FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1394041424353»
Lari27.06.2012 11:16

"Mache" era cunoscut inainte ca fiind "sifonul" din vestiarul Stelei, dar, de la o vreme, acesta s-a schimbat complet. Marius Ianuli a devenit, mai nou, unul dintre oamenii de incredere ai stelistilor, asta dupa ce le-a demonstrat in mai multe randuri ca se pot baza pe el. Si cum "Manache" s-a dat de partea fotbalistilor, Ciobanul a gasit repede un alt nepot care sa-i dea raportul despre Mihai Costea si colegii sai.

Tache Becali este noul "sifon" din Ghencea.

Despre acesta se spune in Pipera ca ar proveni dintr-o familie modesta, dar a avut norocul sa fie "adoptat" de mic copil de Lucian Becali. Nepotul lui Ciobanul este cel care ii da intotdeauna bani de cheltuiala lui Tache, il imbraca pe acesta cu haine scumpe si il ia peste tot cu el.

In schimb, Tache face si el ce stie mai bine, adica ii urmareste pe jucatorii din Ghencea si apoi le da raportul sefilor Stelei. Cand stelistii au liber si au voie sa iasa in oras, Tache isi face prezenta pe la cafenelele sau restaurantele unde se asaza elevii lui "Reghe". Fara nicio jena, acesta sta la masa cu fotbalistii si este atent la toate detaliile. De obicei, a doua zi, la antrenamente, Ciobanul le povesteste jucatorilor, cu lux de amanunte, tot ce au facut ei cu o seara inainte.

CanCan

Lays27.06.2012 15:07
Ieri a fost ziua lui Fecalitza

Cat la suta mai are?

Arsenal1886Steaua194727.06.2012 19:54

Adica ?

Lays28.06.2012 08:34

Cat mai are de trait.

Lari28.06.2012 10:47

De ce mai exista topicu' asta? :huh:

(dupa o idee originala a miscarii Occupy Wall Street)

shit.jpg

Arsenal1886Steaua194728.06.2012 18:29
Cat mai are de trait.

Pai din partea mea ..sa crape mai repede...

Snacke George03.07.2012 13:21
A distrus echipa e vina lui 100%

Ai mare dreptate, subscriu.

edynho17.07.2012 18:19

Deja , dupa interventia ciobanului din seara asta de la Sky Sports de la Romania (gesepe) , s-a distrus linistea echipei si in special a celor 3 veniti de la Craiova , cancerului astuia numit George B. ii trebuie gasit un leac neaparat

red&blue_boy17.07.2012 20:38
Deja , dupa interventia ciobanului din seara asta de la Sky Sports de la Romania (gesepe) , s-a distrus linistea echipei si in special a celor 3 veniti de la Craiova , cancerului astuia numit George B. ii trebuie gasit un leac neaparat

Asta e asa, sa le mai dea peste nas astora cu "spre 24 ! " .

12stefy31.07.2012 23:03
Uite, vreau sa fac o comparatie, poate ii mai trezim si pe cei care sunt "stelisti".

Poate ca e putin fortata, dar e buna pentru exemplificare.

Sa presupunem ca un hot iti fura un lucru de valoare - sa zicem ca un portofel. In acel portofel ai, pe langa bani, acte si altele asemenea, si o fotografie (singura!) cu o persoana draga - care nu mai e printre noi - o bunica, un bunic, o matusa, un unchi, sora, frate, mama, tata - poza care are o uriasa valoare sentimentala.

Ei bine, ce faci? Stai ca boul si il admiri pe hot sau o iei la goana dupa el, incercand sa ii pocesti mutra? Sau macar sa il urmaresti, sa faci ceva pentru a-ti recupera bunul (bine, in lasitatea care ne caracterizeaza nu cred ca foarte multi s-ar lua dupa hot, dar asta nu inseamna ca e atitudinea corecta).

Si acum sa ne gandim la iubita noastra Steaua: un bandit analfabet, nespalat, incult, violent si imbecil ne-a furat (cu ajutorul unora care trebuiau sa vegheze ca acest lucru sa nu se intample si care teoretic faceau parte din cealalta tabara, dar asta e alta discutie) ceea ce aveam noi mai de pret in calitate de iubitori de sport (fotbal).

Eu nu ma voi lasa, in consecinta, pana cand nenorocitul nu ne va returna bunul.

Si, cum nu pot sa il fac sa dispara dintre cei vii (desi as face-o cu mare placere!), nu-mi ramane decat sa incerc sa il sap, sa imi doresc ca acest club (care nu ne mai reprezinta, este o creatie becaliana 100%, cati stelisti veritabili sunt pe acolo????) sa piarda orice competitie, sa retrogradeze, sa se desfiinteze, sa fie exclus din campionat, sa fie pedepsit sub orice forma posibila.

Sunt convins ca asta este atitudinea unei parti dintre cei care iubesc Steaua, careia ii apartin si eu.

Nu ma pot pune insa, recunosc, sub nicio forma, in postura celor care doresc succesul echipei. Orice succes al echipei inseamna succesul nenorocitului, inseamna inca o piatra de moara atarnata de gatul conceptului de stelism autentic, inseamna afundarea in mocirla becaliana a nonvalorii si a grobianismului de stana.....

Ca sa vezi, nu am citit comentariul tau lung degeaba, m-am si amuzat putin dupa. Ai dat cel mai aiurit exemplu. L-ai intors pe toate partile pana ti-a iesit cum ai vrut. Imi permiti sa fac eu insumi o comparatie? Presupunem ca esti un om foarte bogat, iar cineva iti rapeste o persoana foarte draga ca sa primeasca recompensa. Pana aici exemplul e perfect. Gigi cumpara Steaua ca sa faca bani pe seama ei. Ne intelegem? Ok. Din ce ai spus tu acolo, din moment ce nu poti sa scapi de rapitor (Gigi), preferi ca persoana pe care a rapit-o sa "piarda orice competitie, sa retrogradeze, sa se desfiinteze, sa fie exclusa din campionat, sa fie pedepsita sub orice forma posibila". Deci tu ai impresia ca daca persoana draga tie moare in chinuri, rapitorul sufera. De parca lui i-ar pasa de ea. El o foloseste doar sa faca bani.

Si nu faptul ca ai dat tu un exemplu fara sens ma enerveaza cel mai tare. Majoritatea "stelistilor adevarati" ganditi la fel. Aveti cea mai tampita logica. Nu inteleg de ce vreti sa va razbunati voi pe Steaua doar pentru ca a cumparat-o Gigi. Pe langa cioban, mai sunt alte zeci de persoane in echipa Steaua.

Simt ca trebuie sa va marturisesc ceva, am doar 14 ani (salvati comentariile pentru voi). Eu nu stiu cum era Steaua inainte sa o cumpere Becali. Eu tin cu Steaua de cand eram mic pentru ca lumea tinea cu Steaua. Nu stiu cum era echipa voastra iubita, dar eu tin cu echipa cu care am crescut. Eu stiu doar ca vreau ca Steaua sa castige competitii pentru a fi cunoscuta in lume. Nu am treaba cu conducerea. Iar solutia voastra, mai exact aceea de a spera ca Steaua sa piarda toate meciurile, nu o sa rezolve nimic.

Acestea fiind zise, sper ca Steaua sa castige cat mai multe trofee, iar voi "stelistii adevarati" sa suferiti cat mai mult.

Stiu ca nu o sa castig mica noastra discutie contradictorie. Ca de...eu sunt doar unul iar voi sunteti "fara numar". Dar macar mi-am spus punctul de vedere

Tupac Amaru01.08.2012 04:12
Ca sa vezi, nu am citit comentariul tau lung degeaba, m-am si amuzat putin dupa. Ai dat cel mai aiurit exemplu. L-ai intors pe toate partile pana ti-a iesit cum ai vrut. Imi permiti sa fac eu insumi o comparatie? Presupunem ca esti un om foarte bogat, iar cineva iti rapeste o persoana foarte draga ca sa primeasca recompensa. Pana aici exemplul e perfect. Gigi cumpara Steaua ca sa faca bani pe seama ei. Ne intelegem? Ok. Din ce ai spus tu acolo, din moment ce nu poti sa scapi de rapitor (Gigi), preferi ca persoana pe care a rapit-o sa "piarda orice competitie, sa retrogradeze, sa se desfiinteze, sa fie exclusa din campionat, sa fie pedepsita sub orice forma posibila". Deci tu ai impresia ca daca persoana draga tie moare in chinuri, rapitorul sufera. De parca lui i-ar pasa de ea. El o foloseste doar sa faca bani.

Si nu faptul ca ai dat tu un exemplu fara sens ma enerveaza cel mai tare. Majoritatea "stelistilor adevarati" ganditi la fel. Aveti cea mai tampita logica. Nu inteleg de ce vreti sa va razbunati voi pe Steaua doar pentru ca a cumparat-o Gigi. Pe langa cioban, mai sunt alte zeci de persoane in echipa Steaua.

Simt ca trebuie sa va marturisesc ceva, am doar 14 ani (salvati comentariile pentru voi). Eu nu stiu cum era Steaua inainte sa o cumpere Becali. Eu tin cu Steaua de cand eram mic pentru ca lumea tinea cu Steaua. Nu stiu cum era echipa voastra iubita, dar eu tin cu echipa cu care am crescut. Eu stiu doar ca vreau ca Steaua sa castige competitii pentru a fi cunoscuta in lume. Nu am treaba cu conducerea. Iar solutia voastra, mai exact aceea de a spera ca Steaua sa piarda toate meciurile, nu o sa rezolve nimic.

Acestea fiind zise, sper ca Steaua sa castige cat mai multe trofee, iar voi "stelistii adevarati" sa suferiti cat mai mult.

Stiu ca nu o sa castig mica noastra discutie contradictorie. Ca de...eu sunt doar unul iar voi sunteti "fara numar". Dar macar mi-am spus punctul de vedere

Copile,

ce scriu eu si ce intelegi tu? Lasand la o parte faptul ca eu nu sunt "tu" cu o persoana necunoscuta, cu vreo 31 de ani mai mica decat mine, faci din start o presupunere aberanta - discuti despre persoane foarte bogate, personifici cluburile de fotbal, ceea ce arata ca ori urmaresti prea multe telenovele, ori hormonii au inceput sa-si faca de cap.

Du-te si castiga campionate si cupe cu ne-a Gigi, daca asta te face sa te simti mai bine.

Tupac Amaru01.08.2012 04:39

Si inca ceva pentru tine, C8ile,

vezi ca esti la o varsta critica, chiar imi fac griji pentru tine. Parintii tai ar trebui sa se preocupe mai mult de tine, esti cam nervos pentru varsta ta.

Un club de fotbal se poate reorganiza sau se poate desfiinta si se poate reinfiinta apoi, este asadar un obiect, un lucru neinsufletit la care poti sa tii sau nu. Ca sa iti dau un exemplu usor de inteles la varsta ta, poti prinde drag de un trenulet pe care ti l-au luat parintii de Mos Craciun (sper ca stii ca Mos Craciun nu exista, in fine, poate tu crezi ca-i Becali, iarta-ma daca te-am dezamagit!) se poate defecta iremediabil, dar te duci la magazin si iti cumperi altul (desigur, costa alti bani, dar se pare ca banii nu-s o problema in cazul tau, din moment ce vrei sa-l sponsorizezi pe ne-a Gigi).

Insa un om care dispare nu mai poate invia, din pacate, decat in mintea unor oameni dusi cu sorcova (fie fanatici crestini, fie cu probleme la mansarda).

Iti recomand sa faci sport (la academia lui ne-a Gigi, daca il idolatrizezi atata - singura problema e ca ea nu mai exista), e o metoda excelenta de a iti abate gandurile de la problemele specifice varstei!

PS. Ai facut inca o greseala. Eu n-am zis ca sunt stelist "adevarat". Eu sunt doar stelist. Tu si cei ca tine NU sunteti stelisti. Purtati un nume furat, aveti o emblema si culori furate, aveti palmaresul furat (cel de pana in 2003 nu va apartine) si sunteti MUUUUUUUUUUUULT mai multi.

Si stii de ce? Pentru ca e cazul sa afli o realitate valabila de cand lumea: intotdeauna cei care nu gandesc au fost mai multi!

blindica01.08.2012 06:37

@12stefy : pai tocmai fiindca nu ai habar despre ce-a fost Steaua inainte nu poti intelege de ce avem noi ''treaba'' cu conducerea. Noi am crescut cu altceva, atunci cand unii din noi erau de varsta ta, Steaua lua trofeu dupa trofeu, daca vrei sa ne raportam la trofee.

Cu totii le dorim, nu o sa fim absurzi, dar intre timp ne-am dezvoltat si dorinta aceasta de a nu fi partasi la esecul prelungit al unei conduceri compuse din oameni servili, falsi, corupti.

Ca sa vezi ce-a insemnat, te invit sa intri la acest link: http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...chive/domain/32

Citeste cu atentie, nu te grabi. Intreaba apoi in jurul tau, cere alte pareri. Poate iti vei da seama de ce am vrea sa plece conducerea de astazi.

pcsbb01.08.2012 07:04

Deci tu nu tii cu Steaua, tu tii cu FC Fecali. :spank:

drvladyk01.08.2012 07:47

macar el are scuza varstei si a societatii in care a deschis ochii. de la altii as avea pretentii....

red&blue_boy01.08.2012 07:59
Majoritatea "stelistilor adevarati" ganditi la fel. Aveti cea mai tampita logica. Nu inteleg de ce vreti sa va razbunati voi pe Steaua doar pentru ca a cumparat-o Gigi. Pe langa cioban, mai sunt alte zeci de persoane in echipa Steaua.

Se pare ca n-ai inteles prea mult, cum stau lucrurile de cativa ani buni....

Eu nu stiu cum era Steaua inainte sa o cumpere Becali.

O parte din raspuns ti-ai dat-o singur, iar faptul ca tu nu ai prins alte vremuri nu ar trebui folosit ca o scuza pentru ca nu prea intelegi cum stau treburile, ori ce pretentii avem unii dintre noi.

Nici varsta pana la urma nu e o scuza, te puteai putin documenta sa vezi ce-a insemnat Steaua candva.

Eu stiu doar ca vreau ca Steaua sa castige competitii pentru a fi cunoscuta in lume.

Serios?

De unde esti tu asa obisnuit ca Steaua sa castige atatea competitii, din moment ce de 5-6 ani nu am mai castigat decat o Cupa? Iar in campionat terminam de regula pe locurile 4-5 ...

Ei bine, echipa noastra iubita era obisnuita doar cu locul 1, iar un loc 2 era vazut altadata ca un esec. Acum ne urcam pe Maybach ca am obtinut un loc de Europa League. Asta ca sa vorbim doar despre performantele sportive, daca ai zis ca oricum cine conduce clubul nu te intereseaza.

Fii linistit, ca noi de suferit vom suferi si fara trofee, si cu ele.

Chestia trista e ca tu nu o sa a motive de bucurie, tot asteptand trofeele si competitiile castigate de Steaua. Trebuie sa te obisnuiesti ca Steaua e cunoscuta in lume pentru trecutul sau, iar pentru prezent doar prin iesirile conducatorului.

Un stelist, nici adevarat, nici neadevarat ....

12stefy01.08.2012 12:27

Eram sigur ca nimeni n-o sa inteleaga ce am spus eu de fapt. Cititi printre randuri, nu sunteti atenti deloc. Ce am vrut eu sa zic e ca nu inteleg de ce va doriti sa sufere Steaua ca sa va razbunati pe Gigi. Inteleg faptul ca il urati pe ciobanul din conducere atat de mult, chiar asta am vrut sa zic, ca VA INTELEG, iar eu nu sunt fan de al lui si nu il pup in cur. Doar ca n-am treaba cu el. Dar nu pricep ce legatura are asta cu dorinta de a pierde Steaua meciurile. Asta asa ca sa va razbunati voi

Si @tupac , ma scuzati "domnule" ca v-am vorbit asa, dar "dumneavoastra" sunteti cam nebun. Nu dar serios, de unde pana unde te iei tu de mine ca fac comparatii si personific echipa, cand tu ai facut exact acelasi lucru? Deci tu ti-ai dat exemplul tau, si eu l-am dat pe al meu. Si dintr-o data eu am spus ceva gresit? Si din nou scuza-ma pentru limbaj, dar eu vorbesc cu dumneavoastra cu persoanele pe care le respect si mi-au dovedit ca merita respectate. Imi pare rau ca te simti insultat din cauza asta. Iar de varsta mea n-aveai cum sa nu te legi, pentru ca altfel nu gaseai argumente concrete. Pun pariu ca daca un om mai in varsta iti zicea aceleasi lucruri ca mine, discutai normal si nu-i sareai in cap, iar asta spune multe.

Chiar nu ma asteptam sa fie niciunul de acord cu mine, dar eu tot imi sustin punctul de vedere, acela pe care voi tot nu l-ati inteles pana acum. Chiar daca vreti ca Gigi sa moara, nu are asta treaba cu echipa Steaua, si ar trebui sa va doriti sa castige cat mai mult. In schimb daca Steaua e desfiintata, nu o sa sufere Gigi prea mult, gaseste el alte metode sa faca bani. Cumpara alta echipa, nu stiu.

Cat despre varsta mea, asta am zis-o doar asa de umplutura. Am vrut sa zic de fapt ca nu stiu cum JUCA Steaua in vremurile bune. Dar stiu ca lua trofee, termina numai pe locul 1 etc. Dar asta e deviere de la subiect. Cum am mai spus deja, eu imi sustin punctul de vedere. Ca indiferent de ura fata de Gigi, nu ar trebui sa va doriti ca Steaua sa sufere. E doar o parere la naiba. Si in locul fazelor de genul "bai copile, ar trebui parintii sa aiba mai multa grija de tine", ati putea incerca sa ma convingeti altfel, daca asta vreti. Dar presupun ca asa e peste tot pe internet. "Astia micii" n-au dreptu la parere.

Ivanski01.08.2012 12:34

Sa plece spre binele Stelei si al tarii!

Adrian01.08.2012 12:38

12stefy

Daca esti cu Steaua doar pentru trofee, de ce nu urli la Gigi? De ce vii sa ne bati pe noi la cap?

Du-te la oier si zbiara-i lui in ureche ca tu vrei ca echipa sa ia campionate si cupe, nu noua. Du-te, bate-l bine la cap, fa-l sa investeasca in echipa, sa aduca jucatori buni, fa-l sa se schimbe, sa nu mai puna antrenori doar dupa criteriul "cat de bine sta capra" si sa nu se mai bage peste oameni, sa nu-i jigneasca, sa ii lase in pace.

Degeaba ne spui noua. Ca noi nu avem putere la echipa. Nu putem transfera jucatori, nu putem stabili tactica de joc, nu putem aduce antrenori. Noi suntem la fel ca tine.

Ai zis ca ne razbunam pe Steaua. Nu vad cum.

Noi doar nu mergem la meciuri. Atat. In rest nu pune bete-n roate echipei, nu batem jucatori, nu le furam banii, nu facem absolut nimic.

Deci inca o data iti zic. Daca ai vreo nemultumire, mergi la Gigi, ca el e cel care face rau Stelei, nu noi.

12stefy01.08.2012 12:47
PS. Ai facut inca o greseala. Eu n-am zis ca sunt stelist "adevarat".

Pai hai sa vorbim despre greseli. In primul rand, lasam la o parte faptul ca o echipa se poate desfiinta si reinfiinta. Aici ai dreptate. Dar nu trebuie sa iei totul exact cum am spus eu. Presupunem ca persoana aia rapita nu moare, doar e torturata. Dar nu moare, o poti recupera in viata. Astfel revenim la "oile" noastre. Tu preferi ca echipa sa piarda, sa retrogradeze, sa fie desfiintata. Asta ca sa te razbuni tu pe "rapitor". Si ai dreptate, ma cam uit la filme de varsta mea, nu sunt telenovele totusi, ca vad ca iti place sa exagerezi, sunt filme de actiune. Dar exemplul ramane valabil. Nu are logica sa preferi ca echipa sa fie desfiintata (chiar daca poate fii reinfiintata), pentru ca vrei sa te razbuni pe cioban.

In al doilea rand, nu cred ca eu vorbesc ca un copil care primeste jucarii de la mos craciun. Dar tu ai dreptul sa ma vezi cum vrei.

In al treilea rand, exemplul pe care mi l-ai dat tu cu trenul e si ala deviat de la subiect. Noi vorbim aici de echipa Steaua, lasand la o parte metaforele. Tu vorbeai de cel care ti-a furat ce aveai mai drag, iar tu pentru ca nu poti sa te razbuni, preferi sa sufere acel lucru care ti-este drag. Si daca te gandesti bine, nici macar n-am personificat clubul de fotbal. Ca in club sunt oameni, iar daca echipa pierde, ei au de pierdut. N-am personificat nimic, vorbim de oameni aici. In orice caz, nu stiu cum sa-ti mai explic ca sa pricepi ce vreau sa zic. Ca "ce scriu eu si ce intelegi tu", ca sa te citez.

ebonyc01.08.2012 12:52

Sa ma bag si eu aici in discutie. Eu vreau ca echipa sa piarda meciurile, sa nu se califice in competitiile europene sau sa fie retrogradata pentru ca asta ar duce la plecarea ciobanului, nu sa ma razbun pe el.

12stefy01.08.2012 12:53
12stefy

Daca esti cu Steaua doar pentru trofee, de ce nu urli la Gigi? De ce vii sa ne bati pe noi la cap?

Du-te la oier si zbiara-i lui in ureche ca tu vrei ca echipa sa ia campionate si cupe, nu noua. Du-te, bate-l bine la cap, fa-l sa investeasca in echipa, sa aduca jucatori buni, fa-l sa se schimbe, sa nu mai puna antrenori doar dupa criteriul "cat de bine sta capra" si sa nu se mai bage peste oameni, sa nu-i jigneasca, sa ii lase in pace.

Degeaba ne spui noua. Ca noi nu avem putere la echipa. Nu putem transfera jucatori, nu putem stabili tactica de joc, nu putem aduce antrenori. Noi suntem la fel ca tine.

Ai zis ca ne razbunam pe Steaua. Nu vad cum.

Noi doar nu mergem la meciuri. Atat. In rest nu pune bete-n roate echipei, nu batem jucatori, nu le furam banii, nu facem absolut nimic.

Deci inca o data iti zic. Daca ai vreo nemultumire, mergi la Gigi, ca el e cel care face rau Stelei, nu noi.

Off, si tu esti total pe langa. Nici tu n-ai priceput nimic. Nu vezi cum va razbunati pe Steaua? Poate tu nu vezi cum. Poate tu nu te razbuni. Eu ma refeream aici strict la tupac, care spunea ca spera sa sufere Steaua cat mai mult. Acum vezi cum? Deci singurul motiv pentru care am inceput eu discutia, era ca nu mi-a convenit ce a zis el, ca spera sa piarda meciul din europa league. Asta a fost problema. Ce tot zici tu acolo zici degeaba, ca n-are legatura.

12stefy01.08.2012 13:08
Sa ma bag si eu aici in discutie. Eu vreau ca echipa sa piarda meciurile, sa nu se califice in competitiile europene sau sa fie retrogradata pentru ca asta ar duce la plecarea ciobanului, nu sa ma razbun pe el.

Pai si daca s-ar intampla asa. Unde ar pleca ciobanul? Te-ar lasa in pace? Tot mi se pare ciudat intr-un fel. Ce s-ar rezolva daca n-ar mai conduce ciobanul Steaua? Asta e singura problema. Nu va inteleg logica. Oricum din ce a zis tupac, nu se intelegea acelasi lucru. Tu ai zis-o cel mai simplu totusi. Nu stiu daca a fost doar din lene, sau n-ai vrut sa insulti pe nimeni, dar ai incercat sa explici spre deosebire de unii si asta apreciez.

Adrian01.08.2012 14:27
Off, si tu esti total pe langa. Nici tu n-ai priceput nimic. Nu vezi cum va razbunati pe Steaua? Poate tu nu vezi cum. Poate tu nu te razbuni. Eu ma refeream aici strict la tupac, care spunea ca spera sa sufere Steaua cat mai mult. Acum vezi cum? Deci singurul motiv pentru care am inceput eu discutia, era ca nu mi-a convenit ce a zis el, ca spera sa piarda meciul din europa league. Asta a fost problema. Ce tot zici tu acolo zici degeaba, ca n-are legatura.

Cuvintele sunt vant, prietene. Pot eu sa sper pana ma doare ca voi primi gratis un milion de euro pana la sfarsitul saptamanii, ca asta nu inseamna ca se va intampla.

Faptele conteaza, nu vorbele. Daca omul vrea sa piarda Steaua, care e problema ta? E tara libera, are voie sa isi doreasca ce vrea el, nu ce vrei tu.

Auzi ca noi facem rau Stelei prin dorinte si vorbe. Prietene, sper ca nu esti din ala care crede in flacara violet si alte rahaturi din astea.

12stefy01.08.2012 15:06
Cuvintele sunt vant, prietene. Pot eu sa sper pana ma doare ca voi primi gratis un milion de euro pana la sfarsitul saptamanii, ca asta nu inseamna ca se va intampla.

Faptele conteaza, nu vorbele. Daca omul vrea sa piarda Steaua, care e problema ta? E tara libera, are voie sa isi doreasca ce vrea el, nu ce vrei tu.

Auzi ca noi facem rau Stelei prin dorinte si vorbe. Prietene, sper ca nu esti din ala care crede in flacara violet si alte rahaturi din astea.

Nu cred prietene in nimic. Nici macar nu am zis ca faceti vreun rau cuiva. Mi-am spus si eu parerea. Da' ce, e o tara libera doar pentru unii si pentru altii nu?

«1394041424353»