Cred ca o sa ii invingem pe CFR Cluj!Sunt din Oradea si abea astept sa merg sa ii sustin pe baieti la Cluj.......FORZZA Steaua!!!!
Dinamo nu cred ca va reusi sa castige la Vaslui....
SPRE 23
Cred ca o sa ii invingem pe CFR Cluj!Sunt din Oradea si abea astept sa merg sa ii sustin pe baieti la Cluj.......FORZZA Steaua!!!!
Dinamo nu cred ca va reusi sa castige la Vaslui....
SPRE 23
Ar fi tare sa le dea Raducanu gol si sa-i bata :lol:
ar fi tare ... dar ala se impiedica de minge in fata portii goale
Imi place sa cred ca galeria noastra este mai civilizata decat altele si stie sa ii respecte pe jucatorii care au aparat cu demnitate culorile clubului. Sunt ferm convins ca Dorinel si Martin Tudor vor fi aplaudati de galeria Stelei.
In primul rand la Cluj nu vom fi injurati de galeria CFR-ului care este civilizata si recunoscatoare pt ce jucatori le-am dat...Asa ca ar trebui sa fim si noi la fel de civilizati!
Sper sa nu faca galeria asocierea CFR-ului cu rapid ca iar iese cu scaune aruncate.... :lol:
nu prea sunt scaune unde baga galeria Stelei..![]()
se face deplasarea la Cluj?am auzit zvonuri cum ca nu se face,multi baieti neputand ajunge la meci pt ca au fost la genova. astept raspuns.
Normal ar fi sa-i batem pe clujeni. Tot respectul pentru ei, mai ales ca ii au pe Dorinel si pe Tudor dar ata...vreau 3 puncte pentru Steaua. Mai mult ca sigur, Dorinel va munci ca la 20 de ani, doar are el boala pe cineva din conducerea noastra (MM?)iar Tudor va face meciul vietii numai ca sa starneasca regretele celor care l-au lasat sa plece atat de usor. A mai spus cineva, de ce nu se insista cu Dinita? Am senzatia ca daca s-ar juca mai mult cu el, ar fi un al doilea Claudiu, plus o cantitate semnificativa de materie cenusie.
Nici o problema... batem 2-0 iar Vaslui castiga si ei... da gol "analfabetu nostru".
............. A mai spus cineva, de ce nu se insista cu Dinita? Am senzatia ca daca s-ar juca mai mult cu el, ar fi un al doilea Claudiu, plus o cantitate semnificativa de materie cenusie.
Si in locul cui sa joace??Iacob??? nu cred.Talent are viteza are e si tehnic, dar parca totusi ii lipseste ceva. Si stati linistiti ca o sa batem la Cluj asa ziceam si cu Farul si ati vazut ce a fost.In meciurile importante ne mobilizam si jucam foarte bine (exceptie meciul..... stiti voi care nu vreau sa imi aduc aminte
)asa ca nu ii vad bine pe clujeni care totusi sunt cam batrani ![]()
clujul o sa joace mai bine cu noi decat a facut-o in fata lui Dinamo in groapa.. asa ca va fi un meci greu... cam cum a fost cel cu cainii... ne trebuie ceva mai multa precizie in fata portii...
clujul o sa joace mai bine cu noi decat a facut-o in fata lui Dinamo in groapa.. asa ca va fi un meci greu... cam cum a fost cel cu cainii... ne trebuie ceva mai multa precizie in fata portii...
pai mai prost decat atat nu cred ca pot sa joace :lol:
sper ca vom castiga
...mai ales ca Dorinel cunoaste foarte bine echipa. :roll: ...totusi nu e un avantaj prea mare ![]()
ps: bine ar fi ca noi sa castigam si Dinamo sa se impiedice de Vaslui..desi nu cred :?
sper ca vom castiga...mai ales ca Dorinel cunoaste foarte bine echipa. :roll: ...totusi nu e un avantaj prea mare
![]()
Dorinel cunoaste bine jucatorii. Steaua nu mai joaca la fel ca pe vremea lui si a lui Zenga. In rest, de la Cluj noi nu prea avem ce cunoaste, ca in afara lui ceilalti nu sunt cine stie ce mari fotbalisti.
Ii batem. Pacat ca vasluenii n-au valoare sa bata pe Dinamo.
NU stiti galeria Stelei trebuie sa plateasca bilet al meciu cu CFR ??? Ca bilete nu se mai gasesc
sper ca vom castiga...mai ales ca Dorinel cunoaste foarte bine echipa. :roll: ...totusi nu e un avantaj prea mare
![]()
Dorinel cunoaste bine jucatorii. Steaua nu mai joaca la fel ca pe vremea lui si a lui Zenga. In rest, de la Cluj noi nu prea avem ce cunoaste, ca in afara lui ceilalti nu sunt cine stie ce mari fotbalisti.
Ii batem. Pacat ca vasluenii n-au valoare sa bata pe Dinamo.
la asta ma gandeam si eu cand am zis ca nu e un avantaj prea mare
![]()
CFR Cluj - Steaua 0-2 atat va fi maine, in mod normal si rAPID si Dinamo vor castiga, toate trei au cote bune la pariuri...cred ca merita incercat un bilet... 8)
ba sunt din cj si cfrist!va asigur ca sunt scaune in sectorul vostru si cu gramada si multe dintre ele rupte!din cate am auzit era vorba ca nu vine galeria Stelei nu?? HAI CFR!
STAI CFR..... o sa vina clujenii care iubesc Steaua... nu cred ca o sa duca Steaua lipsa de sustinatori.. o sa fiti surprinsi .. maine
da o sa vina m"U"isti!si cica is anti bucresti!
O sa fie un meci destul de greu,dar cred ca vom castiga cu 2-0(Iacob si Nicolita).FORZA Steaua.Am aratat clasa in Italia.Am fost la inaltime si ca joc si ca prestatie in tribuna.
Merg pe 2 solist...cat despre Vaslui - Dinamo x...Poate ne face Claudita o surpriza...Nu stiu acuma...daca castiga Steaua si Dinamo face egal tot caini vor fi pe primu?...au golaveraj mai bun...cred ca tot ei...asa ca trebuie sa ia bataie la Vaslui...
FORZA Steaua MA CFR-ISTULE MAI MULTI DIN CJ TIN CU Steaua DECAT CU CFR ASA CA LASA-NE
8) :evil:
Claudiu o sa joace cu o determinare in plus cu Dinamo,ca na...este stelist de al nostru :lol: