FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali A Anulat Abonamentele La Peluze ( Nord Si Sud )

«191011121315»
spiridusu27.10.2009 13:14
Nu cred ca este locul potrivit pentru razboiul nostru

Este locul si momentul cel mai potrivit pentru razboiul nostru tinand cont ca numai avem acces la niciun meci.Trebuie injurat si contestat cat mai mult indiferent de locatie sau echipa.Personal si eu as fi procedat la fel daca nu erau atatia interzisi ma duceam sa vad meciul dar in cazul asta nu, ma duc DOAR sa il injur pe gibon.Sanatate.

mstef27.10.2009 14:47
Este locul si momentul cel mai potrivit pentru razboiul nostru tinand cont ca numai avem acces la niciun meci.Trebuie injurat si contestat cat mai mult indiferent de locatie sau echipa.Personal si eu as fi procedat la fel daca nu erau atatia interzisi ma duceam sa vad meciul dar in cazul asta nu, ma duc DOAR sa il injur pe gibon.Sanatate.

N-ai decat, insa singurul lucru pe care il demonstrezi este frustrarea rezultata de pe urma interzicerii pe stadion (si nu esti singurul care simte asta). Ciobanul o sa fie la stana in pipera si probabil nici n-o sa se uite la meci, singura urmare o sa fie un articol in prosport si atat. Acum spune tu cu ce au gresit Dan Petrescu, Meme si echipa lor ca sa le stricam meciul? Macar din respect pentru ce au facut pentru clubul nostru ar trebui sa nu le cream noi probleme inutile intr-un meci important pentru ei.

Sa fie bannere, sa fie injurat jegul inainte de meci / in pauza / la sfarsit... dar sa il injuri 90 de minute la meciul asta mi se pare lipsa de respect fata de cei amintiti mai sus.

Stiu ca ce am scris eu mai sus seamana izbitor de mult cu ceea ce afirma fiecare becaliot care se inscrie pe site sa ne demonstreze ratiunea lui foarte limitata, dar in cazul asta cred ca ar trebui sa dam dovada de inteligenta. Cred ca este constienta toata lumea deja ca nu vom renunta la protest pana nu vom scapa de jeg. Un banner la fel de acid precum cel de la meciul cu ungurii dedicat oierului + un comportament civilizat in rest parerea mea ca ar fi alegerea potrivita.

Mesajul transmis: se poate si altfel decat injurii si proteste, dar nu atata timp cat nu va pleca satana din Ghencea. Acum ar fi momentul potrivit sa aratam tuturor ca nu ne-am transformat irevocabil in contestatari si am uitat sa fim suporteri. In Ghencea va juca o echipa cu o conducere si cu un staf tehnic destul de aproape de ceea ce ne-am dori noi. Oare vom putea dupa atata vreme in care am putat razboiul asta (dupa ce va pleca ciobanul), sa respectam o asemenea conducere? Eu vad meciul Urziceniului ca pe un test pentru toti stelistii prezenti pe stadion.

PS: Am luat 100 de euro sa scriu mesajul de mai sus, sariti cu injuriile.

neamtzu77927.10.2009 14:52

DA, ar fi o idee, fulare si steaguri la meciul Unirii, cantece si tot arsenalul......si spre sfarsitul meciului o portiunu numai de muwe Gigi si pleaca din Ghencea, mai ales dc e pe stadion in loja.....

Fane27.10.2009 15:28

@mstef

Nu te va injura nimeni pentru ca ai perfecta dreptate.

Normal asa ar trebui sa facem toti cei care vom merge pe Ghencea...sa le aratam tuturor ca mai presus de statutul de drogati si huligani suntem SUPORTERI,iar Dan Petrescu si MM n-ai nicio treaba in razboiul nostru,cu atat mai mult sa le stricam meciul din cauza unui infect.

madyfree198727.10.2009 16:32

Bai,dar jegosii astia de ticketing nu sunt in stare de nimic , nici macar sa imi raspunda la un mail. Cat timp va fi ciobanul asta la club , avem si o conducere de rahat.Vroiam sa primesc si eu o invformatie in legatura cu rezervarea online la meciul unirii si nu sunt in stare sa dea un raspuns.

mircea_1027.10.2009 18:24

de ce te miri? eu am trimis o intrebare pe mail la meciul cu ujpeste(cu vreo saptamana inainte) si nu am primit raspuns nici pana azi :ce_oameni:

Astristul27.10.2009 19:17
@ mstef: De ce sa te injure careva cand ai expus o modalitate foarte buna de protest la meciul altei echipe decat Steaua?! Si trebuie sa-i respectam pe Dan & MM pentru ce au facut pentru Steaua. Astfel i-am mai da o palma peste bot ciobanului! ;)
alecs27.10.2009 19:54

@offtopic, aflandu-ma in belgia voi merge la anderlecht-Poli saptamana viitoare, si m-am gandit cu niste baieti sa facem un banner anti-Gigi. aveti ceva idei? mitica, Sandu nu ar strica nici ei daca ar fi luati in ecuatie. scuze daca nu am postat unde trebuie :)

red&blue_boy27.10.2009 20:35
@ mstef: De ce sa te injure careva cand ai expus o modalitate foarte buna de protest la meciul altei echipe decat Steaua?! Si trebuie sa-i respectam pe Dan & MM pentru ce au facut pentru Steaua. Astfel i-am mai da o palma peste bot ciobanului! ;)

Corect,sa se oftice Jiji.

madyfree198729.10.2009 08:49

Inca un esec, o umilinta in era Gigi Becali.Dupa ce ca nu am invins nici o candidata la titlu , acum ne-a invins si ultima clasata.Pentru toti cei care vorbesc sa sustinem echipa si sa il lasam pe Gigi in pace in timpul meciului , ii intreb daca ei considera ca lotul actual si staff-ul este unul pregatit sa se lupte pentru cele 2 trofee nationale (cupa si campionatul ) si pentru a face o fata frumoasa in cupele europene???

Mai oameni buni , voi va bucurati ca va aduceti aminte ca Gigi ne-a dus in Liga , dar tot Gigi ne baga si in groapa.Ati uitat ca anul acesta am pierdut meciul cu Dinamo pe mana lui Gigi?? el si-a dorit ca Tatarusanu sa fie titular ... Zapata rezerva ... ca Tatarusanu e carlan...mai stiti ? Ati vazut cee replica a avut Zapata in evolutiile de pe gazon. Gigi face ce vrea la Steaua si nu e bine!!!Ganditi-va

dragos_ghinea29.10.2009 15:12

stai sa vezi ce ne da Timisoara si apoi fener, vroe 4-5.. si dupaia, suporterii de rezultate, or sa ii sara iar in cap... apoi mai vine un meci pe Ghencea cu suporteri si iar inchide fereastra sau poate nu mai vine deloc...

Bebe4ever30.10.2009 02:37

"Biletele la meciul Unirea Urziceni-FC Rangers, din Grupa G a Ligii Campionilor, au preturi cuprinse intre 20 si 150 de lei, informeaza clubul ialomitean.

Biletele de la peluze vor costa 20 de lei, iar cele de la tribuna a II-a vor fi 30 de lei, in timp ce tichetele de la tribuna I pot fi achizitionate cu 50 de lei. La tribuna 0 se poate intra in schimbul a 100 de lei, in timp ce un loc la fotolii costa 150 de lei.

Suporterii pot achizitiona tichetele incepind de vineri, ora 10:00, de la casele de bilete ale stadionului Steaua.

Gruparea ialomiteana anunta ca nu exista nicio restrictie in privinta accesului publicului pe stadion, iar fiecare suporter poate achizitiona cate tichete doreste.

Partida Unirea Urziceni-FC Rangers, din etapa a 4-a a Grupei G a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, 4 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua." - sursa: Fanatik

Joga Bonito30.10.2009 08:51
N-ai decat, insa singurul lucru pe care il demonstrezi este frustrarea rezultata de pe urma interzicerii pe stadion (si nu esti singurul care simte asta). Ciobanul o sa fie la stana in pipera si probabil nici n-o sa se uite la meci, singura urmare o sa fie un articol in prosport si atat. Acum spune tu cu ce au gresit Dan Petrescu, Meme si echipa lor ca sa le stricam meciul? Macar din respect pentru ce au facut pentru clubul nostru ar trebui sa nu le cream noi probleme inutile intr-un meci important pentru ei.

Sa fie bannere, sa fie injurat jegul inainte de meci / in pauza / la sfarsit... dar sa il injuri 90 de minute la meciul asta mi se pare lipsa de respect fata de cei amintiti mai sus.

Stiu ca ce am scris eu mai sus seamana izbitor de mult cu ceea ce afirma fiecare becaliot care se inscrie pe site sa ne demonstreze ratiunea lui foarte limitata, dar in cazul asta cred ca ar trebui sa dam dovada de inteligenta. Cred ca este constienta toata lumea deja ca nu vom renunta la protest pana nu vom scapa de jeg. Un banner la fel de acid precum cel de la meciul cu ungurii dedicat oierului + un comportament civilizat in rest parerea mea ca ar fi alegerea potrivita.

Mesajul transmis: se poate si altfel decat injurii si proteste, dar nu atata timp cat nu va pleca satana din Ghencea. Acum ar fi momentul potrivit sa aratam tuturor ca nu ne-am transformat irevocabil in contestatari si am uitat sa fim suporteri. In Ghencea va juca o echipa cu o conducere si cu un staf tehnic destul de aproape de ceea ce ne-am dori noi. Oare vom putea dupa atata vreme in care am putat razboiul asta (dupa ce va pleca ciobanul), sa respectam o asemenea conducere? Eu vad meciul Urziceniului ca pe un test pentru toti stelistii prezenti pe stadion.

PS: Am luat 100 de euro sa scriu mesajul de mai sus, sariti cu injuriile.

Sincer, ar fi ideal sa faci probe de moralitate pe propria raspundere cand mergi pe stadion. La situatia in care e Steaua nu trebuie ratata nici o ocazie sa ne egalam situatia cu ciobanul infect. Faptul ca sunt 2 fosti (sau actuali!?) stelisti la Unirea ma lasa rece, daca vroiau sustinere nu alegeau Ghencea ci mergeau in Austria. Noi avem some really fucked up situation si nu avem timp de empatie cu colegii de campionat.

P.S.: aia 6 care au raspuns "DA" la intrebarea din chestionar ar trebui identificati si executati.

r3fl3x30.10.2009 09:33
mstef30.10.2009 10:10

Nu aveti decat sa faceti ce vreti, eu unul nu de asta ma voi duce joi la stadion.

aklik30.10.2009 10:35
Sincer, ar fi ideal sa faci probe de moralitate pe propria raspundere cand mergi pe stadion. La situatia in care e Steaua nu trebuie ratata nici o ocazie sa ne egalam situatia cu ciobanul infect. Faptul ca sunt 2 fosti (sau actuali!?) stelisti la Unirea ma lasa rece, daca vroiau sustinere nu alegeau Ghencea ci mergeau in Austria. Noi avem some really fucked up situation si nu avem timp de empatie cu colegii de campionat.

P.S.: aia 6 care au raspuns "DA" la intrebarea din chestionar ar trebui identificati si executati.

poate ca ai si tu dreptate.. dar.. ar fi cea mai mare palma data ciobanului. mai mult decat atat cu siguranta va fi mediatizat momentul si ciobanul o sa isi bage ghiara in gat de oftica.

Cat despre cei doi.. ei ar fi vrut Austria dar nu a fost posibil.. Iar Dan Petrescu a fost si va ramane un Stelist.. ar merita... :steag_cruce_invers:

dragos_ghinea30.10.2009 12:17

in momentul asta cel mai bine e sa ne punem bine cu presa ca sa castigam o masa mai mare de suporteri impotriva ciobanului (se stie cat de influentati sunt unii de mass-media).

daca noi o sa injuram un meci intreg or sa sara toti pe noi, jucatori, antrenori, presedinti.. toti si presa va savura chestia asta si iar o sa fim catalogati huligani vagabonti si nu castigam nimic...

nu zic sa nu injuram deloc, dar o data, de 2 ori pe repriza cred ca e ok.

godsaveultras30.10.2009 12:38

@ dragos_ghinea

pai nu crezi ca am da dovada de ipocrizie?am apela la aceleasi arme ca si ciobanul.tu chiar crezi ca presa va tine cu noi ca asa simte sau ca are interes sa vanda ceva marfa?conflictul asta este exact ce trebuie presei.de campionat nu ai ce sa scrii,jucatorii nu au valoare,echipele se tarasc prin europa asa ca ce ramane...fani vs conducere!asta e valabil si pt noi si pt Craiova si pt bragadiru din banat.mai bine raman curat si duc o lupta grea decat sa am un aliat din interes care dupa sa-mi scoata ochii ca la greu m-a ajutat!nu,multumesc! intr-o societate in care valorile au disparut si interesul material primeaza e foarte greu sa lupti dar daca noi astia renuntam si dupa plangem inseamna ca suntem niste pizde exact ca si natia asta pe care incercam intr-un fel s-o educam.trist dar adevarat!nici un pas inapoi si fara aliati.doar o umila parere.

radusteaua2301.11.2009 06:17

TREBUIE INJURAT PANA INCEPE MECIU SI LA PAUZA MECIULUI MAI MULT CA IN TIMPUL MECIULUI AR FI PACAT SA STRICAM UN MECIU

A FOST CINEVA CU ABONAMENTUL SA ISI IA BANI?

bodanelu01.11.2009 07:32

La ce sa-l injuri in pauza sau inainte? Sa nu-l vada nimeni? Nu nene... ****, pule, **** tot meciul. Sa vada toata tara de bine e cu el la conducere.

Nu. Daca iti iei bani pe abonament inseamna ca accepti situatia.

puyol01.11.2009 08:06
TREBUIE INJURAT PANA INCEPE MECIU SI LA PAUZA MECIULUI MAI MULT CA IN TIMPUL MECIULUI AR FI PACAT SA STRICAM UN MECIU

si care ar mai fi rostul protestului ?

radusteaua2301.11.2009 08:27

ne vedem la meci vedem noi ce facem . sper ca nimeni sa nu se duca sa ia bani pe abonamet ....

Free_Steaua02.11.2009 12:48

Bitch are you crazy? cum sa-ti iei banii pe abonament, nu-i canta in struna la oier, sa stea si cu banii si cu tot, va exista un proces lung si dureros pentru el si buzunarele sale :steag_cruce_invers:

radusteaua2302.11.2009 17:44

CARE VINE LA Unirea la meci ?

Free_Steaua02.11.2009 21:05

cred ca eu vin :D

«191011121315»