Chiar avem rezerve atat de slabe cum se zice?
De ce jucatori consacrati ca Oprita sau Dumitru nu joaca nimic? De ce?
Chiar avem rezerve atat de slabe cum se zice?
De ce jucatori consacrati ca Oprita sau Dumitru nu joaca nimic? De ce?
Chiar ca pare de necrezut ca Oprita si Dumitru,nu mai pot reveni la forma care i-a consacrat.
Poate ar fi bine sa joace mai mult ? Ca in 10-15 minute,pe final de meci e cam greu sa demonstreze ceva.Si totusi,macar putina prospetime in joc,ar trebui sa se vada.
Pt noname: Ai vazut cum au jucat Paraschiv si Ogararu azi. Slab nu, foarte slab. acum explica-mi: Nu au valoare nici astia? ( mai ales Ogararu) sunt mercenari si astia?Cititi=l pe Radu Cossasu in editorialul de Vineri. Noi, suporterii nu suntem capabili sa intelegem latura psihica a jocului de fotbal. Noi credem ca avem in fata niste robotei. Si-a arata valoarea pana acum? Da . Joaca prost? da. E clar e mercenar.
Uitati-va la cei doi stelisti despre care am vorbit mai devreme. Si veti vedea ca nu lipsa de valoare, atitudine si dragoste de club cauzeaza aceste esecuri.
Si hai sa-ti mai spun ceva. In acest campionat valorile s-au echilibrat. Nu mai este ca acum cativa ani in care era norma sa Castigam 25 de meciuri pe an. PRoblema este. ca in timp ce noi mai pierdem puncte si suntem ajutati, altii nu sunt lasati sa piarda.
se pare ca iti place sa ma contrazici. nu o sa-ti dau satisfactia asta si nu vreau sa ma cert cu tine din spatele tastaturii. mie Ogararu mi se pare cel mai bun jucator de la Steaua , sincer imi place f mult cum joaca si intelegi si problemele psihice ale jucatorilor... si ele tin doar de asertiunile pe care le fac si de niste procese cognitive proaste, care denota faptul ca sunt departe de profesionisti... cand zici ca "un meci de UEFA te motiveaza mult mai mult decat unul din campionat si e normal sa mai si pierdem in campionat ca sa jucam bine in UEFA" ... inseamna ca nu stii ce inseamna fotbalul profesionist ... nicaieri in lume echipele nu sacrifica ( cel putin voit ) campionatul pt cupele europene... poate doar niste echipe conduse de oameni avizi de putere, popularitate si bani! Ce pot sa spun sustin pe Steaua orice s-ar intampla si o sa ma bucur in continuare pt succesele ce vor veni in Cupa UEFA, dar o sa fiu infinit mai trist cand o sa fim eliminati si o sa ne intoarcem la un campionat pierdut ( daca meciurile slabe din campionat continua ) !!!
Acum la greu se vad caracterele tari. Era foarte greu sa castigam la Bistrita. Dorinel i-a invatat pe oamenii sai toate subtilitatil;e jucatorilor nostri. Cum dribleaza, cum centreaza. Asta e.
Am avut si doua penaltiuri clare, o bara, si vreo 2 ocazii mari cat Victoras.
NU trebuie sa disperam, inca.
CFR Cluj = CFR Bistrita ? ![]()
nu tin neaparat sa ma contrazic cu tine. Eu i-am combatut pe toti cei care s-au aratat a fi excesiv de critici fata de jucatori. Nu cred ca m-am facut bine inteles in ceea ce priveste discutia factorul psihic. Nu am zis ca este normal sa fie mai putin motivati in campionat si nici nu ncred ca este vorba despre asa ceva. Tocmai pentru ca a arata intotdeauna valoare, atitudine , vointa si dragoste fata de club l-am dat exemplu pe Ogararu. Acesta, ca si toata echipa, a juca mult sub posibilitatile lui desi s-a aratat la fel de motivat si de ambitios ca de obicei, iar valoarea nu cred ca i-a scazut in trei zile. Cu alte cuvinte prin factorul psihic m-am referit in principal la sentimentul de frustrare pe care sunt convins ca l-au resimiti toti jucatorii inca din min 10. de ce? Pentru ca stiau ca se pot departa la 5 puncte de Dinamo desi sunt cu 2 clase peste ei. pentru ca simitisera deja ca vor avea parte de un joc cu o echipa dispusa sa aglomereze, sa traga de timp si mai ales ja joace dur si de un arbitraj ce va fi dispus sa tolereze aceste lucruri. la acest lucru am facut referire cand am spus ca jocul a fost slab al Stelei a fost determinat mai ales de factorul psihologic.
" e deranjant ca Dinamo este pe primul loc" a declarat Ogararu inaintea de meciul cu Bistrita. Din pacate acest sentiment ii va urmarii pe jucatorii nostri pana vom reusi sa acaparam din nou prima pozitie. daca pana acum acest lucru si-a facut simtita partea negativa, jucatorii fiind foarte nervosi si frustrati, de acum incolo ar trebui sa vedem si un efect pozitiv: un plus de determinare si ambitie.
aici nu scrie nimic de ce au patit Bucurestenii acolo? chiar nici unul n-ati facut deplasarea...si-au batut joc de noi...organizare de tot...ca in Romania. Nu am vazut asa ceva! Am ajuns acolo si normal e ca toata povestea sa se rezolve pe reciprocitati. adica cei care au facut deplasarea de la Bucuresti sa intre pe gratis. NU a fost asa! Au lasat pe toata lumea care statea la 2 statii de tramvai si-si cumparase bilet(care nu se mai gaseau de miercuri si din care 80% se dadusera pe sub mana...daca vroiai sa cumperi ieri la meci era 1 mil biletu). S-a intrat numai pe baza de bilet! A iesit ditamai scandalu bineinteles...si pana la urma au binevoit sa lase si bucuresteni sa intre, mai exact 30 de persoane, dupa care punct! eram deja prea multi...umpleam peluza sau naiba stie.
Nici nu au apucat sa intre toti cei din brigazi Galeria Stelei era 95% din provincie. Si cand am intrat mi-a mai zis si jandarmu ala cica zii mersi ca nu aveti nici un merit! Pai daca noi care statuseram toata noaptea-n tren nu avem merit atunci cine?? cu vreo 2 min inainte de meci au mai dat drumul si celorlalti...cred ca tuturor bucurestenilor. Inca nu am aflat de ce s-au hotarat pana la urma sa ne lase sa intram. Oricum...Bataie de joc!! Asa primire nu am avut in nici un oras!
Fara suparare, dar ati fost sub nivelul vostru la Cluj. Nu am ce spune, a fost si 11 m, dar asta nu explica jocul slab per ansamblu prestat de jucatorii vostri. V-ati cam distantat de noi si momentan 5 puncte sunt cam mult...Nu prea mult, dar s-a cam ingrosat gluma in campionat pentru voi.
mai reddog, de ce nu ai intrat tu pe forum dupa superba victorie a vecinilor nostri asupra voastra? E drept noi am jucat slab la Cluj... dar meciuri mai sunt... 5 puncte se recupereaza in 2 etape...
Sincer Sorine, nu am putut. Nu am intrat deloc pe net de vreo doua saptamani si ceva. Ma stii pe mine sa fug de ceva? Am pierdut si asta a fost. Ce imi spuneti acum imi spuneati si atunci, nu?
E adevarat, insa atunci riscai mai multe ironii... multi deja au uitat sau sunt prea suparati datorita evolutiilor noastre... E normal... Dar recuperam... mai repede decat te astepti...
E adevarat, insa atunci riscai mai multe ironii... multi deja au uitat sau sunt prea suparati datorita evolutiilor noastre... E normal... Dar recuperam... mai repede decat te astepti...
sper sa ai dreptate....
Nu numai voi trebuie sa recuperati...Dar daca mai vreti locul 1, trebuie sa va rugati sa ne impiedicam noi, ceea ce e cam imposibil. Ultimele 3 etape nu sunt chiar imposibile pentru ca noi sa intram in vacanta pe locul fruntas.
Nu numai voi trebuie sa recuperati...Dar daca mai vreti locul 1, trebuie sa va rugati sa ne impiedicam noi, ceea ce e cam imposibil. Ultimele 3 etape nu sunt chiar imposibile pentru ca noi sa intram in vacanta pe locul fruntas.
si in vacanta sa ramaneti si la inceperea returului..., iar in etapa 6 sa aprindem un foc de tabara in groapa... :lol:
Vise placute in continuare! Nici dupa etapa a sasea nu veti reveni. Va veti scufunda mai jos... :lol:
dogy sezi.play dead :twisted: :lol: :lol: :lol:
Mai rau ca voi in UEFA nu se poate scufunda nimeni... Mai sunt etape... dar noi nu avem nevoie de multe sa revenim...
Cum am mai spus. Degeaba reveniti daca noi continuam asa (in campionat).
Ripper, ce dracu' e aia "pkay" :lol: Si vezi ca nu stiu comanda "Stai".
To the Airport o stii?? :lol: :lol:
Doar aia "Pentru Marseille". Hai ma nu mai incerca sa ma dresezi ca tot degeaba... :wink:
Cum am mai spus. Degeaba reveniti daca noi continuam asa (in campionat).Ripper, ce dracu' e aia "pkay" :lol: Si vezi ca nu stiu comanda "Stai".
daca continuati cu activitati giovaniene si craciunesti, atunci vorbele tale nu mai pot fi contrazise...
Iar aluzii? Sorine, credeam ca o lasi balta intr-un final. Vezi ca alde Craciunescu e cu Poli acum, cat despre Becali, asta vad ca vrea sa scape pana si de Petre, dinamovist pe dracu'.
...si mai lasati faza cu penaltyul ca daca erati mai buni trebuia sa ne bateti si fara penaltyul ala!Fmm CFR!Sa castigati campionatul,nu patrupedele alea!Nu au strigat doar cativa asa ca vezi ce vorbesti ca nu ati fost numai clujeni la meci...si referitor la penalty de ce sa nu il primim daca il meritam?
Cine sa ne dea penalty?Balaj,omul lui Dinamo?Iar ne-a ingropat,asa cum a facut-o acum doua sezoane la Constanta cand ne-a batut Farul si i-a pus titlul pe masa lui Dinamo.Golan afurisit !
Inca unu pe Lista neagra...Balaj..pe langa Serea,Tudor,Corpodean,ALtmayer,Burloiu....cine urmeaza oare???
balaj este de mult pe lista neagra : Farul -Steaua , ultima etapa a turului 2003-2004. Golul Farului a fost marcat dintr-o lovitura libera inexistenta, Onut trebuia eliminat in prima repriza pentru lovirea li Oprita, eveniment ce a avut loc chiar sub ochii arbitrului, acesta acordand fault si atat. DUpa acest meci Steua avea sa piarda locul intai pentru prima oara in acel campionat.
dar mai ales Steaua-Dinamo de acum 3 ani din Cupa, Niculescu a calcat pe cap un jucator stelist chiar langa Balaj si nu a primit nici macar galben, deoarece mai avea unu si astfel ar fi trebuit eliminat. Imediat dupa aceea Claudiu Niculescu a fost schimbat de catre Florin Marin.
Asadar, Balj este un vechi prieten de-al nostru. Acestea sunt doar ce mi-am adus aminte pe moment. Balaj este compromis de mult timp si a indeplinit multe misiuni pentru Dinamo.
Mai ai pe lista Virgile? Mai sunt, mai sunt?