Tare sunt curios ce o sa se scandeze maine la meci. ![]()
Tare sunt curios ce o sa se scandeze maine la meci. ![]()
Tare sunt curios ce o sa se scandeze maine la meci.![]()
HEI HEI Unirea !
Tare sunt curios ce o sa se scandeze maine la meci.![]()
Gigi Becali PLEACA DIN Ghencea !! :X:X Sa stie toata lumea si de peste hotare ca Jiji este un nimeni in parlamentul european si in Romania.
Veneam si eu la meci dar sunt racit
sper sa nam gripa porcina ![]()
O SA SE AUDA CINE SUGE **** GIGIIIII:))
cum sar auzi melodia : toata lumea stie ca esti doar un rahat de rahat to ce faci sa te faci remarcat de la noi si toti baieti care vor sa iti sparga gura sugii **** ar trebui scurtata putin si ar fi la FIX
))
O SA SE AUDA CINE SUGE **** GIGIIIII:))
Cu siguranta ![]()
Cu siguranta![]()
ca nu.
ca nu.
Macar inainte de meci ![]()
Incet, incet noi cam pierdem lupta cu ciobanul. Dupa meciul cu Alba Iulia au mai fost suspendati inca 500 de persoane. Probabil ca la urmatorul meci de acasa il vor mai injura vreo 100 si dupa ce vor fi interzisi si aia pe Ghencea va fi liniste. Numai ciobanul si vreo 1000 de pupatori in fund ai lui vor mai ramane la meciuri.
Incet, incet noi cam pierdem lupta cu ciobanul. Dupa meciul cu Alba Iulia au mai fost suspendati inca 500 de persoane. Probabil ca la urmatorul meci de acasa il vor mai injura vreo 100 si dupa ce vor fi interzisi si aia pe Ghencea va fi liniste. Numai ciobanul si vreo 1000 de pupatori in fund ai lui vor mai ramane la meciuri.
In acele circumstante Steaua nu va mai avea nici un fel de atmosfera/performante/moral/bani din incasari de bilete si abonamente, va ramane si ciobanul fara bani...iar cu timpul se va resimtii lipsa a celor 10.000 care mergeau cam meci de meci pe stadion. Eu cred ca trebuie sa facem ceva impotriva BodyGuarzilor, ei si-au permis sa intre acolo pentru ca acei oameni dupa stadion erau oameni simplii , nu cred ca erau din peluze. In peluze nu cred ca se intampla asa ceva fara cativa pumni , nu putem sa tacem din gura doar pentru ca ne trimit gorile peste noi....in mod normal daca era un grup din peluze acolo ii trimitea in 4 labe la cioban la prima amenintare, insa acolo fiind si oameni cu nevasta si copii, nu si-au permis sa faca nimic impotriva gorilelor. Chiar nu se poate face nimic in aceasta privinta? Astept sugestii(Altele pana la bataie, aia ar fi ultima, totusi nu suntem animale..... ca ei)
Care dintre voi a reusit sa isi ia o copie dupa contract de la club?
Salut!
deci la meciul cu gloria,fener,si alba iulia am fost interzis
![]()
iar acum cu Vaslui nu sunt ![]()
![]()
Nu stiu cum ne-a selectat dar vad k io am noroc.
![]()
![]()
![]()
Cum ai aflat ca nu mai esti interzis?
Interzicerile au inceput DUPA meciul cu Gloria Bistrita,asa ca este mai mult ca sigur ori o minciuna de foarte prost gust ori e o greseala la mijloc.
![]()
AM GRESIT io stelistule
scz
si am aflat pt k azi miam luat bilet pt meciul cu Vaslui k au fst moka
imi dadeai sperante ca-l futem iar pe cioban
aa ok, deci nu aveai abonament...si probabil ca nu ai fost interzis sau sistemul lor e cam f****.
restu`...avem acelasi statut ![]()
@Marius poti sa spui mai exact? La meciul cu Fener nu ai putut sa-ti iei bilet? la fel si cu Unirea? Si acum a mers?
pana una alta.. postarile se muta
imi dadeai sperante ca-l futem iar pe cioban
Am putea sa gasim un Hacker bun sa le Stearga baza de date(avand in vedere cum le merg calculatoarele, nu sunt asa securizati) dupa care sa mergem linistit la meciuri pentru ca nu pot dovedii ca noi am mers sezonul asta ![]()
Apoi facem ce ne-ai propus tu
sunt curios si eu daca pot sa intru la meciul cu Vaslui!
Am putea sa gasim un Hacker bun sa le Stearga baza de date(avand in vedere cum le merg calculatoarele, nu sunt asa securizati
s-o crezi tu. Astfel de date nu se tin doar local, pe un amarat de server, la stadion. Mai mult ca sigur au o replicare intr-un datacenter pe undeva si chiar daca reusesti sa o stergi intr-o ora e la loc...
s-o crezi tu. Astfel de date nu se tin doar local, pe un amarat de server, la stadion. Mai mult ca sigur au o replicare intr-un datacenter pe undeva si chiar daca reusesti sa o stergi intr-o ora e la loc...
N-am spus ca sunt tinute intr-un singur loc, insa daca aflam unde are backup-ul putem sa-i terminam
Sau sa facem rost de un POS, sa le cada calculatoarele, ca la meciul castigat cu Dinamo cu 1-0, cand s-au dat bilete la liber, fara sa mai scaneze buletine .
.
Sau sa facem rost de un POS, sa le cada calculatoarele, ca la meciul castigat cu Dinamo cu 1-0, cand s-au dat bilete la liber, fara sa mai scaneze buletine ..
Este buna si ideea asta
dar sa nu uitam ca la ultimele meciuri era afisat urmatorul anunt:
# din motive de securitate NU SE MAI VAND BILETE #
asa ca nu m-ar mira, ca in cazul in care calculatoarele nu vor merge, "jegurile" sa nu mai vanda bilete.