Urmatorul meci pe care echipa noastra il va juca va fi impotriva Clujului lui Dorinel! Comentarii aici si dupa meci!
Urmatorul meci pe care echipa noastra il va juca va fi impotriva Clujului lui Dorinel! Comentarii aici si dupa meci!
SA SPERAM CA VOM face un meci macar ca cel de la genova
1-0. Ii batem.
Si eu sunt de parere ca ii vom bate pe cei de la CFR Cluj in ciuda faptului ca suntem obositi dupa meciul cu Sampdoria. Insa adevaratii campioni lupta pana la capat.
Sunt sigur ca egalul cu rapidul a fost o conjunctura nefericita, iar meciul cu gloria o relaxare de moment a jucatorilor nostri, insa sunt convins ca Protasov ii va motiva pe jucatori suficient pentru a lua 3 puncte la Cluj duminica...
Va fi greu cu CFR. Dorinel cunoaste echipa si in plus de asta nu joaca Radoi. Sper sa jucam la fel de bine ca si cu Sampdoria si sa batem pt ca Dinamo s-ar putea sa aiba o surpriza la Vaslui. In orice caz nu ne mai putem permite sa pierdem puncte.
Se pare ca Dorinel Munteanu si-a impus punctul de vedere atunci cand a "amenintat" public ca daca echipa nu-si va reveni,va pleca ori el,ori jucatorii.
Urmarea ? Etapa trecuta au castigat cu 2 - 0 in deplasare.
In meciul cu noi vor juca pe viata si pe moarte.Va fi un meci de orgoliu pentru antrenor,care va dori sa demonstreze probabil ca Steaua a gresit atunci cand nu i-a mai prelungit contractul ca jucator.
Pe de alta parte Steaua e o echipa care nu se sperie asa de usor.E posibil sa-i prinda pe clujeni cu doua contraatacuri rapide si sa le marcheze doua goluri prin Dica,Iacob sau Bostina,pentru ca,nu-i asa,Clujul nu e Genova si tintele sunt mai usor de nimerit.
Oricum va fi o partida pasionanta in care sansa fiecarei echipe poate contribui in stabilirea rezultatului final.
Desi in poarta gazdelor va sta Martin Tudor,sorry,dar in acest meci baietii au sarcina sa-l oblige sa scoata mingea din plasa.
Pronosticul meu : x,2
O sa fiu la meci! De-abia asptept!
Un meci greu, nu-i CFR-ul Sampdoria, dar oricum... Trebuie sa castigam!!!
De caini nu trebuie sa ne mai temem. Gata, se duc pe apa sambetei. Sa ne facem jocul bun si vom avem sansele cele mai mari la titlu!
Meci fantastic de greu... Dar putem sa facem acelasi joc de la Farul... Sa invingem inca din prima repriza practic...
Il vad pe Dinita in teren...
Meci greu. Noua ne convine sa jucam fotbal. Daca clujenii ies la joc, ii batem. Daca nu, va fi mai greu, au fundasi buni.
S-ar putea, clujenii sa fie mai periculosi in deplasare decat acasa.
Avem valoarea necesara sa-i batem. Daca n-avem ghinion dar in schimb precizie la finalizare, vom castiga.
FORZA Steaua.
Imi amintesc cu oroare,ca anul trecut,pe terenul lor din cartierul Gruia,ne-au masacrat,ne-au "rupt" la picioare.
Credeti ca acum va fi la fel ?
Nu cred. Clujul a facut pasul de la mentalitatea unei echipe mici la increderea in propriile forte. Nu uitati meciul cu Dinamo cand au jucat un fotbal foarte bun insa au ratat mult si au fost furati de arbitru. in mod normal cred ca o sa avem un meci frumos si vom castiga. de fapt Clujul joaca cam acelasi lucru cu Farul asa ca premisele sunt imbucuratoare.
Asta nu inseamna ca meciul este dinainte castigat, insa spre deosebire de deplasarile din Giulesti si de la Timisoara se va juca fotbal. Iar in aceste conditii suntem favoriti.
In meciul cu CFR Cluj cred ca jucatorii Stelei vor fi foarte obositi, dar in ciuda acestui fapt, eu cred ca vom infinge fara probleme, dar nu am aceeasi parere si despre Dinamo......VOI ce ziceti????
In meciul cu CFR Cluj cred ca jucatorii Stelei vor fi foarte obositi, dar in ciuda acestui fapt, eu cred ca vom infinge fara probleme, dar nu am aceeasi parere si despre Dinamo......VOI ce ziceti????
la cate blaturi face Dinamo sunt in stare sa mearga la Vaslui decat cu Zicu... :lol:
De aceea noi trebuie sa castigam NEAPARAT!!!
la cate blaturi face Dinamo sunt in stare sa mearga la Vaslui decat cu Zicu... :lol:
De aceea noi trebuie sa castigam NEAPARAT!!!
Unde ai vazut tu sa faca Dinamo blaturi sau sa fie avantajata de arbitri??? 8O 8O 8O ...E blasfemie curata... :lol: :lol: :lol:
Vestea buna este ca Seychelles-Craciunescu a fost mazilit(8 voturi pentru si unul impotriva - al lui Dragomir) .
"Giovanni Becali a declarat după vot: A cîștigat mafia din fotbalul românesc!.". Trebuie rectificat: a pierdut mafia din fotbalul romanesc. Disperarea lui Becali s-a facut simtita inca de la inceputul sedintei:
"Ioan Becali a declarat inainte de Comitetul Executiv care se desfășoară in aceste momente, unde se va decide soarta lui Crăciunescu, că dacă nu vor dori ca această ședință să fie transparentă, inseamnă că sînt niște mafioți. "
Este clar....mazilirea lui Craciunescu este o pierdere importanta pentru....Dinamo. Poate de acum incolo Dinamo va castiga mai greu meciuri care inainte erau date ca sigure. Sincer, decat un arbitraj destul de bun per ansamblu dar care sa avantajeze flagrant o singura echipa(Dinamo) prefer un arbitraj ceva mai slab(cu un numar mai mare de greseli pe meci) dar care sa nu favorizeze nici o echipa. Peste tot sunt greseli de arbitraj - important este sa nu se greseasca doar in favoarea unei echipe in mod constant. Cei de la Dinamo mai au un singur as in maneca: Gica Popescu. Eu unul sper din tot sufletul sa nu castige. Nu imi place Mircea Sandu dar decat sa vad o Federatie pro-Dinamo, mai bine cu Sandu(cu bunele si relele lui).
Normal ca era disperat Dinamo. Au pierdut o afacere in care investisera bani multi. Acum cu inlaturarea lui Craciunescu toti acesti bani nu mai au la ce sa le foloseasca. Totusi cred ca si-au recuyperat investitia:1 tiltu si 2 cupe furate nu-i de ici de colo.
Vestea buna este ca Seychelles-Craciunescu a fost mazilit(8 voturi pentru si unul impotriva - al lui Dragomir) .
"Giovanni Becali a declarat după vot: A cîștigat mafia din fotbalul românesc!.". Trebuie rectificat: a pierdut mafia din fotbalul romanesc. Disperarea lui Becali s-a facut simtita inca de la inceputul sedintei.
Cei de la Dinamo mai au un singur as in maneca: Gica Popescu. Eu unul sper din tot sufletul sa nu castige. Nu imi place Mircea Sandu dar decat sa vad o Federatie pro-Dinamo, mai bine cu Sandu(cu bunele si relele lui).
Asa am spus si eu.In loc de Gica Popescu,care va face jocurile lui Ioan Becali si implicit pe cele ale lui Dinamo,il prefer pe Mircea Sandu.
Imi imaginez ca pana acum Mircea Sandu a fost santajat constant de fratii Becali.Se pare ca vrea sa se delimiteze de ei.Ei au fost putregaiul care a macinat fotbalul romanesc.
Bogdane,judeci sanatos.
Meciul cu CFR este foarte greu pentru ca cei doi ex-stelisti(Tudor&Dorinel)vor sa demostreze ca a fost o greseala ca au renuntat la ei.Insa sper intr-un gest al galeriei si sa le scandeze numele si sa-i aplaude.
Cu siguranta ambii vor fi aplaudati... Nu cred ca ar fi cei din galerie asa de mitocani...
Dorinel si Tudor, dar mai ales Dorinel merita tot respectul Stelei...
Dar duminica numai una trebuie sa castige si aceea este Steaua NOASTRA!
Imi place sa cred ca galeria noastra este mai civilizata decat altele si stie sa ii respecte pe jucatorii care au aparat cu demnitate culorile clubului. Sunt ferm convins ca Dorinel si Martin Tudor vor fi aplaudati de galeria Stelei.
Cei de la Dinamo mai au un singur as in maneca: Gica Popescu.
Asa cum anticipam.....
"Crăciunescu a declarat că arbitrii au depus o scrisoare de adeziune, prin care au cerut să nu fie schimbat din funcție. Ion Crăciunescu a declarat că iși dorește să revină in funcția de președinte al CCA, cu un alt președinte la FRF.
Întrebat ce va face in continuare, Crăciunescu a răspuns: "Nu mă duc la ISM, Gică Popescu să vină la FRF"."
Sursa: GSP
Se pare ca nu scapam noi de mafie asa usor.
Este adevarat ca Nesu nu va juca?
oare il va inlocui P.Marin fara probleme?
Banel revine?
Cei de la Dinamo mai au un singur as in maneca: Gica Popescu.
Asa cum anticipam.....
"Crăciunescu a declarat că arbitrii au depus o scrisoare de adeziune, prin care au cerut să nu fie schimbat din funcție. Ion Crăciunescu a declarat că iși dorește să revină in funcția de președinte al CCA, cu un alt președinte la FRF.
Întrebat ce va face in continuare, Crăciunescu a răspuns: "Nu mă duc la ISM, Gică Popescu să vină la FRF"."
Sursa: GSP
Se pare ca nu scapam noi de mafie asa usor.
Doamne cat de prost e Craciunescu.Cum poate sa se demaste in halul asta ? E clar,face parte dintr-un nucleu cu preocupari comune,care-si apara reciproc interesele meschine.
Alaturi de ei IoanitOAIA si Mazeta Sporturilor.
Baieti, offtopic... Aici e CFR cu Steaua NOASTRA in discutie... nu spurcati topicul cu nume mafiote!!! :lol: