daca Becali si-a platit angajatii la zi, inseamna ca este un patron corect, iar responsabilii trebuiesc trasi la raspundere pt dezastrul de la echipa si de pe Ghencea. Am vazut acum o secventa tragico-comica cu premierul Putin care l-a luat scurt si la obiect pe un multimiliardar rus, om de afaceri, care nu-si platise angajatii si care munceau in conditii proaste si l-a pus sa semneze o foaie. Omul a executat rapid ordinul. Din cate stiu, conditii sunt in Ghencea, doar Becali a bagat bani destui, nu cred ca exista profesionalism, din moment ce a ajuns sa se bage Gigi la echipa (la nivel declarativ, faptic nu se stie), vazand ca aceasta nu merge. Nu exista bun simt nici pe stadion, din moment ce apar atatea incidente si valuri de trivialitati, in loc sa fie o atmosfera placuta, iar lumea sa incurajeze echipa, ca doar de aia merg la meci. Trista situatia. Sa vedem ordinea in care vor parasi Ghencea.... si mai ales, cine va pleca primul, care jucatori, care angajati , patronul (in cazul in care DNA il gaseste vinovat, ca altfel nu vad cum poate sa plece) etc. ... si sa nu uitam ca sectia de fotbal este privata.
Jiji nu va pleca asa usor.Steaua este modalitatea prin care s-a facut cunoscut acest personaj pe care nici macar marele satirist I.L.Caragiale,creator al unor personaje de gen ,nu s-ar fii gandit vreodata ca se va intalni in Romania.Cel mai dureros lucru este faptul ca si daca va pleca,Jiji a avut si runde castigate.Cea mai recenta:spectatorii STELISTI din tribuna injura STELISTII aflati in peluza.In plus un mare castig al lui Jiji este faptul ca a provocat conflicte interioare oricarui membru al peluzei care la un moment dat va trebui sa aleaga intre a sustine echipa de suflet si a-l injura pe ciobanul si dricarul ei. ![]()