FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1234553»
razvan2802.08.2009 12:19

Am fost si eu la T2 si chiar si dupa ce a inceput sa ploua am ramas...eu nici nu mi-am dat seama ca ploua cateva minute.Dar astia sunt "suporterii adevarati" ai Stelei.Daca atunci cand picura putin pleaca daca ar fi fost furtuna si am fi jucat cu Dinamo cred ca ar fi preferat sa plece acasa ca e frig si ploua.... :ce_oameni:

diana99909.08.2009 19:22

MI-e rau sa ma uit la meciuri si sa va aud :"Gigi,pleaca din Ghencea".Cine suntetzi voi sa spunetzi asta?Plecatzi voi dak nu va place.Mergetzi p luna si facetzi-va acolo echipa Steaua.n-am voie sa va jignesc pt k nu ma lasa regulamentul........c pacat.George Becali este Steaua,asa k nu are cum sa plece.niste necredinciosi ...sunteti,asta pot sa spun.mai mare dragu a fost sa ma uit la meciul cu Motherwell, bineintzeles nu cel din Ghencea.Ne-au dat o lectie de educatie.Oamenii stateau la 2m de teren si nu am auzit scandari tampite,tortze aruncate in teren.....erc...Fitzi si voi educatzi si apoi sa avetzi prerentzii.In primul rand NU MAI INJURATZI!!!acasa la voi facetzi ce vretzi.

Marius09.08.2009 20:16

mai du-te-n... intr-o scoala generala si invata sa scrii...

mircea_1009.08.2009 20:21
MI-e rau sa ma uit la meciuri si sa va aud :"Gigi,pleaca din Ghencea".Cine esti suntetzi voi sa spunetzi asta?Plecatzi voi dak nu va place.Mergetzi p luna si facetzi-va acolo echipa Steaua.n-am voie sa va jignesc pt k nu ma lasa regulamentul........c pacat.George Becali este Steaua,asa k nu are cum sa plece.niste necredinciosi ...sunteti,asta pot sa spun.mai mare dragu a fost sa ma uit la meciul cu Motherwell, bineintzeles nu cel din Ghencea.Ne-au dat o lectie de educatie.Oamenii stateau la 2m de teren si nu am auzit scandari tampite,tortze aruncate in teren.....erc...Fitzi si voi educatzi si apoi sa avetzi prerentzii.In primul rand NU MAI INJURATZI!!!acasa la voi facetzi ce vretzi.

exemplu cel mai clar de becaliot ****...

diana99909.08.2009 20:28

unde am gresit? si c inseamna cuv. asta becaliot? dak asa o fii........sa stiu si eu cum sunt.

mircea_1009.08.2009 20:36

aia care il pupa-n c*r pe Becali :shit:

diana99909.08.2009 20:38

inafara d a jigni mai sti ceva? bai boule.si eu stiu sa jignesc..........dak ma provoci.

mircea_1009.08.2009 20:44

nu incerc sa jignesc dar pur si simplu nu inteleg cum poti lua apararea unei maimute care distruge echipa, se baga peste antrenori(dand "sfaturi" ambsolut imbecile), jigneste fostele glorii a echipei, jigneste suporterii, poarta fularul javrelor, fura banii echipei, afunda numele Stelei in dosare precum valiza si bricheta etc...

Sincer mi-e sila de astfel de oameni...

diana99909.08.2009 20:59

cum o distruge?prin faptul ca o finantzeaza?tu nu ai o firma?cine plateste,dicteaza,asta e regula.sa fim realisti.poate nu ia totdeauna cele mai bune decizii...totzi gresim,e normal....dar cu sigurantza vrea binele echipei.la nervi TOTI mai spunem si lucruri rele.de ce sa cerem socoteala cuiva?nimeni nu-i perfect.Daca a purtat fularul lui Dinamo, a facut-o pt k sa ajute echipa.eu asa vad lucrurile.Valiza e un subiect rasuflat.Si c daca a vrut sa dea bani pt ca sa se joace corect?Nu e normal,dar asta se intampla.trebuie sa platesti k sa tzi se faca dreptate,si uneori chiar mori cu legea in mana.. Romania e tara tutror posibilitatilor.

Adrian09.08.2009 21:03

Diana999

Esti in eroare. becalii nu finanteaza Steaua. Asa cum a trecut si in declaratia de avere, el doar imprumuta Steaua. Steaua are datorii de 20 de mil de euro fata de George Becali persoana fizica. Intelegi? Da-mi un mesaj privat daca nu si iti explic.

Becalii se foloseste de Steaua. Cand nu va mai castiga nimic de la ea, va vinde si isi va cere datoriile. Omul va fi cu investitia scoasa si doar in castig. Intelegi? El nu pierde nimic, fiind doar creditor, nu investitor.

In acte, becalii nici macar nu e patron la Steaua.

Ce stii tu despre becalii e doar o prostie. Sincer iti spun. Nu stii nimic. Vorbesti doar din presa.

diana99909.08.2009 21:20

nu stiu ce a trecut in declaratia de avere dar stiu k nu mai e trecut patron din cauza legilor tampite de la noi.Steaua pe langa o placere,este si o afacere.Normal k nu pierde nimic...pt k nu e prost...........asa cum voi il consideratzi.nu mi se pare corect c se intampla dar in fine....as zice mai multe dar nu are rost.eu nu stiu nimic.dar nu il mai injuratzi!!!suporterii Stelei trebuie sa-si sustina echipa cand castiga si cand pierde.atat.

Raduccio09.08.2009 21:22

Face numai prostii! Se inconjoare de pupincuristi incompetenti si ajunge sa ia mai toate deciziile legate de transferuri si tactica. El i-a adus pe Hagi si Laca la carma echipei ( care au avut numai esecuri ca antrenori).

El i-a adus pe Gurita, Semedo, Panait, Croitoru, Badoi, Eze, Neagoe, Plesan, Ionescu... etc. A dat o gramada de bani pe jucatori care ii placeau lui, despre care se stia ca n-au fata de Steaua si acum trebuie sa micsoreze salariile si sa ia numai jucatori la 'superoferta'.

Toate echipele bune cauta jucatori cat mai puternici si experimentati pentru pozitia de mijlocas la inchidere... noi ne multumim cu doi copii si O.Petre care e accidentat grav. De centrul apararii nici nu stiu daca are sens sa vorbesc.

bodanelu09.08.2009 21:33

@diana Gigi Becali te reprezinta!

cRiss4Steaua09.08.2009 21:42

diana, in primu rand invata sa nu scrii ca pe messenger sau mIRC, si pentru ca esti fata te inteleg, nu le ai cu fotbalul si esti pe langa, deci nu are rost sa incep sa spun de Becali ca n-ai cu cine ..

diana99909.08.2009 21:42

Toti suntem unici in felul nostru dar daca ma reprezinta...sunt mandra.ce cauta moderatori ca voi aici...............ma mir.el a gresit, el a platit.acuma si Steaua are scoala ei.aveti rabdare.poate a fost si pacalit.nu avem noi de unde sa stim ce se intampla defapt acolo...Ce castigati voi daca pleaca el?cu un Copos ar fii mai bine?Nemultumitului i se ia darul.

Si ce daca sunt fata?asta e discriminare.atunci sa spun si eu ca multi barbati conduc varza?o dam in altele.imi pierd timpu.tot ce vroiam sa spun e sa nu mai jigniti.

mache09.08.2009 21:43

voi chiar luati in seama toti trolii care n-au ce face si se inscriu special pe forum cu nick de sorginte feminina pentru a posta aiurea si pentru a va enerva?

"diana" - du-te mamica si citeste o carte

ontopic - jijelu mai are un pic si face anevrism ca nu i-au iesit pasentele din ultima vreme cu banii "investiti" la Steaua si ca pe zi ce trece isi da seama ca nu are cum sa controleze fenomenul Steaua asa cum are el impresia...

PS: stati sa vina toamna... atunci sa vezi distractie: ori in PE ori la meciurile Stelei :gathering:

diana99909.08.2009 21:52

domnu` inteligent[n-am jignit...doar subtil]scuza-ma ......dar tu esti un trol,eu sunt fata.nu ma duc ...aici stau :) citeste tu...eu ma uit la meciuri :)

mache09.08.2009 21:54

Nu-i asa ca nu aveai habar ce e ala troll daca nu puneam si linkul catre wikipedia?

Uita-te in continuare la meciuri... iti doresc o netezire cat mai rapida a cerebelului caci pentru persoane ca tine intr-adevar cititul unei carti este o povara...

diana99909.08.2009 22:00

Multumesc la fel.unde dai .........si unde crapa.ca si reclama cu politistii:N-ai cu cine.

anti gigi09.08.2009 22:14

nu e fata nu va mai certati eu cred ca e Argaseala sau ianuli,,,,,oricum ce om normal la cap poate fi fanul unui personaj care a injurat si jignit pe absolut toata lumea din jurul lui?,ce respect sa ai pt un asemenea om..........in concluzie :diana(Argaseala) du te la culcare pt ca maine trebuie sa i dai o limbuta lu Gigi

The Flyer10.08.2009 07:18
inafara d a jigni mai sti ceva? bai boule.si eu stiu sa jignesc..........dak ma provoci.

bai analfabeto,n-ai alta treaba decit sa stai pe forumul asta si sa ne demonstrezi imbecilitatea ta?du-te si inchina-te la cioban,poate-ti pica d'o ciorba calda!

D4v1dstelist10.08.2009 07:57

Deci Jiji este Steaua.Clar...

Garfield10.08.2009 09:15

Salutare tuturor!

Si acum strict la subiect:

- motivul declarat al oierului pentru preluarea Stelei: aparitia in prim-planul mass-media, ulterior propaganda electorala pe carca celui mai titrat club romanesc

- permanenta calcare in picioare a imaginii si culorilor clubului si a simbolurilor echipei prin batjocorirea constanta a jucatorilor si antrenorilor

si nu in ultimul rand...

- umilirea fanilor direct (jigniri repetate) si indirect (purtarea fularului spurcat al javrelor, episoade gen valiza si bricheta)

Ar mai fi atatea de spus, insa le stim cu totii, am cuprins esentialul doar.

Cat despre acest/aceasta diana999: se vede de la o posta ca face parte dintre cei care stau la coada la ulei si zahar date gratis de cioban. probabil are si carnet de membru la png. este atat de patetica incat nu merita nici o atentie. Ignorati-o fratilor pe aceasta sclava bipeda plina de NIMICNICIE si pe altii ca ea.

Intrebarea este ce se putem NOI face pentru a scapa de acest vierme. Poate ar fi binevenit un thread pe aceasta tema unde sa ne expunem fiecare ideile. Cu siguranta ca exista solutii, cu cat suntem mai multi si mai uniti, cu atat sunt sanse mai mari sa gasim calea de a ne descotorosi de infect si a readuce la Steaua gloriile care au reprezentat-o atatia ani cu succes.

:hai_steaua::steag_cruce_invers::oleole:

radusteaua2310.08.2009 10:01

protestul a murit , doar sudul ne amintescte de protest .....

bodanelu10.08.2009 10:40

Dar nordul nu protesteaza? Aseara in prima repriza chiar ei strigau impotriva lu` Gigi. Ei au ales o alta forma de protest.

«1234553»