Ciobanul se da iar in spectacol ... dar Nea Puiu este un om cu caracter 
Gigi Becali și Anghel Iordãnescu au avut, în aceastã searã, un dialog destul de dur. În trecut, patronul Stelei l-a 'luat în balon' în repetate rânduri pe fosta mare glorie din Ghencea și nici de aceastã datã nu a fãcut rabat de la ironii.
Ba mai mult, ciobanul a fãcut referiri și la adresa fostului mare jucãtor și conducãtor din Ghencea, Ion Alecsandrescu, 'Omul secolului' în Ghencea.
Becali: Aș vrea sã îi spun lui Tata Puiu' cã nu sunt vinovați conducãtorii din fotbalul românesc.
Iordãnescu: Fotbalul de azi nu mai are conducãtorii de pe vremuri. Înainte erau conducãtori echilibrați, oameni cumpãtați.
Becali: Eu vreau sã îl contrazic pe Tata Puiu'. Deși echipa naționalã nu are rezultate, echipele de club joacã în Liga Campionilor și Europa League. Am avut 6 echipe în Europa anul acesta, deși echipa naționalã nu merge. Noi, conducãtorii, am bãgat peste 40 de milioane. Nu mai faci voi atâta moralã pe banii noștri! Alecsandrescu a luat câteva sute de mii care s-au dus pe apa sâmbetei.
Iordãnescu: Gigi, nu mai țipa la mine cã nu sunt angajatul tãu! Este greu sã accept cã domnul Becali poate sã îl judece pe Ion Alecsandrescu. El o sã-și recupereze din bani atunci când o sã vândã echipa. Oricum, și-a fãcut o imagine pe mâna Stelei.
Dialogul a avut loc la televiziunea gsptv
Cine a fost Ion Alecsandrescu?
Poreclit "Sfinxul", a fost una dintre cele mai emblematice figuri din perioada de început a Stelei. Alexandrescu a câștigat cinci campionate și o cupã a României, toate cu CCA, și a fost selecționat de cinci ori în reprezentativa României.
În 1956 a fost golgheterul campionatului românesc, cu 18 goluri înscrise în numai 22 de meciuri.
Odatã cu sfârșitul carierei de jucãtor, 'Sfinxul' avea sã devinã conducãtorul clubului de fotbal Steaua București, printre trofeele câștigate numãrându-se Cupa Campionilor Europeni.
A fost declarat 'Omul secolului' de formația din Ghencea.