FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cfr Cluj 1 - 0 STEAUA!

«134567»
sorin_77706.11.2005 15:55
ce meci a fost asta ca sunt plin de nervi sau doar atat se poate?????

Calmeaza-te... de ce te agiti? Au jucat si ei cat au putut... A castigat daruirea si a pierdut declaratia lui MM... Steaua nu a facut nimic care sa ne arate ca nu putea sa castige... ieri o palma (Bistrita) azi un picior (CFR) maine un cap in gura (Sportu) Se ridica si apoi o ia de la capat... Isi revin ei pana nu va fi prea tarziu... Vei vedea...

ccipri06.11.2005 16:01

Am fost la meci la Cluj.Intr-adevar am jucat slab dar daca arbitrul Balaj dadea penalty in prima repriza la 1-1 se putea intampla orice.Publicul clujean mi-a lasat un gust amar...Sa nu disperam ca suntem la 5 puncte de Dinamo....mai e destul timp sa recuperam...ideea e sa ne adunam si sa fim uniti langa echipa...se poate!!!

SPRE 23!!!!

cfr_calin06.11.2005 16:20

ba daca galeria CFR va lasat amar in gura inseamna ca nu stiti ce vorbiti!in primul rand au strigat cativa m***Steaua si chair v-am aplaudat asa nu fiti chiar asa de rai!o sa promoveze U si atunci o sa vedeti public anti buc!si mai lasati faza cu penaltyul ca daca erati ami buni trebuia sa ne bateti si fara penaltyul ala!hai CFR si sa castigati campionatul nu javrele alea!

alex ripper06.11.2005 16:25

"virgil" eu nu lansez nici o idee...singura idee care o lansez e ca ce se intampla in ultimul timp la club a afectat prestatia echipei. o alta idee pe care o lansez e ca eu sufar ca echipa a pierdut meciuri care trebuiau castigate...o alta idee ar fi ca potaile au 5 pcte in fata noastra,pcte a caror recuperare este foarte grea daca nu imposibila...sa iti mai zic o idee nu avem jucatori...avem un prim 11 puternic,iar in rest nimic...daca un jucator s-a accidentat s-a dus dracu echipa...ai pins ideea???

ccipri06.11.2005 16:30
ba daca galeria CFR va lasat amar in gura inseamna ca nu stiti ce vorbiti!in primul rand au strigat cativa m***Steaua si chair v-am aplaudat asa nu fiti chiar asa de rai!o sa promoveze U si atunci o sa vedeti public anti buc!si mai lasati faza cu penaltyul ca daca erati ami buni trebuia sa ne bateti si fara penaltyul ala!hai CFR si sa castigati campionatul nu javrele alea!

Nu au strigat doar cativa asa ca vezi ce vorbesti ca nu ati fost numai clujeni la meci...si referitor la penalty de ce sa nu il primim daca il meritam?

cfr_calin06.11.2005 16:34

dar ce am ami fost spanioli ce ce am mai fost !vrei sa zici javre etc!te asigur ca multi tin cu Steaua si ffffffff putin tin cu javre sau rapid!

FanSteaua4Life06.11.2005 16:39

Eu am incredere in echipa indiferent de rezultate...Sa va aduc aminte??? "Steaua Bucuresti ce mult te iubim, la bine, la rau Steaua e clubul meu tot mereu"...Cei care contestati jucatorii...Oare iubiti Steaua???...

Despre meci No Comment...atata au putut...

Motanu D06.11.2005 16:45
Eu am incredere in echipa indiferent de rezultate...Sa va aduc aminte??? "Steaua Bucuresti ce mult te iubim, la bine, la rau Steaua e clubul meu tot mereu"...Cei care contestati jucatorii...Oare iubiti Steaua???...

Si ce-ai vrea sa facem ? Sa susitnem neputinta si lipsa de valoare a unora ? Ca unii au jucat mai prost asta nu e o problema. Problema e ca unii nu pot mai mult.

ccipri06.11.2005 16:47

Bravo asa trebuie sa gandeasca un suporter adevarat ca si tine!De altfel nici galeria nu le-a reprosat nimic jucatorilor la final ci dimpotriva i-au aplaudat...vorba ta atat am putut azi.Nu dati in jucatori atat au putut azi data viitoare va fi mai bine...tot ei or sa ne bucure am incredere in ei!!!!

PANA LA MOARTE CU Steaua PANA LA MOARTE!

FORZZA Steaua

FanSteaua4Life06.11.2005 16:59

Si ce-ai vrea sa facem ? Sa susitnem neputinta si lipsa de valoare a unora ? Ca unii au jucat mai prost asta nu e o problema. Problema e ca unii nu pot mai mult.

O intrebare am...la meciul cu valencia, lens, sampdoria nu tot ei au jucat???nici atunci nu erai bucuros???

ccipri06.11.2005 17:02

Acum se vad stelistii adevarati!!!Cei care sunt alaturi de ei la greu!Asa ca FORZZA Steaua!!!

Motanu D06.11.2005 17:10
O intrebare am...la meciul cu valencia, lens, sampdoria nu tot ei au jucat???nici atunci nu erai bucuros???

La meciul cu Valencia Nicolita n-a jucat. In celelalte l-a salvat prestatia echipei pentru ca efectiv a facut figuratie.

Bostina e oscilant, din categoria celor care fac 2 jocuri bune si 10 jalnice.

Cristea a urcat prea repede sus fara sa aiba un fundament solid. Acum s-a prabusit...

Baciu sau Dinita nu au impresionat niciodata.

Pe astia ii contest eu (si pe Stoica & Becali). Cu ceilalti nu am nimic.

Virgil06.11.2005 17:23
"virgil" eu nu lansez nici o idee...singura idee care o lansez e ca ce se intampla in ultimul timp la club a afectat prestatia echipei. o alta idee pe care o lansez e ca eu sufar ca echipa a pierdut meciuri care trebuiau castigate...o alta idee ar fi ca potaile au 5 pcte in fata noastra,pcte a caror recuperare este foarte grea daca nu imposibila...sa iti mai zic o idee nu avem jucatori...avem un prim 11 puternic,iar in rest nimic...daca un jucator s-a accidentat s-a dus dracu echipa...ai pins ideea???

Bine,nu lansezi ideea.Aduci doar vorba ca la Genova au jucat bine pentru ca li s-au promis bani mai multi.

Consider ca e o parere gresita.

Despre restul "ideilor" nu a fost in nici-un caz vorba.Totusi le accept pentru ca asa e.Am identificat "relele".Acum ce e de facut ?Urmeaza injuraturi,cramponari,lamentari.

Hai sa intelegem putin ca acei 11 jucatori nu sunt nici roboti,nici martieni,ca sa nu oboseasca si sa nu aiba adversar.

Concluzie : trebuie intarit urgent lotul.Jocul nostru se pare ca a cam fost citit de ceilalti 15 antrenori din campionat.

alex ripper06.11.2005 17:25

dar nu i-a injurat nimeni...pt ca atata vreme cat injuri un om nu o sa faca nimic...un om ca sa dea randament maxim indiferent de ce face trebuie stimulat... :wink:

in inca o chestie...cum la altii se poate si la noi nu?!? ma refer sa joace mai multe meciuri intr-o perioada scurta de timp...se numeste lipsa de pregatire fizica...cum potaile pot si noi nu putem??? ce noi suntem mai prosti?!

SSK06.11.2005 17:44

Eu zic ca acum e momentul sa strangem putin randurile si sa fim alaturi de echipa. Daca de exemplu la meciul cu rapid2 din cupa am fost de acord ca s-au comportat rusinos, de data asta datele sunt totusi altele.

Nu stiu altii ce meci au vazut, dar mie mi s-a parut totusi ca echipa s-a luptat din greu azi sa scoata un rezultat bun. N-au reusit din mai multe motive, acceptabile majoritatea :

-vin dupa o serie de meciuri in regim "joi-duminica" obositor pentru niste fotbalisti din Romania

-oboseala se resimte cu atat mai tare cu cat Protasov (din motive unanim cunoscute - valoarea scazuta a rezervelor) foloseste aceeasi garnitura de baza la fiecare meci si ii tine pe cei 11 jucatori in teren cat mai mult din cele 90 de minute

-noi, spre deosebire de altii, suntem la inaltime in ccupele europene (deci nu-mi dati exemplul javrelor, ca nu cred ca s-au obosit prea tare sa piarda la sofia)

-nu in ultimul rand, Clujul a prins o zi foarte buna, iar determinarea lor a fost superioara alor nostri

Asta e stadiul in care ne aflam. Nu avem un lot atat de valoros incat sa evitam oboseala titularilor prin rularea rezervelor cu succes. Suntem dependenti de primul 11. Dar nu-mi ziceti ca preferati sa luam campionatul ca javrele si in Europa sa fim iarasi bufonii serii !

CU Steaua PANA LA MOARTE !

iancu dragosh06.11.2005 17:47

Potaile nu pot nici eleinsa ei nu joaca o data la trei zile. De fapt in campionat ei joaca din trei in trei etape. De exemplu la Bistrita erau morti. Au fost condusi in prima repriza, insa dupa pauza cativa jucatori ardeleni au scaut randamentul si arbitrul si-a intrat in rol. Nu pot sa inteleg astfel de atitudini. Cum puteti sa comparati Steaua cu Dinamo, nici macar suporterii dinamovisti cu bun simt nu-si permit asta.

FanSteaua4Life06.11.2005 18:36

La meciul cu Valencia Nicolita n-a jucat. In celelalte l-a salvat prestatia echipei pentru ca efectiv a facut figuratie.

Bostina e oscilant, din categoria celor care fac 2 jocuri bune si 10 jalnice.

Cristea a urcat prea repede sus fara sa aiba un fundament solid. Acum s-a prabusit...

Baciu sau Dinita nu au impresionat niciodata.

Pe astia ii contest eu (si pe Stoica & Becali). Cu ceilalti nu am nimic.

Da de ce trebuie sa ii contesti...atata pot baieti...nu e vina lor ca au ajuns la Steaua...ei isi fac datoria fata de club, acuma ce vrei, crezi ca alti jucatori din Romania ar juca bine la fiecare meci???

Bogdan4Steaua06.11.2005 19:18

Dinamo are un retur mai dificil decat noi. Daca avem valoare si ne mobilizam ii batem din nou in Groapa. Important este sa ne vedem noi de jocul nostru. Dinamo sigur se va mai impiedica. In iarna lotul lor va suferi modificari si iar vor avea probleme cu omogenitatea echipei. In plus, daca vor pierde calificarea in primavara europeana se vor acumula tensiuni si nu este exclus ca Andone sa plece.

bebeto06.11.2005 19:49

1:absolut nici un jucator care joaca pt Steaua nu trebuie injurat.cum sa-n injuri un om care e imbracat in ros-albastru.mie unu mi-e sila cind aud pe stadion oameni care injura jucatori stelisti.

2:daca jucatorul joaca slab si e in teren nu-i vina lui ci a antrenorului.

3:daca antrenorul nu are o rezerva mai buna decit acel jucator,nu-i vina lui ci a conducatorilor clubului.

din pacate Becali crede ca se poate cistiga un campionat,plus participare reusita in UEFA,cu un lot de 11-15 jucatori valabili(si acestia inconstanti).

campionatul este un maraton,nu o cursa de 100 de metri.cistiga cel ce rezista mai bine in timp,nu neaparat echipa care are cel mai bun si frumos joc.

ps:tocmai citesc o declaratie a lui proatsov pe promterul de la r.etapei:<<nu am destui jucatori care sa-i inlocuiasca pe cei obositi>>

FanSteaua4Life06.11.2005 20:50
1:absolut nici un jucator care joaca pt Steaua nu trebuie injurat.cum sa-n injuri un om care e imbracat in ros-albastru.mie unu mi-e sila cind aud pe stadion oameni care injura jucatori stelisti.  

2:daca jucatorul joaca slab si e in teren nu-i vina lui ci a antrenorului.  

3:daca antrenorul nu are o rezerva mai buna decit acel jucator,nu-i vina lui ci a conducatorilor clubului.

din pacate Becali crede ca se poate cistiga un campionat,plus participare reusita in UEFA,cu un lot de 11-15 jucatori valabili(si acestia inconstanti).  

campionatul este un maraton,nu o cursa de 100 de metri.cistiga cel ce rezista mai bine in timp,nu neaparat echipa care are cel mai bun si frumos joc.

ps:tocmai citesc o declaratie a lui proatsov pe promterul de la r.etapei:<<nu am destui jucatori care sa-i inlocuiasca pe cei obositi>>

Ai pèrfecta dreptate...Sper sa fie pe zi ce trece cat mai putini care sa dea vina pe jucatori....

SteauaToronto07.11.2005 00:36

Video rezumatul meciului CFR 1-0 Steaua aici:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/1787

ulivius07.11.2005 04:42

Acum la greu se vad caracterele tari. Era foarte greu sa castigam la Cluj. Dorinel i-a invatat pe oamenii sai toate subtilitatil;e jucatorilor nostri. Cum dribleaza, cum centreaza. Asta e.

Am avut si doua penaltiuri clare, o bara, si vreo 2 ocazii mari cat Victoras.

NU trebuie sa disperam, inca.

strezahuzum07.11.2005 05:04

Din pacate, ieri am avut din nou parte de o prestatie modesta a echipei noastre :(:( . Meteahna veche a jucatorului roman, care pare incapabil sa se concentreze la fel de bine pentru 2 meciuri la rand s-a manifestat din nou...

Dorinel cunostea in mod evident punctele mai slabe ale jucatorilor stelisti si CFR-ul a exploatat acest lucru. Desi adversarii au jucat cu o inversunare care in multe momente s-a manifestat mai mult in "cosirea" picioarelor, nu cred ca putem gasi vreo scuza pentru a doua infrangere din acest sezon. Mai ingrijorator este ca de 3 meciuri nu am dat nici un gol, desi ocaziile nu au lipsit. Florentin Dumitru, (introdus in locul lui Nicolita ???) a fost iarasi mana moarta, centrarile sale fiind mai mereu inutile. Nici Dica n-a fost cu mult mai breaz.

Treziti-va baieti !! Ne bucura parcursul bun din Cupa UEFA, dar am vrea sa castigam si campionatul, totusi...

alex ripper07.11.2005 05:53
Sper sa fie pe zi ce trece cat mai putini care sa dea vina pe jucatori....

de ce nu au jucat ei??? ar fi trebuit suporterii sa joace??? sau cine??? cine e platit ca sa intre pe teren si sa joace?

ADRIAN PACURAR07.11.2005 08:43

Hmm meci slab facut de baieti , parca ar dori dar parca nu pot .Am sesizat indolenta din nou la nr 10 dar era obosit , lotul e subtire si anul asta daca vom juca mult timp in cupele europene cred ca ne vom departa de primele 2 locuri.Poate si tactica a fost deficitara...Nu suntem inca in stare sa descatusam lacatul format de apararile adverse.Poate aici se vede diferenta intre fotbalisti care stiu si cei care numai vor!

«134567»