FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali A Anulat Abonamentele La Peluze ( Nord Si Sud )

«15678915»
bodanelu19.10.2009 16:29

@godsaveultras pe sistemul online de vindere a biletelor sunt si pentru meciurile Urziceniului. Unele persoane se pot loga si vad meciurile urziceniului. Scrit on-line.

Si s-au intalnit cazuri:

- poti folosi contul online - poti sa-ti cumperi bilete de la case.

- poti folosi contul online - Non-Grata la case.

- Nu poti folosi contul online - Non-Grata si la case

john_8619.10.2009 16:38

cazul 2 e cel mai aiurea.

totusi, puteti intra cu bilete pe numele altora, nu? ati putea sa cumparati bilete pe numele parintilor, prietenilor care nu merg la meci etc

godsaveultras19.10.2009 16:39

@bodanelu

am rezolvat problema/neintelegerea.ideea este ca nu esti interzis la meciurile Urziceniului sau la cele ale echipei x,y,z ci doar la ale Stelei.n-are nimic de-a face sula cu prefectura sa zic asa.

rezistenta_ultras19.10.2009 16:41
totusi, puteti intra cu bilete pe numele altora, nu?

NU

Kellerman19.10.2009 16:44

O ba da aia e posibil.

Ii spui unui prieten bun de al tau sa mearga la stadion, sau mergi cu el, iti ia frumos un bilet, si astfel intrii pe stadion.

dayra19.10.2009 16:47
O ba da aia e posibil.

Ii spui unui prieten bun de al tau sa mearga la stadion, sau mergi cu el, iti ia frumos un bilet, si astfel intrii pe stadion.

Mai nou a dat ordin gibonu` sa se compare numele de pe bilet cu cel din buletin, cu care trebuie sa te prezinti la poarta de acces...deci nu se poate, din pacate...desi nu cred ca vor avea timp cei de la intrare sa controleze fiecare buletin si bilet in parte.

Daniel-Ionut19.10.2009 17:13

Pai a zis ca deschide stadionul d la 4 dimineata sa poata sa ii verifice p toti :thumbsup:

dayra19.10.2009 17:18
Pai a zis ca deschide stadionul d la 4 dimineata sa poata sa ii verifice p toti :thumbsup:

La naiba! Daca nu aveam nenorocita de interdictie, poate ajungeam prima acolo, la 4 jumate :hooray:

bodanelu19.10.2009 17:20
@bodanelu

am rezolvat problema/neintelegerea.ideea este ca nu esti interzis la meciurile Urziceniului sau la cele ale echipei x,y,z ci doar la ale Stelei.n-are nimic de-a face sula cu prefectura sa zic asa.

Dupa logica ta si a mea da. Dupa logica conducerii noastre esti interzis pe Ghencea. Nu poti cumpara niciun fel de bilet.. nici pentru Steaua nici pentru Urziceni.

Mai nou a dat ordin gibonu` sa se compare numele de pe bilet cu cel din buletin, cu care trebuie sa te prezinti la poarta de acces...deci nu se poate, din pacate...desi nu cred ca vor avea timp cei de la intrare sa controleze fiecare buletin si bilet in parte.

Numai jandarmeria are voie sa ceara buletinul. Nu si BGS-ul.

Update:

A fost cineva azi la stadion. Multa lume la secretariat care faceau cerere sa le dea alte abonamente. Ce inseamna asta: li se analizeaza cererile, se verifica... si daca sunt ok li se da abonamente noi intr-un sector "rezervat" (nu stiu ce inseamna asta) cu un contract nou intre suporter si club. Si daca se mai injura... 10 ani interzicere pe Ghencea.

A vorbit cineva cu Argaseala. Criteriile de suspendare pentru Peluza Sud: Sectoarele 31.32.33 si 34 suspendate. La Peluza Nord nu stiu...

r3fl3x19.10.2009 17:20
Pai asta am incercat si eu sa explic..si am citat ceea ce a scris un alt user care zisese ca daca poti lua bilet online la meciurile Urziceniului, nu esti interzis la meciurile Stelei...total gresit!

Normal era daca vezi meciurile urziceniului nu ai cnp-ul blocat la case:|

Kellerman19.10.2009 17:24

****...e prost ciobanu' da stie cum sa faca liniste...

Daniel-Ionut19.10.2009 17:25
****...e prost ciobanu' da stie cum sa faca liniste...

Stai calm ca nu este ideea lui :D

E prea avansata pentru el...

dayra19.10.2009 17:26

Criteriile de suspendare pentru Peluza Sud: Sectoarele 31.32.33 si 34 suspendate.

:wall:

The_Foxes19.10.2009 17:47

cu parere de rau m-am inselat. imputitul chiar a anulat abonamentele .dar nu pot sa cred ca va sta gaboru sa-ti verifice tie poza de pe buletin.cel putin asta sper. a anulat sectoarele 31,32, 33,34...raman libere doar 29,30 restul 35-36-37-38 sunt in tarc. deci cei cu abonament acolo intr-un fel au scapat. anu asta am decis sa nu- mi fac abonament si stiu ca joi voi striga un mare M**E TOATA CONDUCEREA indiferent de loc(se vorbestede o mutare la trebuie a 2-a desi corect ar fi si o solidaritate fata de cei care probabil nu vor intra si un protest in fata stadionului)...ramane intrebarea pentru joi.... ce face jj ..... ??

*Alecs*19.10.2009 18:08
Numai jandarmeria are voie sa ceara buletinul. Nu si BGS-ul.

Da.. si crezi ca BGS-ul are timp de legi si cearta. O sa aiba ordin clar sa verifice buletinele, cine nu are, nu intra. Sau te trimite la jandarm si nu mai ai ce sa faci.

La fel cum au fost anulate in mod abuziv abonamentele, asa o sa se faca si controlul la porti.

swarthofole19.10.2009 21:20

fratilor, am patit'o si io...am fost in seara asta sa incerc, desi banuiam ca sunt persona non-grata...am avut cu mine si abonamentul unui prieten, care nu a fost la meciul cu gloria...si el tot persona non-grata...daca va ganditi la o actionare in instanta, contactati'ma pe privat...pana una alta, sa incercam opc si cncd...cica baza legala a anularii este legea Dragomir...tre' sa dovedeasca si ca au fost facute identificarile...ori in majoritatea cazurilor e imposibil...intre timp, cei care aveti acces injurati'l fu'tu'l in gat sa'l *** ca sa vad ca nu sunt doar 500 de 'derbedei' care il injura...ne mai vedem p'aici...gnight

lbj19.10.2009 21:27

legea Dragomir sanctioneaza injuriile cu amenda contraventionala, fara masura complementara de interzicere a accesului...deci poa' sa o suga...

madyfree198719.10.2009 22:28

prieteni , in concluzie ... ? eu ma duc sigur la meci si daca nu pot lua bilet pe abonamentul sau buletinul meu , atunci voi lua pe alt buletin , in speranta ca nu voi fi controlat la intrare. nu am de pierdut decat 15 ron , asa ca ... voi incerca .

chestia cu schimbatul abonamentului mi se pare ca e o bataie de joc , voi aveti de gand sa va schimbati abonamentul ? doar nu o sa ii facem pe plac ciobanului , oricum daca ar fi asa , cred ca suntem o groaza care am terminat sau suntem in curs cu facultatea , daca vrea studenti , studentii il fute in gura.

madyfree198720.10.2009 05:57

Ma bucur de articolul publicat de cei de la AISS . Mie mi s-a spus ca nu s-a trimis notificare deoarece nu este stipulat in contract lucrul asta . Asta mi-a zis cineva din cadrul clubului. Sper sa rezolvam problema si ca au inteles toti ca nu e bine sa schimbam abonamentul , acum e momentul sa vedem cat de uniti putem fi . Eu totusi as vrea sa ajung pe stadion la Steaua cu fener .Estista abonat la peluza care a putut achizitiona bilet pe baza abonamentului ?

cristy.steaua2120.10.2009 15:19

Pensionarii INTERZISI la meciurile Stelei!

Unul dintre acestia este Ion Preotu, in varsta de 58 de ani, pensionat pe caz de boala. Acesta merge de peste 30 de ani la meciurile Stelei, insa cand a vrut sa-si cumpere bilet la Steaua - Fener, surpriza - a aflat ca este persoana non-grata in Ghencea.

"Eu mi-am luat abonament la peluza pentru ca era mai ieftin. Merg de peste 30 de ani la meciurile echipei. N-am facut nimic rau, dar acum ma alatur protestatarilor. Am mers la presedintele Argaseala sa fac o contestatie, dar secretara mi-a spus ca vom primi un raspuns in cateva zile. Pai, in cateva zile este meciul".

=> esti de la peluza...STAI ACASA!

@ stire de pe sport.ro

cristy.steaua2120.10.2009 15:59

Bilete gratuite pentru pensionari

FC Steaua Bucuresti anunta ca miercuri, 21 octombrie, intre orele 9 si 12, va emite bilete GRATUITE pentru pensionarii care doresc sa vizioneze de pe stadion partida cu Fenerbahce SK, din grupele UEFA Europa League.

Cei interesati sa intre in posesia acestor bilete sunt rugati sa se prezinte la casele de bilete de la stadion in intervalul orar anuntat mai sus (9:00 - 12:00) si sa aiba asupra lor buletinul de identitate si talonul de pensie.

@steauafc.com

ce am fost si ce am ajuns...

aceste imagini vor devenii istorie...

steauareal201mz8.jpg

Bebe4ever20.10.2009 16:11

"Suporterii sã angajeze lunetiști la familiile lor. Eu am luat mãsurile pe care pot sã le iau și anume: îi interzic pe stadion! Trebuie sã înțeleagã cã s-a ajuns prea departe. S-a înjurat cu înjuraturi porcoase! Erau pancarte cu mori!", a declarat Gigi Becali la B1TV.

Ce mãsuri pregãtește Becali:

"O sa anunțãm mâine searã, cu zi înainte de meci, care sunt soluțiile pentru a intra pe stadion pentru anumite persoane! E posibil sã rãmânã și persoane nevinovate în afara stadionului. Îmi pare rãu din suflet! Dar nu am ce sa facem! Este singura soluție! Ne-am uitat în toatã baza de date și în casetele filmate. Cine e nevinovat, va avea situația rezolvatã în maxim douã luni. Ce, nu pot sã reziste fãrã stadion o perioadã? Eu am cea mai mare calitate sã interzic oameni pe stadion! Eu sunt Jandarmeria, eu sunt Politia!" a mai declarat Gigi Becali. ( sursa prosport )

E clar... ciobanu' prezinta simptome de paranoia :))

BAF-kimi20.10.2009 16:15
A vorbit cineva cu Argaseala. Criteriile de suspendare pentru Peluza Sud: Sectoarele 31.32.33 si 34 suspendate. La Peluza Nord nu stiu...

Pai eu am "interdictie" si pe abonamentul meu apare "sector 29". :|

bodanelu20.10.2009 16:45

deci clar.. taota peluza..

ultra_ss20.10.2009 17:48

la inceput l-am luat in ras pe cioban nu am crezut ca e in stare de asa ceva, dar acum a ajuns prea departe, numai pumni in cap merita

«15678915»