FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali A Anulat Abonamentele La Peluze ( Nord Si Sud )

«13456715»
boozy7us12.10.2009 11:49
frumoasa initiativa...eu sunt un suporter de la tribuna a II-a (sau mai bine zis, am fost, ca acum locuiesc in Brazilia) si as vrea din tot sufletul ca toti din tribune sa-i sprijine pe cei din peluze..desi eu zic ca asta este un vis frumos...dar totusi eu sper sa fie asa...imi e dor de Ghencea foarte tare...ma rog sa se intample o minune si acest domn parlamentar sa renunte la Steaua...

minunea floriane ar fi sa moara ciobanu`...ca de renuntat se agata de Steaua cat poate el de mult!

Sunt curios care mama dracului sunt aia 3 (so far) care au votat ca vor impacarea cu ciobanu'..

simplu....ma-sa si cele doua fiice ale lui! mache, argatul si virgilul nu si-au facut cont aici pt ca nu au primit porunca de la-mparatie sa faca asta!

CIOBANE MORI!!!

madyfree198712.10.2009 21:18

Ciobanul se da iar in spectacol ... dar Nea Puiu este un om cu caracter ;)

Gigi Becali și Anghel Iordãnescu au avut, în aceastã searã, un dialog destul de dur. În trecut, patronul Stelei l-a 'luat în balon' în repetate rânduri pe fosta mare glorie din Ghencea și nici de aceastã datã nu a fãcut rabat de la ironii.

Ba mai mult, ciobanul a fãcut referiri și la adresa fostului mare jucãtor și conducãtor din Ghencea, Ion Alecsandrescu, 'Omul secolului' în Ghencea.

Becali: Aș vrea sã îi spun lui Tata Puiu' cã nu sunt vinovați conducãtorii din fotbalul românesc.

Iordãnescu: Fotbalul de azi nu mai are conducãtorii de pe vremuri. Înainte erau conducãtori echilibrați, oameni cumpãtați.

Becali: Eu vreau sã îl contrazic pe Tata Puiu'. Deși echipa naționalã nu are rezultate, echipele de club joacã în Liga Campionilor și Europa League. Am avut 6 echipe în Europa anul acesta, deși echipa naționalã nu merge. Noi, conducãtorii, am bãgat peste 40 de milioane. Nu mai faci voi atâta moralã pe banii noștri! Alecsandrescu a luat câteva sute de mii care s-au dus pe apa sâmbetei.

Iordãnescu: Gigi, nu mai țipa la mine cã nu sunt angajatul tãu! Este greu sã accept cã domnul Becali poate sã îl judece pe Ion Alecsandrescu. El o sã-și recupereze din bani atunci când o sã vândã echipa. Oricum, și-a fãcut o imagine pe mâna Stelei.

Dialogul a avut loc la televiziunea gsptv

Cine a fost Ion Alecsandrescu?

Poreclit "Sfinxul", a fost una dintre cele mai emblematice figuri din perioada de început a Stelei. Alexandrescu a câștigat cinci campionate și o cupã a României, toate cu CCA, și a fost selecționat de cinci ori în reprezentativa României.

În 1956 a fost golgheterul campionatului românesc, cu 18 goluri înscrise în numai 22 de meciuri.

Odatã cu sfârșitul carierei de jucãtor, 'Sfinxul' avea sã devinã conducãtorul clubului de fotbal Steaua București, printre trofeele câștigate numãrându-se Cupa Campionilor Europeni.

A fost declarat 'Omul secolului' de formația din Ghencea.

MIREL6RADOI17.10.2009 11:08
Bai, terminati cu toate aberatiile.

Scoate ciobanul o tampenie si acum discutam 3 zile in jurul ei, parca suntem presa pe care o hulim atat. Nu se anuleaza nici un abonament, nu se scot abonamente pe 1 RON, nu se formeaza o mare masa a galeriei din elevi, studenti, femei si pensionari, nu se intampla nimic. Maxim o sa fie nevoie sa prezentam si buletinul la intrare in meciurile din UEFA, ceea ce nu e cine stie ce chestie. Parca n-am mai auzit povesti de genul asta de 50 de ori.

Cu regret, tin sa te anunt ca exista relatari pe net din partea unor suporteri stelisti, conform carora,au fost interzisi. Indiferent de modalitate de achizitionare cash/online.

Din pacate, siguranta ta a dat eroare...

*Alecs*17.10.2009 11:25

Nu mai conteaza acum cine a avut si cine nu a avut dreptate. Trebuie sa fim uniti si sa gasim solutii ca sa rezolvam problema.

Daca exista avocati printre noi sau buni cunoscatori ai legii ii rog sa-i lamureasca pe toti si sa spuna ce pasi trebuie facuti pentru a putea intra din nou pe stadion.

radusteaua2317.10.2009 13:01

DECI ESTE CLAR ABONATI LA PELUZE SUNT INTERZISI NU CONTEAZA DACA AU FOST LA MECIURI SAU DACA l-au INJURAT SI EU MA NUMAR PRINTRE EI CRED CA SUNT PESTE 1500 de INTERZISI

bodanelu17.10.2009 13:30

Sa nu va duceti sa luati banii inapoi pe abonament. Asta inseamna incheierea unilaterala a colaborarii. Asteptam sa vedem cum sta treaba si o sa se hotarasca urmatorii pasi. Momentan sa treaca meciul de la Iasi si cateva zile de vanzare de bilete. Oricum.. OPC, justitie..

puyol17.10.2009 14:29
Sa nu va duceti sa luati banii inapoi pe abonament. Asta inseamna incheierea unilaterala a colaborarii. Asteptam sa vedem cum sta treaba si o sa se hotarasca urmatorii pasi. Momentan sa treaca meciul de la Iasi si cateva zile de vanzare de bilete. Oricum.. OPC, justitie..

anuntul asta ar trebui postat pe prima pagina.

Bebe4ever17.10.2009 14:33

Eu n-am ajuns la stadion, dar am incercat sa-mi fac cont pe fcsb ticketing... rezultatul a fost cel asteptat: " Accesul dvs. NU este permis ca urmare a incalcarii regulamentului privind respectarea ordinii, disciplinei si comportamentului adecvat al spectatorilor la meciurile de fotbal disputate pe teren propriu."

Asa cum spuneam intr-un post anterior, n-a stat nimeni sa identifice 1000 de persoane, ci pur si simplu s-au anulat in mod abuziv, toate abonamentele de la peluze. Nu vreau banii si n-am sa ma duc sa-i iau... ciudat este ca n-a aparut nimic oficial, n-am primit nicio instiintare in prealabil si nu s-au dat interdictiile in baza unor documente intocmite de catre politie, jandarmerie sau judecator...

noname17.10.2009 14:56
DECI ESTE CLAR ABONATI LA PELUZE SUNT INTERZISI NU CONTEAZA DACA AU FOST LA MECIURI SAU DACA l-au INJURAT SI EU MA NUMAR PRINTRE EI CRED CA SUNT PESTE 1500 de INTERZISI

Eu sunt abonat la peluza si nu sunt interzis, momentan. De asemenea, 2 baieti de la noi au putut sa-si ia bilet, ambii abonati si cunoscuti de catre club... e dubios.

Quetzalcoatl17.10.2009 15:34

Am fost sa-mi iau bilet, insa fiind abonat la Peluza Nord (poate m-au identificat si dupa filmarile camerii de supraveghere cum il muiam pe gibon la meciul cu Bistrita) n-am putut sa-mi iau aplicandu-mi-se celebra interdictie.Ciudat e faptul ca unii abonatii de la peluze au putut sa-si achizitioneze din ce citesc pe aici eu stiind ca abonamentele de la peluze sunt anulate.

P.S. sper ca intreg stadionul sa se uneasca intr-o mare **** pentru gibon

Daniel-Ionut17.10.2009 15:53

Incurcata rau treaba... :confused:

rezistenta_ultras17.10.2009 16:33

ca sa va fac eu un rezumat:

-abonatii celor 2 peluze care au stat IN PELUZE la meciul cu Bistrita,si au intrat pe baza abonamentului,sunt interzisi.

-cei care sunt abonati ai celor 2 peluze,si au protestat din alta zona a stadionului la meciul cu Bistrita(desi sunt abonati la peluze),NU sunt interzisi,chiar daca si-au cumparat bilete pe numele lor(numele din abonament) la acest meci.

-abonatii de la peluze care nu au fost prezenti la meciul cu Bistrita,nu sunt interzisi.

-cei care au intrat pe baza de bilet la una dintre peluze la meciul cu Bistrita(si nu sunt abonati) si au protestat,nu sunt interzisi.

-abonatii de la tribune,NU sunt interzisi,chiar daca au protestat sau nu la meciul cu Bistrita.

oop17.10.2009 17:30

eu am abonament la Peluza Nord,NU am fost la meciul cu Bistrita si sunt pe lista neagra

Astristul17.10.2009 18:12

Oricum ar fi asta e un ABUZ!

dayra17.10.2009 18:55

Am fost si eu azi sa-mi iau bilet si...surpriza, nu mi-au dat, pe motiv ca inca nu se emit la SUD...l-am rugat pe baiatul de la casa sa verifice daca am abonamentul valid si mi-a zis ca nu se poate si ca sa vin maine.Si asta in conditiile in care inaintea mea a fost cineva de la SUD si a aflat ca este interzis.Deci se putea verifica si nu am inteles de ce mie mi-a zis asa...

Oricum, inseamna ca nu sunt anulate toate abonamentele pentru ca altfel nu m-ar fi pus sa merg maine iar, dar chiar si asa, ceva e dubios si interdictiile au fost date aiurea.

rezistenta_ultras17.10.2009 18:59

lasa dayra ca vedem meciul acasa.

doar noi doi,singurei in dormitor.

Lasand gluma la o parte:

Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti

Adresa: Str. Transilvaniei nr.2, sect.1, Bucuresti, cod 010798

Tel.: 021/310.63.75 sau 021/9660

Fax: 021/310.63.80

Email: r***@***

Radu1818.10.2009 06:02
lasa dayra ca vedem meciul acasa.

doar noi doi,singurei in dormitor.

Lasand gluma la o parte:

Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti

Adresa: Str. Transilvaniei nr.2, sect.1, Bucuresti, cod 010798

Tel.: 021/310.63.75 sau 021/9660

Fax: 021/310.63.80

Email: r***@***

Hai sa iti spun care e treaba cu opc-ul...o sa ia o amenda "grasa" si nimic mai mult...deci?

cristian01418.10.2009 07:54
Hai sa iti spun care e treaba cu opc-ul...o sa ia o amenda "grasa" si nimic mai mult...deci?

Foarte bine. Sa-si ia cate o amenda grasa la fiecare meci.

Fane18.10.2009 08:39

Propun ca toti cei fara abonamente ( si care stiu ca nu sunt interzisi ), indiferent de peluza in care stau de obicei sa-si cumpere bilete la T2-unde sa continuam protestul...ori la bal,ori la spital !

RedScorpyON18.10.2009 10:09

Pe site-ul oficial nu am decat posibilitatea cumpararii de bilete pt meciurile Urziceniului...WTF traim in CUBA sau CHINA cumva?!?!?!?!

FMM ,JJ!

emilian1st18.10.2009 10:31

Am incercat si eu astazi si am fost refuzat...motiv:"persona non grata".

Eram 100% convins ca nu am sa ma duc la vot...Acum sunt la fel de convins ca voi trece pe la cabinele de vot sa pun o mare **** pe numele ciobanului...Bineninteles ca voi avea grija ca votul sa fie anulat!

BlackSniper18.10.2009 10:34

imi ziceti si mie unde trebuie sa postez pozele cu anti Gigi??

ca la galerie foto nu imi apar

si asi vrea sa le trimit si la prosport etc...

daca ma ajuta cineva

http://i36.tinypic.com/rmlpv6.jpg

bdn18.10.2009 10:54

Ar trebui ca toti care sunt "interzisi" sa sune instant la opc sau la cncd daca au mai multe reclamatii trebuie sa se sesizeze ...

Program de lucru cu publicul cncd

Luni-Joi 08:00 - 16:30

Vineri: 08:00 - 14:00

Adresa: Piata Valter Maracineanu nr 1-3, sector 1, 010155 Bucuresti

Telefon: +4 021 312.65.78 ; +4 021 312.65.79

Ultras_18.10.2009 11:09

O sa faca exact ca acum 1 an inainte de meciul cu Dinamo cand cu o zi inainte chipurile a lasat de la el si ne-a dat bilete pentru deplasare!

Probabil Marti seara o sa spuna ca ne mai acorda o sansa!Nu trebuie sa o acceptam!Ar tebui sa mergem la stadion si sa-l injuram de afara!!!

Dar sa nu acceptam mila acestui vagabond parvenit!

radusteaua2318.10.2009 13:15

NIMENI NU A PUTUT SA IA BILET MA REFER CEI CU ABONAMENTE PELUZA ?

«13456715»