FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1404142434453»
Adrian01.08.2012 15:28

Pai, ne-ai acuzat, prietene, ca facem rau Stelei.

E ok sa-ti spui pararea, dar trebuie sa ai grija sa nu ii jignesti pe cei din jurul tau cand faci asta. Asa zice codul bunelor maniere.

12stefy01.08.2012 17:04

Nu-mi amintesc sa fi acuzat pe nimeni ca face rau Stelei. Tot ce am zis e ca nu inteleg felul in care ganditi. Si nu cred ca am jignit pe nimeni in prima faza cand mi-am spus parerea. Daca imi citesti primul comentariu cuvant cu cuvant o sa vezi ca nu am jignit pe nimeni. Si nici nu aveam de gand, pana cand s-a gasit cineva sa ma ia la misto. In orice caz, ne dam cap in cap degeaba. Eu tot cu parerea mea o sa raman iar voi tot cu a voastra.

drvladyk01.08.2012 17:19
Si nu cred ca am jignit pe nimeni in prima faza

Poti sa te abtii si in a doua faza, sau in a treia, asa e frumos:)

red&blue_boy01.08.2012 17:45
Eram sigur ca nimeni n-o sa inteleaga ce am spus eu de fapt. Cititi printre randuri, nu sunteti atenti deloc.

La fel putem spune si noi, ca nici tu nu intelegi ce vrem sa spunem noi.

Dar vad ca doar tu esti destept, iar noi e prosti . :)

In schimb daca Steaua e desfiintata, nu o sa sufere Gigi prea mult, gaseste el alte metode sa faca bani. Cumpara alta echipa, nu stiu.

Nu iti fie frica, n-o sa dispara Steaua, doar sa scapam noi de cioban .

Am vrut sa zic de fapt ca nu stiu cum JUCA Steaua in vremurile bune. Dar stiu ca lua trofee, termina numai pe locul 1 etc.

Ce nu stii tu e ca Steaua a insemnat mai mult decat niste trofee, nu doar asta ne-a facut mandri de echipa pe care o sustinem .

clausblaus02.08.2012 08:55

Eu nu m-as lega neaparat de varsta lui,pentru ca la 14 ani(daca asta este cu adevarat varsta)se exprima mult peste altii de aceeasi varsta,care au "bantuit" pe aici.Pentru asta are o bila alba.

Bila alba insa,se transforma in una neagra deoarece cere(oarecum) sa fie inteles si sa-i fie respectata opinia(un lucru normal dealtfel,dar in alt context)fara a incerca acelasi exercitiu vis-a-vis de parerile altora.

NIMENI nu incearca sa se razbune pe cioban,este un lucru total fals si departe de adevarata dorinta a suporterilor stelisti.Ceea ce se doreste cu adevarat este plecarea acestuia de la club,pentru ca in indreptarea in bine a asa zisului "mare caracter" nu mai crede nimeni.Plecarea acestui personaj,caci om nu-i mai pot spune,ar fi si spre binele tau,caci iti doresti o echipa care sa joace fotbal adevarat si implicit trofee.Nu ai sa te poti bucura de aceste trofee atata timp cat Steaua n-o sa scape de grobianism,servilism,nepotism...etc.Nu asa se poate face performanta.Este atat de simplu incat nu reusesc sa-mi dau seama ce anume nu intelegi tu!

"Ce are sula cu prefectura"spune o vorba in popor....reflecteaza un pic,poate ii intelegi sensul.

Bafta!

ebonyc02.08.2012 09:51
Pai si daca s-ar intampla asa. Unde ar pleca ciobanul? Te-ar lasa in pace? Tot mi se pare ciudat intr-un fel. Ce s-ar rezolva daca n-ar mai conduce ciobanul Steaua? Asta e singura problema. Nu va inteleg logica. Oricum din ce a zis tupac, nu se intelegea acelasi lucru. Tu ai zis-o cel mai simplu totusi. Nu stiu daca a fost doar din lene, sau n-ai vrut sa insulti pe nimeni, dar ai incercat sa explici spre deosebire de unii si asta apreciez.

Ce e mai important, indiferent cum gandim, e ca Steaua va ajunge la fel ca toate firmele ciobanului: in faliment! Ramane de vazut in cat timp.

Eu zic ca ar fi mai sanatoasa o plecare fortata prin lipsa de rezultate si bani in buzunarul ciobanului decat un faliment irecuperabil in cativa ani.

12stefy02.08.2012 13:34
Eu nu m-as lega neaparat de varsta lui,pentru ca la 14 ani(daca asta este cu adevarat varsta)se exprima mult peste altii de aceeasi varsta,care au "bantuit" pe aici.Pentru asta are o bila alba.

Bila alba insa,se transforma in una neagra deoarece cere(oarecum) sa fie inteles si sa-i fie respectata opinia(un lucru normal dealtfel,dar in alt context)fara a incerca acelasi exercitiu vis-a-vis de parerile altora.

NIMENI nu incearca sa se razbune pe cioban,este un lucru total fals si departe de adevarata dorinta a suporterilor stelisti.Ceea ce se doreste cu adevarat este plecarea acestuia de la club,pentru ca in indreptarea in bine a asa zisului "mare caracter" nu mai crede nimeni.Plecarea acestui personaj,caci om nu-i mai pot spune,ar fi si spre binele tau,caci iti doresti o echipa care sa joace fotbal adevarat si implicit trofee.Nu ai sa te poti bucura de aceste trofee atata timp cat Steaua n-o sa scape de grobianism,servilism,nepotism...etc.Nu asa se poate face performanta.Este atat de simplu incat nu reusesc sa-mi dau seama ce anume nu intelegi tu!

"Ce are sula cu prefectura"spune o vorba in popor....reflecteaza un pic,poate ii intelegi sensul.

Bafta!

Asa da. Acum am inteles. Atat am vrut eu pana acum, sa mi se explice de ce ganditi voi asa. Pentru ca vedeam tot felul de comentarii de genul "sper sa piarda Steaua meciul", iar prima mea reactie era "da care e problema voastra? de ce sa nu castige?". Greseala mea (cred ca) a fost ca nu am intrebat din prima simplu si am tot citit comentarii meci de meci pana cand m-am enervat ca n-am reusit sa va inteleg. Iar exemplul pe care l-a dat tupac acolo si felul in care a explicat m-au facut sa cred altceva. Iti multumesc totusi pentru un comentariu decent. Bafta!

Tupac Amaru02.08.2012 19:02

Auziti, copilul asta devine obositor, chiar enervant.

Ce-ar fi sa gasiti o solutie pentru a nu mai permite minorilor accesul la niste discutii pe care nu le pot intelege? Ceva in genul www.MiniSteaua.ro.

Si impuneti-le, domnule, sa vorbeasca respectuos. Chiar n-am chef sa ma tutuiasca toti mucosii de pe site.

ebonyc02.08.2012 20:28

Ciobanul acum doua saptamani: "3 ani nu mai am nevoie de transferuri!"

Azi: "Trebuie sa fii corect si cu fotbal. Dumnezeu mi-a dat un semnal, Stanca a stat pe banca desi trebuia sa joace. Reghecampf ar trebui sa inteleaga ca trebuie sa fim drepti cu oamenii. Nu-mi fac probleme de calificare, putea sa fie 7-1 daca e sa o luam dupa ocazii. Mihai Costea n-are ce cauta, e terminat. Pe Tibi Balan l-am laudat si ii era lene sa alerge. Rocha nu e atacantul de care Steaua are nevoie. Nikolici nu este nici el cel pe care il credeam", a spus Ciobi la gsptv.

Ce repede trec anii ba baiatule!

Varu' Lui Radoi02.08.2012 21:33

Parerea mea e ca Steaua pana nu pleaca ciobanu nu o sa mai aiba acele jocuri de exceptie si nu o sa mai aiba acea fata frumoasa sau nu o sa mai fie asa entuziasti adversarii cum au fost pana acum "Jucam cu Steaua , trebuie sa ne mandrim" . Acum Steaua nu mai joaca nimic , degeaba face transferuri ca nici nu face alegerile bune . Cum ... e posibil sa spui ca Rocha e bun , Nikolic isi revine , Tibi Balan joaca fotbal ... pai de unde joaca fotbal daca zici ca sunt lesinati ? LASATE DE FOTBAL CIOBENE !! NU TE MAI VREM LA Steaua !!!!

drvladyk02.08.2012 23:12
Ciobanul acum doua saptamani: "3 ani nu mai am nevoie de transferuri!"

Azi: "Trebuie sa fii corect si cu fotbal. Dumnezeu mi-a dat un semnal, Stanca a stat pe banca desi trebuia sa joace. Reghecampf ar trebui sa inteleaga ca trebuie sa fim drepti cu oamenii. Nu-mi fac probleme de calificare, putea sa fie 7-1 daca e sa o luam dupa ocazii. Mihai Costea n-are ce cauta, e terminat. Pe Tibi Balan l-am laudat si ii era lene sa alerge. Rocha nu e atacantul de care Steaua are nevoie. Nikolici nu este nici el cel pe care il credeam", a spus Ciobi la gsptv.

Ce repede trec anii ba baiatule!

schizofrenicii aud uneori voci, deci se pot razgandi in functie de sfaturile primite de la acestea

chirbite03.08.2012 02:29

"Personalitate isterica

Individul isteric simte ca nu poate exista fara a seduce, fara a ocupa locul special intr-o relatie. Se manifesta astfel incat sa fie in centrul atentiei prin comportament teatral, seductiv si vestimentatie deosebita. Discutiile se centreaza pe propria persoana, pe propriile trairi, solicitand compatimire. El se raporteaza la ideal si se refera la ceilalti incadrandu-i in persoane simpatice si antipatice."

"Personalitate narcisista

Individul narcisistic considera ca el este cel mai important si ca lui i se cuvine totul. Traieste dificil orice situatie in care el nu se afla in centrul atentiei. Narcisistul considera normal un destin privilegiat, reusit pe toate planurile. Cei din jurul lui sunt obiecte folositoare in planurile lui si se refera la ei ca si cum acestia nu ar avea propriile lor nevoi. Orice fel de atingere a propriilor interese ii provoaca afecte extreme manifestate agresiv."

"Schizofrenia reprezinta un grup de tulburari psihice in care realitatea este interpretata in mod anormal. Schizofrenia se caracterizeaza prin halucinatii, delir, comportment si gandire dezorganizata.

Exista mai multe tipuri de schizofrenie, astfel ca semnele si simptomele variaza.

In general, aceste simptome includ:

- credinte care nu se bazeaza pe realitate (delir), cum ar fi credinta pacientului ca cineva unelteste impotriva lui

- halucinatii auditive sau vizuale (pacientul aude si vede lucruri care nu exista); mai frecvente sunt halucinatiile auditive"

Doar o parte din "calitatile" lui:))))

red&blue_boy19.08.2012 17:23

Presa internatională n-a ramas rece la afirmatiile facut de Gigi Becali cu ocazia concertului Lady GaGa in Bucuresti. Patronul Stelei a afirmat că vedeta pop este discipolul Satanei, o declaratie care a facut inconjurul lumii.

Site-ul entertainmentwise.com a preluat declaratiile facute de seful Stelei: "Cand o vad la TV, in secunda doi schimb postul si scuip inspre televizor. Trebuie să intelegem că este o luptă intre Satana si Iisus in momentul de față. Hristis va invinge. Ok, nu o putem interzice, dar nimeni nu te fortează să mergi la concertele ei.

Este discipolul Satanei. Satana a instruit-o si acum este una dintre ei. Cand o vedem trebuie să scuipam si să zicem <<piei Satanp!>>, asa face Hristos. Asa fac si eu", este declaratia dată de Becali, preluată de entertainmentwise.com.

Sursa citată ii pune in temă pe cititorii sai cu informatii despre Ciobanul: "Este patronul Stelei si unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. Și, din cate se pare, unul dintre cei mai nebuni. Un lucru este sigur, nu-l vom vedea prea curand la turneul Born This Way Balls", notează cei de la entertainmentwise.com.

Și celebra publicatie "The Guardian" taxează afirmatiile lui Gigi Becali. Ziaristii englezi l-au inclus in rubrica "Said&Done", care adună cele mai ciudate intamplari din sport: "Pastram un nivel jos in această vară: Ciobanul, patronul Stelei, a dat un avertisment pentru toti romanii să stea departe de concertul Lady GaGa", scriu cei de la "The Guardian"

prosport

danimarcu19.08.2012 17:33

Ghiolbanului ii face placere ca se vorbeste de el,indiferent ca e pozitiv sau negativ...

Se crede important iar articolele astea ii alimenteaza si mai mult boala cronica...

MoWeed20.08.2012 04:45

Chiar va admir unora hotararea de a se contra cu toate mioarele. Nu stiu cum de mai aveti rabdare...

mountytoma20.08.2012 06:14
Sursa citată ii pune in temă pe cititorii sai cu informatii despre Ciobanul: "Este patronul Stelei si unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. Și, din cate se pare, unul dintre cei mai nebuni. Un lucru este sigur, nu-l vom vedea prea curand la turneul Born This Way Balls", notează cei de la entertainmentwise.com.

prosport

daca il considera in continuare unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, inseamna ca sunt ramasi in urma rau de tot.

in alta ordine de idei, lady gaga e buna doar de ****, in rest e varza

MoWeed20.08.2012 06:38

Din partea mea, pot sa-l numeasca "cel mai bogat din univers" atata timp cat nu il numesc si "patronul Stelei".

red&blue_boy23.08.2012 05:00

Presa din Franta a comentat faptul că atacantul Sinama Pongolle, fost la Liverpool, la Atletico Madrid si la Saint Etienne, ar fi fost refuzat de Steaua. "Steaua nu l-a vrut pe Sinama fiindcă este negru! Presedintele clubului roman, obisnuit cu tot felul de derapaje, nu vrea un negru in echipa sa", a scris "Le Figaro".

Atacantul francez i-a raspuns acid lui Becali pe contul sau de Twitter. "Am auzit ce-a spus presedintele Stelei, dar nu-l cunosc personal si nu stiu dacă vorbele lui sunt adevarate. Dacă e chiar asa, nu eu trebuie să-i zic sau să fac ceva, ci autoritățile din fotbal", a spus Pongolle.

Pongolle, 28 de ani, le-a fost propus roș-albastrilor, dar salariul lui ar fi depășit oricum bugetul Stelei. Gigi a explicat ce l-a convins să nu-l ia: "Mi-a zis Banel că francezul asta face ce vrea el cu mingea, dar numai cind vrea. Atunci, să fie sanatos!".

gsp

Lays23.08.2012 10:53

Parca n-ar fi de ajuns ca face de ras Steaua, mai trebuie sa faca de ras si Romania... cum mama dracu' a ramas asta parlamentar european?

red&blue_boy23.08.2012 10:58

Si in plus uite cine-i da sfaturi despre jucatori, cine isi permite sa spuna ca unul e bun sau nu : Banel !!!

danimarcu23.08.2012 14:25
Si in plus uite cine-i da sfaturi despre jucatori, cine isi permite sa spuna ca unul e bun sau nu : Banel !!!

Si vrei sa spui ca cele 3-4 centrari bune in toata cariera + golul din foarfeca de la Medias nu ii dau dreptul sa faca asta?... :whistle:

mountytoma23.08.2012 17:29

lui Banel i se pare oricum ca fiecare face ce vrea cu mingea. numai lui nu ii iese!!!

Aztek23.08.2012 17:42

Nu stiu ce credeti voi dar pentru mine, Banel este si va fi jucatorul care le-a dat musetel la ciori in Cupa UEFA.

red&blue_boy23.08.2012 17:54
Si vrei sa spui ca cele 3-4 centrari bune in toata cariera + golul din foarfeca de la Medias nu ii dau dreptul sa faca asta?... :whistle:

5 centrari au fost!

Si foarfeca laterala, sa nu uitam asta ! :)

blindius23.08.2012 18:00

Va rugam sa prestati discutiile despre Nicolita pe topicul sau, altfel riscam sa pierdem esenta acestui topic, s-asa avand deja un subiect destul de sensibil.

«1404142434453»