FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«14567853»
The Flyer03.09.2009 07:00
Eu cred ca baieteii aia care arunca torte si alte obiecte pe teren ar trebui sa mai lase seringile si alcoolul inainte de a merge la meciuri si sa il injure pe cioban mai cu putere

iata exemplul elocvent a ceea ce se intimpla daca nu folosesti prezervativul cind trebuie!ies d'astia terminati pe viata!

mircea_1003.09.2009 08:25
De s-ar scrie asa in presa in fiecare zi..

vad ca cei din gazeta sporturilor au cam inceput sa-l ia la p*** pe cioban :yes:

pcsbb03.09.2009 08:43

Cred ca toate atacurile acestea ale presei din ultimele zile,facute in special de cea sportiva,au la baza chestiuni politice.Gibonul a declarat acum cateva zile ca vrea sa candideze la presedintie,atacurile au inceput abia dupa aceea;coincidenta este prea mare sa nu o luam in seama.Din aceste atacuri avem de castigat,insa presa vrea doar sa il discrediteze,prin intermediul Stelei e adevarat,dar dupa ce va obtine un lamentabil 1% la alegeri,presa nu ii va mai aduce aminte ca el conduce gresit,ca-si umple buzunarele sau ca isi bate joc de tot ce a insemnat si tot ce inseamna Steaua,de ce nu l-a atacat pana acum?Asa ca va trebui sa profitam acum pana prin noiembrie,pentru ca vorba "All good things come to an end" e adevarata. :steag_sah_mic:

mugur8603.09.2009 14:28
Nu e un motiv , e doar o observatie . Voi ati observat ca Gigi seamana extrem de mult , cu un cocalar dela extrem ... ati vazut cum zice pai eu Becali sunt cel mai tare , nu ai cum sa nuj ce plm faci lu Becali ... fazele astea numai la cocalari deia rau de tot le vezi :| ...

Pai limbajul asta l-a avut dintotdeauna. De ce il venereaza toti analfabetii si cocalarii?

Ultrass118.09.2009 10:52

:steag_cruce_invers:

Intotdeauna Steaua!!

Am citit si eu mesajele voastre si cu majoritatea as fi de acord!!Dar cu toate astea eu nu inteleg un singur lucru la Becali.De ce nu aduce jucatori puternici la Steaua:) jucatori de talia lui Park de la Tim***** !!Acuma mnu mai stiu exact cat a dat pe Tanase crek 1.500.000 euro cu acesti bani din africa lua 3 jucatori de aceeashi talie ca a lui Park si cred ca sunteti de acord cu mine ca aseara nu multi iau luat mingea de la picior in meciul Ajax-Tim******!!mnu trebuie sa mai aduca toti piticii si schilozii la Steaua si inca ceva ce cred ca ati observat se simte enorm lipsa lui Goian de la Steaua!!Srry sa spun da in acest moment Becali a greasit enorm si nu cred ca trebuia sal dea afara pe Bergodi ca nu l-a lasat sa intre la cabina !!Bravo lui Bergodi pentru ca nu a vrut sa i se faca echipa!!

Golgheteru118.09.2009 12:19
vad ca cei din gazeta sporturilor au cam inceput sa-l ia la p*** pe cioban :yes:

De cand a venit Becali...s-a distrus toata Steaua,toata istoria,toata frumusetea jocului,frumusetea de a juca fotbal...1 INTREBARE:DE cand este ciobanu asta europrostalan patronul Stelei?Din ce an a inceput pacatele?

bebell18.09.2009 12:29

nu-l mai SUPOOOOOORTTTTTTTTTTTT!!! :wall:

mugur8618.09.2009 12:57
De cand a venit Becali...s-a distrus toata Steaua,toata istoria,toata frumusetea jocului,frumusetea de a juca fotbal...1 INTREBARE:DE cand este ciobanu asta europrostalan patronul Stelei?Din ce an a inceput pacatele?

A venit prin 2000 ca finantator, iar din 2003 a devenit patron. Blestemata fie ziua cand a pus asta prima data piciorul in Ghencea!

Astristul18.09.2009 14:58

La ce am trait de cand a venit gibonul de la Steaua si (parerea mea) ce o sa mai traim de acum incolo, voi va dati seama cat de frumoasa (si eliberatoare in acelasi timp) poate fi acea zi cand el va pleca DEFINITIV din Ghencea? Eu inca astept acea zi ...

zetroc18.09.2009 17:12
Astea sunt cu adevarat vorbe goale.Nu a vanduto pana acum datorita faptului ca a considerat ca nu a primit o suma destul de mare.Daca ar da cineva peste 100 de mil de euro ar vindeo chiar in seara in care s-ar face propunerea.Insa,sa fim seriosi,cine ar fi dispus sa dea mai mult de 40 de milioane?Trist!Dar simt ca nu mai ramane mult la Steaua. intr-o anumita parte depinde de suporteri,de protestele continue,de injurii dureroase.George Becali e un caracter slab sfatuit de altii sa nu arate acest lucru.Un caracter slab,un om idiot si cu gura mare.Cedeaza subconsteient.Este uimit ca cel mai inversunat adversar il gaseste chiar in suporterii Stelei,suporteri adevarati,pe care el nu ii va intelege niciodata.A incercat sa se autoconsoleze considerand ca acestia sunt putini si neinsemnati,ca sunt doar niste "huligani de peluze".A gustat si ceea ce noi,suporterii consideram ca este o pedeapsa ideala pentru un asemenea caracter,insa care din pacate a durat neplacut de putin.Ma refer la perioada in care Fecali a fost la puscarie.A urmat o alta lovitura pentru el,Steaua fiind singura echipa din Romania ai carei fani au facut un mars de protest impotriva patronului.In urma acestui fapt s-a resemnat cu gandul ca nu este iubit la Steaua de toata lumea si a insistat pe tiganii cocalari,aia cu "FREE Gigi",pe care i-a laudat si i-a considerat adevarti suporteri.Aceia sunt oameni de acelasi nivel intelectual cu oierul,si prin aceasta caracterizare le-am desavarsit descrierea.

Din pacate,trebuie sa ne resemnam cu gandul ca suporterii nu vor fi niciodata un punct convingator in aceasta situatie,deoarece si Becali e consteint ca nu prea mai e in stare sa faca ceva daca nu mai este patronul Stelei,si ca va deveni doar un nimeni cu o anumita suma de bani.

De fapt,am reusit sa aduc in vedere punctul central,acela care chiar l-ar putea convinge pe Becali sa se descotoreasca de club.E al naibii de simplu.Banii.El are doua surse de venituri,afacerile imobiliare care de cand a inceput criza l-au dus intr-o situatie dezastruoasa si Steaua.Fiind sigur ca Steaua va fi intotdeauna o sursa puternica de bani,si considerand prin absurd ca ea se va califica in grupele Champions League in continuare,toti banii veniti de la UEFA au intrat in afaceri imobiliare!30 de milioane de euro investiti in case pe timp de criza!PENIBIL!

Astfel a impuscat doi iepuri dintro lovitura.Steaua este intr-o scadere alarmanta iar afacerile sale imobiliare sunt aproape de faliment.

Se va descotorosi de Steaua in momentul in care Steaua nu va mai fi o afacere profitabila.Anul trecut am terminat pe locul 6.Anul asta oscilam intre locurile 4-10.Suporterii cocalari vor pleca.Si cu o sa ramana Gigi?Ei bine,cu peluzele.Cu proteste si fara profit.Va ma tine atunci el Steaua?Noot.Va incerca sa o vanda,insa pe un pret exagerat de mare,si daca nu va reusi va incerca sa imparta cu cineva din actiuni.Daca vorfi doi patroni poate fi la fel de nasol,fiindca nu mai scapam de Gigi.Sau daca nu gaseste cumparatori,va scadea din pret,si tot o va lua cineva.

Bine zis , dupa cum au zis si altii aici , sa nu se mai mearga pe stadion , la toate meciurile sa fie peluzele goale , ca tribunele nu prea cred . Ceva trebuie sa se intample , pentru ca altfel nu prea cred ca o sa scapam de cioban

Nyghty18.09.2009 17:17
Bine zis , dupa cum au zis si altii aici , sa nu se mai mearga pe stadion , la toate meciurile sa fie peluzele goale , ca tribunele nu prea cred . Ceva trebuie sa se intample , pentru ca altfel nu prea cred ca o sa scapam de cioban

Si nu crezi ca ar fi cel mai bine pentru cioban sa fie peluzele goale??? Ar avea parte de liniste totala! Si sa nu incepem sa visam ca ciobanul traieste doar din biletele pe care le vinde,asa ca e cam tot ce si-ar dori ciobanu' in momentu' asta:liniste totala,ca doar oameni ,,compatibili" pentru ce-i trebuie lui are.

zetroc18.09.2009 19:17

Poate ca ar avea liniste , poate ca nu , nu stiu ce sa zic , dar ceva trebuie facut pentru ca nu se mai poate , ne distruge echipa , jucatorii , tot . Cand vad tot acest circ pe care il face ciobanul si ce face cu echipa , cu jucatorii , cu antrenorii imi vine sa nu mai mai uit la fotbal , dar nu pot pentru ca iubesc Steaua si o sa o iubesc mereu .

BAF-kimi18.09.2009 19:36

Am citit cred ca toate posturile si de aici si de pe pprima pagina. Ba in niciun caz sa nu aruncam cu torte sau sa intram pe teren in campionat,, pentru ca asa ii facem jocul ciobanului de a ne suspenda terenul si a avea linsite, in Europa League putem sa facem ce vrea p**a noastra, dar nu in campionat, deci va rog nu fiti prosti!

EDIT: Cu torte daca e aruncam spre loje sau mergem la el la stana, pardon la palat.

orlyy918.09.2009 19:42

Toti suporteri trebuie sã strãngã randurile si sã facã tot ce le stã la indemanã pentru al da afarã pe Jiji

1.Sã il boicoteze la alegeri

2.Sã facem tot posibilul sã nu mai mergem la meci,si care merge sã facã tot ce poate pentru a fii suspendata echipa(casa nu mai poata vinde bilete (cetãtenilor)

3.Toate valorile Stelei sã nu mai acepte postul de antrenor

4.

5.

6.

Las si pe alti sã complecteze lista si poate o vom publica

fansteaua4618.09.2009 19:58

Becali : "Mi-a venit încã o amendã de 30 de mii de euro pentru ce au fãcut la Ujpest. Cine sunt ei sã îl conteste pe Stoichițã? Derbedeii și vagabonzii aștia sã conteste la ei în cartier. Îi dau în judecatã sã plãteascã ei. Suporterii Stelei sunt niște vagabonzi fãrã serviciu. Ce cautã la stadion la ora asta? Sã se ducã la serviciu! Suporterii Stelei sunt paraziții societãții"

dragos_ghinea19.09.2009 12:58

Un cioban: "Eu nu sunt stelist, eu sunt doar roman. Cand o sa am alta echipa cu atat mai mult o sa vreau sa bat pe Steaua."

pentru chestia asta te voi urî toata viata mea.

LE: pun si eu cateva filmulete care arata cine este acest cioban:

1. http://www.youtube.com/watch?v=awHpV9orY0Q

2. http://www.youtube.com/watch?v=-o8YBDy5cIM

plus ca acum 10 minute s-a mai pisat cineva pe el la sport.ro. din 2 vorbe l-a facut pe gibonul euro-parlamentar sa se enerveze si sa jigneasca.

!dan19.09.2009 13:48

Deci s-a întâmplat. Se punea problema doar "când", nu "dacã" signor Bergodi va fi scuipat de pe bancã, precum coaja de sãmânțã de la loja oficialã. Nu e nimic senzațional în demitere. Lumea aștepta apoi doar o altã Elodie dezgropatã și cãratã în spate la club de valetul Argãsealã.

Numai cã s-a întâmplat ceva neprevãzut. În timp ce se legãna pe cracã cu ªerifii, Tarzanul din Pipera s-a curentat! 12.000 de volți i-a bãgat în - mã scuzați! - cur Bergodi, când i-a trântit ușa vestiarului peste portțigaretul chicios de aur. N-ați da orice, dar orice, pe DVD-ul cu Minunea de la Vestiar? Sã-i vedeți fața, când un italian adevãrat, nu corcitura de Giovanni, îl sare de la porția de discurs-telemea-nesãratã?

În mod obișnuit, dupã demitere, urmau câteva zile de frecții mediatice și spãlãri de cãcãreze îngãimate pe la toate televiziunile dornice de rating. Cum face Bãsescu bãi de alcool în mulțime, așa face și colegul de pahar clisme media. Ei bine, ușa vestiarului i-a scurtcircuitat sinapsele și, plângând de ciudã, probabil l-a sunat la iuțealã și din obișnuințã pe MM Stoica, sã-i cearã un antrenor. Dar cum degetele îi tremurau de furie, l-a nimerit pe M. Stoichițã.

"Steaua nu se refuzã", zice dânsul. În principiu are dreptate, dar CARE Steaua? Secția de fotbal a decedat când Pãunescu a vândut-o. Oricine se aruncã acolo: antrenor, pandur tehnic, jucãtor sau copil de mingi, se aruncã în fosa septicã din Pipera. Vreți domnule Stoichițã sã înghițiți "fotbalul" emanat de ãla? Atunci capul la fund și poftã bunã!

ªi bravo, bãi, Ãla-de-nerostit, fã-ți nevoile tehnico-tactice pe ei. Meritã. Bergodi a avut curajul, într-un final, sã-i prindã degetele la capac, dar tot s-a maronit nițel. Oracolul Milițicã are dreptate, ești slugã la patron, stai cuminte. Toți microbiștii suntem slugile patronilor FRF și LPF care ne deverseazã zilnic Olițele în cap. Doar nepotul lui Traian, Bergodi, s-a scuturat.

De aceea, Domnul Bergodi meritã o statuie în Ghencea, dupã ce pentru Ãla-de-nerostit o sã vinã Târgoviștea. Cãci problema e doar "când", nu "dacã".

foart frumos articolul de la Gainusa :yes:

David19.09.2009 15:04
Deci s-a întâmplat. Se punea problema doar "când", nu "dacã" signor Bergodi va fi scuipat de pe bancã, precum coaja de sãmânțã de la loja oficialã. Nu e nimic senzațional în demitere. Lumea aștepta apoi doar o altã Elodie dezgropatã și cãratã în spate la club de valetul Argãsealã.

Numai cã s-a întâmplat ceva neprevãzut. În timp ce se legãna pe cracã cu ªerifii, Tarzanul din Pipera s-a curentat! 12.000 de volți i-a bãgat în - mã scuzați! - cur Bergodi, când i-a trântit ușa vestiarului peste portțigaretul chicios de aur. N-ați da orice, dar orice, pe DVD-ul cu Minunea de la Vestiar? Sã-i vedeți fața, când un italian adevãrat, nu corcitura de Giovanni, îl sare de la porția de discurs-telemea-nesãratã?

În mod obișnuit, dupã demitere, urmau câteva zile de frecții mediatice și spãlãri de cãcãreze îngãimate pe la toate televiziunile dornice de rating. Cum face Bãsescu bãi de alcool în mulțime, așa face și colegul de pahar clisme media. Ei bine, ușa vestiarului i-a scurtcircuitat sinapsele și, plângând de ciudã, probabil l-a sunat la iuțealã și din obișnuințã pe MM Stoica, sã-i cearã un antrenor. Dar cum degetele îi tremurau de furie, l-a nimerit pe M. Stoichițã.

"Steaua nu se refuzã", zice dânsul. În principiu are dreptate, dar CARE Steaua? Secția de fotbal a decedat când Pãunescu a vândut-o. Oricine se aruncã acolo: antrenor, pandur tehnic, jucãtor sau copil de mingi, se aruncã în fosa septicã din Pipera. Vreți domnule Stoichițã sã înghițiți "fotbalul" emanat de ãla? Atunci capul la fund și poftã bunã!

ªi bravo, bãi, Ãla-de-nerostit, fã-ți nevoile tehnico-tactice pe ei. Meritã. Bergodi a avut curajul, într-un final, sã-i prindã degetele la capac, dar tot s-a maronit nițel. Oracolul Milițicã are dreptate, ești slugã la patron, stai cuminte. Toți microbiștii suntem slugile patronilor FRF și LPF care ne deverseazã zilnic Olițele în cap. Doar nepotul lui Traian, Bergodi, s-a scuturat.

De aceea, Domnul Bergodi meritã o statuie în Ghencea, dupã ce pentru Ãla-de-nerostit o sã vinã Târgoviștea. Cãci problema e doar "când", nu "dacã".

Chiar ca figura lui Becali cand Bergodi i-a trantit usa in nas e nepretuita!

BAF-kimi20.09.2009 08:01

Ma eu tot nu inteleg partea cu abonamentele. :|

c0nVicT20.09.2009 10:15

De abia astept sa vad cum acest jeg va fi huiduit de un intreg stadion.

Cat de prost trebuie sa fi sa iti doresti sa ai numai slugi langa tine, care sa nu iti spuna niciodata ce este evident, si anume ca nu te pricepi?

Cum sa fi atat de prost si sa nu recunosti profesionalismul unui om nici atunci cand te loveste in fata?

Cum sa nu intelegi ca nu poti castiga meci de meci cu o echipa formata din jucatori fara experienta si fara o valoare extraordinara? Si Barcelona a avut rezultate proaste an de an, tocmai pentru ca se face schimbul de la echipa lui Rivaldo, Figo si Kluivert la echipa lui Ronaldinho si Eto.

Cat de imbecil sa fi sa te astepti ca totul sa se schimbe de la an la an?

di_canio21.09.2009 10:59

Singurul motiv cu adevarat important este acel fular cu Dinamo...pt asta nu va fi iertat NICIODATA....cel putin de catre mine, lumea in genaral a uitat sau a luat in ras faza aia...amintesc doar cateva rivalitati mari din fotbal, un real-barca, united cu city, roma cu lazio sau villa cu birmingham.....va imaginati vreodata pe laporta sa umble cu fularul lui Real? e mai presus de mandria lui, de spiritul lui, de onorea si de respectul fata de sine si fata de ceilalti....nu mai zic ca ar fi linsat efectiv de catre fani.....

asa ceva nu se face....decat daca esti un om fara caracter, fara coloana vertebrala, o carpa, mai pe intelesul acestui analfabet pe nume Gigi Becali....pentru o secunda am fost sclavii lui Dinamo si pt asta mi-e rusine

IONUTZ-CIPRIAN21.09.2009 11:49

Eu unul...pur si simplu m-am saturat de prostia lui.....de incapabilitatea sa mintala...de toate jignirile aduse suporterilor....jucatorilor...oamenilor de fotbal...si mai ales jignirea unor simboluri ale fotbalului romanesc ca Hagi si Lacatus...acuma a pus capac cu BERGODI....un om care a avut rezultate cu o echipa in constructie....nu-l mai suport deloc...

Fan FC Steaua21.09.2009 17:06

Am inteles ca cele trei grupuri (dorobanti, ultimi ribelli, si fossa dei campioni) si-au depus abonamentele, e adevarat?

orlyy921.09.2009 19:09

Tara asta a suferit mult din cauza lui ceausescu,dar tot am scapat de el.Va veni si momentul cand vom scapa si Jiji si atunci toata suflarea Stelista va iesi in strada ca la revolutie.

Trebuie sa nu uite ca noi suntem mult mai multi decat crede si vom astepta momentul(timpul este de partea noastra)

STELISTI DIN TOATA TARA UNITIVA

steaua47ro21.09.2009 19:30

DUPA CE AM VAZUT PROTESTELE DE LA ZALAU SI DIN VRANCEA AM HOTARAT SA ORGANIZAM UNUL SI IN PRAHOVA, MAI EXACT CÂMPINA. DECI DACA VRETI SA VA ALATURATI DOAR SCRIETI SI VOM STABILI DETALIILE DUPA. SPER SA NE STRANGEM CAT MAI MULTI SI SA DEMONSTRAM CA Steaua SUNTEM NOI

:steag_cruce_invers:

«14567853»