaseala a cerut sa ne dovedim NEvinovatia, a cam incalcat constitutia.

asa ca va propun sa bombardam cu plageri catre avocatul poporului, care cf art 58 din constitutie, "este numit ... pentru apararea drepturilor si libertatilor persoanelor fizice"

ii puteti scrie pe adresa:

a***@***

chiar daca avocatul poporului nu lucreaza pentru popor, ca doar suntem in Romania, o avalansa de plangeri impotriva clubului Steaua nu va putea fi ignorata totusi.

daca nu primiti raspuns de la avocatul poporului, va sugerez sa faceti plangere la Uniunea Europeana:

m***@***

macar sa facem ceva valuri, sa vada gibonul ca adversarii lui nu sunt fraieri care inghit orice!

MoWeed21.10.2009 13:29
- Dar sînt unii care sînt nevinovați.

- Să ne trimită o solicitare in acest sens, să-și dovedească nevinovăția și o să le anulăm interdicția.

Pai stai un pic, parca un principiu al legii era prezumptia de nevinovatie, nu cea de vinovatie

madyfree198721.10.2009 13:42
Pai stai un pic, parca un principiu al legii era prezumptia de nevinovatie, nu cea de vinovatie

da , ai dreptate , dar principiile lui Argaseala nu sunt aceleasi cu cele ale legii. Doar traim in Romania nu ... ?

cristian01421.10.2009 14:18

Daca n-am trai in tara asta maronie, poate ca dreptatea si legea ar fi aplicate absolut oricarui cetatean, fie ca e presedinte, patron de club sau om de rand. Din pacate, asa cum toti stim, nimeni nu se sesizeaza intr-un caz atat de clar si de mediatizat, cum e cel de zilele astea. Citeam astazi declaratiile lui Argaseala cu privire la interdictiile aplicate si spunea printre alte multe bazaconii, ca fiecare individ in parte trebuie sa-si demonstreze nevinovatia. Ba mai mult de-atat, se contrazice si singur, fara a fi nevoie de o alta persoana care sa-l puna in incurcatura. Jegul asta, cere, cum scris si mai sus, ca fiecare suporter sa ofere dovezi clare ca nu a injurat, protestat si apostrofat in timpul meciului, pentru ca mai apoi sa afirme ca oricum exista inregistrarile de pe camerele video. Pai daca intr-adevar exista, trimite-ne bai jigodie chiar tu dovezi ca suntem vinovati, inainte sa faci acuze nefondate. Oare nu ti-e frica ba cand pui capul pe perna seara ?

madyfree198721.10.2009 14:42
Daca n-am trai in tara asta maronie, poate ca dreptatea si legea ar fi aplicate absolut oricarui cetatean, fie ca e presedinte, patron de club sau om de rand. Din pacate, asa cum toti stim, nimeni nu se sesizeaza intr-un caz atat de clar si de mediatizat, cum e cel de zilele astea. Citeam astazi declaratiile lui Argaseala cu privire la interdictiile aplicate si spunea printre alte multe bazaconii, ca fiecare individ in parte trebuie sa-si demonstreze nevinovatia. Ba mai mult de-atat, se contrazice si singur, fara a fi nevoie de o alta persoana care sa-l puna in incurcatura. Jegul asta, cere, cum scris si mai sus, ca fiecare suporter sa ofere dovezi clare ca nu a injurat, protestat si apostrofat in timpul meciului, pentru ca mai apoi sa afirme ca oricum exista inregistrarile de pe camerele video. Pai daca intr-adevar exista, trimite-ne bai jigodie chiar tu dovezi ca suntem vinovati, inainte sa faci acuze nefondate. Oare nu ti-e frica ba cand pui capul pe perna seara ?

:D tot respectul !!! Mai ales finalul :D

Bebe4ever21.10.2009 16:33
daca Argaseala a cerut sa ne dovedim NEvinovatia, a cam incalcat constitutia.

asa ca va propun sa bombardam cu plageri catre avocatul poporului, care cf art 58 din constitutie, "este numit ... pentru apararea drepturilor si libertatilor persoanelor fizice"

ii puteti scrie pe adresa:

a***@***

În cadrul instituției funcționează un program zilnic de audiențe, de luni până joi, intre orele 9 - 16, și vineri, intre orele 9 " 12, asigurat de personalul de specialitate, format din consilieri și experți. De asemenea, cetățenii care doresc, pot fi primiți in audiență și de către conducerea instituției, respectiv, Avocatul Poporului și adjuncții acestuia.

Orice informații privitoare la modalitatea de obținere a audiențelor, pot fi solicitate de la Dispeceratul ce funcționează in acest sens, in cadrul instituției Avocatul Poporului.

Telefon dispecerat: (21-) 312.71.34

Telefon centrală: (21-) 312.94.62

Sediul instituției Avocatul Poporului este in București, strada Eugeniu Carada, nr. 3 sector 3.

Goro_Steaua21.10.2009 19:04

Am auzit ca Jiji Beekali i-a dat in judecata pe toti cei care au abonament la peluza ca sa plateasca cei 80.000 de euro pe care i-a primit amenda de la UEFA. Voi aveti mai multe informatii despre asta?

Guardian21.10.2009 19:16

Ori ne impacam ori vom avea numai de pierdut , ciobanul e prea incapatanat

Astristul21.10.2009 19:19

Scoate expresia asta din vocabular. Cine se impaca cu ciobanul demonstreaza ca nu-i pasa deloc de Steaua!

mstef21.10.2009 19:20

Impaca-te tu!!

red&blue_boy21.10.2009 19:43

NUUU!!!Cu toate riscurile,asta nu merita.

alecs21.10.2009 19:43

poti sa-ti schimbi mesajul de la semnatura hahalero.

Mihai Somanescu21.10.2009 19:47

@guardian

Esti un roman cu care NU ne mandrim. Scoate-ti mottoul de la semnatura, evident nu-l intelegi.

«167891015»