N-ai voie sa faci poze buletinului de vot, asta vroia sa zica Lari
N-ai voie sa faci poze buletinului de vot, asta vroia sa zica Lari
Nu ca vroiam, chiar asta am zis.
Nu ca vroiam, chiar asta am zis.
Nu trebuie sa fotografiem nici un buletin, daca vor face asta 2000 de oameni mai mult ca sigur va aparea informatia prin ziare cel putin.
Ce reyolvi prin asta? Pentru ca nimeni nu are voie sa faca publice chestiile scrise pe buletinele de vot, de fotografiat, nici atat.
Aaa, ca facem asta in semn de protest, e altceva. Numai ca, daca sunteti descoperiti, riscati dosar penal.
E vorba doar de o forma de protest. Nu cred ca risti dosar penal din moment ce votul tau este secret.
Votul tau este secret, dar nu ai voie sa faci public ceea ce scrii/pe ce pui stampila.
Ar fi o chestie, insa eu ma indoiesc sincer de faptul ca cineva va risca dosar penal si vreo 3-5 ani de puscarie doar pentru a arata ca pe nu stiu cate buletine de vot s-a scris "Pieri, Satana!", fie ele si 50.000.
Pai da-i numele, adresa si CNP si hai sa-i facem dosar penal! ![]()
Intrucat "Toți cei care au stat la cele două peluze vor avea accesul blocat la următoarele jocuri, plus cîteva sute de fani de la tribuna a II-a" si "La următorul joc cu spectatori de pe teren propriu, cel cu Unirea Alba Iulia, intrarea va fi liberă, iar cei care vor putea intra fără să plătească vor fi nevoiți să meargă la casele de bilete pentru a-și ridica tichetul pe baza buletinului", eu consider ca nu mai exista niciun motiv prin care sa aratam si cea mai mica farama de diplomatie, cu toate ca o parte din glorii sunt alaturi de noi si nu ar vrea sa fie asociati cu niste huligani.
Toti cei care suntem interzisi nu vom mai putea intra pe Ghencea pana cand cancerul nu va pleca. Statul nu ia masuri, presa nici atat, clubul refuza sa ne ofere copii dupa contracte, nimeni nu se sesizeaza. Publicul va fi format din oameni neutri, becalioti, membri de partid, elevi din clasele primare, oameni adusi de la sate, pensionari si cine stie ce le mai trece prin cap.
De ce sa mai fim baietii buni de pana acum? De ce sa mai incercam sa ne protejam clubul nostru atat de drag daca el nu mai are nici macar un strop din spiritul stelist? Nu cred ca am fi vrut sa se ajunga aici, dar daca asta este ultima noastra sansa, atunci de ce sa nu incercam? Nu avem nimic de pierdut! E timpul sa recurgem la masuri extreme si daca e sa pierdem razboiul, macar sa o facem cu STIL!
mi-e scarba de tiganii aia care se inghesuie la masina lui. niste cersetori imputiti, tigani borati care nu au nicio legatura cu Steaua. sunt doar niste cersetori care cersesc de la un cioban
Intrucat "Toți cei care au stat la cele două peluze vor avea accesul blocat la următoarele jocuri, plus cîteva sute de fani de la tribuna a II-a" si "La următorul joc cu spectatori de pe teren propriu, cel cu Unirea Alba Iulia, intrarea va fi liberă, iar cei care vor putea intra fără să plătească vor fi nevoiți să meargă la casele de bilete pentru a-și ridica tichetul pe baza buletinului", eu consider ca nu mai exista niciun motiv prin care sa aratam si cea mai mica farama de diplomatie, cu toate ca o parte din glorii sunt alaturi de noi si nu ar vrea sa fie asociati cu niste huligani.
Toti cei care suntem interzisi nu vom mai putea intra pe Ghencea pana cand cancerul nu va pleca. Statul nu ia masuri, presa nici atat, clubul refuza sa ne ofere copii dupa contracte, nimeni nu se sesizeaza. Publicul va fi format din oameni neutri, becalioti, membri de partid, elevi din clasele primare, oameni adusi de la sate, pensionari si cine stie ce le mai trece prin cap.
De ce sa mai fim baietii buni de pana acum? De ce sa mai incercam sa ne protejam clubul nostru atat de drag daca el nu mai are nici macar un strop din spiritul stelist? Nu cred ca am fi vrut sa se ajunga aici, dar daca asta este ultima noastra sansa, atunci de ce sa nu incercam? Nu avem nimic de pierdut! E timpul sa recurgem la masuri extreme si daca e sa pierdem razboiul, macar sa o facem cu STIL!
Eu am spus ca acest SRL al lui Becali nu trebuie protejat, Steaua adevarata va fi legitimata de noi , suporterii, putem sa-l facem praf, sa-i distrugem imaginea si ceea ce inseamna actuala Steaua. In cel mai rau caz in care nu vinde, ii expira contractul de inchiriere in Ghencea,daca suntem uniti si vom fi dispusi sa cotizam(dupa modelul echipelor mari din V) Steaua va putea renaste cu ajutorul celor de la MAPN. Eu zic sa va ganditi si la ideea asta. Steaua moare o data cu suporterii care o sustin, poate ca Steaua a murit si trebuie s-o renastem sub alta forma, aceeasi idee si mult mai multa demnitate.
Pai da-i numele, adresa si CNP si hai sa-i facem dosar penal!![]()
Pai acum o faci pe justitiarul. ![]()
Cum spunea un domn "Tangua" ieri la articolul Adevaratul "motiv" e-n loja, cu talharii te lupti ca talharii. Nu ajungem nicaieri daca ne luptam cu furculite cand el are ditamai cazmaua. Si vorba ta, luptam cam singuri pentru ca cine ar trebui sa fie langa noi, ori ne evita, ori ne arata cu degetul!
Jiji a parcat regulamentar sau nu? eu zic ca da voi?
Eu zic ca a parcat regulamentar. Pai ce asta e om normal sau handicapat mental? Dar daca stau bine sa ma gandesc, jignesc persoanele cu handicap, care nu merita asta!
Eu sunt unul dintre acei useri "Toma Necredinciosul" care si-ar dori sa fie iluminat de adevarul ce emana din opiniile exprimate de majoritatea covirsitoare de pe acest site. Prin urmare, as dori sa mi se raspunda clar si concis cu date concrete, oameni, locuri si fapte, la urmatoarele intrebari, iar daca se va intimpla acest lucru, ma voi alatura si eu corului contestatarilor :
- Cine sunt acei "investitori misteriosi" cu aere de fecioare carora le este frica sa iasa in public si sa afirme clar si raspicat ca vor sa cumpere Steaua ?
- Ce se va intimpla cu Steaua dupa plecarea / inlaturarea lui Becali ?
Raspundeti mai intii la aceste doua intrebari, iar apoi veti avea si raspunsul la intrebarea ce rezida din titlul acestui topic : "De Ce Trebuie Sa Plece Gigi Din Ghencea?!"
Contestatarilor lui Becali, celor cu un IQ mai ridicat, le recomand sa vizioneze filmul "Inheriting de wind". Acest film nu este cu impuscaturi, nu este cu morti si raniti, este un film care trebuie vizionat cu creierul si pentru a fi pe deplin inteles, ar trebui vazut de cel putin doua ori.
Filmul incepe cu un motto absolut genial, citat din proverbele Bibliei:
"Cei ce isi tulbura propria casa, vor mosteni vintul!"
Ti s-a raspuns la cele 2 intrebari de nenumarate ori de catre nenumarati useri. Daca vrei sa continui sa faci pe trollul, ai un ban de la mine. Sa il "mostenesti" fericit.
1-De investitori n-am idee cine sunt insa sunt sigur ca daca Steaua este scoasa la licitatie cu pretul corect, multi ar fi dispusi s-o cumpere. Sa fim seriosi, Steaua nu valoreaza 50 de milioane, nici 25 macar. N-are propria arena, sunt doar jucatorii, clubul este pe pierderi,academia de fotbal este si ea construita pe terenurile de antrenament asa ca valoarea este doar in jucatorii sub contract. la acelasi punct pot sa subliniez ca si noi suporterii putem sa dam o mana la cumpararea(o cheta de 15 euro de la vreo 1000.000 este de ajuns pt 30 % din actiuni) Stelei si sa avem o parte din actiuni ca organizatie, sa ne asiguram ca Steaua nu va mai trece prin ce trece acum.
2-Steaua dupa Becali poate patii doua lucruri: 1-sa fie cumparata si atunci pastram istoria,jucatorii,si tabela lui Jiji sau 2 in cazul in care nu vom ajunge la un compromis cu oierul, presupun ca singura solutie este sa vorbim cu clubul armatei sa nu mai prelungeasca contractul de inchiriere de pe Ghencea, cautam investitori, cotizam si noi, ne cumparam un loc in C si-n 2-3 ani revenim pe primul plan cu aceeasi iubire pentru culori.
Daca ne uitam la filme nu gasim nici o rezolvare realista, si exemplul bibliei este perfect...uite pe Becali...de cate ori a castigat meciuri importante ca s-a inchinat el? Sa fim seriosi, singurii care putem sa facem ceva suntem noi, avem soarta lui Steaua in mainile noastre si deocamdata nu stim ce sa facem cu ea.
ba da de ce nu ne strangem noi mai multi asa vreo 500, 1000 si sa mergem pe la el p acas prin pipera si sa i zicem in cor ca i dam la mu.ie ?
in cel mai civilizat mod desigur
nu stiu. ceva hardcore frate. orice
astept si io o manifestare ultras puternica.
ar fi cazul sa nu mai fim gaini.
ca daca ne ia stadionu nu vad ce am mai putea pierde.
plm
ba da de ce nu ne strangem noi mai multi asa vreo 500, 1000 si sa mergem pe la el p acas prin pipera si sa i zicem in cor ca i dam la mu.ie ?in cel mai civilizat mod desigur
este o idee buna si asta dar pe la 12 noaptea sa-l trezim din somn ![]()
Free Steaua a spus bine mai sus.. ar trebui sa se faca ceva sa cotizam... eu dau si 100 euro lunar .. suntem multi plecati afara care vrem sa dispara gibonul si cu siguranta asa ne putem aduce aportul... haideti sa incercam... Asociatia ar trebui sa deschida un cont, un PAYPAL orice unde sa se depuna bani pentru o viitoare Steaua... a noastra.. sa fim cu ochi mari cand expira contractul gibonautului cu Ghencea si sa intervenim sa inchiriem stadionul.. la o asemenea actiune nu va mai fi loc de dat inapoi si sigur vor veni si altii...
In attn fatalaul de Dan Preda
uite de ce: http://www.prosport.ro/fotbal-extern/europ...imul-an-5036588
oricum nu vei intelege nimic!
Eu sunt unul dintre acei useri "Toma Necredinciosul" care si-ar dori sa fie iluminat de adevarul ce emana din opiniile exprimate de majoritatea covirsitoare de pe acest site. Prin urmare, as dori sa mi se raspunda clar si concis cu date concrete, oameni, locuri si fapte, la urmatoarele intrebari, iar daca se va intimpla acest lucru, ma voi alatura si eu corului contestatarilor :
- Cine sunt acei "investitori misteriosi" cu aere de fecioare carora le este frica sa iasa in public si sa afirme clar si raspicat ca vor sa cumpere Steaua ?
Raspundeti mai intii la aceste doua intrebari, iar apoi veti avea si raspunsul la intrebarea ce rezida din titlul acestui topic : "De Ce Trebuie Sa Plece Gigi Din Ghencea?!"
Contestatarilor lui Becali, celor cu un IQ mai ridicat, le recomand sa vizioneze filmul "Inheriting de wind". Acest film nu este cu impuscaturi, nu este cu morti si raniti, este un film care trebuie vizionat cu creierul si pentru a fi pe deplin inteles, ar trebui vazut de cel putin doua ori.
Scurt, clar si concis la interventia ta: intrebarile puse de tine ar fi fost justificate in urma cu 11 pagini sau mai precis in urma cu aproape 7 luni de la deschiderea topic-ului. daca in 12 pagini de argumente pertinente tu nu ai gasit raspuns nici nu o vei face de acum incolo. marea majoritate e userilor acestui site il contesta pe creditorul tau iubit de mai bine de 2 ani. "Miscarea asta de razvratire rebela", asa cum probabil ti-o imaginezi, nu este un virus care s-a raspandit cu trecerea timpului. Cel putin aici pe site suporterii il contesta pe Becali pt ca asa au simtit de la bun inceput si in nici un caz convertiti de un curent de anipatie creat de cativa dintre noi.
Apropo, TOTI cei cu IQ ridicat il contesta, restul il idolatrizeaza pe cioban din simplul motiv ca el, Becali, agramat cu diploma, statut in care se regasesc si simpatizantii lui, a facut avere si e patron la Steaua. Cu alte cuvinte el reprezinta un fel de Mecca pt cei indobitociti!
Sigur nu vei primi niciun raspuns. E greu sa inteleaga acesti copii ca in spatele acestui protest stau persoane care au interesul ca echipa sa mearga din ce in ce mai rau. In plus, ei nu realizeaza ca sunt manipulati de media si cei care se autointituleaza lideri de opinie ai acestui site, dar si de liderii de galerie, cu precadere de cei din Sud.
Contestatarii ci IQ mai ridicat stiu ca ai dreptate, insa nu-ti vor raspunde nici ei. Ei isi fac treaba pentru care sunt platiti.
valy, ma faci sa rad. de ce crezi tu ca liderii de galerie si stelistii care merg de foarte multi ani pe stadion sa incurajeze echipa ar avea vreun interes ca echipa sa mearga din ce in ce mai prost? nu cred ca e cineva platit sa protesteze, cred ca sunt oameni platiti sa opreasca protestele
Sigur nu vei primi niciun raspuns. E greu sa inteleaga acesti copii ca in spatele acestui protest stau persoane care au interesul ca echipa sa mearga din ce in ce mai rau. In plus, ei nu realizeaza ca sunt manipulati de media si cei care se autointituleaza lideri de opinie ai acestui site, dar si de liderii de galerie, cu precadere de cei din Sud.
Contestatarii ci IQ mai ridicat stiu ca ai dreptate, insa nu-ti vor raspunde nici ei. Ei isi fac treaba pentru care sunt platiti.
Da mah, am facut o adevarata avere din asta. Am vila la munte, la mare si un maybach mai tare ca "jupanul" Jiji.
Avem un singur interes: binele Stelei!
Daca voi, cocalarii pentru care binele Stelei inseamna un loc 2 sa vedem CL in Ghencea considerati ca aveti dreptate si sunteti asa multi, voi de ce plm nu sustineti echipa? Sau e mai bine sa faca altu munca si tu sa stai sa suflii in goarna din cand in cand?
Persoanele ca tine ma scarbesc. Faceti mai mult rau Stelei decat toti rivalii nostri la un loc. Sper sa va duceti dupa Jiji cand o sa plece, sa ne lasati pe noi, cei cu "interese", sa ne vedem de Steaua noastra
@36valy
esti muuult inferior lui Dan Preda, de aceea nici macar nu ma sinchisesc sa-ti raspund...