FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«167891053»
Free_Steaua20.10.2009 08:14
Si eu vreau sa plece asta din Ghencea..nu i pronunt numele ca mereu cand o fac am impresia ca particip la vreo campanie electorala :thumbdown: .....dar ma gandesc cine vine in locul lui?Se poate mai rau?..Cine credeti ca ar putea fi urmatorul conducator din Ghencea?Zic asta pentru ca cel care va veni dupa asta..trebuie sa aibe multe plusuri...ca de minus suntem satuli.Multumesc anticipat de raspuns..un nou suporter stelist alaturat celor care sunt anti-dictatura ,anti-prostie,anti-branza de oi.

Este greu sa gasesti un om mai idiot decat actualul patron. Probabil dupa inlaturarea lui va trebui sa donam catre club niste bani pentru a sustine activitatea. Cea mai buna varianta pentru presedinte este o fosta glorie, sponsori vom avea in mod sigur , mai ales dupa o astfel de schimbare de imagine. Trebuie doar ca actualul patron sa plece :D

dragos_ghinea20.10.2009 19:47

Un club curat inainte de toate!

intelegi? in primul rand sa plece ca sa fim linistiti si sa ne putem bucura la goluri si dupa victorii. pana cand se va intampla acest lucru, Steaua este murdara si si-a pierdut stralucirea.

Free_Steaua20.10.2009 21:50
Un club curat inainte de toate!

intelegi? in primul rand sa plece ca sa fim linistiti si sa ne putem bucura la goluri si dupa victorii. pana cand se va intampla acest lucru, Steaua este murdara si si-a pierdut stralucirea.

Pentru asta cred ca trebuie sa distrugem ceea ce acum pare sa fie Steaua si sa ne regasim identitatea noastra. Insa cand venim doar 2000 la un protest din 4 milioane cat se estimeaza, nu prea avem sanse :thumbdown: . Ar trebui sa-i distrugem campania electorala, imaginea din P.E si dupa sa distrugem actuala Steaua, sa nu mai aibe nimic de recuperat din ea. Apoi putem renaste sub aceeasi "Steaua" pe care toti o iubim :steagcruce: .

cristian01420.10.2009 22:21
Pentru asta cred ca trebuie sa distrugem ceea ce acum pare sa fie Steaua si sa ne regasim identitatea noastra. Insa cand venim doar 2000 la un protest din 4 milioane cat se estimeaza, nu prea avem sanse :thumbdown: . Ar trebui sa-i distrugem campania electorala, imaginea din P.E si dupa sa distrugem actuala Steaua, sa nu mai aibe nimic de recuperat din ea. Apoi putem renaste sub aceeasi "Steaua" pe care toti o iubim :steagcruce: .

1. Nu exista 4 milioane de suporteri ! EXISTA DOAR 4 MILIOANE DE SIMPATIZANTI, din care DOAR cateva zeci de mii pot fi considerati SUPORTERI in adevaratul sens al cuvantului. Eu, personal, am realizat in ultima vreme ca exista o diferenta extraordinar de mare intre oamenii care simpatizeaza Steaua si cei care sunt pregatiti sa ofere ceva clubului pe care il iubesc.

2. Nu e nevoie sa-i distrugem campania electorala, pentru ca se descurca singur..

3. Este si va ramane un parlamentar european, indiferent de pozitia pe care o adoptam noi si asta datorita unui comunist nebun.

Adimarin22.10.2009 19:14

Cand **** mea mai traiesc ziua sa-l vad pe ciobanul asta prost si incult- care mai nou e si Europarlamentar - ca pleaca din Ghencea? Cel mai mare bine pe care i l-ar face Stelei e sa se duca la Dinamo.

Un incult si-un handicapt decide soarta unui club cu traditie - e ca si cum ai vinde Real Madrid lui Trita Fanita - alt interlop de talia lui Becali.

Dar poate isi ia inchisoare ciropitecul si scapa lumea de prezenta lui, ar fi super! Dar cu justitia din tara asta de kkt, nu cred ca o sa pot vedea filmul asta...

Free_Steaua23.10.2009 05:48
1. Nu exista 4 milioane de suporteri ! EXISTA DOAR 4 MILIOANE DE SIMPATIZANTI, din care DOAR cateva zeci de mii pot fi considerati SUPORTERI in adevaratul sens al cuvantului. Eu, personal, am realizat in ultima vreme ca exista o diferenta extraordinar de mare intre oamenii care simpatizeaza Steaua si cei care sunt pregatiti sa ofere ceva clubului pe care il iubesc.

2. Nu e nevoie sa-i distrugem campania electorala, pentru ca se descurca singur..

3. Este si va ramane un parlamentar european, indiferent de pozitia pe care o adoptam noi si asta datorita unui comunist nebun.

La 1 ai dreptate, sunt multi simpatizanti de rezultat, dar cu campania , daca incepe iar sa le plateasca curentul la colorati si sa dea bilete la pensionari, la cat de prost este romanul tot va lua cateva voturi, noi ar trebui sa facem cumva sa fie compromis politic si sa stie ca noi am facut asta. :hypocrite:

KuzMaN23.10.2009 06:36
La 1 ai dreptate, sunt multi simpatizanti de rezultat, dar cu campania , daca incepe iar sa le plateasca curentul la colorati si sa dea bilete la pensionari, la cat de prost este romanul tot va lua cateva voturi, noi ar trebui sa facem cumva sa fie compromis politic si sa stie ca noi am facut asta. :hypocrite:

Da..cum am zis si intr-o alta postare e o metoda prin care il enervam pe cioban. Ar trebui sa lipim afise antibecali (nu votati..) in toate orasele din tara si sa le rupem pe alea cu png si sa facem poze pe care apoi sa le urcam pe site intr-o sectiune gen aceia "proteste antibecali". 

mountytoma23.10.2009 06:37

Gheorghe Becali trebuie sa paraseasca Steaua deoarece:

- nivelul lui de inteligenta este insuficient si pentru inscrierea intr-o scoala ajutatoare, daca altii au dat multe spagi ca sa-si ia certificate de handicapati, Gigi cu siguranta cotizeaza la greu ca sa NU i se acorde ceea ce merita de fapt cel mai mult: CERTIFICATUL DE HANDICAPAT MINTAL

- un bisnitar ca el ajuns in fruntea celei mai frumoase si galonate echipe din fotbalul romanesc este cea mai mare rusine posibila pentru tot neamul romanesc

- felul in care "investeste" bani in club au adus clubul la o datorie de 86.135.227 RON la sfarsitul anului 2008, datorie rezultata in principal prin bancrutarea frauduloasa: plata unor sume mari pentru jucatori si mai ales comisioanele varsate "in familie" ocolind fiscul, apoi vanzarea pe nimic a acestora sub pretextul ca "nu au valoare de Steaua".

- ggigi bbecali nu are valoare de Steaua. valoarea lui se obtine prin inmultirea pretului balegarului de oaie pe kg cu numarul kilogramelor cu care apasa pamantul cadavrul viu ce ranjeste continuu si tipa non-stop. valoarea astfel obtinuta nu-i da dreptul nici macar la un loc de veci in cimitirul Ghencea

- ggigi trebuie sa plece din Ghencea inainte sa ajunga sa fie linsat. stiu ca i-a placut cum a fost iubit in puscarie, ca lui ii plac barbatii adevarai!, dar sa nu uite ca multimea dezlantuita nu mai are chef de "iubit" cum ii place lui

- ggigi se pricepe la fotbal ca babele la razboi, promovarea si impunerea unor jucatori ca Banel Nicolita fiind un exemplu cat se poate de elocvent.

- dupa ce ca e prost de bubuie, s-a inconjurat de oameni la fel de prosti. Argaseala era greu de gasit, dar ggigi a reusit sa gaseasca unul la fel de prost ca el! cum o fi reusit? probabil pentru ca cine se aseamana se aduna, nu?

- pentru ca regulile impuse cu forta (prostul nu poate aduce alte argumente decat bata!) la stadionul Ghencea sfideaza drepturile omului, drepturile consumatorului, fara ca autoritatile din Romania sa faca ceva pentru a le stopa. de exemplu interzicerea umbrelelor pe stadion este mai mult decat sfidatoare si dovedeste ca daca un prost are bani, poate sa faca ce vrea el in tara asta

- ggigi trebuie sa plece mai repede, inainte ca ura fanilor sa ajunga si la familia lui.

Free_Steaua23.10.2009 06:53

Putem sa gasim 15000 de motive la urangutanul asta problema este... cand actionam?

mircea_1023.10.2009 07:18
Da..cum am zis si intr-o alta postare e o metoda prin care il enervam pe cioban. Ar trebui sa lipim afise antibecali (nu votati..) in toate orasele din tara si sa le rupem pe alea cu png si sa facem poze pe care apoi sa le urcam pe site intr-o sectiune gen aceia "proteste antibecali". 

cum ar fi asta? :D

becalicatuseiisus.jpg

Free_Steaua23.10.2009 07:22

Este buna si asta :yes: , eu as putea sa fac un site care sa fie numai ANTI urangutan, si domeniul este destul de bine indexat in google si alte motoare de cautare :punk:

MoWeed23.10.2009 07:42

Mah, ideea e ca daca stelistii ar pune afise cu "nu votati Becali", practic astfel i-am da legitimitate cand declara ca noi suntem cumparati, ca totul este pus la cale de rivalii lui politici s.a.m.d

Si cum el are toate canalele media la dispozitie, prostimea va vedea varianta lui si el va deveni, in ochii prostimii, un fel de martir; un om care vrea sa faca ceva si nu este lasat de rivalii lui politici. Tare mi-e frica ca o astfel de actiune ar avea efect contrar celui care-l dorim cu totii.

Mai ales tinand cont ca trebuie sa fii retardat mintal sa il votezi pe Jiji la presedentie. Oamenii care l-ar vota, oricum il cred cand spune ca suntem huligani si niste afise nu le-ar schimba parerea

Free_Steaua23.10.2009 07:47

Eu zic ca daca am face o contra-campanie inteligenta lumea ar intelege de ce sa nu voteze, oricum nu-l voteaza nici 1%, dar macar il va enerva. Iar apoi cine stie ce mai spune prin presa vizavi de noi si se compromite el singur cu Gurita lui

MoWeed23.10.2009 07:49

Pentru o astfel de campanie, ar fi necesara o acoperire media. Asta deoarece marea majoritate a romanilor cred cu sfintenie ce aud la televizor si o sa-l creada pe ala care apare mai mult pe "cutiuta magica", nu pe cel care ofera cele mai bune si coerente argumente

Free_Steaua23.10.2009 07:56
Pentru o astfel de campanie, ar fi necesara o acoperire media. Asta deoarece marea majoritate a romanilor cred cu sfintenie ce aud la televizor si o sa-l creada pe ala care apare mai mult pe "cutiuta magica", nu pe cel care ofera cele mai bune si coerente argumente

Cu toate ca nu-mi place sa spun asta dar cu ajutorul AISS cred ca putem organiza o campanie bine gandita astfel incat sa aparem si prin mass-media. Eu deja m-am apucat cu-n prieten sa facem un subdomeniu la Site-ul nostru cu tema :"Anti FRF,ANTI LPF,ANTI Jiji,ANTI Borcea" etc.. in curand o sa apara acolo materiale destul de bine gandite, acum sa vedem daca vor fi preluate de alte site-uri

KuzMaN23.10.2009 08:23

@mircea_10 : Da! 

Nu stiu pentru mine cel putin nu mai conteaza ce cred altii si asa in presa suntem vorbiti de rau orice am face. Totusi s-a ajuns prea departe, trebuie sa atacam pe toate fronturile fara compromisuri. Iar cum zice Free Steaua e doar o metoda prin care sa-l enervam. Ma gandesc ca el va pleca acum prin tara in campania electorala daca ar fi injurat peste tot unde se opreste sa vorbeasca cu prostimea n-ar fi ceva? 

Free_Steaua23.10.2009 08:33
@mircea_10 : Da!

Nu stiu pentru mine cel putin nu mai conteaza ce cred altii si asa in presa suntem vorbiti de rau orice am face. Totusi s-a ajuns prea departe, trebuie sa atacam pe toate fronturile fara compromisuri. Iar cum zice Free Steaua e doar o metoda prin care sa-l enervam. Ma gandesc ca el va pleca acum prin tara in campania electorala daca ar fi injurat peste tot unde se opreste sa vorbeasca cu prostimea n-ar fi ceva?

Ar fi o idee , mai ales ca este prost si va spune lucruri cu care se va autodistruge insa pentru asta trebuie sa aratam o idee a majoritatii , iar asta o putem face numai daca ne unim si facem totul bine gandit. Pe stadion, in fata palatului,in pipera, oriunde in tara trebuie injurat,trebuie huiduit, trebuie sa manifestam ura si dispretul fata de el, doar asa va face gesturi necugetate care il vor distruge.

cristian01423.10.2009 08:53

Parca la ultimele alegeri parlamentare a obtinut 2%. Nu stiu cat inseamna cifra asta in mod exact, adica numarul de persoane care l-au votat. Totusi, inclin sa cred ca aia care si-au pus stampila pe numele lui sunt in primul rand apropiatii, destul de multi, iar mai apoi baietii veseli din ferentari si zabrauti, sau unde mama dracului stau ei. Si probabil au mai votat cativa Gigi-wanna-be de prin cine stie ce sate. El e prost, foarte foarte prost. Singurul lui gand e sa faca ceva impotriva noastra, a oamenilor care il contesta, pentru a-si atrage simpatia marei mase de stelisti (aia 5 milioane de stelisti fantoma), de prin sondajele gsp. Si pentru ca prostia lui nu are limite, el chiar crede ca acei oameni chiar exista cu adevarat, si il vor vota negresit. Din pacate pentru el, nici echipa nu-l mai ajuta. In cazul unor victorii prin Europa, poate ar mai fi avut vreo sansa..de 1 procent in plus, nu mai mult. Si pana la urma, cum mama dracului ne-ar sta cu un presedinte analfabet, interlop, retardat, paranoic si puscarias ? In momentul ala (Doamne fereste!) toate lucrurile pe care le face de vreo 10 ani s-ar intoarce impotriva lui. Daca analistii de azi, isi bat joc de unu ca Basescu, care e si el vai si amar, pai de cioban ce ar zice ? Nu vedeti ca nimeni nu-l ia in seama pe la vreo emisiune de profil politic. Toata lumea vorbeste de Geoana, Antonescu, Basesc, etc, dar cine mama dracului il pomeneste pe Becali ?

Astristul23.10.2009 10:44

Cand va duceti la vot (daca va duceti) scrieti in casuta ciobanului "ciobane pleaca din Ghencea"! Astfel am arata intregii Romanii ca nu suntem 1000-2000 ci cu mult mai mult decat isi imagineaza el! ;)

boozy7us23.10.2009 10:49
Cand va duceti la vot (daca va duceti) scrieti in casuta ciobanului "ciobane pleaca din Ghencea"! Astfel am arata intregii Romanii ca nu suntem 1000-2000 ci cu mult mai mult decat isi imagineaza el! ;)

asa si faceam, pentru simplul motiv ca ma duc la vot, chipurile ca asta mi-e datoria de cetatean al acestei tari, dar nu am pe cine vota, deci imi voi anula votul :steag_cruce_invers:

VINDE!!!PLEACA!!!MORI!!!

cristian01423.10.2009 11:51

Eu o sa merg la vot..si o sa scriu mult mai mult decat "pleaca din Ghencea" !

Astristul23.10.2009 13:20

Asa sa faci! ;)

Sa aratam ca ne pasa de Steaua!

Free_Steaua23.10.2009 18:40

O idee excelenta

Lari23.10.2009 18:43

Ce reyolvi prin asta? Pentru ca nimeni nu are voie sa faca publice chestiile scrise pe buletinele de vot, de fotografiat, nici atat.

Aaa, ca facem asta in semn de protest, e altceva. Numai ca, daca sunteti descoperiti, riscati dosar penal.

Free_Steaua23.10.2009 19:14
Ce reyolvi prin asta? Pentru ca nimeni nu are voie sa faca publice chestiile scrise pe buletinele de vot, de fotografiat, nici atat.

Aaa, ca facem asta in semn de protest, e altceva. Numai ca, daca sunteti descoperiti, riscati dosar penal.

Dosar penal pentru ce? se anuleaza votul...asta este toata chestia

«167891053»