FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«12345653»
D4v1dstelist10.08.2009 10:47
Salutare tuturor!

Si acum strict la subiect:

- motivul declarat al oierului pentru preluarea Stelei: aparitia in prim-planul mass-media, ulterior propaganda electorala pe carca celui mai titrat club romanesc

- permanenta calcare in picioare a imaginii si culorilor clubului si a simbolurilor echipei prin batjocorirea constanta a jucatorilor si antrenorilor

si nu in ultimul rand...

- umilirea fanilor direct (jigniri repetate) si indirect (purtarea fularului spurcat al javrelor, episoade gen valiza si bricheta)

Ar mai fi atatea de spus, insa le stim cu totii, am cuprins esentialul doar.

Cat despre acest/aceasta diana999: se vede de la o posta ca face parte dintre cei care stau la coada la ulei si zahar date gratis de cioban. probabil are si carnet de membru la png. este atat de patetica incat nu merita nici o atentie. Ignorati-o fratilor pe aceasta sclava bipeda plina de NIMICNICIE si pe altii ca ea.

Intrebarea este ce se putem NOI face pentru a scapa de acest vierme. Poate ar fi binevenit un thread pe aceasta tema unde sa ne expunem fiecare ideile. Cu siguranta ca exista solutii, cu cat suntem mai multi si mai uniti, cu atat sunt sanse mai mari sa gasim calea de a ne descotorosi de infect si a readuce la Steaua gloriile care au reprezentat-o atatia ani cu succes.

:hai_steaua::steag_cruce_invers::oleole:

vezi ca stii.

Ragnarok10.08.2009 13:08

-edit-

Ps: se poate sterge...

1uLy4Nn10.08.2009 13:21

unicul motiv : CIOBANUL DISTRUGE Steaua INCET DAR SIGUR

D4v1dstelist10.08.2009 13:21
Raspund la titlul topicului: "Motivele adevarate pentru care Gigi nu merita niciodata iertat".

Pentru ca vrea sa scape de Kapetanos, doar pentru ca a venit liber de contract si ca nu are par prea mult.

Ma intreb daca venea Zidane la Steaua. Il dadea Gigi afara pentru ca nu are par prea mult? :)

Gigi pleaca din Ghencea!

Grzelak. :wanker:

Ally_stelista10.08.2009 13:42

haideti sa-i cumparam lui Grzelak o peruca, poate intra in gratiile ciobanului:))

laur4dica13.08.2009 08:25

BA STELISTILOR , CAND ELIMINAM VALENCIA,STANDARD,RAPID... ERATI BUCUROSI? STRIGAM CU TOTII '' Gigi Becali'' ,IAR ACUM CA A FOST UN SEZON MAI PROST SAU CA A MERS SA FACA MISTO DE AIA DE LA Dinamo IL VRETI AFARA DIN Ghencea? CINE SA VINA MA STELISTILOR? MAI PUNE CINEVA SUFLET PT Steaua ASA CUM FACE Becali ? SA FIM SERIOSI!...

NUMAI RAU FACETI ECHIPEI PRIN SCANDARILE VOASTRE! SUNT STELIST DE 17 ANI DAR ASA BATAIE DE JOC N-AM VAZUT...

IN LOC SA MERG SA VAD MECIUL CU Unirea Urziceni CU TRIBUNELE PLINE FRUMOS SUNT NEVOIT SA STAU IN CASA DIN CAUZA ULTRASILOR MORTII... STAU IN CASA DIN CAUZA UNOR DERBEDEI DIN SUPER MEGA PELUZA MORTII...Peluza Sud...NUMAI NISTE GOLANI POT FACE ATAT RAU Stelei CLAR! VOI NU SUNTETI STELISTI!

GANDITI-VA CATE AMENZI A PLATIT Gigi PE URMA VOASTRA....DE CATE ORI AM AVUT TERENUL SUSPENDAT...VRETI SA URMAM MODELUL JAVRELOR? NUMAI AIA SUNT RECUNOSCUTI PT ASA CEVA ! ASA VA PLACE? OPRITI-VA PANA NU E PREA TARZIU!

UN STELIST CARE STIE CE SPUNE!

FORZZA Steaua! LA BINE SI LA GREU MEREU IMPREUNA!

Adrian13.08.2009 08:30
MAI PUNE CINEVA SUFLET PT Steaua ASA CUM FACE Becali ?

Hai ca e buna asta. Serios. Auzi ca gigii pune suflet la Steaua :))

Prietene, esti prost informat!

Pentru meciul cu Urziceni, stadionul e suspendat din cauza becalistilor din tribune, becalisti care au aruncat cu bricheta in capul lui Stancioiu in momentul cand acesta se pregatea sa intre pe tunelul ce duce la vestiare.

Daca imi arati tu ca din Peluza Sud si pana la gura tunelului a reusit un Ultras sa arunce cu bricheta si sa il loveasca fix in cap, eu te las pe tine moderator in locul meu.

Pana una alta, vezi ca nu e voie sa postezi cu caps lock.

roon3y13.08.2009 08:38
NUMAI NISTE GOLANI POT FACE ATAT RAU Stelei CLAR! VOI NU SUNTETI STELISTI!

eu unul chiar as vrea sa vad un meci cu peluzele goale...sa vedem atunci cat de stelisti sunt cei din tribune :rolleyes:

MoWeed13.08.2009 09:45

@laur4dica

Cand eliminam Valencia, Standard, Rapid poate unii nu strigau numele spurcat al patronului.

Jiji pune suflet pentru Steaua? De aia incasarile sunt mai mari decat cheltuielile ca pune suflet si nu urmareste profit. De aia nu cumparam decat jucatori liberi de contract. De aia a declarat de mai multe ori ca prefera sa plateasca Steaua, nu el pentru tampenia lui cu valiza.

Purtarea fularului spurcat la gat nu este singurul motiv pentru care-l vrem pe Jiji plecat. Si acel gest in nici un caz nu l-a facut pentru a-i lua pe spurcati la misto, a fost un gest electoral tinand cont de faptul ca se apropriau alegerile.

Meciul cu Unirea Urziceni il vezi la televizor din cauza suporterilor de la Tribuna a 2-a; ei au aruncat cu bricheta in Stancioiu.

mache13.08.2009 09:52

MoW - vezi si tu dupa ip cine sunt fanii becalioti de pe aici (diana999 si cu laur recent inscrisi)... poate-i mutati in grup in sectiunea "banned" ;)

mugur8613.08.2009 10:39
BA STELISTILOR , CAND ELIMINAM VALENCIA,STANDARD,RAPID... ERATI BUCUROSI? STRIGAM CU TOTII '' Gigi Becali'' ,IAR ACUM CA A FOST UN SEZON MAI PROST SAU CA A MERS SA FACA MISTO DE AIA DE LA Dinamo IL VRETI AFARA DIN Ghencea? CINE SA VINA MA STELISTILOR? MAI PUNE CINEVA SUFLET PT Steaua ASA CUM FACE Becali ? SA FIM SERIOSI!...

NUMAI RAU FACETI ECHIPEI PRIN SCANDARILE VOASTRE! SUNT STELIST DE 17 ANI DAR ASA BATAIE DE JOC N-AM VAZUT...

IN LOC SA MERG SA VAD MECIUL CU Unirea Urziceni CU TRIBUNELE PLINE FRUMOS SUNT NEVOIT SA STAU IN CASA DIN CAUZA ULTRASILOR MORTII... STAU IN CASA DIN CAUZA UNOR DERBEDEI DIN SUPER MEGA PELUZA MORTII...Peluza Sud...NUMAI NISTE GOLANI POT FACE ATAT RAU Stelei CLAR! VOI NU SUNTETI STELISTI!

GANDITI-VA CATE AMENZI A PLATIT Gigi PE URMA VOASTRA....DE CATE ORI AM AVUT TERENUL SUSPENDAT...VRETI SA URMAM MODELUL JAVRELOR? NUMAI AIA SUNT RECUNOSCUTI PT ASA CEVA ! ASA VA PLACE? OPRITI-VA PANA NU E PREA TARZIU!

UN STELIST CARE STIE CE SPUNE!

FORZZA Steaua! LA BINE SI LA GREU MEREU IMPREUNA!

M-am bucurat foarte mult cand echipa a obtinut performantele enumerate de tine mai sus, dar iti dau cuvantul meu de onoare ca nu am strigat nici macar o data numele lui Gigi Becali, ci doar pe al Stelei. Dimpotriva, chiar ma dezgusta cand Becali aparea peste tot si isi aroga meritele acelor victorii, care, dupa mine, apartineau in primul rand jucatorilor si antrenorilor. Cat despre sufletul pe care il pune Gigi Becali la Steaua, hai sa fim seriosi! Personajul asta nu se iubeste decat pe el. E atat de stelist incat habar nu are cine a marcat in finala de la Sevilla! Pentru europarlamentar totul se reduce la "iooo" si "banii meeei". Un derby cu Dinamo, de exemplu, nu inseamna pentru Becali decat "ii arat eu lui Borcea ca sunt mai smecher decat el". Habar nu are si nici nu-l intereseaza istoria acestui derby.

Referitor la suspendarea terenului, si eu condamn actele de huliganism care duc la astfel de sanctiuni. Indiferent ca ele vin din partea celor de la tribune sau de la peluze. Totusi, nu cred ca amenzile le plateste GB din buzunarul lui, ele sunt achitate din bugetul Stelei, la care, intr-o oarecare masura, contribuie si suporterii.

Marius13.08.2009 11:46

adevaru' e ca nimeni nu-i ca nea Jiji

Fan FC Steaua13.08.2009 12:24

@laur4dica:

Nou venitule, esti si ****, nu numai prost informat. Atat de mult iubeste Gigi Steaua incat a purtat un fular cu Dinamo la gat. Atat de mult iubeste Gigi Steaua incat a si declarat ca nu e stelist, si ca Steaua e doar o afacere cu el.

Daca el pune la suflet afacerile, asta e problema lui si pe mine/noi ma/ne doare fix in pix de afacerile lui. Sa-si faca afaceri si sa-si bata joc in alta parte, nu de echipa noastra. Ca nu e orice echipa, e Steaua! Suporterii ca tine fac rau Stelei, nu "ultrasii".

Ciobanul trebuie sa plece din Ghencea indiferent de consecinte. Chiar daca intra Steaua in divizia C. Abia scapam de branzarii ca voi, si raman doar suporterii adevarati care au o viziune comuna despre Steaua.

Fane13.08.2009 14:08

Bah,cum lipsesc putin cum apar ca ciupercile (oile) dupa ploaie.

pcsbb14.08.2009 18:49

As enumera cateva dintre motivele pentru care gibonul nu mai are ce cauta in Ghencea:

-Pentru ca Becali nu investese în Steaua, ci o crediteaza, dupa cum el însusi o afirma,dar totusi spune ca Steaua e a lui.

-Pentru ca Steaua a existat si a fost MARE mult înaintea lui Becali, desi el - în grandomania lui - refuza sa înteleaga asta.

-Pentru ca pe Steaua au facut-o MARE altii, Becali a preluat-o si nu reuseste decât s-o faca din ce în ce mai mica si mai dispretuita,ca dovada acum cativa ani Steaua era aplaudata pe stadioanele din toata tara,acum fluieraturile sunt mai multe decat aplauzele.

-Pentru ca Steaua l-a facut pe Becali ceea ce este.

-Pentru ca Becali a facut Steaua sa ajunga unde este astazi,pe cele mai joase culmi ale moralitatii fotbalului national si european.

-Pentru ca si-a batut joc si a terfelit cu nesimtire simboluri steliste precum Gica Hagi,Loti Boloni,Anghel Iordanescu,Dorel Stoica,Lita Dumitru, Emerich Ienei,chiar si Marius Lacatus.

-Pentru ca la fiecare ocazie il pupa in dos pe frustratul Lucescu Senior.

-Pentru ca ne ameninta de fiecare data ca Steaua va ramâne a lui si a nepotilor lui.

-Pentru ca si-a trimis (în mai multe rânduri) bodiguarzii în tribune pentru a "cuminti" suporterii.

-Pentru ca era sigur ca nu poate sa-l bata Dinamo în Ghencea în Sâmbata Mare.

-Pentru ca-L amesteca pe Dumnezeu în fotbal si-L leaga de rezultatele Stelei.

-Pentru ca a murdarit imaginea clubului in nenumarate ori in tara si in strainatate.

-Pentru ca un club ca Steaua a ajuns sa perceput ca si imaginea lui Becali.

-Pentru ca ne-am saturat sa fim numiti oieri sau sclavi ai ciobanului,pentru simplul motiv ca iubim Steaua.

-Pentru ca a purtat fularul lui Dinamo la gât si a facut pe spartanul...DOAR pentru milioanele din Liga.

-Pentru ca nu e in stare sa conduca Steaua ca pe un club profesionist si ca un conducator profesionist ci din contra o face ca un mafiot de la coltul strazii.

-Pentru ca isi bate joc incontinuu de conducatorii,jucatorii si de antrenorii care au fost recent la Steaua,ca dovada Elton,unul din putinii fotbalisti straini adevarati care au trecut in ultimii ani pe la Steaua,preferatul tribunelor,este batjocorit fara remuscari,in schimb,Nicolita,Lovin sau Dayro fiind ridicati in slavi...fara motiv.

-Pentru ca a facut din Steaua o afacere de familie,ajungand sa fie condusa de clanul Becali,si nu de profesionisti sau iubitori ai acestui club.

-Pentru ca ne minte ca a investit 40 de milioane,in schimb a avut profit de peste 60 de miloane.

-Pentru ca nu respecta pe nimeni pe care nu-l considera "fratele" lui,pentru el restul oamenilor sunt niste prosti.

-Pentru ca ne-a facut sa-l contestam si sa ne indoim de Lacatus!

-Pentru ca ne-a numit "bagabonti" betivi si drogati.

-Pentru ca el incearca sa inlocuiasca stelismul cu becalismul,umpland tribunele cu copii care nu inteleg ca face el din Steaua,cu oameni platiti sau obligati,vezi oamenii adusi de la Rast,Maglavit,Vulturu,Vadu Rosca sau din alte parti asemanatoare care au casele pe numele lui Becali.

-Pentru ca nu e stelist,pe el il intereseaza doar profitul,indiferent prin ce mijloace.

-Pentru ca stelisti adevarati ca Dan Petrescu,Emerich Ienei, sau Loti Boloni nu pot veni la Steaua din cauza lui.

-Pentru ca presa,este impotriva suporterilor Stelei care nu il mai vor pe Becali,sustinandu-l,in cautare de audienta,in tot,ceea ce face,si sustinand denigrarea eronata a suporterilor in fata opinei publice.

-Pentru ca ne-a amenintat ca inchide peluzele,daca mai este injurat.

-Pentru ca suntem singuri(Cei 2000 de stelisti de la miting),impotriva tuturor celor care nu iubesc Steaua, cu adevarat.

mircea_1014.08.2009 18:59
-Pentru ca suntem singuri(Cei 2000 de stelisti de la miting),impotriva tuturor celor care nu iubesc Steaua, cu adevarat.

2000? Esti pesimist...sunt mult mai multi care nu il suporta pe acest jeg...

Garfield17.08.2009 06:56

Ar fi foarte bine sa ne mobilizam la maximum si sa-l facem praf pe fecalian in meciul contra javrelor. Vom deveni un cosmar pentru acest ticalos si in cele din urma va trebui sa plece! Ce a facut zilele astea cu Székely (desi nicidecum doar pentru asta) nu poate fi tolerat de nimeni, cu exceptia sclavilor si a celor saraci cu duhul!

cipoinan200417.08.2009 07:43

salut!eu sunt din valcea,eu nu am nicio putere,dar voi la Bucuresti chiar nu puteti sa faceti ceva sa plece acest nenorocit,k de degeaba se da mare k nu o cumpara nimeni ,k in secunda doi ,dak o scoate la vanzare ,este cumparata.o sa distruga Steaua ,pas cu pas.o sa ajungem sa ne bucuram cand o sa batem doua etape consecutive acasa.va multumesc!

cei din Bucuresti ,duceti va tata la TV cu ce scrie pe acest site ,despre nenorocitul acesta de Becali ,sa vada toata tara

cipoinan200417.08.2009 07:48

stai linistit k nu intra Steaua in divizia c ,dak pleaca nenorocitul de Becali ,din contra se va gasi imediat cineva sa o cumpere si va ajunge si mai bn

bodanelu17.08.2009 08:57

@cipoinan2004 si eu sunt din valcea si nu am nicio problema in a contesta babuinul la fiecare meci.

D4v1dstelist17.08.2009 12:41

Cat timp nu e stadionul gol. :(

ciuby17.08.2009 13:08

Ciobanul este incoltit din toate partile. Cu toata imunitatea lui noua de Bruxelles, tot nu il vad bine:

http://www.zf.ro/zf-24/gandul-fiscul-ii-ca...ru-tva-4772548/

Oricate meciuri ne-ai suspenda, nu uitam magariile tale, te vom urmari pentru fiecare dintre ele!

Astristul17.08.2009 15:12

mITICA asta se crede mai destept decat este:

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...lui-bergodi.htm

David18.08.2009 17:15

Oare stie cineva ce inseamna in dialcetul gibonului "hahalera"?

KERATOCONUS18.08.2009 17:51
Oare stie cineva ce inseamna in dialcetul gibonului "hahalera"?

Persoana lipsita de onoare.

«12345653»