FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«15678953»
BAF-kimi21.09.2009 19:44
Pana la urma ce plm facem cu abonamentele?
viktorrazvan29.09.2009 12:40

Fiindcã dacã atãția oameni îți spun cã ești beat, ar cam trebui sã verifici și tu dacã nu cumva ai bãut prea mult. Pentru cã dacã întreaga lume îți spune cã nu te pricepi la asta, ar trebui sã-ți reconsideri încetișor poziția. Pentru cã dacã în șase ani de manageriat o echipã cu prestigiul și palmaresul Stelei, în care ai bãgat atâția bani câți ai zis tu, nereușind sã o crești progresiv și sã o aduci în momentul de fațã mãcar undeva în sferturile UCL, e clar cã faci ceva greșit. E vorba de business, dacã nu de altceva. ªi când conduci un business în care schimbi unsprezece manageri în cinci ani de zile, poate e cazul sã te gândești cã problema s-ar putea sã nu fie tocmai la ei, ci la tine. O sã vinã clar cineva care îmi va spune cã dacã nu era Gigi se alegea praful de Steaua. Vrãjeli. Sunt destui oameni în țara asta dornici de publicitate și notorietate, unde mai pui cã mânuit cum trebuie un capital de șase milioane de oameni în condițiile unei societãți slabe și atât de ușor de influențat ca a noastrã, e aur. ªi un alt lucru extrem de important care dovedește încã o datã cã la Steaua Becali a contat mai mult decât clubul în sine: consolidarea și exploatarea brandului. Un brand ca Steaua, o echipã cu șase milioane de suporteri în întreaga țarã a fost exploatat în cel mai mizer mod posibil. Primul și ultimul care a înțeles însemnãtatea acestui lucru a fost Meme Stoica, cel care a creat o adevãratã echipã de marketing și cel care a încercat sã-l convingã pe personajul nostru de importanța acestui amãnunt. În acea perioadã apãruserã pe piațã primele materiale de calitate cu însemnele clubului, brãțãri, tricouri, șepci și fulare. Apoi totul s-a stins. Patronul realizase cã Steaua își primea înapoi notorietatea și, probabil, teama cea mare era cã o fãcea mușcând din a lui. Programul a fost oprit. Stoica s-a opus și a fost eliminat, și din alte motive mai mult sau mai puțin inventate. De fapt, la Steaua este eliminat orice capãtã dintr-un motiv sau altul mai multã simpatie decât personajul principal din poveste: Becali. Nu caut sã ofer soluții, sunt prea mic pentru asta. Dar domnule Gigi Becali, poate cã e cazul sã-ți dai seama cã tot ce se putea suge din aceastã afacere, ai. Ai luat tot, ai luat notorietatea dupã care erai atât de avid, ai luat demnitatea celor puțini dar cu creier mai mult decât majoritatea, ai luat pânã și faptul cã toatã Europa te cunoaște. Ba te-ai fãcut chiar frate de sânge cu Calderon. Tot ce-ți mai poate aduce acum Steaua e sã te ducã în jos. ªi nu vrei asta, nu?[...] ................http://www.blogocular.ro/de-ce-trebuie-sa-plece-Gigi-din-Ghencea/2009/09/27/

SuporteriRomani01.10.2009 12:42

Toate Benere anti Becali din Romania si nu numai

http://suporteriromani.webs.com/ultrasi.htm

merita sa vedeti :steag_sah_mic:

David01.10.2009 12:48
<h3 class="fw-title">Suporteri de Ligã! Steliștii l-au contestat pe Becali pe stadionul lui Real Madrid! </h3> 236841252-real-madrid-olimpique-marssell

Suporterii Stelei nu uitã de echipa lor oriunde s-ar afla. Dovada cea mai recentã este ceea ce s-a întâmplat asearã în Madrid, la meciul de Champions League dintre Real și Olympique Marseille. Chiar în tribunele de pe Santiago Bernabeu, unul din marile stadioane ale lumii, suporterii Stelei i-au transmis lui Becali cã îl vor plecat din Ghencea. Aceștia au arborat mesajul devenit clasic, "Pleacã din Ghencea" în cinci limbi diferite: românã, spaniolã, germanã, francezã și englezã.

Tribunele Stadionului Santiago Bernabeu se alãturã altor locuri celebre de unde steliștii i-au transmis lui Becali sã plece din Ghencea: turnul Eiffel, Londra, New York, Oslo, Barcelona sau Vancouver.

BlackWoolfy05.10.2009 20:32
billykid07.10.2009 14:48
Tin minte cand am fost la meciul cu St Liege si ne-am calificat in Champions League ce atmosfera a fost.Toti scandam numele lui Becali si ne bucuram pentru performanta Stelei.Acum dupa un sezon prost gata, s-a uitat tot.

Dupa cum a spus Becali, voi astia toti care strigati impotriva lui, strangeti bani si cumparati Steaua.

Nu stiu care a scris ca "s-a luat de Hagi".Prieteni voi cati ani aveti?Cati dintre voi munciti?? Voi chiar asa nu intelegeti termenul de PATRON????

un PATRON angajeaza pe cine vrea, da afara pe cine vrea, cand vrea si pentru ce vrea el. Voi la firmele unde lucrati asa faceti??Va intreaba patronul cum sa-si conduca firma??Va cere parerea?? Sau poate toti astia care strigati "afara din Ghencea" sunteti oameni de afaceri si vreti sa reluati clubul!!!

Adica trebuia sa-l tina pe Elton pentru ca placea la 200 de oameni?

Dupa cum spune si Stelian, eu ma duc la meciuri sa vad echipa Steaua Bucuresti nu sa strig afara Becali.

Sunt nou pe forum, nu am citit tot, poate chiar este un topic cu "CINE SA VINA IN LOCUL LUI Becali?"

Si legat chiar de sezonu asta, daca nu gafa ZAPATA la cateva meciuri gen Vaslui unde a trecut mingea pe langa el, sau nu ratam 11m ca in meciul cu Arges trageam la titlu fara probleme.Dar cum am mai spus, asta e romanu.Bine spune Becali...HAHALERE.

dar tu de unde vii?sau la cate meciuri ai fost in Ghencea de cand te-ai nascut?sau poate esti vreun sclav de-al lui Gigi...

Herovir12.10.2009 06:48
Fan FC Steaua12.10.2009 07:41

Doamne fereste sa vina Olarcoiu. Daca vine ala, chiar ca se alege prafu de tot ce inseamna Steaua.....

Oracoiu si Becali sunt ca frati, deci Olaroiu o sa fie doar "prostu care baga banii", in rest, tot Gigi o sa dicteaza...

boozy7us12.10.2009 11:23

inca nu v-ati convins de calitatea presei de la noi? si mai ales marele cotidian de sters la fund, CANCAN!...iar daca va fi adevarat, Oli nu stie in ce se baga...daca vine sa vina singur, nu impreuna cu ciobanu`!!!

Astristul12.10.2009 15:38

Nu nu. Sa nu vina deloc! Citeste ce a scris Fan FCS mai sus. zer0li si ciobanul sunt ca fratii, se inteleg de minune. Pai ce facem acum, scapam de dracu' (vorba vine) si dam de tacsu'?

George Sud12.10.2009 21:57

vreau sa scriu si eu ce simt acum legat de ce se intampla la Steaua,sunt Zeb de la Vacarm

am scris niste randuri in noptile astea prea lungi

Vreau sa spun de la inceput ca sunt trist si scriu aceste randuri in contrast cu tot ce vad si simt ca se intampla in jurul meu: reflexe impuse, mult rating si mercantilism.Fotbal... si atat,fotbal si tot,fotbalul inseamna viata si viata inseamna fotbal.

Pare usor acum sa spui "no al calcio moderno".Incepand de la jocurile cu mingia ale grecilor si romanilor pana la Barcelona-Chelsea,sportul asta inseamna si el o evolutie logica similara cu timpul.Impotriva modernismului? Nu as spune eu ci impotriva prostiei si imbecilitatii.Iubesc fotbalul,urasc prostia.Impotriva consumului si mercantilismului in care se inmoaie sportu asta devenit brusc un bussines,unde adevarata pasiune si adevaratele valori sunt ignorate, o ignoranta care doare.

In peluza am crescut, din peluza sunt,pentru mine si ai mei viata este o metafora ampla a culorilor mult iubite.In peluza,in tribuna, pe stadion se refelecta poate cel mai bine societatea din care facem parte.Da, ne place sau nu noi,romanii parem una din natiile robo-sapiens,majoritatea traind doar pt consum si pt felia altora.Ei bine nu-i asa ,eu si inca cativa "ultrasi","casuali" nu suntem deloc asa... "Taci sufla-n goarna ,consuma ...faci parte din turma" spuneam odinioara.Si nu, nu sunt resemnat, doar ca doare cand vad cum pasiunea se ineaca pe zi ce trece si dezamagirea devine din ce in ce mai mare ,dezamagire pe care o simt culmea chiar in propria peluza,pt ca simt labilitatea cauzata de lispa unui gram de idealism din capul multora "oameni de peluza",pentru ca multi nu stiu ce vor si nici nu arata ceea ce pot, si nici macar nu stiu cine sunt.

Vreau sa traiesc,sa simt pasiunea fotbalului ,vreau sa fiu eu,ultras,casual,om de peluza,stelist cum imi place mie sa zic.Nu vreau sa ma iau parte la mizeria care se intampla acum la clubul meu.Sunt satul dar nu astept nimic, voi lupta asa cum am facut si pana acum. Problema e alta ...sunt dezamagit cum spuneam si mai devreme de circul asta la care iau parte clumea multi dintre oamenii mei,oameni de peluza.Traim intr-o pseudo-realitate creeata de mass-media,traim zilele fricii si zilele tepei 3d,conectarii la aparate si a consumului imbecil.Ei bine pe stadion,nu vreau sa vad asta,vreau sa vad fotbal pur,vreau sa imi pun in valoare calitatile de ultras, sa ma manifest ca atare , sa creez spectacol.

Din cauza razboiului asta (sclav-stapan cum ar zice "astia cu bani") efectiv am uitat de unde am plecat, am uitat de fotbal si nu ne mai dam seama cat de mult ne-a afectat toata chestia asta.Simt si vad cum psuedo-realitatea asta ii inghite pe multi dintre noi chiar din peluza,practic am ajuns sa cred ca uneori ne auto-alimentam cu ura nascocita din toate cacaturile pe care le vedem la TV iar chestia asta in plus nu doar ca pe unii ii face sa se auto-alimenteze cu o ura inutila dar in fata celor care vor sa ne distruga,riscam sa parem niste mascarici care starnesc doar hohote de ras sau niste maimute amenintatoare cu dorinta de a impresiona.

Nu ,nu sunt resemnat voi lupta in continuare alaturi de golanii mei inteligenti.Nu vorbesc si scriu pentru toti dar impreuna suntem mai puternici asa cum o soapta devine voce, o voce devine strigat iar un strigat devine vacarm.Fotbal,pasiune si valoare exista in fiecare.Ideea e ca negarea ,spiritul si spiritul de observatie sunt cele mai bune arme ale noastre.

Azi e zi de meci...

Zeb Vcm

Astristul13.10.2009 09:09

Superb scris George. Ar trebui sa postezi pe site un articol cu ce ai scris aici! ;)

RESPECT!

kinder-PN13.10.2009 10:35

foarte frumos zeb!respect!

red&blue_boy13.10.2009 10:51

Respect Zeb!!!

kluio10014.10.2009 13:03

sa plece Gigi ne distrus echipa la dat afara pe bergodi antrenor ca el nu mai vedem noijava script:add_smilie("fuljava script:add_smilie(":steag_cruce_invers:","smid_5")ajava script:add_smilie(":chair:","smid_1") :spam: r-campionii","smid_6")

noname14.10.2009 13:55

Respect George Sud!

andyro14.10.2009 13:58

Respect George Sud, un adevarat camarad !

albanezul14.10.2009 14:00

Respect George Sud..nu am inteles nimic..si oricum esti slab la fifa..dar respect..ca probabiul ai vrut sa zici ceva tare de tot acolo.

ciuby15.10.2009 09:16

Fiscul a facut 30 de sesizari penale pentru prejudicii de 15 milioane lei din tranzactii imobiliare (sursa NewsIN)

http://www.banknews.ro/stire/33262_fiscul_...imobiliare.html

Jiji, uita-te / ora ta se apropie!!!

Banii pe care i-ai avut i-ai spart in cazinouri, in curul familiei tale bune de nimic, in imprumuturi catre camarila ta care i-a pierdut, in tarlale si betoane care nu isi mai revin niciodata in timpul vietii tale la pretul la care le-ai cumparat, in transferuri ratate si balele sclavilor tai de la club.

Lichiditati nu mai ai, "prieteni" nu mai ai (sau ai uitat ce ai ciripit la Rahova?), minte nici cat aveai odata.

Du-te invartindu-te!

guestern15.10.2009 16:30

Baieti !

Mesajul acesta catre Becali l-ati auzit?

BlackSniper17.10.2009 17:59

imi ziceti si mie unde trebuie sa postez pozele cu anti Gigi??

ca la galerie foto nu imi apar :|

si asi vrea sa le trimit si la prosport...

daca ma ajuta cineva :D

http://i36.tinypic.com/rmlpv6.jpg

Metrix00918.10.2009 18:09

Gigi a stricat toata echipa si mai si schimba antrenori ca papuci...

Ultrast3aua19.10.2009 19:44

Brigada ros-albastra,

Becali ura noastra,

Gigi Becali m..e!!!

:thumbdown:

Protestele trebuie sa continue pana cand vom alunga lati-fundiarul din Ghencea.Cu el la conducerea Stelei nu avem nici un viitor,ne va jigni mereu atat pe noi suporterii cat si fostele glorii ale Stelei.

Free_Steaua20.10.2009 07:37

Probabil ideea cu lunetistul este cea mai buna :yes:

nicolaecristian8220.10.2009 08:03

Si eu vreau sa plece asta din Ghencea..nu i pronunt numele ca mereu cand o fac am impresia ca particip la vreo campanie electorala :thumbdown: .....dar ma gandesc cine vine in locul lui?Se poate mai rau?..Cine credeti ca ar putea fi urmatorul conducator din Ghencea?Zic asta pentru ca cel care va veni dupa asta..trebuie sa aibe multe plusuri...ca de minus suntem satuli.Multumesc anticipat de raspuns..un nou suporter stelist alaturat celor care sunt anti-dictatura ,anti-prostie,anti-branza de oi.

«15678953»