FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«18910111253»
dragos_ghinea24.10.2009 18:31

da ba, toti liderii PS si FCS sunt platiti. maine o sa zica toti GATA, de azi nu mai protestam, incurajam echipa si uitam tot ce a facut creditorul. atunci sigur cele cateva mii de oameni normali care protestau si care sunt suspendati de pe a doua lor casa, o sa inceteze si ei cu protestele imediat... asa crezi???

poate unii zic ca suntem platiti, ca avem interese politice sau chiar ca e o moda si fi impotriva ciobanului.. asa cred ei. eu stiu doar ca imi doresc sa sustin o echipa curata si mai mult ca sigur o sa ma bucur mult mai mult la cele 30 de goluri pe sezonul si locul 14, decat la un eventual loc 2-3 balacarit si circ la echipa..

daca tu vrei sa fi partasul acestol lucruri continua sa crezi asta.

aklik24.10.2009 18:34
Sigur nu vei primi niciun raspuns. E greu sa inteleaga acesti copii ca in spatele acestui protest stau persoane care au interesul ca echipa sa mearga din ce in ce mai rau. In plus, ei nu realizeaza ca sunt manipulati de media si cei care se autointituleaza lideri de opinie ai acestui site, dar si de liderii de galerie, cu precadere de cei din Sud.

Contestatarii ci IQ mai ridicat stiu ca ai dreptate, insa nu-ti vor raspunde nici ei. Ei isi fac treaba pentru care sunt platiti.

alooooo, moderatorii.. chiar si aici trebuie sa suportam agitatorii lui nea ciobanu. Frate m-am saturat rau de tot de voi.. si nu stiu cat o sa mai rezist si incep sa va vorbesc pe limba voastra de colorati pomanagi ce lingeti geamurile de la masina ciobanului in speranta va va sare in buzunar cate un gologan. nu mai muriti odata ca faceti umbra pamantului degeaba. Pai in g**** m*** pe cine manipuleaza siteul asta ma retardatule cu IQ ridicat la nivelul.. solului??? pe cine?? tu vorbesti ma de IQ libelula cu creier nici cat o musca lesinata...

imi pare rau dar asa nu se mai poate.. dati fratilor un ban la lesinatii astia dupa ciobanul lor.. macar aici sa purtam discutii normale si logice si nu sa purtam munca de lamurire cu terminatii astia... nu le ajunge un site intreg de explicatii video si audio..

Astristul24.10.2009 19:10

Dan Preda asta ori e ciobanul ori e cineva foarte apropiat de el (gen Hrebenciuc). Prea te intereseaza cine sunt acele persoane care ar putea prelua Steaua. Ia mai bine vezi-ti tu de treaba ta si nu mai fii atat de curios. Sau, daca tot nu te poti abtine, spune-i lui Gigi sa scoata clubul la vanzare PE BUNE si o sa vada ca AISS nu joaca la cacealma! ;)

Restul intrebarilor si-au gasit de nenumarate ori raspunsul AICI pe acest forum si in articolele de pe acest site. Daca tu nu stii sa citesti nu e problema noastra!

@ 36valy: si tu ti-ai luat banii pe ziua de astazi sau pur si simplu vorbesti de Steaua in necunostinta de cauza? Baiete, daca ai impresia ca unele probleme te depasesc, retrage-te usor, fara sa-si dea seama cineva ca ai pasit pe aici!

valentin2day24.10.2009 20:22

Dan Preda nu cred ca esti Toma Necredisciosul, cred ca esti Toma Becali, un var primar (primata) de-al lui JJ.

dr.adrian924.10.2009 22:14

De ce trebuie sa plece Gigi din Ghencea???

Raspunsul e simplu. Pt ca e un tiran, un dictator, un cretin, un impostor, un hot, un batjocoritor, un fariseu, un fatarnic, un arogant, un nestelist, un incompetent, un manipulator, un agitator, un anarhist, un diavol, un satana. Pt ca e Gigi Becali ce e Gigi Becali :finger::boxing::thumbdown::death:

OTAKU25.10.2009 11:01
De ce trebuie sa plece Gigi din Ghencea???

Raspunsul e simplu. Pt ca e un tiran, un dictator, un cretin, un impostor, un hot, un batjocoritor, un fariseu, un fatarnic, un arogant, un nestelist, un incompetent, un manipulator, un agitator, un anarhist, un diavol, un satana. Pt ca e Gigi Becali ce e Gigi Becali :finger::boxing::thumbdown::death:

nu e frate adevarat ce spui tu acolo. ne minti.

Gigi Becali e doar foarte prost. orice actiune de a lui poate fi pusa pe seama acestei proprietati unice.

suporterms25.10.2009 20:09

intr adevar e regretabil ce se intampla si inteleg toate frustrarile tuturor!!!

dar nu inteleg un lucru...dc nu acceptati si alte pareri!

chiar nu cred ca e vorba de nici un agitator al ciobanului, e vorba doar de oameni care realizeaza ca prin faptul ca nu incurajam echipa avem toti de pierdut...consecintele acestor actiuni fiind rezultatele slabe ale echipei pe care toti o iubim.

cred ca mai sunt o multime de suporteri care sunt deacord cu mine cand spun:

Injurati l pe cioban dar din nu uitati sa incurajati echipa. Lucru care din pacate nu se mai intampla si se vede.

Si inca ceva....aklik, limbajul tau ma face sa imi fie sila ca esti suporter al Stelei....probabil esti unul dintre retardatii care chiar ar merita sa fie interzisi pe stadion

astept sa citesc posturi ale unor oameni inteligenti

chiar nu cred ca suporterii Stelei se confunda cu oameni de teapa acestui aklik

Fan FC Steaua25.10.2009 20:32

Ce echipa sa incurajeze, omule? Fc Steaua? Astea nu mai e Steaua noastra, iar prin incurajari si prezentari la stadion nu facem decat sa ii aducem bani lui Becali ca sa-si mai bata joc de echipa. Chiar nu intelegi asta?

E "razboi", iar la "razboi" nu te opresti sa aplauzi oamenii ce-i pot aduce victoria ciobanului. Noi ne luptam pentru echipa noastra, nu pentru Becali!

red&blue_boy25.10.2009 20:46
Ce echipa sa incurajeze, omule? Fc Steaua? Astea nu mai e Steaua noastra, iar prin incurajari si prezentari la stadion nu facem decat sa ii aducem bani lui Becali ca sa-si mai bata joc de echipa. Chiar nu intelegi asta?

E "razboi", iar la "razboi" nu te opresti sa aplauzi oamenii ce-i pot aduce victoria ciobanului. Noi ne luptam pentru echipa noastra, nu pentru Becali!

Idem!

suporterms25.10.2009 20:46

cu i ii pasa de banii lui Becali?

mi e sincer imi pasa doar de faptul ca mi e dor de un stadion plin care sa cante! nu sa injure non stop.

nu stiu daca acest "razboi" va duce sper ceva bun...pana acum doar de pierdut am avut suporterii si echipa

poate ca nu astea sunt cele mai bune mijloace de a ajuta echipa si de a scapa de cioban

eu chiar nu vad nici o finalitate

e regretabil ce se intampla si trist un meci cu tribunele din Ghencea goale!!!!!

Fan FC Steaua25.10.2009 21:00

1. nici noua nu ne pasa de banii lui Becali, dar e rau daca ii face. - petru ca atat timp cat face bani cu Steaua, nu va pleca!

2. si noua ne e dor, dar nu vei mai vedea asa ceva niciodata atat timp cat e Becali la echipa.

3. acest "razboi" va fi dus pana la capat, iar cei care-l duc sunt constienti ca fac rau echipei. este un rau temporar si necesar pentru a avea din nou Steaua pe care o iubim cu totii - in acest moment, din pacate, nu e Steaua, e Fc Steaua, si nu merita incurajata.

4. acele manifestari NU sunt singurele acte de protest la adresa lui Becali, mai informeaza-te.

5. speranta moare ultima, poate ca odata cu aceasta echipa, dar macar sa se intample curand sa ne amintim ca a fost odata o stea campioana a europei, si nu una care ne chinuie mereu si care se lupta pentru locurile 6 - 7.

6. nu e vina noastra, e vina dictatorului din loje.

dr.adrian925.10.2009 21:12
cu i ii pasa de banii lui Becali?

mi e sincer imi pasa doar de faptul ca mi e dor de un stadion plin care sa cante! nu sa injure non stop.

nu stiu daca acest "razboi" va duce sper ceva bun...pana acum doar de pierdut am avut suporterii si echipa

poate ca nu astea sunt cele mai bune mijloace de a ajuta echipa si de a scapa de cioban

eu chiar nu vad nici o finalitate

e regretabil ce se intampla si trist un meci cu tribunele din Ghencea goale!!!!!

bineinteles ca e trist, nu a zis nimeni ca ne convine situatia prezenta. Dar, trebuie sa facem sacrificii pt a ne rascumpara echipa mult iubita, iar pt asta trebuie sa uitam de rezultate si sa il indepartam pe Becali. Doar scapand de el putem sa o luam de la zero, intr-o era noua. Ganditi-va cate pete a adus Becali pe mult iubita noastra echipa!!! Valiza, bricheta, jigniri, fulare ale rivalelor, arogante, schimbari de antrenori dupa bunul plac si multe altele pe care nu doresc sa vi le insir ca nu imi ajunge timpul. Toate aceste lucruri enumerate culmina intr-o seceta de rezultate (cupe,campionate = 0) de 4 ani.

Daca veti sta si veti analiza obiectiv, nu cu inima, caci inima e inselatoare, veti vedea ca Becali a adus numai rau Stelei.

Si noi am stat si am analizat si ne-am certat pe forumul asta, de s-au scarpinat extraterestrii in cap la sfarsitul firului, dar am tras concluzia ca Steaua nu are nici un viitor profesionist si bogat in rezultate cu Becali la conducere.

La fel si noua ca si dumneavoastra ne este DOR de Steaua.... ceea ce vedem acuma nu e Steaua, e un fel de AntiFotbalClub Becali, la care europarlamentarul dicteaza dupa bunul plac.

Nu ve-ti mai vedea Steaua asa cum probabil v-o doriti atata timp cat Becali e in Ghencea.

Mai bine veniti de partea noastra, a contestatarilor, si luptati pt iubirea dumneavoastra.

Free_Steaua26.10.2009 13:24
Sigur nu vei primi niciun raspuns. E greu sa inteleaga acesti copii ca in spatele acestui protest stau persoane care au interesul ca echipa sa mearga din ce in ce mai rau. In plus, ei nu realizeaza ca sunt manipulati de media si cei care se autointituleaza lideri de opinie ai acestui site, dar si de liderii de galerie, cu precadere de cei din Sud.

Contestatarii ci IQ mai ridicat stiu ca ai dreptate, insa nu-ti vor raspunde nici ei. Ei isi fac treaba pentru care sunt platiti.

Da...suntem platiti, de firmele pe unde fiecare isi plateste abonamentele si biletele de meciuri internationale. In rest nu ne plateste nimeni sa facem cum facem acum, cum nimeni nu este platit sa raguseasca prin peluze. Nici eu nu i-am inteles pe cei din sud pentru manifestarile lor atata timp cat la Steaua inca mai mrgea treaba, insa a trebui sa se imputa rau de tot sa nu mai am impresia ca "va merge si asa" . Ehh uite ca nu mai merge sa-si bata joc de noi in halul asta.Liderii de galerie cel putin in Nord stiu ca si-au facut treaba mereu, chiar nu prea au vrut sa protesteze ca stiau ca ne interzic. Insa am ajuns sa ni se vanda suc la pahare de 400 ml turnat din sticla de pespi la 2,5 l chiar in fata noastra la pretul sticlei alta alternativa fiind strict interzisa indiferent daca iti cumperi o cutie de suc natural cu banii aia. Am ajuns sa stam la coada pentru un bilet pentru ca n-a avut Steaua un IT-ist suficient de bun incat sa nu se blocheze interfata din 3 in 3 minute(se vindeau mai repede printre gard si nu erau acte de huliganism).

Am ajuns sa fim cenzurati de unul care nu stie nici definitia democratiei. Un om care prin fotbal intelege sa alerge cu valiza si televiziunile dupa lotul unei echipe pe care Steaua trebuia s-o bata fara drept de apel. Am ajuns sa vedem oameni pe care-i admiram, ii idolizam de mici, ca n-au nici un fel de aparare in fata unui om care nu stie nici sa vorbeasca. Am ajuns sa vedem cum acest urangutan urla din loja la antrenor sa-i spuna care sa intre in teren. Daca tie iti place Steaua de astazi este treaba ta, noi suntem dispusi s-o distrugem(Steaua lui Jiji). Chiar daca vor exista 2-3 ani in care vom juca slab macar vom juca iar cu tribunele pline, cu ambele peluze cantand si cu jucatori care isi da viata pe teren.

Ne-am saturat sa tot iasa ratatul prin presa si sa spuna el ce trebuie facut. Exista oameni calificati pentru treaba asta nu retardati care nu pot sa se controleze nici pe la TV.

Rog adminii sa nu-i sanctioneze pe astia doi, ca forumul este menit sa-si dea lumea cu parerea, putem sa ignoram mesajele lor si sa ne vedem de planurile noastre.

dragos_ghinea26.10.2009 13:59

celor carora le e dor de atomosfera buna is cantece, sunt liberi sa incurajeze echipa de hochey, rugby, handbal, bachet, volei, polo a echipei... baietii aia chiar au nevoie si merita.

suporterms26.10.2009 16:12

multumesc pt mesaj dr.Adrian

mi am dat astfel seama ca am deaface cu oameni inteligenti care stiu ce au de facut.

merita efortul si suferinta prin care trecem atat cei care sunt pe stadion cat si cei care privesc din fata TV ului.

Free_Steaua26.10.2009 18:25
celor carora le e dor de atomosfera buna is cantece, sunt liberi sa incurajeze echipa de hochey, rugby, handbal, bachet, volei, polo a echipei... baietii aia chiar au nevoie si merita.

Apropo , mai joaca Steaua pe Flamaropol?

dragos_ghinea27.10.2009 13:37

da, azi la 15:30.

Kellerman27.10.2009 13:43

Poate iti f*t una peste bot daca mai spui o prostie ca aia. Nu ma obliga sa iti fac si tie o semnatura ca asta pe care o am acum. DIN CAUZA VOASTRA A AJUNS Gigi UNDE A AJUNS ! Hai bai, acum, toata lumea la semnalul meu ridicati bastoanele si "FORTA Steaua ! FORTA Steaua" !. (asta e viitorul daca Gigi mai ramane la Steaua).

MIHAI_OLI27.10.2009 15:29

PLEACA VINDE MORI

mountytoma27.10.2009 16:41
Da..cum am zis si intr-o alta postare e o metoda prin care il enervam pe cioban. Ar trebui sa lipim afise antibecali (nu votati..) in toate orasele din tara si sa le rupem pe alea cu png si sa facem poze pe care apoi sa le urcam pe site intr-o sectiune gen aceia "proteste antibecali". 

aveti grija, cred ca daca lipiti afise cu "nu votati ...' si rupeti afisele electorale comiteti o infractiune. abia asteapta gibonul asta!

si la stadion cand strigati, e bine sa aveti un fular la gura! asa nimeni nu poate dovedi nimic!

prietenii stiu de ce :-)

Kellerman27.10.2009 16:46

Da, nimeni nu poate dovedii nimic, dar uite ca nimeni nu a dovedit nimic si tot au fost suspendati vreo 4.000 de fani, nu ?

Oricum cu nici o tehnologie din lumea asta nu poti sa ii identifici pe cei din stadion.

milanelo27.10.2009 17:15

https://www.biletix.com/event.htm?id=KFBU4

de aici se pot rezerva bilete la meciul cu fener de la istanbul.biletul se ridica in ziua meciului.singurul lucru nasol ca nu poti lua in sectorul oaspeti.sper sa ajute pe cineva postul meu.Vinde.Pleaca.Mori

dragos_ghinea27.10.2009 18:57
aveti grija, cred ca daca lipiti afise cu "nu votati ...' si rupeti afisele electorale comiteti o infractiune. abia asteapta gibonul asta!

depinde unde sunt lipite. trebuie sa fie pe panouri oficiale sau pe cladirile private cu acordul patronului... cred ca tot ce e in afara de asta poate sa fie rupt fara probleme (adica pe blocuri, pe stalpi, pe copaci prin parcuri....)

Astristul27.10.2009 20:24

Va recomand sa cititi:

Criminalii

Postat in Uncategorized de admin

Nebunia care i-a incețoșat mintea patronului Stelei alungă fanii de pe Ghencea. Haosul managerial de la Dinamo are aceeași consecință: indepăratrea spectatorilor din Ștefan cel Mare. Acțiunile antiechipă și antipublic ale patronului mititel fac ca Știința să joace cu 3.000 de oameni in tribune, regres de audiență de peste 20.000 față de anii trecuți! Biletele scumpe și erorile de marketing ale pseudo-patronului de la Timișoara distrug cea mai frumoasă galerie din România. Aberațiile șefului de la Rapid contribuie decisiv la stabilirea recordului negativ al numărului de fani prezenți pe Giulești, de la meci la meci. Toți cei amintiți mai sus nu fac nimic ca să-și atragă suporterii pe stadioane, ba din contră, se războiesc cu aceștia pentru a-i elimina! Fapt unic in lume!

Acești frankenstaini moderni trebuie condamnați pentru genocid, sunt criminali de război, ucid spectacolul și spectatorii.

Liga I a devenit jucăria câtorva iresponsabili. Se cred manageri, antrenori, fani și patroni in același timp. Totul e o distracție personală girată de sus, de la Liga Penală de Futebol și de la Federația Rău Famată. Le place să se audă vorbind, să umilească și să jignească. Atunci când vor ști să respecte, când ii vor trata pe fani ca parteneri, ca prieteni, ca oameni care pot aduce bani pentru club, prin cumpărarea de bilete și de obiecte de marketing, vor fi respectați la rândul lor și vor avea in tribune susținerea de care are atâta nevoie o echipă de fotbal. E chiar așa de greu de ințeles?

Sursa: Blogurile ProSport (Florin Caramavrov)

red&blue_boy27.10.2009 20:41

Da,corect si obiectiv articolul,cam asta e situatia.Ar trebui sa-l citeasca si prea iubitii conducatori din fotbal,sa se mai trezeasca poate putin,sa nu creada ca doar ei au drepatae.Frankenstainii naibii!!!

«18910111253»