cei interzisi au voie la meciul uniri din Liga ? care merge ?
Din cate am inteles nu se stie nimic sigur... probabil ramane la aprecierea celor de la Urziceni
Din cate am inteles nu se stie nimic sigur... probabil ramane la aprecierea celor de la Urziceni
ar trebui sa aiba acces...
e cu totul si cu totul altceva... cum ar fi si meciurile nationalei
Numai ca biletele tot de la aceleasi calculatoare se dau,... ![]()
Oaie a declarat ca in principiu cei interzisi nu vor avea acces nici la meciurile Urziceniului, dar ca se va sfatui cu cei de la Unirea.
Downloadati asta http://fisierulmeu.ro/59TDON5YGQ6A/cine-su...a-Gigi-mp3.html . ![]()
![]()
Edit: bag pl, http:// fisierulmeu.ro/59TDON5YGQ6A/cine-suge-p-a-g igi-mp3.html cu "g", nu cu "G"
Downloadati asta http://fisierulmeu.ro/59TDON5YGQ6A/cine-su...a-Gigi-mp3.html .
Edit: bag pl, http:// fisierulmeu.ro/59TDON5YGQ6A/cine-suge-p-a-g igi-mp3.html cu "g", nu cu "G"
pune linkul intre ghilimele ca sa apara tot
Nu, faza e ca link-ul este cu "g", nu cu "G". ""http://fisierulmeu.ro/59TDON5YGQ6A/cine-suge-p-a-Gigi-mp3.html"
Edit: plm, apare "G", nu "g". ![]()
ar trebui sa aiba acces...e cu totul si cu totul altceva... cum ar fi si meciurile nationalei
Numai ca biletele tot de la aceleasi calculatoare se dau,...
Atata timp cat se fac abuzuri si nimeni nu s-a autosesizat ( cum ar fi fost normal sa se intample ) ne putem astepta la orice... ramane de vazut daca vom avea acces sau nu ![]()
"Domnul" europarlamentar cu mandat de Jilava, a inteles democratia ca o forma de guvernare care iti permite sa faci tot ceea ce-ti trece prin cap. Declaratiile lui sunt rupte de realitate, iresponsabile si incoerente ... nu cunoaste nicio forma de respect, umilind public orice persoana care nu accepta dictatura si sclavia, avand un singur principiu: " Cine nu este cu mine, este impotriva mea'. Nu poate sa inteleaga ca Steaua e mai mult decat o oaie si ca prin dictatura si haos, a dus echipa in pragul prapastiei.
Hai sa-i facem o aroganta lui jijiii sa mergem la meciul cu Urziceni dar sa strigam tot meciul hai Steaua.......sa vada si neutri ca de fapt nu avem nimic cu echipa ci doar cu acest jeg.
Hai sa-i facem o aroganta lui jijiii sa mergem la meciul cu Urziceni dar sa strigam tot meciul hai Steaua.......sa vada si neutri ca de fapt nu avem nimic cu echipa ci doar cu acest jeg.
iti da afara inteligenta prin urechi revolutionarule....
N-are rost sa le strici jocul celor de la Urziceni. Mai vedem si noi fotbal de virgin si de calitate, fara scandaluri si sclavagism. Mie imi place Urziceni, chiar ii respect foarte mult pentru ceea ce au realizat. Nu stiu de ce, dar orice jucator care ajunge la Unirea se scimba complet, ajunge la potentialul lui maxim si nu vine cu fite d-alea si vorbe gen "de mult mi-am dorit sa joc la Unirea", ci fiecare are echipa lui favorita cu care tine, dar isi fac si treaba la echipa la care joaca. Pentru asta ii respect, si pentru jocul lor.
a cere fanilor sa-si dovedeasca nevinovatia este la fel de realist ca si sa-i ceri gibonului sa dovedeasca ca nu mi-a supt p...!
Era doar o gluma, proasta ce-i drept dar glumaaaaaa, dar na...... Nu ne-a gresit cu nimic Unirea si pana acum sunt singurii care au dat dovada de profesionalism nu iti poti bate joc de o alta echipa doar pentru a face in ciuda unui babuin.
Este o idee buna sa mergem acolo in numar mare,putem incuraja si Unirea care deocamdata face cinste Romaniei, putem sa aratam ca Steaua inca traieste si nu ne vom da batuti, fara injuraturi(din respect pt Urziceni), fara ironii doar cu fularul la gat si sa strigam ceva de genul "Suntem noi...Steaua suntem noi", eu cred ca poate sa fie o palma grea care va fi introdusa mai mult ca sigur in presa internationala, pe langa asta ne putem arata afectiunea fata de Dan Petrescu, Paraschiv si poate si MM.
eu personal ma duc la meciul cu Unirea.
si baieti, ca proteste va mai raman deplasarile.muuulte deplasari. macar intern daca afara nu avem acces.incercati sa mergeti si voi macar la meciurile din orasele apropiate voua.
SI EU O SA MERG LA MECIUL CU Unirea IN Liga DACA NU AM INTERZIS SI ACOLO
Normal nu trebuie sa fim interzisi
Meme Stoica da unda verde "huliganilor" pe Ghencea: "Vom juca meciul cu Rangers cu stadionul plin!"
Cred ca meciul din Ghencea cu scotienii se va juca cu casa inchisa. Noi suntem organizatori si niciun suporter nu va avea accesul interzis. Oricine doreste sa vada un meci de Liga Campionilor, este asteptat la stadion"
nu stiu de ce dar am impresia ca presimte ce o sa se intample si incearca sa ii futa o palma ciobanului.
Mă miră un singur lucru in clipa asta. De ce suporterii Stelei acceptă ca meciurile de campionat ale echipei lor să se joace cu porțile inchise? Când dreptatea, in instanță, ar fi de partea lor. Din punct de vedere juridic, nu există un fundament prin care spectatorii posesori de abonamente să fie ținuți departe de stadion fără să fi comis nicio agresiune. Fanii Stelei ar putea intr-o zi recurge la măsuri radicale. De exemplu, pot forța intrarea pe teren la meciurile prevăzute a se juca fără ei. În acest caz, Liga ar fi obligată să anuleze partida și să-i dea meci pierdut Stelei, deci implicit patronului. Cine ar suferi cel mai mult? Repetată de câteva ori, situația ar conduce inevitabil la o schimbare: ori se cară ciobanul, ori se rupe definitiv șandramaua. Revolta e intotdeauna pozitivă. Cine știe, poate ne alegem și noi cu alți oameni in funcțiile cheie ale fotbalului românesc!
radu banciu ![]()
NE VEDEM LA MECIUL UNIRI ATUNCU SPER SA FIM CAT MAI MULTI
Mă miră un singur lucru in clipa asta. De ce suporterii Stelei acceptă ca meciurile de campionat ale echipei lor să se joace cu porțile inchise? Când dreptatea, in instanță, ar fi de partea lor. Din punct de vedere juridic, nu există un fundament prin care spectatorii posesori de abonamente să fie ținuți departe de stadion fără să fi comis nicio agresiune. Fanii Stelei ar putea intr-o zi recurge la măsuri radicale. De exemplu, pot forța intrarea pe teren la meciurile prevăzute a se juca fără ei. În acest caz, Liga ar fi obligată să anuleze partida și să-i dea meci pierdut Stelei, deci implicit patronului. Cine ar suferi cel mai mult? Repetată de câteva ori, situația ar conduce inevitabil la o schimbare: ori se cară ciobanul, ori se rupe definitiv șandramaua. Revolta e intotdeauna pozitivă. Cine știe, poate ne alegem și noi cu alți oameni in funcțiile cheie ale fotbalului românesc!
radu banciu
Eu il respect pe radu banciu pentru ce a zis ... ar trebui sa ne gandim si noi mai repede la calea legala sau sa fortam un pic nota . Apropo , AISS sau restul de pe forum , ati reusit sa intrati in posesia copiilor dupa contracte ?
Meme Stoica da unda verde "huliganilor" pe Ghencea: "Vom juca meciul cu Rangers cu stadionul plin!"
Cred ca meciul din Ghencea cu scotienii se va juca cu casa inchisa. Noi suntem organizatori si niciun suporter nu va avea accesul interzis. Oricine doreste sa vada un meci de Liga Campionilor, este asteptat la stadion"
nu stiu de ce dar am impresia ca presimte ce o sa se intample si incearca sa ii futa o palma ciobanului.
Foarte bine ca a decis sa nu fim interzisi dar sper sa nu se ajunga sa il injuram 90 minute pe cioban la meciul lor. Eu unul ma voi duce sa vad fotbal, ca doar ei mai joaca asa ceva, restul doar figuratie prin europa. Nu cred ca este locul potrivit pentru razboiul nostru, in rest niciun pas inapoi... mori ciobane!!
Foarte bine ca a decis sa nu fim interzisi dar sper sa nu se ajunga sa il injuram 90 minute pe cioban la meciul lor. Eu unul ma voi duce sa vad fotbal, ca doar ei mai joaca asa ceva, restul doar figuratie prin europa. Nu cred ca este locul potrivit pentru razboiul nostru, in rest niciun pas inapoi... mori ciobane!!
Ar fi frumos sa i se arate ciobanului ce pot face "huliganii" la nivel de sustinere si coregrafie.. sa cante tot stadionul.. sigur ciobanul s-ar simti penibil.. cand o sa vada ca pierde din ce in ce mai multi sustinatori...
cioban rapanos..
Cătălin Ciubotă, avocatul clubului din Ghencea, admite că Steaua nu este tocmai intr-o poziție comodă față de prevederile legii. Poți anula abonamentele, dar nu ai dreptul să interzici accesul unei persoane in stadion. S-a ajuns intr-o situație in care cluburile sunt depășite. Suporterii se organizează in grupuri vehemente, parcă ar fi partide politice - sursa: EVZ.ro
Poate anula abonamentele avand un motiv intemeiat, iar protestele nu este unul dintre ele. Doar in caz de forta majora...parerea mea este ca trebuie sa vedem din ce punct de vedere il putem da in judecata pe oier sa-i cerem despagubiri si executare judecatoreasca in ceea ce priveste accesul pe stadion