FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«123453»
ady_ultras21.07.2009 23:16

astazi ciobanul l-a calcat din noi un picioare pe Boloni , a spus k este un prost, k habar nu are fotbal ,m0rtii mati Gigi

gby1022.07.2009 06:16

Da am auzit si eu .,..cibanu` dracu ...

El se crede mare pielea p*** ( scuzati-mi limbajul X( si e un cioban cu 2 clase ca trenu...doamneee cat il mai tii pe nenorocitu asta...doamneee

red&blue_boy22.07.2009 06:26

Ce tupeu pe Becali,bine ca se pricepe el la fotbal.O fi si ungur cum zice Becali de Boloni,dar pentru noi in primul rand Boloni e stelist,un om care merita respectat pt ce-a facut la Steaua.De nu era Becali asta la echipa,ar fi venit Boloni la noi poate si ca antrenor.

gby1022.07.2009 06:33

Nenorocitul asta ...ne distruge tot ce avem mai scump :finger:

PAREREA MEA E CA DIN CAUZA LUI A PLECAT SI Oli...POATE NU A FOST IN TOTALITATE VINA LUI DAR MACAR 30-40 %

red&blue_boy22.07.2009 06:41

Toti cei care au plecat de la Steaua,au plecat din cauza lui.Chiar si Oli,cat se tine Becali ca e mare prieten de el.Doar ca Oli a procedat mai elegant,mai pe ocolite,n-a cautat conflict cu Becali.

gby1022.07.2009 07:24

Becali ne pace de ras ...mai ales ca acum e europarlamentar...o sa ne faca o imagine de caca ... sa inceapa el sa vorbeasca in engleza...:(( el a zis ca stie foarte bine engleza dar mai trebuie sa invete sa faca acordurile :wall: si astea se invata prima data...

:chair: NENOROCITULE x( MARS DIN Ghencea...

red&blue_boy22.07.2009 09:01

Halal europarlamentar!Sper sa nu spuna nimeni p-acolo ca e patronul de la Steaua.A zis ca are engleza in el,doar mai trebuie sa o dea afara!!! :)) Si ca stie si in italiana,spaniola.Ca pana la inceputul anului viitor vrea sa vorbeasca bine,cursiv,limbile astea. :D El se aude ce zice?

mircea_1023.07.2009 11:40

Cel mai mare gunoi care a trait vreodata in tara asta, continua sa-i faca pe suporterii Stelei nenorociti si vagabonti. Mai mult le tine partea suporterilor ungurilor...

MORI CIOBANE!!!NIMANUI NU-I VA PAREA RAU!!!

pcsbb25.07.2009 07:00

Intrati pe ciobanul.com,un site dedicat ciobanului ANTImioritic Europarlamentar

razvan2825.07.2009 12:31

Da are dreptate...Boloni nu se pricepe la fotbal.A fost un jucator foarte slab , a castigat doar Cupa Campionilor Europeni si Supercupa Europei , cateva campionate si cupe ale Romaniei , iar ca antrenor nu a facut nimic , a antrenat echipe slabe precum Sporting , Nancy , Rennes.A dat fotbalisti foarte slabi precum Ricardo Quaresma , Cristiano Ronaldo , Petr Cech sau Andreas Issakson.

Ma daca nici Boloni nu se pricepe la fotbal atunci cine ? Asta chiar e un idiot da nu isi da seama.Doamne ma intreb el se mai suporta ? Cum rezista sa traiasca asa de prost fiind ? Asta ar trebui dat in judecata si de ecologisti ca respira aerul degeaba.

Vlad Bogdan26.07.2009 21:20

Cateva motive?

1.A purtat fularul lu dinam0

2.Tot ce a primit din CL si-a bagat in buzunarele lui jegoase la fel ca si persoana lui desigur

3.Si-a batut joc de antrenori , a distrus jucatori , a impus si cred ca va impune jucatori in primul 11 in curand , cand lucrurile nu vor mai merge (Ujpest, mare echipa :-j)

4.S-a injosit pe unde a putut , a apasat butoane, dar asta nu e ceva necunoscut

5 (ALL IN ONE) A DISTRUS Steaua aproape iremediabil; timpul va decide

s-au mai scris altele si mai sus , oricum o mica concluzie ... MORI CIOBANE !!!

Forza Steaua :steag_cruce_invers:

111cristi11129.07.2009 14:33

Fratilor nu va dati seama ca prin scandalu asta faceti rau echipei in loc sa-l injurati pe Becali mai bine incurajati echipa am vazut cand echipa e la greu incepeti si injurati pe toata lumea dar cand e bine echipa e plin stadionu si cantati cu toti singuri care vin si cand Steaua el la greu sunt brigazile dar si ele vin sa-l injure pe Becali ex. daca Steaua e condusa de Urziceni cu 3-0 voi imediat incepeti sa injurati voi trebuie sa incurajati echipa nu conteaza scoru poate sa ne conduca si cu 20-0 catam in continuare :steag_sah_mic: ... nu-l mai injurati pe Becali in timpul meciului sa impacativa cu el sa se duca sefi de galerie sa vb cu el personal....si sa-i zica ce nemultumiri au....stiti dece face Becali asa ...pentru ca vede ca nici voi nu va schimbati :steag_cruce_invers: ASTA E PAREREA MEA DACA AM SUPART PE CINEVA SA SCRIE AICI CU CE l-am SUPARAT :steag_cruce_invers:

lbj29.07.2009 14:48

@Cristi,

s-a discutat cu el de nenumarate ori, si nu s-a ajuns la vreo concluzie. rau echipei ii face becali, nu noi.

masterboy30.07.2009 17:37
Fratilor nu va dati seama ca prin scandalu asta faceti rau echipei in loc sa-l injurati pe Becali mai bine incurajati echipa am vazut cand echipa e la greu incepeti si injurati pe toata lumea dar cand e bine echipa e plin stadionu si cantati cu toti singuri care vin si cand Steaua el la greu sunt brigazile dar si ele vin sa-l injure pe Becali ex. daca Steaua e condusa de Urziceni cu 3-0 voi imediat incepeti sa injurati voi trebuie sa incurajati echipa nu conteaza scoru poate sa ne conduca si cu 20-0 catam in continuare :steag_sah_mic: ... nu-l mai injurati pe Becali in timpul meciului sa impacativa cu el sa se duca sefi de galerie sa vb cu el personal....si sa-i zica ce nemultumiri au....stiti dece face Becali asa ...pentru ca vede ca nici voi nu va schimbati :steag_cruce_invers: ASTA E PAREREA MEA DACA AM SUPART PE CINEVA SA SCRIE AICI CU CE l-am SUPARAT :steag_cruce_invers:

pai gata, s-a terminat cu scandalul anti-Gigi. Mai sunt cativa pe-aici care se inchipuie mari luptatori ai dreptati si il vor afara pe Gigi. Peluza Sud s-a impacat cu patronulsi de-acum incolo va sutine echipa.

ARKA30.07.2009 22:24

Ai vrea tu, slaveboy.

EmpTy4steaua31.07.2009 06:44

master sa sti ca aseara la meci Sud au dau tonul cu Gigi Gigi lasa-ne lasa-ne dar nu l-au mai injurat ,nici baietii din Sud nici din Nord. :steag_cruce_invers:

ronrichie31.07.2009 08:39

Si continuarea postului:

...dupa care tot stadionul a inceput sa fluiere, solidarizand cu echipa.

Ronnie31.07.2009 08:43

Continuarea postului:

... si lingand maroul de pe poponetul ciobanului.

bodanelu31.07.2009 08:46
Si continuarea postului:

de cand tot stadionul inseamna tribuna 0+1+2?

**alex**31.07.2009 10:50

Suporteri(tribuna 0+1+2) care la primele picaturi de ploaie au inceput sa plece ca oile in turma.

Lari01.08.2009 00:23

Hagi

Instalat în iunie 2007

Gigi despre el la instalare: "Hagi e tobã de fotbal, mi s-a îndeplinit visul sã-l aduc antrenor. El e Regele, vom face performanțe mari împreunã"

Primul atac al patronului a venit dupã douã luni

A plecat din Ghencea dupã 3 luni

Pedrazzini

Instalat în septembrie 2007

Gigi despre el la instalare: "El a fost, de fapt, creierul Stelei în materie de tacticã, indiferent de cine a fost antrenor principal în ultimii ani"

Primul atac al patronului a venit dupã o lunã

A plecat din Ghencea dupã o lunã

Lãcãtuș

Instalat în octombrie 2007

Gigi despre el la instalare: "E simbolul Stelei, e un caracter deosebit, e bãiat bun, n-are cum sã nu reușeascã"

Primul atac al patronului a venit dupã un an

A plecat din Ghencea dupã un an

Dorinel Munteanu

Instalat în octombrie 2008

Gigi despre el la instalare: "Se vede o schimbare în bine. A readus disciplina, e foarte bun antrenor, exact ce aveam nevoie"

Primul atac al patronului a venit dupã douã luni

A plecat din Ghencea dupã douã luni

Lãcãtuș (al doilea mandat)

Instalat în decembrie 2008

Gigi despre el la instalare: "Am fãcut o mare greșealã cînd l-am lãsat sã plece, pentru cã echipa juca foarte bine cu el. E un antrenor mare"

Primul atac al patronului a venit dupã 3 luni

A plecat din Ghencea dupã 5 luni

ady_ultras01.08.2009 08:11

e prea prost k sa conduca Steaua punct

Raduccio01.08.2009 08:19

Niciunul dintre cei de mai sus nu au fost antrenori prea buni! Greseala lui Gigi a fost ca i-a adus la echipa. Daca ar veni un antrenor bun indraznesc sa spun ca ar face treaba si cu Becali patron. ( sper, cel putin, pentru ca nu vad cum o sa plece de la echipa in viitorul apropiat)

Motivul pentru care nu pot sa-l iert pe Gigi: Daca venea un patron cu mult mai putini bani dar cu mai mult creier si bun simt (si spirit antreprenorial) Steaua ar fi fost o bijuterie de echipa fata de ce este azi.

fredysteaua01.08.2009 08:45
Si continuarea postului:

gresesti cocos, dupa care tribunele au inceput sa fluiere luand banet de la cioban.

iar cand a picurat Tribunele care SOLIDARIZA CU ECHIPA sa speriat si a taiato acasa a spus ca acolo nu`i de ei ... daca la ploaie faceti asa suporterilor nici nu vreau sa-mi imaginez la altceva!

D4v1dstelist01.08.2009 11:40
pai gata, s-a terminat cu scandalul anti-Gigi. Mai sunt cativa pe-aici care se inchipuie mari luptatori ai dreptati si il vor afara pe Gigi. Peluza Sud s-a impacat cu patronulsi de-acum incolo va sutine echipa.

Cat de prost-handicapat-pupinucrist-neinformat poti sa fii sa zici asa ceva?Nu ma dau mare cunoscator al peluzelor,insa de fiecare data cand au facut ceva,au pus suflet.Intra doar pe site la ULTRAS.Citeste "Steaua suntem noi".Tu crezi ca dups ce s-a facut un mars de asemenea proportii,de un nivel atat de mare de fanatism,tu crezi ca renunta pur si simplu?La peluze vei gasi intotdeauna suporterii.Un tiganoc de la tribuna daca ar incepe sa ploua ar zice ceva de genu': "Ce p*la mea,amu' tin io cu Gigi,asta,Steaua,da' acuma' noo sa racesc io pentru o echipa de fotbal.Poate merge din gresala jegul de pe mine." Nu fii asa de ipocrit incat sa spui ca nu este adevarat.Acum,compara asta cu "A fii ULTRAS inseamna sa canti chiar cu lacrimi in ochi,dupa ce ai primit golul infrangerii!"Lasa-te....

Si inca un detaliu pe care probabil nu il vei considera relevant,dar pentru mine este:Tu si Ronrichie sunteti manelisti?

«123453»