Haideti oameni buni sa incercam o perioada sa si fim constructivi in folosul echipei.hai sa uitam o perioada de becali,sa sustinem neconditionat echipa.haideti sa incercam sa facem ceva pozitiv,si sa intram intr-un armistitiu.razboaiele nu aduc niciodata nimic bun.deranjeaza pe cineva daca becali se va bucura sau va avea de cistigat de pe urma performantelor Stelei?pe mine unul cu siguranta nu!si vara asta,chiar il felicit pe becali pentru transferuri.chiar daca nu sunt sume exorbitante cheltuite pe jucatori.si stiti la ce ma mai gindesc?cum am putea sa il induplecam sa il cumpere pe damir sovsic?sigur nu prin ironii,nu prin injuraturi,nu prin scandal.trebuie gasita o cale paciuitoare.sigur i-ar place si lui sa il aiba la echipa.trebuie stimulta doar sa bage mina in buzunar.nu o sa ii mai cer niciodata nici un transfer daca il face pe asta.sovsic ar fi ca o "manusa pe mina" la Steaua.astfel de jucatori au existat mereu la Steaua.cu rezultate pozitive,performante.adunarea stelisti!!!sintem cel mai mare grup!sintem cei mai tari suporteri!doar atit avem de strigat: FORTA Steaua!!!nea Gigi,fa-ne un cadou si noua:SOVSIC!sunt stelist de 40 ani,si in toti anii astia am criticat daca a fost cazul,dar constructiv.asa trebuie facut si acum.hai Steaua!imi doresc un sovsic campion cu Steaua!
Esti stelist de 40 de ani si nu stii cand trebuie sa pui virgula inainte de "si"?
Esti stelist de 40 de ani si il vrei pe sovsic, un necunoscut, pe care pun pariu ca nici nu l-ai vazut in acel meci amical?
Bag mana in foc ca acest expert, stelist de 40 de ani, nu are mai mult de 14 si e un fan impatimit al football manager-ului, joc unde tocmai l-a transferat pe sovsic la Steaua si unde e impresionat de cat de bine joaca respectivul jucator virtual.
Eu, jucand football manager cu Steaua, am reusit sa ii transfer la echipa si pe Axel Witsel, Defour si Lukaku. Cer, asadar, sa facem pace cu ciobanul si sa ne apucam sa construim. Sa il rugam sa ii transfere pe acesti 3 jucatori(ma rog, 2, ca Witsel s-a dus la Benfica). Hai nea Gigi, baga mana adanc in buzunar si adu-i pe Lukaku si Defour. Sunt super jucatori si s-ar potrivi Stelei ca "o manusa". Fa-mi cadoul asta, nea Gigi. Da-l in mortii ma-si pe sovsic, adu-i pe astia doi si eu nu iti mai cer nici un transfer niciodata.
Spre 24!