FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«13456753»
Hi3na19.08.2009 14:58
daca Becali si-a platit angajatii la zi, inseamna ca este un patron corect, iar responsabilii trebuiesc trasi la raspundere pt dezastrul de la echipa si de pe Ghencea. Am vazut acum o secventa tragico-comica cu premierul Putin care l-a luat scurt si la obiect pe un multimiliardar rus, om de afaceri, care nu-si platise angajatii si care munceau in conditii proaste si l-a pus sa semneze o foaie. Omul a executat rapid ordinul. Din cate stiu, conditii sunt in Ghencea, doar Becali a bagat bani destui, nu cred ca exista profesionalism, din moment ce a ajuns sa se bage Gigi la echipa (la nivel declarativ, faptic nu se stie), vazand ca aceasta nu merge. Nu exista bun simt nici pe stadion, din moment ce apar atatea incidente si valuri de trivialitati, in loc sa fie o atmosfera placuta, iar lumea sa incurajeze echipa, ca doar de aia merg la meci. Trista situatia. Sa vedem ordinea in care vor parasi Ghencea.... si mai ales, cine va pleca primul, care jucatori, care angajati , patronul (in cazul in care DNA il gaseste vinovat, ca altfel nu vad cum poate sa plece) etc. ... si sa nu uitam ca sectia de fotbal este privata.

Jiji nu va pleca asa usor.Steaua este modalitatea prin care s-a facut cunoscut acest personaj pe care nici macar marele satirist I.L.Caragiale,creator al unor personaje de gen ,nu s-ar fii gandit vreodata ca se va intalni in Romania.Cel mai dureros lucru este faptul ca si daca va pleca,Jiji a avut si runde castigate.Cea mai recenta:spectatorii STELISTI din tribuna injura STELISTII aflati in peluza.In plus un mare castig al lui Jiji este faptul ca a provocat conflicte interioare oricarui membru al peluzei care la un moment dat va trebui sa aleaga intre a sustine echipa de suflet si a-l injura pe ciobanul si dricarul ei. :steag_cruce_invers:

David19.08.2009 17:00

"L-am chemat pe Tãtãrușanul și i-am spus cã vreau sã-i fac salariul 150.000 de euro, cã el avea 200.000. Szekely nu va avea ce face nici el, va trebui sã accepte micșorarea salariului", a zis Becali, preluat de NewsIn.

În încheiere, Gigi Becali a ținut sã amendeze verbal evoluția unor jucãtori în partida cu Unirea Urziceni: "Tãtãrușanul a cam greșit la gol, era cam adormit. Arlauskis a avut cam aceeași fazã de apãrat la Kapetanos și a parat mingea. Bine, la faza golului a dormit și Bãnel, a dormit și Golanski".

stelisti.ro

Deci,cine plua mea ii poate lua apararea?

Fan FC Steaua24.08.2009 13:11

Gigi Becali: M-am bucurat cand a dat dinamu gol.

Gigi Becali: Voiam sa castige dinamu pentru ca imi pare rau de Borcea.

Si nu e prima oara cand declara asta....

David24.08.2009 17:51

F*tel-ar!In c*r!Daca tot sunt asa de buni prieteni,de ce nu pleaca si el la Dinamo?

Lari25.08.2009 07:15

Pentru ca, din cauza ca e atat de babuin, nimeni nu va face chestia asta pentru acest club:

Suporterii "liliecilor" au cumpãrat acțiuni în valoare de 19 milioane de euro pentru a scãpa clubul de datorii

Solidaritatea și dãruirea fanilor au scãpat Valencia de la faliment. 26.000 de suporteri au contribuit la stabilizarea financiarã a echipei, dupã ce clubul a fost pãrãsit de sponsorul principal în plinã crizã financiarã.

Puternic loviți de crizã, care i-a prins exact când își construiau un nou stadion, și fãrã sponsor principal, membrii din conducerea Valenciei au apelat la fani pentru a-și putea acoperi mãcar o parte din datoria de 500 de milioane de euro. Cum toate bãncile au refuzat sã le mai acorde credit, suporterii nu au stat pe gânduri și 26.000 dintre ei au scos din buzunar câte 750 de euro pentru o parte din acțiuni. Au reușit sã strângã 19 milioane de euro, o garanție suficientã pentru ca banca sã-i acorde Valenciei un nou împrumut cu care sã poatã sã-și refinanțeze o datorie care trebuia achitatã urgent.

Jucãtorii nu mai trebuie sã se gândeascã la faptul cã nu își vor primi banii și se pot concentra numai la fotbal. Am scãpat dintr-o situație dificilã, Manuel Llorente, președinte Valencia.

prosport

MoWeed28.08.2009 12:06
"Nu vreau sa vorbesc despre o persoana care mi-a platit salariul, acum ca am plecat. Tot ce pot sa spun este ca, daca nu erau acele critici din partea lui Gigi Becali, eram si acum la Steaua. Mi s-au parut nedrepte acele cuvinte. Oricum, ma simt excelent la Alicante, sunt mult mai linistit aici", a spus Tiago Gomes pentru Cancan.

Onlinesport

Lari28.08.2009 13:14

Pentru ca debiteaza chestii de genul asta:

"Multa lume tine cu Steaua pentru ca e Gigi Becali aici. Daca plec la alta echipa, multi ma vor urma!"

The Flyer28.08.2009 15:33

nu pot spune decit atit:PLEACA CIOBANE SI IA TOTI CRETINII CU TINE!

morti.i mamii lui de infantil,s-a bucurat ca un kakat la victoria javrelor si a declarat pe toate postrurile TV!'tu-ti gura ma-tii de oligofren!

SA MA P.IS PE FAMILIA LUI COMPUSA DIN RETARDATI SI SPER SA AJUNG INTR-O ZI IN CARE SA POT ANGAJA UN SNIPER SA-I CURME VIATA DE KAKAT IN CARE SE ZBATE CA UN MUSCA!imi asum responsabilitatea!

David01.09.2009 12:15
Pentru ca debiteaza chestii de genul asta:

"Multa lume tine cu Steaua pentru ca e Gigi Becali aici. Daca plec la alta echipa, multi ma vor urma!"

Si nu are dreptate?

Toti fecaliotii handicapati batuti cu plua in cap,cioroi ,imputiti,jegosi pupincuristi care ii sug rahatu de pe parul din cur,"adevaratii suporteri ai " lui Fc Steaua,nu ai Stelei,aia cu "Free Gigi!" si care se dau mari stelisti.In pulla mea,aud toti cocalari ca se crizeaza ca niste "adevarati stelisti"cand incep sa turuiesc dedicatii despre Gibon.

Off Becali,bronzamia-si pull a pe mormantul lui taicatatu,ala pe care il invoci atata!

rezistenta_ultras01.09.2009 13:21

Giovani Becali, omul care multã vreme a fost acuzat cã taie și spânzurã în ªtefan cel Mare, pare sã fi devenit 'creierul' din spatele rivalei de moarte, Steaua.

Odatã cu împãcarea istoricã dintre el și Gigi, fostul agent a început sã dicteze și în Ghencea. La început mai discret, apoi, din ce în ce mai evident.

Ieșirile necontrolate ale patronului roș-albaștrilor împotriva lui Szekely și Grzelak ar avea în spate o strategie bine pusã la punct de Giovani, din cauza faptului cã acești jucãtori nu au contracte de impresariat cu firma verilor Becali.

Impacarea dintre Gigi Becali si varul sau Giovani a insemnat totodata inceputul sfarsitului pentru Steaua.

Dupa modelul Dinamo, impresarul a inceput sa taie sa spanzure si la Steaua, devenind un veritabil om din umbra al clubului "ros-albastru".

Primii vizati de Giovani sunt jucatorii care nu sunt impresariati de el, dovada stand criticile dese aduse de finantatorul trupei din Bulevardul Ghencea unor jucatori precum Grzelak sau Szekely.

O alta dovada a implicarii lui Giovani la Steaua este aducerea lui Cristi Tanase, cumparat de Gigi cu 1.8 milioane de euro, desi seful din Ghencea spunea ca nu va mai achizitiona niciun jucator.

De fapt, cumpararea lui Tanase este doar o inginerie a lui Giovani de a-i creste cota si de a-l vinde la anul cu mult mai mult, exact aceeasi metoda pe care o aplica la Dinamo in urma cu ceva timp, cand jucatorii erau vanduti pe banda rulanta.

"Vrei sa-ti dovedesc ca Tanase nu va ajunge la voi, chiar daca ati oferit mai mult pe el?", l-a amenintat in urma cu ceva timp Giovani pe managerul celor de la FC Koln, care, stiind comisioanele mari cerute de firma lui Becali, a incercat sa-l achizitioneze pe mijlocasul in varsta de 22 de ani direct de la clubul sau, FC Arges.

Alti jucatori laudati peste masura de Gigi la ordinul lui Giovani sunt Banel Nicolita si Bogdan Stancu, exact din acelasi motiv ca Tanase: vanzarea lor. La Stancu, impresarul chiar detine 50% din drepturile federative ale jucatorului!

Afacere de familie

"Aplicam modelul Unirea Urziceni", anunta Gigi Becali dupa finalul sezonului trecut, uimit ca ialomitenii au castigat titlul cu investii minime.

In fapt, Gigi si Giovani vor sa faca din Steaua o afacere profitabila de familie. De aici si punerea accentului pe jucatorii din propria pepiniera, care costa putin si pot fi vanduti mult mai usor.

Un alt sfat dat de Giovani Becali varului sau este trimitere la echipa a doua sau vanzarea jucatorilor care nu accepta diminuarea salariilor, o modalitate care incalca tot codul muncii, dar in "Liga lui Mitica" orice e posibil, mai ales cand acel "orice" e facut de patroni.

RaMs3s01.09.2009 13:27

Bagami-as p*** in familia lor de ciobani cu 3 clase :finger:

Vlad Bogdan01.09.2009 13:36

Astia asa is toata famiglia.

Muriti ciobanilor infecti !

rezistenta_ultras01.09.2009 14:08

tot ce misca in club se invarte in jurul lui...antrenorii de la copii si juniori sunt neamuri cu el,antrenorul secund,transferurile sunt facute de virgil,impresarul jucatorilor e var'su,mache se ocupa de situatia cartonaselor si a transferurilor,fosta firma de securitate tot sub controlul lui,de gazon se ocupa un cumnat de-al lui si mai sunt n si n personaje care roiesc in clubul asta si ciugulesc cat pot,tudorache,teia Sponte...

nu mai avem scapare.

David01.09.2009 15:51

Cum sa nu il urasti?

radusteaua2301.09.2009 16:07

fratilor nu inteleg atitudinea peluzei nord care nu mai continua protestestul decat ce de la sud incearca siguri , trebuia sa plecat si noi cu Dinamo cand am vazut ca nu i lasa cu coregrafia

MadFroG01.09.2009 16:18

Radusteaua daca esti nemultumit,muta-te la Sud . Eu asa am facut in spirit de solidaritate

noname02.09.2009 10:08

La 00:50 oierul scuipa pe biroul din camera de sedinte.

*Alecs*02.09.2009 14:37

"Nimeni nu vrea sã dea bani pe Steaua"

Patronul din Ghencea reacționeazã la un articol din gsp, care susținea cã, dacã va continua sã domine de unul singur clubul, Steaua va involua

Telefon de la Gigi Becali. Se aude forfotã în jurul lui. E ora prînzului în Parlamentul European. "Eu sînt la Bruxelles și am auzit cã ați scris un articol despre mine". "Da, și?". "ªi nu aveți dreptate!". "Asta vom vedea!".

- E Steaua prost organizatã, domnule Becali?

- E bine organizatã! Sîntem la nivel european. Mi-a zis tatãl unui copil care a fost la Roma și apoi la Steaua: "Sînteți peste ei!".

- E pãrerea unui om. Rezultatele, gazonul, relația cu suporterii, toate mãrturisesc altceva. Ați terminat pe locul 6 anul trecut, acum sînteți pe 9.

- Da, așa e. Dar aștept sã scrieți cã ați greșit, cînd o sã luãm campionatul.

- Cînd?

- Anul ãsta! Veți observa în trei luni cum joacã Steaua și ce rezultate are. Aici sîntem de acord. Rezultatele conteazã. O sã le vedeți! Deocamdatã, Steaua e cap de serie în Europa League.

- Pentru cã au punctat performanțele din anii trecuți. Dar lumea s-a schimbat și clubul dumneavoastrã a rãmas pe loc. Îl conduceți de unul singur și greșiți. De ce nu dați clubul pe mîna unor oameni care se pricep?

- Cine, MM?

- Nu știu. MM, Argãsealã, e treaba dumneavoastrã pe cine angajați. Dar, dacã-i angajați, nu-i normal sã-i lãsați sã conducã?

- Niciodatã! Eu conduc clubul. E sufletul și viziunea mea!

- Cam slabã viziune…

- E a mea. ªi sînteți cu toții nebuni dacã voi credeți cã voi lãsa eu clubul din mînã.

- Atunci, Steaua va merge înapoi, nu înainte.

- Ei muncesc zi de zi acolo. Voi nici nu vedeți cît muncesc Argãsealã, Ghiorghișor și ceilalți! Dar aplicã ce le zic eu. Dorințele mele, ce gîndesc eu despre fotbal și despre afaceri. Eu mã pricep la afaceri și voi face bani mulți la Steaua în cîțiva ani.

"Poate s-a aflat cã vreau sã candidez la președinție"

- ªi în ultimii ani cum a fost cu banii?

- Acum trei ani ajunsesem aproape pe zero. Ne reveniserãm. Dar apoi am investit, am fãcut alt plan, însã a venit criza și am pierdut 30 de milioane de euro. Bine, poate cã în țarã s-a aflat cã vreau sã candidez la președinție. Mã gîndesc cã de-aia mã atacați, deși știu cã nu faceți din astea.

- N-are nici o legãturã cu nici o campanie, lãsați-o deoparte! E vorba de rezultate și de viitor. Avem pãreri diferite. Eu mi-o mențin pe a mea: dacã veți continua sã controlați clubul, adio performanțe importante, pe termen lung.

- Bine, ce sã zic? Veți vedea cã eu am dreptate! Steaua o sã rãmînã în sufletul suporterilor cu rezultatele care vin!

"Tot vorbiți sã vînd Steaua. Nu vrea nimeni sã cumpere Steaua. Nu vrea nimeni sã dea bani! Sã-mi gãseascã cineva un cumpãrãtor și o sã vãd. Dar eu nu vreau ca la Dinamo, sã ne certãm între noi" Gigi Becali, patron Steaua

tolo.ro

Doamne cum de a putut ajunge ciobanul asta la Steaua si uite cum o distruge. Murim. Incet, dar sigur.

P.S. Cred ca ar merge pus chiar pe prima pagina.

Deni02.09.2009 16:30

Nu e un motiv , e doar o observatie . Voi ati observat ca Gigi seamana extrem de mult , cu un cocalar dela extrem ... ati vazut cum zice pai eu Becali sunt cel mai tare , nu ai cum sa nuj ce plm faci lu Becali ... fazele astea numai la cocalari deia rau de tot le vezi :| ...

David02.09.2009 16:30

Astea sunt cu adevarat vorbe goale.Nu a vanduto pana acum datorita faptului ca a considerat ca nu a primit o suma destul de mare.Daca ar da cineva peste 100 de mil de euro ar vindeo chiar in seara in care s-ar face propunerea.Insa,sa fim seriosi,cine ar fi dispus sa dea mai mult de 40 de milioane?Trist!Dar simt ca nu mai ramane mult la Steaua. intr-o anumita parte depinde de suporteri,de protestele continue,de injurii dureroase.George Becali e un caracter slab sfatuit de altii sa nu arate acest lucru.Un caracter slab,un om idiot si cu gura mare.Cedeaza subconsteient.Este uimit ca cel mai inversunat adversar il gaseste chiar in suporterii Stelei,suporteri adevarati,pe care el nu ii va intelege niciodata.A incercat sa se autoconsoleze considerand ca acestia sunt putini si neinsemnati,ca sunt doar niste "huligani de peluze".A gustat si ceea ce noi,suporterii consideram ca este o pedeapsa ideala pentru un asemenea caracter,insa care din pacate a durat neplacut de putin.Ma refer la perioada in care Fecali a fost la puscarie.A urmat o alta lovitura pentru el,Steaua fiind singura echipa din Romania ai carei fani au facut un mars de protest impotriva patronului.In urma acestui fapt s-a resemnat cu gandul ca nu este iubit la Steaua de toata lumea si a insistat pe tiganii cocalari,aia cu "FREE Gigi",pe care i-a laudat si i-a considerat adevarti suporteri.Aceia sunt oameni de acelasi nivel intelectual cu oierul,si prin aceasta caracterizare le-am desavarsit descrierea.

Din pacate,trebuie sa ne resemnam cu gandul ca suporterii nu vor fi niciodata un punct convingator in aceasta situatie,deoarece si Becali e consteint ca nu prea mai e in stare sa faca ceva daca nu mai este patronul Stelei,si ca va deveni doar un nimeni cu o anumita suma de bani.

De fapt,am reusit sa aduc in vedere punctul central,acela care chiar l-ar putea convinge pe Becali sa se descotoreasca de club.E al naibii de simplu.Banii.El are doua surse de venituri,afacerile imobiliare care de cand a inceput criza l-au dus intr-o situatie dezastruoasa si Steaua.Fiind sigur ca Steaua va fi intotdeauna o sursa puternica de bani,si considerand prin absurd ca ea se va califica in grupele Champions League in continuare,toti banii veniti de la UEFA au intrat in afaceri imobiliare!30 de milioane de euro investiti in case pe timp de criza!PENIBIL!

Astfel a impuscat doi iepuri dintro lovitura.Steaua este intr-o scadere alarmanta iar afacerile sale imobiliare sunt aproape de faliment.

Se va descotorosi de Steaua in momentul in care Steaua nu va mai fi o afacere profitabila.Anul trecut am terminat pe locul 6.Anul asta oscilam intre locurile 4-10.Suporterii cocalari vor pleca.Si cu o sa ramana Gigi?Ei bine,cu peluzele.Cu proteste si fara profit.Va ma tine atunci el Steaua?Noot.Va incerca sa o vanda,insa pe un pret exagerat de mare,si daca nu va reusi va incerca sa imparta cu cineva din actiuni.Daca vorfi doi patroni poate fi la fel de nasol,fiindca nu mai scapam de Gigi.Sau daca nu gaseste cumparatori,va scadea din pret,si tot o va lua cineva.

MoWeed02.09.2009 16:59
- Niciodatã! Eu conduc clubul. E sufletul și viziunea mea!

Viitorul suna sumbru. Tare sunt curios ce ar zice freegizii daca ar vedea replica asta...

David02.09.2009 17:18

Niciodata pe dracu!Sa vedem noi cand va iesi cu Steaua in pierdere.

*Alecs*02.09.2009 19:02

Prea mult și prea pe fațã!

Stadionul Steaua e scos în afara circuitului public doar "ca sã fie liniște"

"Dragomir este patronul Ligii de șah!", a exclamat Andrei Vochin, imediat dupã știre, în redacția gsp. Stadionului Stelei a primit douã etape de suspendare pentru cã la derbyul cu Dinamo s-au aruncat cîteva torțe în teren, dar fãrã sã pericliteze pe nimeni.

E prea mult! Nu doar pentru cã urmãtoarele meciuri ale Stelei cu spectatori în Ghencea vor fi tocmai în 22 octombrie, cu Fenerbahce, și apoi pe 25 octombrie, cel cu Rapid, dar e prea mult pentru cã aici miroase de la o poștã a complicitate între șeful Ligii și Gigi Becali.

Acesta din urmã este beneficiarul indirect și consistent al suspendãrii excesive. E inadmisibil sã scoți aproape douã luni un stadion din circuitul public în condițiile în care nu s-au comis acte de violențã.

UEFA a pedepsit pe Dinamo cu trei meciuri pentru întrupererea unui joc prin invazia galeriei, comisiile lui Dragomir evaporeazã spectatorii Stelei pentru cã așa vor ele. E clar. La primul fan din Peluza Sud care atinge gardul cu arãtãtorul, Ghencea va fi declaratã zonã cu gripã aviarã și trecutã în carantinã pînã cînd o sã se linișteascã toți.

Aceastã decizie aiuritoare nu face decît sã creascã tensiunea. Ea nu ajutã fotbalul, nu-i avertizeazã pe ultrași, nu protejeazã echipele. Pur și simplu este o rãzbunare personalã a unui patron de club, executatã la cel mai înalt nivel al complicitãții nesportive.

tolo.ro

De s-ar scrie asa in presa in fiecare zi..

stelist si dupa moarte02.09.2009 19:16

Eu cred ca baieteii aia care arunca torte si alte obiecte pe teren ar trebui sa mai lase seringile si alcoolul inainte de a merge la meciuri si sa il injure pe cioban mai cu putere

irriducibil19oo02.09.2009 20:51

dece trbuie sa plece?pt ca are un singur Dumnezeu :banul.pt ca Steaua nu e pt el decat o alta oaie de muls.pt ca ne-a stricat toate recordurile si palmaresul cu rivalii.pt ca un club ca Steaua merita un presedinte cu coloana vertebrala nu un taran semi analfabet.pt ca ne-am saturat de el si pt alte un milion de motive

form_responses.gif

«13456753»