cu i ii pasa de banii lui Becali?
mi e sincer imi pasa doar de faptul ca mi e dor de un stadion plin care sa cante! nu sa injure non stop.
nu stiu daca acest "razboi" va duce sper ceva bun...pana acum doar de pierdut am avut suporterii si echipa
poate ca nu astea sunt cele mai bune mijloace de a ajuta echipa si de a scapa de cioban
eu chiar nu vad nici o finalitate
e regretabil ce se intampla si trist un meci cu tribunele din Ghencea goale!!!!!
bineinteles ca e trist, nu a zis nimeni ca ne convine situatia prezenta. Dar, trebuie sa facem sacrificii pt a ne rascumpara echipa mult iubita, iar pt asta trebuie sa uitam de rezultate si sa il indepartam pe Becali. Doar scapand de el putem sa o luam de la zero, intr-o era noua. Ganditi-va cate pete a adus Becali pe mult iubita noastra echipa!!! Valiza, bricheta, jigniri, fulare ale rivalelor, arogante, schimbari de antrenori dupa bunul plac si multe altele pe care nu doresc sa vi le insir ca nu imi ajunge timpul. Toate aceste lucruri enumerate culmina intr-o seceta de rezultate (cupe,campionate = 0) de 4 ani.
Daca veti sta si veti analiza obiectiv, nu cu inima, caci inima e inselatoare, veti vedea ca Becali a adus numai rau Stelei.
Si noi am stat si am analizat si ne-am certat pe forumul asta, de s-au scarpinat extraterestrii in cap la sfarsitul firului, dar am tras concluzia ca Steaua nu are nici un viitor profesionist si bogat in rezultate cu Becali la conducere.
La fel si noua ca si dumneavoastra ne este DOR de Steaua.... ceea ce vedem acuma nu e Steaua, e un fel de AntiFotbalClub Becali, la care europarlamentarul dicteaza dupa bunul plac.
Nu ve-ti mai vedea Steaua asa cum probabil v-o doriti atata timp cat Becali e in Ghencea.
Mai bine veniti de partea noastra, a contestatarilor, si luptati pt iubirea dumneavoastra.