Eu zic ca acum e momentul sa strangem putin randurile si sa fim alaturi de echipa. Daca de exemplu la meciul cu rapid2 din cupa am fost de acord ca s-au comportat rusinos, de data asta datele sunt totusi altele.
Nu stiu altii ce meci au vazut, dar mie mi s-a parut totusi ca echipa s-a luptat din greu azi sa scoata un rezultat bun. N-au reusit din mai multe motive, acceptabile majoritatea :
-vin dupa o serie de meciuri in regim "joi-duminica" obositor pentru niste fotbalisti din Romania
-oboseala se resimte cu atat mai tare cu cat Protasov (din motive unanim cunoscute - valoarea scazuta a rezervelor) foloseste aceeasi garnitura de baza la fiecare meci si ii tine pe cei 11 jucatori in teren cat mai mult din cele 90 de minute
-noi, spre deosebire de altii, suntem la inaltime in ccupele europene (deci nu-mi dati exemplul javrelor, ca nu cred ca s-au obosit prea tare sa piarda la sofia)
-nu in ultimul rand, Clujul a prins o zi foarte buna, iar determinarea lor a fost superioara alor nostri
Asta e stadiul in care ne aflam. Nu avem un lot atat de valoros incat sa evitam oboseala titularilor prin rularea rezervelor cu succes. Suntem dependenti de primul 11. Dar nu-mi ziceti ca preferati sa luam campionatul ca javrele si in Europa sa fim iarasi bufonii serii !
CU Steaua PANA LA MOARTE !