Cine imi poate explica si mie care e treaba cu Liga asta noua a suporterilor ? Stiu ca e facuta de Gigi , dar pt cine ? noi avem AISS , nu ? as vrea amanunte
Multumesc ![]()
Cine imi poate explica si mie care e treaba cu Liga asta noua a suporterilor ? Stiu ca e facuta de Gigi , dar pt cine ? noi avem AISS , nu ? as vrea amanunte
Multumesc ![]()
E o mare tampenie inventata ori de presa ori de cioban.
Bucali nebunu! ![]()
Asa a ajuns Steaua pe care o iubim ....
... condusa de Gigi.
Curioși să aflăm cum a gândit Mihai Stoichiță meciul cu Sheriff, am intrat in vestiarul steliștilor la puțin timp după ce aceștia au părăsit arena din Tiraspol. Spre surprinderea noastră, tabla folosită pentru indicațiile tactice obișnuite dinaintea meciului nu a fost ștearsă ca de obicei, totul fiind păstrat intact, semn că românii s-au grăbit să plece la Chișinău. Steliștii au căzut intr-o mare capcană
Lăsând la o parte dezordinea care e intâlnită la orice echipă in vestiar după fiecare meci, la o privire atentă asupra tablei pe care Stoichiță a trasat sarcinile de joc ale fotbaliștilor săi se puteau observa câteva erori in ceea ce privește interpretarea modului in care urma să evolueze adversarul.
În echipa de start a moldovenilor prezentată jucătorilor steliști de către Stoichiță erau trei mari inexactități. Numărul 3, Volkov, era trecut fundaș dreapta, deși a jucat atacant, mai exact extremă stânga, numărul 14, Balima, era prezentat ca extremă stânga, deși a jucat in partea opusă, iar Mamah le-a fost prezentat steliștilor drept vârf impins, deși el a jucat fundaș dreapta!
Ce a rezultat? Nicoliță a fost pus special pe dreapta ca să-l oprească pe Balima, dar acesta din urmă i-a făcut zile fripte pe stânga lui Rada, din cauza diferenței de viteză. Volkov a fost omul-capcană, trecând in partea lui Nicoliță și știind să-l anihileze pe român, până când Stoichiță s-a prins și l-a mutat apoi pe stânga după ce Szekely s-a accidentat. Iar Mamah nu a mai fost luat in primire de Baciu și Ghionea, oamenii indicați de Stoichiță pentru a-l păzi, pentru că a jucat fundaș dreapta!
Contactat de ProSport, Stoichiță n-a dorit să comenteze. Pe de o parte e de ințeles. Câte să facă și el la Steaua? Clubul n-are un scouter, nu se ridică la nivelul unei grupări cu pretenții.Sincer să fiu, meciul de la Craiova este mult mai important pentru noi decât cel de la Tiraspol din Europa League.Mihai Stoichiță, inainte de meci.Asta și doream, să rămânem doar cu un obiectiv, cel de a câștiga titlul in Liga I. Acum ne putem concetra asupra acestui aspect.Mihai Stoichiță, după meci
Ipoteze
1. Steliștii nu s-au mai interesat de cum joacă Sheriff
Faptul că steliștii nu s-au mai interesat de modul in care ar putea evolua Sheriff e scos in evidență de o intâmplare absolut banală, petrecută cu o zi inaintea meciului. Reporterul ProSport a abordat un ziarist local in speranța de a obține echipa probabilă, iar ProSport l-a prezentat pe Volkov drept atacant, și nu fundaș, chiar in ziua meciului.
2. Steliștii au primit informații false
Această ipoteză e susținută de un amănunt care poate surprinde. Echipa scrisă de Stoichiță pe tablă a fost exactă din punctul de vedere al numelor jucătorilor utilizați de la inceputul meciului, dar greșită din punctul de vedere al așezării. Culmea, Mihai Stoichiță a știut și că adversarul va juca ofensiv in sistemul 4-3-3, cu un vârf impins și două extreme.
Turcii le-au oferit mură-n gură!
Dacă invingeau la Tiraspol, steliștii jucau ultimul meci de pe 17 decembrie cu calificarea pe masă in Europa League. Adversar - Twente, iar locul de disputare - Ghencea. Totul ar fi fost posibil, pentru că Fenerbahce a jucat la Enchede și pentru Steaua, turcii invingând-o cu 1-0 pe principala adversară a românilor in lupta pentru calificare.
UEL nu aduce bani! Acum ce vrei, sa se consume baietii si "maestrul" pipi pentru asa ceva? Nu se merita! ![]()
Imi aduc aminte acum cativa ani ce derby-uri mai erau intre noi si Dinamo , cu jucau baietii din suflet , nu contau primele .Acum ... astia habar nu au ce inseamna un derby sau un meci important de Cupa UEFA. Merg pe premiza ca "timpul trece " = "leafa merge"
Aduce sau n-aduce bani,mi se pare penibil la o echipa cu pretentii sa faci asemenea greseli in pregatirea unui meci...
Lui "pipi" i se iarta astfel de "greseli" pentru ca este "umil" (sau cel putin a invatat sa fie). ![]()
Si pentru ca Pippi poate-i duce cafeaua dimineata lui Jiji !!!
Acolo ti-e locul,ciobane !!! Asta reprezinti pentru noi !
Vreau si eu unul ![]()
cati dintre cei 231 de utilizatori care au votat "nu Becali" la meciul cu Ceahlaul au scandat tot meciul impotriva lui ?
Din declaratiile de dupa meciul cu Urziceni, inteleg ca va interzice iar accesul la Peluza Sud.
Nu-i bai, de la tribuna a II a se aude mai bine.
Oricum, astept pozitia colegilor de peluza, de la Nord. Sau ne facem ca ploua si acceptam ca unii care sunt de-ai nostri si cu care ani buni am fost colegi de peluza sa fie batjocoriti de un interlop nenorocit ?
Legal nu stiu ce drept are sa inchida o peluza dupa un meci in deplasare.
interzicerea abonatilor anu trecut oare a fost legal?
momentan cam face ce vrea
nu a fost legat si s-a actionat in judecata.
Acum poate sa inchida peluza pe motiv de.. reparatii.. dar nu mai poate da interdictii.
cati dintre cei 231 de utilizatori care au votat "nu Becali" la meciul cu Ceahlaul au scandat tot meciul impotriva lui ?
MEREU.
Am zis clar ca nu renuntam ![]()
nu a fost legat si s-a actionat in judecata.Acum poate sa inchida peluza pe motiv de.. reparatii.. dar nu mai poate da interdictii.
AR FI DRAGUTZ din partea ta sau a altora de la AISS sa ne tineti la curent cu evolutia procesului impotriva oier-ului privind interzicerea accesului pe stadion. Si eu sunt de parere ca nu este legal si CONSTITUTIONAL sa interzici accesul unor persoane la o manifestare publica "ca asa vrea muschii tai", pe criterii doar de tine stiute si stabilite.
AR FI DRAGUTZ din partea ta sau a altora de la AISS sa ne tineti la curent cu evolutia procesului impotriva oier-ului privind interzicerea accesului pe stadion. Si eu sunt de parere ca nu este legal si CONSTITUTIONAL sa interzici accesul unor persoane la o manifestare publica "ca asa vrea muschii tai", pe criterii doar de tine stiute si stabilite.
Se poate baza oricand pe Legea lui Dragomir.Problema e de moralitate,de bun simt,de inteligenta.Lucruri pe care un anumit patron nu le are.
Se poate baza oricand pe Legea lui Dragomir.Problema e de moralitate,de bun simt,de inteligenta.Lucruri pe care un anumit patron nu le are.
Legea lui Dragomir nu da dreptul unui privat sa interzica oameni pe stadion. Cea mai buna dovada e ca in comunicatele Jandarmeriei nu sunt trecuti interzisii ciobanului, ci doar aceia care au primit o decizie in acest sens de la un organ al statului.
Chiar daca s-ar putea ca un privat sa interzica oameni, trebuie sa o faca daca acei oameni au incalcat legi, norme ale statului, nu dupa principiul "asa vreau eu". Ca asa, ar putea oricine sa interzica pe cine vrea oriunde, neavand cui sa raspunda pentru asta.
e bine ca va cunoasteti drepturile!
Chiar daca s-ar putea ca un privat sa interzica oameni, trebuie sa o faca daca acei oameni au incalcat legi, norme ale statului, nu dupa principiul "asa vreau eu". Ca asa, ar putea oricine sa interzica pe cine vrea oriunde, neavand cui sa raspunda pentru asta.
Legea lui Dragomir este o norma a statului,votata in Parlamentul Romaniei.Pe revistele alea gratis de le primesti la peluza cu chestii : ''sa nu faci,sa nu iei,sa nu dai'',alea sunt adaptari ale articolelor din lege,daca n-or fi chiar articole,ca sa aiba ei acoperire.
Cum sa nu poata interzice un privat cand ,desi are spatiul inchiriat,acesta il si administreaza.Purtam discutia pe un alt sens,ideea e ca nu ar trebui sa ia masurile pe care le ia.Le ia in baza acelor prevederi (ca acoperire de rezerva) si de pe post spune ca e injurat,etc.,in stilul sau rudimentar,banal. Ceea ce intr-adevar nu face corect este ca nu da compensatii celor interzisi,cu abonament.Ori,la alte meciuri,a interzis la gramada.Dar daca abia au luat baietii atitudine cu procesul (merita laude,zic eu),si chiar si asa sunt putini...la ce sa ne asteptam decat la asa ceva.
Cum sa nu poata interzice un privat cand ,desi are spatiul inchiriat,acesta il si administreaza.Purtam discutia pe un alt sens,ideea e ca nu ar trebui sa ia masurile pe care le ia.Le ia in baza acelor prevederi (ca acoperire de rezerva) si de pe post spune ca e injurat,etc.,in stilul sau rudimentar,banal. Ceea ce intr-adevar nu face corect este ca nu da compensatii celor interzisi,cu abonament.Ori,la alte meciuri,a interzis la gramada.Dar daca abia au luat baietii atitudine cu procesul (merita laude,zic eu),si chiar si asa sunt putini...la ce sa ne asteptam decat la asa ceva.
Omul meu. Niciun privat nu poate interzice nici la el acasa dupa bunul plac. Trebuie ca cei pe care ii interzici, sa fii incalcat o LEGE, ce nu intelegi? Din cate stiu, in legea Dragomir nu scrie niciunde ca un privat poate interzice pe cineva la un eveniment public, pentru injurii sau contestari. Becali trebuie sa demonstreze, pentru fiecare in parte, ca acel om a incalcat LEGEA. Nu ca "asa vreau eu".
Ca "acoperire de rezerva" au nimic! Au facut pe siteul lor o compilatie din articole de lege si atat. Adica nu au nimic concret.
eh, m-am plictisit sa explic, s-au scris si articole pe tema asta... astia-s romanii, au vazut in filme americane "ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela" si au inteles ca peste tot e asa. nu te miri ca se fac atatea abuzuri peste tot, din moment ce nu avem cunostinte macar elementare de drept.