FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cfr Cluj 1 - 0 STEAUA!

«1234567»
noname06.11.2005 11:43

nasol rau :(... o sa vina momentul in care o sa iesim din Cupa UEFA si o sa ne intoarcem la un campionat in care nu mai avem nici o sansa la titlu :(. Asta pt ca "meciurile din UEFA mobilizeaza altfel jucatorii" si pt ca pe mercenarii astia ii doare in p de Steaua si de suporteri.

Bogdan4Steaua06.11.2005 11:47

Ca de obicei, la Minutul 91, primim lamuriri de la Dinu & Co.: greselile in favoarea lui Dinamo sunt scuzabile, precum si penalty-ul neacordat Stelei. Totul tine de dinamica fazei, nu? 8O

iancu dragosh06.11.2005 11:49

Nu cred ca este normal sa avem astfel de schimbari bruste de atitudine. Acum trei zile aveam cea mai buna echupa si acum avem jumatate de echipa de petarde. O astfel de atitudine nu are nici o logica. Uitati-va la greselile lui Ogararu din final si o sa vedeti ca nu tine de valoare.

1. este al doilea meci consecutiv in deplasare in care se joaca fotbal mai putin de 45 de min.

2. Este al doilea meci in deplasare consecutiv in care adeversarii joaca cu talpa pe gat si arbitru nu ia nici o atitudine.

3. este al doilea meci in deplasare consecutiv in care suntem dezavantajati clar (penalty calr la Iacob si eliminare Jula.

Si faceti putin comparatiile de rigoare.

1. Balaj lasa jocul liber iar Augustus Constantin acorda lovitura libera la fiecare conract -Avantaj Dinamo

2. Clujul joaca cu Steaua cu talpa pe gat si cu minigiile in tribune iar cu Dinamo jopaca ofensiv in Stefan cel Mare (poate si datorita diferentei de valoare dintre Steaua si echipa din GRoapa

Protasov trebuie sa lucreze foarte mult la capitolul psihic. Jucatorii simt toate cele expuse mai sus si fiecare picatura in plus umple paharul si duce la frustrare.SA recunostem ca sa vazut aceasta stare inca din min 15 si aceste conditii este normal ca dai randament foarte slab.

I.N.Money06.11.2005 11:52

Am pierdut..asta e...asa e in fotbal.Dar este ingrijorator ca nu am dat gol de 4 meciuri si in 3 dintre ele nu am jucat nimic.Insa sper ca Gigi sa nu faca greseala sa-l demita pe Oleg :cry:

iancu dragosh06.11.2005 11:56

Pt noname: Ai vazut cum au jucat Paraschiv si Ogararu azi. Slab nu, foarte slab. acum explica-mi: Nu au valoare nici astia? ( mai ales Ogararu) sunt mercenari si astia?

Cititi=l pe Radu Cossasu in editorialul de Vineri. Noi, suporterii nu suntem capabili sa intelegem latura psihica a jocului de fotbal. Noi credem ca avem in fata niste robotei. Si-a arata valoarea pana acum? Da . Joaca prost? da. E clar e mercenar.

Uitati-va la cei doi stelisti despre care am vorbit mai devreme. Si veti vedea ca nu lipsa de valoare, atitudine si dragoste de club cauzeaza aceste esecuri.

Si hai sa-ti mai spun ceva. In acest campionat valorile s-au echilibrat. Nu mai este ca acum cativa ani in care era norma sa Castigam 25 de meciuri pe an. PRoblema este. ca in timp ce noi mai pierdem puncte si suntem ajutati, altii nu sunt lasati sa piarda.

Ayrton06.11.2005 12:00
Din pacate, multi jucatori stelisti au jucat mult sub posibilitatile lor [...]

Nu crezi ca unii au jucat de fapt la adevarata lor valoare ?

Sunt de acord! Dar printre acestia nu cred ca sunt si Nicolita sau Cristea... inca le mai dau credit. Steaua a aratat astazi (si nu numai) ca o orchestra fara dirijor. Ne lipseste jucatorul de creatie care sa faca diferenta. Printr-un dribling, printr-un sut sau o pasa. Dar astfel de jucatori nu sunt pe placul memeului(omul care taie si spanzura la Steaua), citez: "Nu ma impresioneaza jucatori ca Ronaldinho..."(tvsport). In jocuri ca cel de astazi astfel de jucatori fac diferenta...

Virgil06.11.2005 12:01

Protasov a avut dreptate.Baietii nu au avut timp sa recupereze.In al doilea rand a lipsit din nou sufletul echipei,Radoi.Faultul lui Rada asupra lui Radoi a avut bataie lunga.

Iacob si Dica nu mai sunt in stare sa dea gol de patru meciuri.

Pe de alta parte Clujul a fost echipa proaspata,care a stiut sa profite de somnul "ursului",a reusit sa marcheze si apoi sa faca antijoc si sa apere avantajul.

Steaua s-a trezit spre sfarsitul primei reprize,dar jocul ei nu a mai semanat cu cel din partida de la Constanta,sa zicem.

Impotriva noastra se joaca foarte tare si cu ambitie peste tot,iar atunci cand si arbitrul inchide ochii atunci cand adversarii fac un hent in careu,e foarte greu sa castigi.

Sunt sigur ca jocul cu Sportul va fi infernal pentru noi,pentru ca fostul stelist Dan Petrescu e ioanbecalist,iar acesta conduce interesele lui Dinamo.Fortand putin putem spune ca vom juca impotriva uneltelor lui Dinamo.

Suntem la 5 punte in urma liderului.De neconceput !

Bogdan4Steaua06.11.2005 12:08

M-a dezamagit si galeria Clujului. Ii credeam mai civilizati insa tot meciul au injurat Steaua si pe unii jucatori.

Este greu sa te concentrezi atunci cand simti si o doza de oboseala, publicul te fluiera non stop si te injura, auzi de la crainicul stadionului ca Dinamo conduce la Vaslui, iar echipa adversa joaca cu rautate si trage cu nesimtire de timp. Sunt jucatori profesionisti, insa pana la urma sunt si ei oameni. Eu unul cred ca rupeam niste picioare daca ratam cateva interventii la rand. Colac peste pupaza, arbitrul fluiera orice contact si nu da penalty la o faza clara.

crin3l06.11.2005 12:19

Pai ce sa zik .Meci foarte slab al Stelei.Efectiv n-au jucat nimic.Ma oftica faptul ca Dinamo jaca mai frumos ca Steaua.Jaoca mai mult pe centru (avand mult mai multzi jucatori tehnici ca Steaua).Mai multzi jucatori tehinici ca Steaua are si Rapidul si poate si alta echipa din Divizia,iar doi dintre cei mai tehnici jucatori din lotul Stelei(Dinita si Fl. Dumitru) sunt tzinutzi pe banca.Nu dau vina pe Protasiv,dar la echipa trebuie sa se aduca jucatori tehinici si cred ca cel mai repede ar trebui adus Tibi Balan de la Sportul.Oricum sper ca Steaua sa ishi revina!!!

dicutza06.11.2005 12:28

Mi se face rau cand aud peste tot ca dinamu s-a distantat la 5 pcte fata de Steaua!!!

Au jucat prost si au pierdut pe merit, dar totusi nu tre sa privim totul gri!!

important e sa terminam noi campionatul pe 1 si sa luam 23-l!!!!!!!!!!!

armanovici06.11.2005 12:35

Cateva precizari,desi sunt extrem de afectat..

1.Galeria clujeana(cea cu adevarat ceferista) e mica,grosul galeriei e format de 2-3 ani,nu au mare dragoste fatza de echipa..multi care au stat azi in galerie au fost dinamovisti si rapidisti si au venit la meci cu un scop determinat SA INJURE Steaua!!

2.Hai sa fim seriosi...Steaua a jucat azi f slab,CFR-ul a prins o zis buna si nu mai acuzati ca au jucat cu talpa in gat si alte mizerii..Chiar as vrea sa joace fiecare echipa in campionat meci de meci asa ofensiv si cu un presing ucigator,tactic bine organizati,o echipa care era normal sa joace la rezultat in repriza secunda..

Pana nu demult acuzati ca orice echipa care joaca impotriva Stelei joaca defensiv cu 9 oameni in aparare si de aia pierdem...CFR a jucat prima repriza avansat si curajos...Noi am fost de vina nu ei ca au jucat BINE!!!

3.Meme e de vina ca inflameaza atmosfera inainte de meci prin declaratii de gradinitza...Trebuia sa isi tina gura inchisa...de aici tensiunea din teren,care din fericire a fost atenuata de prieteniile intre fostii colegi la Steaua!

4.Oboseala si eterna inconstanta a echipelor romanesti au fost din nou prezente...de ele nu vom scapa veci!

Virgil06.11.2005 13:06

Din cauza lui MM au plecat si Dorinel si Martin.

Dorinel nu a mai fost dorit,dar Martin le-a tras o palma plecand pe un salariu mai mare si pe post de titular.

Asta nu inseamna ca MM nu e bun conducator.A zis ca nu vrea jucatori varstnici in echipa si probabil ca i-as da dreptate daca ar aduce macar in intersezon un mijlocas puternic si un fundas stanga tare.

zarboss06.11.2005 13:18
Am pierdut..asta e...asa e in fotbal.Dar este ingrijorator ca nu am dat gol de 4 meciuri si in 3 dintre ele nu am jucat nimic.Insa sper ca Gigi sa nu faca greseala sa-l demita pe Oleg :cry:

in nici un caz nu trebuie sa ne gandim la demiterea lui Protasov.... ar fi o greseala imensa daca Gigi ar face asta

si nu cred ca va avea vreun rezultat bun o mutare de genul asta tocmai acum

Motanu D06.11.2005 13:19
Din cauza lui MM au plecat si Dorinel si Martin.

Dorinel nu a mai fost dorit,dar Martin le-a tras o palma plecand pe un salariu mai mare si pe post de titular.

Asta nu inseamna ca MM nu e bun conducator.A zis ca nu vrea jucatori varstnici in echipa si probabil ca i-as da dreptate daca ar aduce macar in intersezon un mijlocas puternic si un fundas stanga tare.

MM nu vrea nimic altceva decat bani. E un conducator de 3 parale. Cu exceptia lui Iacob & Ghionea numai nonvalori a adus.

alex_lef06.11.2005 13:21

Fratilor nu s-a pierdut campionatul, asta e nu ai ce sa faci, mentalitate de jucator roman, am citit mai sus ca dinamu joaca mai frumos decat noi ca rapid are mai multi jucatori tehnici MI SE FACE RAU cum dreaq sa zici asa ceva???? dinamu nu joaca nimic o sa vedeti cat de curand ca or sa inceapa sa piarda si ei prin deplasari, sunt sigur!!!Mai sunt multe etape si deja va ganditi ca dinamu a luat titlul??? Adevarata valoare a Stelei s-a vazut in EUROPA, cum poti sa spui ca PARA si Ogararu nu au valoare de Steaua?? si toata lumea a vazut cum a jucat echipa cu Sampdoria, Lens etc.etc acolo ce a fost??? intamplare ?? nu cred .Faza e ca toate echipele joaca intr-ul fel cu noi si altfel cu altii asta e deranjant

PS: galeria clujeana m-a enervat la culme si comentatorii :evil: toata lumea e impotriva noastra :cry:

zarboss06.11.2005 13:24

mai terminati cu afirmatii de genul asta .. nu faceti nimic bun pri ceea ce scrieti....

daca batea echipa nu mai ziceati nimic de MM.. lasati-l in pace ..sa-si faca omul treaba ....

si sa stiti ca nu il suport pe omul asta nici cat negrul de sub unghie....

dar trebuie sa fim uniti... Steaua poate reveni.. si Dinamo.. o sa dea de greu .. nu vedei ca deja nu mai merg lucrurile.. doar nu vroiati sa se impiedice de Vaslui....tocmai de ultima echipa din campionat

iancu dragosh06.11.2005 13:53

nu uitati cat de bine mergeau lucrurile inainte ca scaunul acela nenorocit sa-l loveasca pe Tudor. Nu inteleg de ce sa le fie rusine jucatorilor si nu inteleg de ce-i atacati atata. Stiti voi vreun jucator de la Steaua care pierde noptile prin baruri? ati auzit de vreunul ca fumeaza sau bea? ati auzit de vreunul care sa se pregateasca in dorul lenii? ati auzit de vreunul care are o atitudine neprofesionista sau conflictuala? ati auzit pe vreunul facand declaratii fitoase si de vedeta?

Poate ca unii nu au valore de Steaua, insa chiar si acestia se pregatesc serios si dau totul pentru echipa. Daca vreti sa injurati pe cineva, injuratii pe cei care i-au adus la echipa. Acestia sunt sin gurii care nu-si fac pe deplin datoria fata de echipa.

Virgil06.11.2005 14:10
... Daca vreti sa injurati pe cineva, injuratii pe cei care i-au adus la echipa. Acestia sunt singurii care nu-si fac pe deplin datoria fata de echipa.

Ai putea sa nominalizezi care sunt acei care trebuie injurati?Nu de alta,dar sa nu ne facem pacate cu cei nevinovati,daca i-am injura in corpore.

zarboss06.11.2005 14:19

Munteanu: "Nu a fost răzbunare!"

Dorinel Munteanu a spuscă pentru el victoria in fața Stelei nu reprezintă o răzbunare pentru faptul că nu a fost păstrat in lotul campioanei și in acest sezon. "Nu a fost nici o răzbunare. Am ales să vin la Cluj și mă bucur că am făcut acest lucru. Eu mi-am propus doar să obțin cele trei puncte astăzi, mai ales că până acum eșecurile și semieșecurile de pe teren propriu ne-au costat mult"

-------------sursa gsp-----------------

FANATIK RED-BLUE06.11.2005 14:33

Sper ca iarna sa fie un sfetnic bun, de si ma tem de toate gafele si scandalurile care apar la club din cauza oierului. Trebuie neaparat sa facem transferurii, 'ca nu se mai poate. Din ce am observat in acest joc, problema noastra cred ca este plafonarea psihica. Dupa incarcatura si tensiunea din meciul cu Doria, jucatorii mi se par deconcentrati, cu un tonus mental foarte scazut.

dani2406.11.2005 15:21

ce meci a fost asta ca sunt plin de nervi sau doar atat se poate?????

dani2406.11.2005 15:25

:mrgreen: sa le fie rusine!!!!!!!

alex ripper06.11.2005 15:37
:mrgreen: sa le fie rusine!!!!!!!

nu mai pot ei sa traiasca acum de rusinea fata de suporteri...se vede acum ca la sampdoria au jucat ca erau multi bani in joc...cand nu mai sunt bani nu mai e nici onoare...

iar declaratiile unicului patron au avut si ele influenta lor...

sorin_77706.11.2005 15:41
... Daca vreti sa injurati pe cineva, injuratii pe cei care i-au adus la echipa. Acestia sunt singurii care nu-si fac pe deplin datoria fata de echipa.

Ai putea sa nominalizezi care sunt acei care trebuie injurati?Nu de alta,dar sa nu ne facem pacate cu cei nevinovati,daca i-am injura in corpore.

Poti sa-i injuri pe toti, mai putin pe Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]... Fiecare a adus jucatori buni si slabi... cum s-a nimerit...

Virgil06.11.2005 15:45

Ce vrea sa insemne ideea pe care o lansezi tu "ripper"?Ca nu au vrut sa castige ?Ca bani oricum ar fi luat si pentru un meci egal.

Ca nu au vrut sa se deranjeze pentru o biata mie de dolari la meci nul si doua biete mii de dolari la victorie?

Baietii astia au caracter si pana acum i-am tot laudat.Pur si simplu nu au putut.Clujenii au jucat la fel de murdar ca si colegii lor din Giulesti.Singura diferenta e ca nu i-au rupt piciorul lui Radoi.

Eu ii respect pe jucatori si am incredere in ei.Daca nici noi nu am face-o,am fi la fel ca aia care dau gripa aviara.

«1234567»