FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali A Anulat Abonamentele La Peluze ( Nord Si Sud )

«11112131415»
Free_Steaua19.11.2009 07:48

Cica redeschide ciobanul Peluza Nord (Luam Pietre?) Articol din pro sport

"La Peluza Nord se va intra fara buletin. Am luat aceasta decizie pentru ca echipa are nevoie de o galerie. Totul va fi sub raspunderea Ligii Suporterilor, nu va fi responsabilitatea mea"

Se pare ca unii sefi de galerie umbla iar dupa banii ciobanului. Ce facem? mai intram o data pe stadion in retur sa facem ceva pagube ??? Ce impacare sa mai avem cu el? Sefii astia de galerie sunt chiar dusi cu pluta, s-au lasat iar cumparati :thumbdown::chair:

Stanici19.11.2009 08:15

Stai, ma, se vedem, inainte sa aruncam cu pietre.

uvictor19.11.2009 08:34

Baieti, voi ce intelegeti din asta:

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...u-fanii-5116374

???

Adica da drumul la PN ca sa dea in AISS? Exista Liga suporterilor din Ghencea?!?!?!

P.S.: Sorry, acum am vazut ca si Free_Steaua a scris despre asta...

sabin130719.11.2009 08:39

Inca nu zic ca e pe bune ¨Vinderea, episodul 27563¨, dar daca unele persoane s-au vandut o data, cu siguranta ca se vor vinde si a doua oara, si a treia si a saispea oara.

crx19.11.2009 09:20

in prosport scrie:

Sătul să fie injurat și jignit, Becali a căutat o variantă prin care să-i domolească pe fani. Se pare că a și găsit-o, pentru că din retur va face mai multe schimbări. Cea mai importantă va fi, probabil, aceea de a le permite suporterilor să intre fără buletin la Peluza Nord.

Patronul Stelei a acționat după principiul "divide et impera", iar in cazul de față inamicul a fost considerat AISS. Becali a aflat că la inițiativa mai multor grupuri de la Peluza Nord a fost creată Asociația Ligii Suporterilor Steliști (ALSS), pe care a decis să o susțină.

"Echipa are nevoie de o galerie"

În acest sens, finanțatorul roș-albaștrilor a luat o decizie extrem de importantă: din retur, pentru a intra la Peluza Nord, nu vei mai avea nevoie de buletin. Prin acest demers, Becali vrea să obțină două lucruri: primul ar fi reprezentat de regruparea unei galerii care să dea tonul incurajărilor pe stadion, iar cel de-al doilea, și poate cel mai important, Liga Suporterilor din Ghencea va avea controlul asupra zonei, lucru pe care mizează și Gigi atunci când speră să nu mai fie injurat. "La Peluza Nord se va intra fără buletin. Am luat această decizie pentru că echipa are nevoie de o galerie. Totul va fi sub răspunderea Ligii Suporterilor, nu va fi responsabilitatea mea", a mărturisit patronul Stelei ieri pentru ProSport.

Fanii interziși nu cred in darurile lui Gigi

În acest moment, pensionarii, elevii și studenții au parte de un tratament special. Pe lângă faptul că primesc bilete gratuit, doar prin simpla prezentare a buletinului, cei amintiți mai sus au și prioritate in fața celorlalți suporteri ai Stelei. Din primăvară, Becali a decis să le acorde acestora mai multe avantaje, astfel că fanii iși vor putea procura chiar abonamente gratuite, fără să mai fie nevoie să se prezinte la casele de bilete.

Chiar dacă Becali a declarat că va permite accesul la Peluza Nord fără buletin, fanii care sunt in prezent interziși nu par increzători in promisiunile sale. Dacă vor avea voie să intre pe stadion, vor continua să-l injure, deoarece nu vor să se dea cu un pas inapoi in războiul lor cu patronul. Însă e posibil ca noua asociație să nu permită pătrunderea scandalagiilor

"Echipa are nevoie de incurajări și de aceea va fi o galerie care va da tonul la scandări", Gigi Becali, finanțator Steaua

----------------------------------------------------------------------------

daca le va permite faniilor interzisi din nou accesul pe stadion, Jiji face un pas inapoi in razboiul cu suporterii.

dar de ce declara acum asemenea lucruri inainte de alegeri? este un joc de-al lui in care incearca sa ne pacaleasca.

aceia care vor fii de-acord sa se impace cu Jiji nu sunt decat simpli cetateni nu sunt suporteri ai Stelei.

nu se poate ca dupa atatea abuzuri cineva sa puna botu la asa ceva, ar fii chiar rusinos.

cum noi toti platim doar pentru ca suntem sustinatori ai Stelei(majoritatea devenind interzisi), asa sa plateasca si Jiji pentru jignirile aduse jucatoriilor, fostelor glorii cat si suporterilor din intraga tara. sa plece si sa ne lase.

el se bate cu pumnu in piept ca Steaua nu este de vanzare pentru ca nu exista un cumparator.........ha ha ha, ce gluma

sincer..........ii este frica sa spuna sigur ca este de vanzare, pentru ca a doua zi un cumparator ii v-a face o oferta si va fii nevoit s-o vada, pana una alta Steaua este o sursa foarte buna de venit pentru gibon.

Free_Steaua19.11.2009 09:22

Pai se pare ca Mustata a ramas iar fara bani sau ceva de genul, ca altfel nu-mi explic. Acum este foarte clar si dc n-a dat el niciodata tonul la scandari prin portavoce(mereu avea unul dupa el)impotriva oierului.

Acum nu se da doar in AISS se da in toti stelistii cu demnitate. Acesti sefi de galerie nu prea ne mai reprezinta....

MoWeed19.11.2009 11:38

Pana la urma care este treaba cu ALSS-ul asta? Sunt implicate persoane din galerie sau e pur si simplu o alta vrajeala a presei/gluma a lui Becali?

andyro19.11.2009 12:08

Eu zic sa ne/va abtineti/m de la comentarii pana cand se va ajunge acolo. Deocamdata, nu cred ca sunt decat fabulatii ale ziaristilor.

bodanelu19.11.2009 13:16

baieti, un articol cu iz electoral. Stai sa vedem urmatoarele meciuri.

godsaveultras19.11.2009 13:25

100 % de acord cu bodanelu! sau o "limba" bine data la timpul ei.ceva gen "prietenul la nevoie se cunoaste". :whistle:

Kellerman19.11.2009 13:26

ALSS my ass, povesti de adormit copiii.

old_school_ultras19.11.2009 15:03

daca nu este o inventie a presei sa ne dea si noua cineva detalii cum ne putem inscrie in ALSS.

crx19.11.2009 16:59

ok, sa spunem ca se "deschide" Peluza Nord.............si daca este contestat din nou oare ce o sa faca? ce o sa mai inventeze? ce abuzuri va mai face?

de jignit, ne-a jignit

de interzis, ne-a interzis

de interzis in strainatate la meciurile Stelei, ne-a interzis

de trimis gorilele peste noi in tribuna (esti tare Jiji), le-a trimis..........dar fara rezultat

pana acum nu a aratat deloc ca ar vrea sa se impace cu suporterii, din contra..........a incercat mereu sa ne umileasca.

BAF-kimi19.11.2009 17:57
daca nu este o inventie a presei sa ne dea si noua cineva detalii cum ne putem inscrie in ALSS.

Bravo, meriti un os cu multa carne pe el. :)

uvictor19.11.2009 19:41

cred (sper) ca era ironic!

crossman19.11.2009 20:11

un comunicat P.N P.S despre situatia in care ne aflam va exista? cu totii suntem confuzii ce facem? mergem la meci nu mergem? daca mergem mergem in peluza ca pana acuma sau in tribuna?cantam despre fostele glorii sau injuram ciobanu?

sunt confuz.....

uvictor19.11.2009 21:32
un comunicat P.N P.S despre situatia in care ne aflam va exista? cu totii suntem confuzii ce facem? mergem la meci nu mergem? daca mergem mergem in peluza ca pana acuma sau in tribuna?cantam despre fostele glorii sau injuram ciobanu?

sunt confuz.....

sustin confuzia ta :thumbsup: !

oricum daca incearca sa ne dezbine si va fi permis accesul la PN iar oamenii care intra nu vor protesta, va fi cam nasol!!!

bijoux_bz20.11.2009 07:27
" Becali a aflat că la inițiativa mai multor grupuri de la Peluza Nord a fost creată Asociația Ligii Suporterilor Steliști (ALSS), pe care a decis să o susțină. " Cred ca aceasta fraza este dovada cea mai clara a prostiei si amatorismului jurnalistilor din Romania . Cred ca ciobanu nu a vrut sa infiinteze nicio noua Liga ci pur si simplu ziaristul inapoiat care a scris acest articol a confundat AISS cu ALSS ( adica habar nu are pe ce lume se afla ). Pana acum nu a fost vorba niciodata de asa ceva, nu a mai auzit nimeni asa ceva, nu ar avea cum sa fie creat la initiativa mai multor grupuri din PN . Cred ca ciobanu cand s-a referit la Liga Suporterilor ( care sa poarte raspunderea pentru ce se intampla in peluza ) s-a referit la AISS dar varza de ziarist e mai prost ca noaptea . Apoi normal cititorii au comentat despre " noua " Liga . Daca cititi atent articolul incercati sa luati separat citatele si comentariile ziaristului sa vedeti ca nu e chiar acelasi lucru. Cred ca ar trebui sa trecem cat mai repede peste acest subiect sa nu cumva sa intre ciobanu la idei .
Free_Steaua20.11.2009 08:31

Este greu de presupus asta din moment ce saptamana trecuta in Pro Sport era un interviu cu un membru AISS care spunea ca nu se vor oprii protestele si injuraturile.

Stanici20.11.2009 08:45

Cred ca saptamana viitoare aflam ce si cum. Pana atunci, repet, nu va garabiti in a trage concluzii.

Astristul20.11.2009 09:20

Mda, ce sa zic, si-a facut si ciobanul o Liga a suporterilor lui, numita "ALSS" contra AISS-ului nostru! :rolleyes:

godsaveultras20.11.2009 09:38
" Becali a aflat că la inițiativa mai multor grupuri de la Peluza Nord a fost creată Asociația Ligii Suporterilor Steliști (ALSS), pe care a decis să o susțină. " Cred ca aceasta fraza este dovada cea mai clara a prostiei si amatorismului jurnalistilor din Romania . Cred ca ciobanu nu a vrut sa infiinteze nicio noua Liga ci pur si simplu ziaristul inapoiat care a scris acest articol a confundat AISS cu ALSS ( adica habar nu are pe ce lume se afla ). Pana acum nu a fost vorba niciodata de asa ceva, nu a mai auzit nimeni asa ceva, nu ar avea cum sa fie creat la initiativa mai multor grupuri din PN . Cred ca ciobanu cand s-a referit la Liga Suporterilor ( care sa poarte raspunderea pentru ce se intampla in peluza ) s-a referit la AISS dar varza de ziarist e mai prost ca noaptea . Apoi normal cititorii au comentat despre " noua " Liga . Daca cititi atent articolul incercati sa luati separat citatele si comentariile ziaristului sa vedeti ca nu e chiar acelasi lucru. Cred ca ar trebui sa trecem cat mai repede peste acest subiect sa nu cumva sa intre ciobanu la idei .

stai calm pentru ca ambii care au semnat articolul stiu foarte bine ce si cum.chiar unul dintre ei a semnat interviul cu baiatul din AISS.la fituica totul e in functie de interesul poarta fesul.o limba data pe buci la timpul ei mai aduce cate o noutate din vestiar si publicata devine subiect.plus ca ala care e ofiter de presa la club a lucrat tot la fituica asta,doar ca semna materiale pe auto,moto,velo...ce atat cu "huligani,bagabonzi,derbedei", ma intelegi?! pac,pac... :beer2:

old_school_ultras22.11.2009 12:48

era o ironie mult prea fina ca sa te prinzi.

nici eu nu inteleg lipsa luarii de pozitie a peluzei nord.

daca nu un comunicat cum propunea cineva mai sus,macar o interventie lamuritoare a celor cu putere de decizie in peluza,ca am vazut ca sunt cativa pe aici,bogdan_p,rezistenta_ultras si cine o mai fii.

BAF-kimi22.11.2009 14:02
era o ironie mult prea fina ca sa te prinzi.

Ma rog, atunci scuze pentru osul ala. ;))

madyfree198724.11.2009 14:00

Am ajuns sa fim prizonieri la noi acasa , am ajuns sa intram pe stadion gandindune ce facem daca vin bodyguardzi la noi , sau sa ne gandim ce se va intampla la urmatorul meci daca ne strigam dorinta "pleaca din Ghencea" .Demult nu mai este atmosfera de ceva vreme uitata , cu sefi de galerie pe masura , cu coregrafii , cu mandria in suflet pentru Steaua , cu aerul si atmosfera tare din stadion care iti ridica parul pe tine . Acum a ajuns un cioban sa ne dea afara din locul unde noi ne simtim cel mai bine , unde ne dorim in fiecare weekend sa ajungem ... si nu numai.Am ajuns ca un dinamovist pe nume skoichitza sa isi dea cu parerea de noi si de relatia noastra cu Gigi . oricum ... ceea ce am facut pana acum , proteste ... injurii ... din dorinta de a elibera Steaua a inceput sa dea roade ... ciobanul vede ca nu "murim " , suntem peste tot!!

Tot asa baieti !!! iar daca vom intra din nou la Peluza Nord , eu zic ca avem tot dreptul de a striga in continuare "pleaca din Ghencea" ... pt asa ceva nu are ce sa ne faca , nu e instigare la violenta sau altceva ...

«11112131415»