FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cfr Cluj 1 - 0 STEAUA!

«123457»
alex_lef06.11.2005 08:56

Intai sa batem noi la Cluj si apoi vorbim de dinamu (0-0 la pauza :twisted: ) poate poate :wink:

bebeto06.11.2005 09:06

FORZA Steaua!!FORZA Steaua!!HEI HEI!!

BAI NU TREBUIE TVR-UL SA TRANSMITA MECIUL?CE PUII MEI SE INTIMPLA?

alex_lef06.11.2005 09:08

asta vroiam sa zic eu fmm iar ne fac astia figuri :cry: :cry: :cry: mama ce nervi am

acum dau stirile si dupa cred da meciul a inceput de cateva min

misha06.11.2005 09:12
asta vroiam sa zic eu fmm iar ne fac astia figuri  :cry:  :cry:  :cry: mama ce nervi am

acum dau stirile si dupa cred da meciul a inceput de cateva min

acelasi lucru voiam sa zic si eu...dar scrie ca meciul incepe la 14:15 :lol:

alex_lef06.11.2005 09:12

la 14:15 incepe ne-am agitat degeaba :lol: :lol: :lol: da misha mutumim !!! intrasem si eu pe gsp si m-am lamurit :D da pe livescore arata ca a inceput de la 14:00 :)

misha06.11.2005 09:31

CFR Cluj - Steaua 1-0

Vaslui- Dinamo 0-1 :cry: :cry:

sper sa ne revenim

bebeto06.11.2005 09:47

potaile cistiga.noi ne batem pe teren.sa vedem ce naibi iese.daca piedem...5 pct diferenta si mai ne ajung si ciorile! :(:( :evil:

treziti-va bai si jucati fotbal!!

ulivius06.11.2005 10:08

Ai nostri nu pot duce un razboi pe doua fronturi. Ne-ar trebui 2-3 jucatori de valoare, care sa faca diferenta la mijloc. Lovin vrea dar nu poate mai mult.

Numai Jiji e de vina pt situatia asta. Pacat, am fi avut o echipa ca cea din '86.

I.N.Money06.11.2005 10:13

Mai este o repriza..desi nu am jucat nimic in prima sa nu ne pierdem speranta.

PS: Meme,Steaua nu are nevoie de jucatori de 38 de ani nu?

Motanu D06.11.2005 10:21

Afara cu Nicolita ! Asta vrea dar e clar ca nu poate. Nu are valoare de Steaua. De P. Marin nu mai vorbesc...

armanovici06.11.2005 10:21

Golul lui Coroian e la Videonews!

sorin_77706.11.2005 10:27

ce atata agitatie... vine repriza a doua dam 2 goluri si gata...

Intra Dinita si face diferenta...

Calm...

bodanelu06.11.2005 10:27

nu-i mai suport pe comentatori. cum au dat legatura pt repriza a II-a cum au inceput sa zica ca Iacob l-a lovit pe Ghionea si ca clujeanu nu a jucat mingea cu mana...

apoi ca Steaua joaca fara 2 titulari... dar si cluju cu 3... ahhhhhh imi vine sa sparg televizorul de nervi

misha06.11.2005 10:29
ce atata agitatie... vine repriza a doua dam 2 goluri si gata...

Intra Dinita si face diferenta...

Calm...

bine-ar fi sa fie asa :?

Motanu D06.11.2005 10:30

Dinita o sa intre pe teren, iar noi o sa ne enervam si o sa ne intreb ce cauta asta la Steaua...

Mai degraba da Vasili hattrick decat Dinita un gol.

misha06.11.2005 10:46

am senzatia ca o sa invinga clujul...si Dinamo se distantiaza la 5 puncet de Steaua...ce cosmar :evil: :cry:

Motanu D06.11.2005 10:55
am senzatia ca o sa invinga clujul...si Dinamo se distantiaza la 5 puncet de Steaua...ce cosmar :evil:  :cry:

Pai nu era clar. Se putea anticipa asta din momentul in care P. Marin a intrat pe teren. Cu el in teren am pierdut tot.

bodanelu06.11.2005 11:04
am senzatia ca o sa invinga clujul...si Dinamo se distantiaza la 5 puncet de Steaua...ce cosmar :evil:  :cry:

Pai nu era clar. Se putea anticipa asta din momentul in care P. Marin a intrat pe teren. Cu el in teren am pierdut tot.

nu e chestia de P. Marin ca el ne-a salvat de la un gol in prima repriza...

chestia e alta... atzele sunt trase astfel incat javrele sa castige campionatul...

Motanu D06.11.2005 11:11

nu e chestia de P. Marin ca el ne-a salvat de la un gol in prima repriza...

chestia e alta... atzele sunt trase astfel incat javrele sa castige campionatul...

Si asta e adevarat. Iar ne-a furat talharul in... maro. Dar arbitrii nu scuza nonvalorile pe care le avem noi in lot.

Un jucator care face un meci bun si 20 proaste nu are ce cauta la o echipa mare. Deci nici Nicolita, P.Marin, Cristea, Dintia, Baciu... nu au ce cauta aici. Ne trebui jucatori nu astfel de ajutare de fotbalisti

sorin_77706.11.2005 11:21

Nu vad de ce sunteti asa de suparati... am pierdut, era de astepta... am pierdut incepand cu declaratia lui MM... ce sa mai zic de jocul unor fotbalisti care daca au facut egal la samdoria se vedeau transferati la Real... Mai sunt jocuri, important este sa ne revenim acasa cu Sportul desi nu cred ca o sa castigam nici acolo...

Motanu D06.11.2005 11:24
Nu vad de ce sunteti asa de suparati... am pierdut, era de astepta... am pierdut incepand cu declaratia lui MM... ce sa mai zic de jocul unor fotbalisti care daca au facut egal la samdoria se vedeau transferati la Real... Mai sunt jocuri, important este sa ne revenim acasa cu Sportul desi nu cred ca o sa castigam nici acolo...

Asa e. Sper ca cineva sa schimbe acea imagine cu "spre 23" cu una in alte culori, cu alta sigla, pe care sa scrie "Spre 18". Pentru ca ma tem ca nu prea avem sanse la titlu...

Si problema nu este ca noi pierdem. E normal, oricine pierde. Problema e ca altii nu sun lasati sa piarda...

Bogdan4Steaua06.11.2005 11:24

Clujenii au facut pressing si au aglomerat foarte bine jocul. De aceea Nicolita nu a miscat nimic. Fl. Dumitru nu a jucat rau. Comentariul de la TVR m-a enervat la culme. Una peste alta, din pacate ne distantam de Dinamo la 5 puncte si ne va fi greu sa ii ajungem. Eu unul imi fac sperante din meciul lor cu Timisoara. Ramanem cu satisfactia jocurilor din Grupele Cupei UEFA.

Motanu D06.11.2005 11:26
Clujenii au facut pressing si au aglomerat foarte bine jocul. De aceea Nicolita nu a miscat nimic. Fl. Dumitru nu a jucat rau. Comentariul de la TVR m-a enervat la culme. Una peste alta, din pacate ne distantam de Dinamo la 5 puncte si ne va fi greu sa ii ajungem. Eu unul imi fac sperante din meciul lor cu Timisoara. Ramanem cu satisfactia jocurilor din Grupele Cupei UEFA.

La meciul cu Timisoara isi va intra in rol arbitrul... Sau poate ca aparatorii Timisoarei vor face greseli omenesti...

Ayrton06.11.2005 11:31

Inca un meci slab facut de Steaua. Lipsa de determinare... cel putin in prima repriza jucatorii Clujului au fost mai mereu primii la minge si au jucat destul de bine astazi. Cred ca am renuntat mult prea usor la Dorinel... in multe momente a facut diferenta. Din pacate, multi jucatori stelisti au jucat mult sub posibilitatile lor si iata suntem la 5 puncte de Dinamo. Acum chiar ca nu ne mai putem permite sa pierdem nici un punct.

Motanu D06.11.2005 11:36
Din pacate, multi jucatori stelisti au jucat mult sub posibilitatile lor [...]

Nu crezi ca unii au jucat de fapt la adevarata lor valoare ?

«123457»