FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1262728293053»
navodarean13.03.2011 18:05

Trist, dar adevarat ...

Lari15.03.2011 10:38

Castigator la puncte, inca o data:

Clipboard02.jpg

Alex15.03.2011 11:09

Sper ca iti dai seama ca exista vreo 17% care vor TITLUL?

Asta mi se pare extraordinar de trist.

Lari15.03.2011 15:58

Da' ai vazut cati insi au incredere-n Cartu (noul sondaj) ?

navodarean15.03.2011 16:04

NOI SUSTINEM PE NE-A CARTZOOH PANA CAND MOARTEA NE VA DESPARTY !

FORZA Steaua ! HAI GALERIA ! HAI COREGRAFIA !

RaduBlonduu19.03.2011 19:32

Cel mai bun raspuns este pentru faptul ca este iubit de suporteri.Si cu asta am spus tot!

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE19.03.2011 22:28

Pentru ca Steaua inseamna CSA si nu FC fecali.

Lays20.03.2011 19:58
Sper ca iti dai seama ca exista vreo 17% care vor TITLUL?

Asta mi se pare extraordinar de trist.

hmmmm, nu chiar, poate au votat ironic cel putin eu asa am facut :))

navodarean23.03.2011 17:58

multumiri, thekoplegend.

100%polist06.04.2011 18:23

pt ca e un cioben trebuie sa plece de aceea Steaua se afla asa cum este acuma...by polistu

Lari14.04.2011 12:38

Care cum ati votat? :rolleyes:

Clipboard02.jpg

nikef@nSteaua15.04.2011 08:23

Gigi ar trebui sa plece din Ghencea pentru ca:

1-Face echipa de ras.

2-Isi bate joc de legende si antrenori

3-Nu are treaba cu acest sport

4-Nu investeste cum trebuie la echipa

5-Este prea prost sa faca ceva de unul singur...voi credeti ca stie sa aibe singur grija de toti bani?are pe unu destept care il administreaza el e doar imaginea....

andy200017.04.2011 12:32
O parte din motivele care Gigi trebuie sa dispara din Ghencea

08.08.2001 - Bodyguarzii lui Ciobanul �l ridica direct din peluza pe fostul lider de galerie Jean Pavel �nainte cu o jumatate de ora de �nceperea partidei Steaua - Dinamo Kiev, din turul al III-lea preliminar al Ligii Campionilor Apoi au intrat in peluza in frunte cu interlopul Fluturica au batut o gramada de lume nevinovata pana si parinti cu copii in brate si strigau in gura mare ca de azi Ciobanul este seful galeriei.La putin timp a fost numit de Ciobanul sef de galerie zmarandescu

26.08.2004 - La al doilea meci pe Ghencea sub conducerea lui Walter Zenga, �mpotriva lui FK Zeleznik, galeria a strigat numele lui Marius Lacatus. Ciobanul a declarat iritat ca va �nchide stadionul pentru suporterii care nu sustin echipa

22.05.2005 - La meciul cu FCM Bacau, imediat dupa �nlaturarea lui Walter Zenga, fanii de la Peluza Sud au afisat mai multe bannere �mpotriva lui Ciobanul. Unul dintre acestea avea mesajul: `Gigi, fa un bine Stelei, du-te la Dinamo` (foto) sau `Pumnii si ura nu ne vor �nchide gura`, `Walter... Ati executat singurul nevinovat`. Ciobanul a trimis 20 de luptatori de la clubul Steaua Wu-shu care au descins �n tribuna si au luat bannerele. Satula de circul de pe teren, galeria a dat tonul scandarilor anticonducere: `Becali, pleaca din Ghencea!` si `Dictatura, fara dictatura`, a strigat �ntregul stadion, dupa care spectatorii au parasit arena. Ciobanul s-a multumit sa precizeze ca au fost niste vagabonzi.

Si multe alte motive care le puteti chiar voi relata aici sa vada lumea ce sa intamplat cu adevarat sa nu mai zica ca il injuram aiurea

stefanutz1117.04.2011 17:01
RESPECT thekoplegend...Mi-e dor...m-ai facut sa plang din nou...cat despre fecali...ce sa zic...e sustinut de toti prosti...eu as propune o petitie online(chiar si scrisa ar merge) sa ii aratam ca este urat de mai mult de 2000/3000 de suporteri...am gasitl
Lari18.04.2011 15:43

Finantatorul FC Steaua, Ciobanul, a organizat, luni, o conferință de presa pe care a numit-o "spovedanie publică" si in care le-a cerut iertare tuturor celor pe care i-a jignit din lumea politică si din lumea fotbalului, dar totodată i-a iertat pe cei ce au gresit față de el.

"Cea mai importantă conferință din viata mea", asa a numit Becali intalnirea de luni cu presa.

Îmbracat la costum, "de sarbatoare", Becali a verificat atent cum se vede imaginea pe camerele operatorilor TV inainte de inceputul conferintei si le-a facut ajustarile necesare pentru ca totul să fie "perfect". Cu icoane mari in fundal, omul de afaceri, politicianul, patronul de fotbal, si-a inceput "spovedania publică" prin a mentiona că urmează exemplul Regelui David.

"Doamne ajuta ii multumesc lui Dumnezeu că suntem aici si am mai apucat un Paste. Cu ocazia asta, eu care mai inaintez in varstă cu un an am spus că trebuie să fiu din ce in ce mai curat, mai bun si mai intelept. Și atunci, am venit să fac cum a facut Regele David, o spovedanie publica El s-a spovedit in fata publicului. Bine, n-am facut ca Regele David, n-am luat nici nevasta prietenului, nici nu l-am trimis in razboi ca să-i iau femeia. Regele David a facut-o plangand pană la moarte, dar eu, repet, nu am luat nevasta prietenului", a explicat el.

Conform importantei din viata publica Becali a inceput să le ceară iertare prima dată politicienilor, primul pe listă fiind presedintele Traian Basescu. "Am să incep prima dată cu capul țării, care este presedintele Traian Basescu. Lui am să-i cer iertare pentru tot ce am gresit in campania electorala pentru că in campanie se fac cele mai multe greseli in politica Cel mai mult am gresit față de presedinte. După aceea, imi cer iertare si față de domnul Tariceanu, pe care l-am mai jignit. Îi cer iertare si lui Sorin Oprescu si le cer iertare tuturor oamenilor din politică pe care i-am jignit. Îi cer iertare si domnului Vadim, dar m-a iertat oricum, i-am cerut iertare in față. Față de premierul Boc, am facut mici glume, nu prea l-am jignit", a spus Becali.

Au urmat oamenii din fotbal, de data aceasta in capul listei fiind George Copos, actionarul majoritar al FC Rapid, sau cum i-a spus de-a lungul vremii Becali: pitic, ganganie, nenorocit, om de nimic, de ultima speță umana comunist, mascarici. "Cel mai mult pe care l-am jignit din fotbal, si care nu a spus niciodată nimic, este Copos. Un om caruia ii cer iertare acum, pentru că nu-l judec eu, fiecare face ce vrea cu banii lui, unul e mai mană larga altul e mai zgarcit, dar il judecă Dumnezeu, nu trebuie să-l judec eu. Ca om mi-a dovedit că e mai bun decat mine, pentru că eu l-am jignit in repetate randuri si el niciodată nu mi-a raspuns", a explicat Becali, după care le-a mai cerut scuze fostilor antrenori ai Stelei Victor Piturcă si Gheorghe Hagi, finantatorului FC Timisoara, Marian Iancu, si arbitrilor din Liga I.

În cazul judecatoarei Nicoleta Cristusi si a procurorilor care au anchetat cazul sechestrarii de persoane in care a fost implicat, Becali le-a cerut iertare, dar i-a si iertat in acelasi timp. "Îmi cer iertare procurorilor pe care i-am jignit si pe care ii iert si eu la randul meu pentru greselile si abuzurile pe care le-au facut. Îmi cer iertare judecatoarei Cristusi, pe care am mai jignit-o si pe care am si iertat-o, numai că trebuie să o ierte si Dumnezeu pentru raul pe care l-a facut atunci. I-am iertat si pe hoti. N-am niciun pic de ură", le-a transmis cel care a stat in arest 14 zile.

Minorităților sexuale si celor care fac parte din alte culte religioase, Becali le-a cerut iertare, dar le-a transmis că nu va renunta la parerile pe care le are despre ei. "Cer iertare si minorităților sexuale. E problema lor, boala lor, handicapul lor. Dar asta nu inseamnă că nu-mi voi spune opinia dacă e pacat sau nu. Dacă mă intrebi acum, imediat, imi spun parerea, e pacat. Cer iertare si anumitor culte, dar aș vrea ca poporul meu, neamul meu, să nu o ia pe un drum gresit, spre pierzanie. Dacă o să-mi spun parerea despre Martorii lui Iehova, pocaitii, ii jignesc. E o parere a mea, ca să inteleagă ortodocsii mei", i-a asigurat Becali pe crestinii ortodocsi.

Suporterii stelisti au primit din partea lui scuze, dar si avertismentul că va lupta in continuare cu ei. "Cer iertare suporterilor stelisti la adresa carora am folosit acele parabole, nu mai spun acum că s-ar interpreta că fac iar un pacat. Cer iertare galeriei, unora din galeria Stelei, pe care i-am jignit. Asta nu inseamnă că maine plec si fac ceea ce spun ei. Ei nu vor dori impacare. Nici dacă o să câștigam Liga Campionilor. Din cinci milioane, cinci sute, cat sunt ei, inseamnă 0.1 la suta Să zicem că sunt 5.000, adică 1 la suta Ce să le zic celor 99 la sută care mă vor la Steaua, mă iubesc si mă idolatrizeaza. Chiar dacă ar spune 51 la sută să plec, aș pleca, dar cu o conditie, banii inapoi", i-a anuntat Becali.

El a tinut insă să-i avertizeze pe cei care il contestă că sunt posedati de diavol. "Eu le urez să fie ei sanatosi si să scuipe. Pentru că ei sunt si putin posedati dacă de Florii au facut ce au facut sau să ceară să mor eu. Numai diavolul cere asa ceva. Îi iert pentru ce au facut numai că le spun un lucru, si lor si parintilor lor, să-i tină acasă că eu niciodată nu renunt Eu am cerut iertare, dar sunt razboinic mai puternic acum. M-am lepadat de diavol si sunt mai puternic. Nu voi lasa niciodată proprietatea, Dumnezeu iți cere asta. Eu mă bat cu viata pentru proprietate".

Despre prietenul sau, actionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, Becali a spus că are un suflet curat, dar face "un pacat de moarte". "Borcea are un suflet chiar mai bun si mai curat decat mine. El face un pacat care este de moarte si la care nu poate renunta. Dar probabil, usor-usor, cu timpul... N-are varsta mea, si eu cand eram ca el... Eu am să incerc, pentru că are un suflet extraordinar de curat, să-l aduc pe calea cea buna Și e imposibil ca Dumnezeu să nu vrea să-l salveze pe el. A vrut să vină cu mine la muntele Athos. I-am zis: ?Mai stai, să fii mai curat si pe urma Îți spun eu cand să vii pe munte?. Trebuie să fii mai curat cand mergi acolo. Acolo nici animale nu există de parte femeiasca totul e barbatesc, ca să nu existe ispită", a explicat el.

După spovedanie, Becali s-a simtit eliberat si crede că exemplul sau va fi urmat si de altii. "Acum sunt usurat. Esti ca un nou-nascut. Numai că satana acum e innebunit, disperat, cand stie că un suflet se curăță. El in perioada asta e disperat, face spume, clabuci, si incearcă să-ți scoată in cale tot felul de ispite, ba să te injure unul, ba să-ți scoată o femeie frumoasă in cale. Dar acum sunt prea puternic. Eu am facut-o pentru sufletul meu si pentru altii. Am considerat eu că poate din milioanele sau sutele de mii care mă iubesc, o să ia exemplul meu. Se vor duce la preot la spovedanie si impartășanie. Eu am facut-o public pentru că pacatele mele sunt prea multe si sunt față de oameni din viata publica Sunt asa de multe pacate incat n-aș putea să-i cuprind pe toti si n-aș putea să mă spal de ele. Dacă am uitat să cer scuze cuiva, să mă ierte. Cert e că i-am cerut iertare lui Copos, si dacă i-am cerut lui, pot crede si ceilalti, in fata carora am gresit, că le cer si lor", a concluzionat proaspatul spovedit public.

La sfarsit, Becali a anuntat că a devenit un razboinic si mai puternic după spovedanie, mai ales că de marti va pleca in pelerinaj la muntele Athos, nu inainte să-și cumpere "corturi, bocanci, provizii", tot ce ii trebuie. "Nu voi pune sabia in teaca voi ramane acelasi luptator, numai că voi lupta numai cu arme pe care Dumnezeu le iubeste si le place. Nu voi mai lupta cu armele lui satana, jignirile, judecățile, injuriile. Asta nu inseamnă că am iesit din viata publica că mă calugaresc. Dar voi incerca din toate puterile mele să nu judec ca să nu fiu judecat. Voi incerca să nu mai jignesc nici macar un milimetru pe nimeni. Cum a spus un mare filozof: ?Dacă Dumnezeu există si n-am crezut, am pierdut totul. Dar dacă Dumnezeu nu există si am crezut, n-am pierdut nimic?", si-a incheiat spovedania Becali.

Pentru ce si-a cerut iertare Becali? Iată cateva dintre jignirile aduse de-a lungul timpului de Ciobanul unor politicieni si oameni de fotbal.

În noiembrie 2009, el spunea urmatoarele despre Traian Basescu: "Am crezut pană in ultimul moment că presedintele nu poate fi atat de golan, derbedeu. Acest om, care a stat cu mine la masă si pe care mama mea il admira intr-o vreme, ce face? Spune el că se lupta zi de zi, cu sistemul ticalosit! Singurul lucru care a ramas ticalosit in tara romanească sunt numai instrumentele pe care el le comanda".

Unul dintre atacurile lui Becali la adresa lui Calin Popescu Tariceanu a venit in aprilie 2006:, cand l-a facut "gandac" pe premierul de atunci: "Ce politician să fie Tariceanu pentru mine? Pentru mine, Tariceanu ca politician e gandac, politician-gandac, iar eu sunt monstru-politician".

De-a lungul timpului, George Copos a avut pate de multe jigniri din partea finantatorului stelist. "N-am la ce să mă duelez cu Copos. Și ca om, si ca atitudine, ca si caracter. La ce să mă razboiesc eu cu el? El e prea pitic, ganganie pentru mine. În Giulesti nu calc. Ce să caut acolo? De ce să stau langă un om nenorocit? Ă'la e un om de nimic, (...), un om de doi lei, de ultima speță umana Să mă duc la el acasa La Copos?", afirma Ciobanul in noiembrie 2010 despre actionarul rapidist.

Fostul antrenor al Stelei, naș al lui Ciobanul, Gheorghe Hagi, a aflat, in octombrie 2007, ce crede patronul Stelei despre el. "El a pozat intr-o victimă perfecta atata talent de victimă n-am vazut in viata mea. Lumea il iubeste neconditionat, nu trebuie să se justifice. El a vrut astfel să mă distrugă pe mine, să distrugă imaginea mea. Cea mai mare durere a mea a fost că a spus că el a avut grijă de mine si că eu mă folosesc de oameni. Toată viata lui nu va avea un prieten cum i-am fost eu. Bate campii! Aș fi tampit să cred că oamenii mă vor iubi mai mult pe mine decat pe el, dar nu poti să-mi iei demnitatea. A vrut să mă execute, am vazut un talent de escroc international, de mare parsiv, că jignesc gloriile Stelei, l-a invățat cineva să spună asta. Hagi are caracter zero, caracter murdar", a spus atunci Becali.

În martie 2008, Ciobanul il facea "țigan" pe presedintele FC Timisoara, Marian Iancu: "Am cunoscut multi tigani, dar tigan increzut ca asta n-am mai vazut. Dacă vrea, hai să ne intalnim care pe care la alarma dar nu să se ducă la Politie".

Homosexualii au fost anuntati de Becali că nu vor fi angajati la Steaua in aprilie 2010, cand au circulat informatii despre orientarea sexuală a unui jucator care era dorit pentru un transfer in Ghencea. "Niciodată nu o să existe homosexuali la Steaua. Fac o sută de discriminari. Nu vreau să lucrez cu homosexuali, nu vreau să-i angajez la mine", a dcelarat patronul.

Duminica cu o zi in urma "spovedaniei publice", Ciobanul facea urmatoarea caracterizare suporterilor stelisti care organizaseră un miting de protest in fata resedintei sale din Aleea Alexandru: "Sunt niste drogati, niste vagabonzi, niste satanisti".

Florin Radu, Mediafax

bijoux_bz19.04.2011 07:35

Spovedania pu|ii. Niste cuvinte la care s-a gandit de vreo doua saptamani ca sa para mai destept. Niste vorbe care nici macar pentru el nu valoreaza doi bani. Un prefacut ordinar, fara suflet, fara minte si ce-i mai important fara respect. Acest om e un cancer pe pamant in ale carui cuvinte nu mai crede nici ma-sa. Un jeg paralel cu orice fenomen socio-cultural, o hahalera cu bani mosteniti pe care nu i-a facut el ci doar i-a inmultit ajutat de prieteni platiti. O panarama menita sa distruga orice urma urma de profesionalism la clubul cu cele mai mari pretentii din tara.

dejoc19.04.2011 18:03

E mult prea prost pentru a da un interviu acest om. Cum sa delirezi de la o zi la alta, cand azi ii faci drogati si maine ceri iertare

LDS19.04.2011 20:42

Religia a nascut intotdeauna astfel de dementi. Va puteti imagina cum arata un Gigi BecaIi al evului mediu, al antichitatii s.a.m.d. Din pacate, vor trebui ca sa mai treaca vreo cateva sute de ani, pana cand omenirea va renunta la acest drog. Pentru ca religia este un drog si ca orice drog este aducator de rele sub forma unei spoieli de bine relativ si tihna sufleteasca, care ii linisteste pe cei care refuza sa accepte un simplu adevar, acela ca intr-o zi, pur si simplu, vor muri !

CRAZY-FAN27.04.2011 12:19

Salut,in primul rand sunt nou pe acest forum,sper sa ma integrez cat mai repede.Deci acest individ pe nume George Becali trebuia sa plece de mult de la Steaua deoarece este bolnav mintal,dictator,labil si nu in ultimul rand fariseu.Acest om care se intituleaza ca fiind patronul Stelei este un om care nu se pricepe deloc la fotbal si care impreuna cu slugile lui de la conducere mananca din Steaua in fiecare zi.El vrea performanta in Europa cu un lot de 30 de milioane de euro,cu jucatori liberi de contract sau de cateva zeci/sute de mii de euro.A umilit foarte multe valori ale acestui club cum ar fi:Gheorghe Hagi,Marius Lacatus,Victor Piturca..etc.Nimic nu dureaza vesnic,orice inceput are si un sfarsit dar daca vrem sa facem ceva v-a trebui sa protestam foarte des,pentru ca vad ca nu se mai poate ca un club cu pretentiile Stelei sa termine mereu pe locul 3-4 si sa numai castige nici un trofeu de 5 ani de zile,pentru ca acest club poate face performanta pentru ca sa nu uitam acest club a castigat 2 trofee europene extrem de importante si a jucat finale/semifinale de cupe europene dar daca vrem sa facem ceva noi trebuie sa fim salvarea nu Dumnzeu.Steaua numai are nici galerie,de cand a venit Mustata,care este un golan in frunte cu toti golanii din clanul sportivilor care se numesc fani si primesc bani de la Becali ca sa agreseze tribunele si Peluza Sud intr-un mod fizic.Am fost la meciul cu Timisoara din August in Peluza Sud ca sa imi sustin echipa de suflet,la iesirea stadionului cei de la nord (niste nammile mari de 2m) omorau oamenii cu bataia,nu stiu de ce,nu stiu pentru ce,stiu doar ca a fost mana lui Gigi.TREBUIE SA PROTESTAM PRIN ACTE DE VIOLENTA PENTRU CA PE CALE AMIABILA NU SE POATE,VA trebui SA IESIM 20-30 DE MII IN STRADA SI SA IL DAM AFARA PE ACEST CIOBAN IMPUTIT CU TOTI GOLANII LUI DE BODYGUARZI SI CU TOATE TRUPELE LUI SA IL OMORAM CU BATAIA,PENTRU CA NU SE MAI POATE ! Steaua SUNTEM NOI,NU EL ! :steag_cruce_invers:fular-campionii:steag_cruce_invers:

Lari27.04.2011 13:02
"Pană acum m-am tot luat de fotbalistii mei. Totusi, chiar dacă recunosc că la Steaua nu sunt la ora actuală jucatori valorosi, eu cred că e chestie si de antrenor. Dacă Oli avea lotul asta, eram campioni de mult. Gata, nu vreau să mai vorbesc, că o să vă apucati iar să interpretati"
gio_stgloria27.04.2011 13:04

Un fel de :nu vreau sa-ti zic ca esti prost ca sa te superi pe mine , da nu prea te duce capul.

CRAZY-FAN28.04.2011 16:55

Becali vrea sa le ofere suporterilor palmaresul echipei si sa-si mute echipa din Ghencea.

Becali trimite Steaua la Urziceni! PLANUL care muta cea mai iubita echipa din Romania din TEMPLUL Ghencea!

Ciobanul nu renunta la ideea de a pleca de pe stadionul unde s-au obtinut marile performante ale Stelei. Vrea sa le faca pe plac suporterilor si le vrea sa le cedeze palmaresul pana in 2003, cand el a preluat clubul.

"Voi face o mare echipa, le promit oamenilor asta. In acelasi timp fac o societate de paza sa ma asigur ca nu mai intra vagabonzi la meciuri! Cand astia fac prostii, eu platesc zeci si sute de mii de euro amenzi. Nu voi accepta sa fiu batjocorit, vagabonteala nu merge cu Becali. Daca organele care trebuie nu-si fac datoria, voi incerca sa aplic eu legea. Societatile de paza isi fac datoria!

Eu le dau istoria fanilor! Ma duc si fac echipa in National Arena, nu ma mai intereseaza ce fac suporterii. Am dat bani, aproximativ 40 de milioane, si am preluat Steaua. Cu onoare si demnitate am facut ce am facut, am salvat fotbalul romanesc! N-am vandut jucatori, n-am facut aranjamente si blaturi, n-am facut nici un fel de coruptie. Nu am patat numele Stelei! Oriunde ma duc, oamenii ma iubesc! In Ghencea, totul a plecat de la AISS. Sunt frustrati, nu stiu ce au!", spune Becali la gsptv.

"Sa vina maine Tudorel Stoica, maine ii dau tot. Palmaresul, istoria, Ghencea, tot ii dau! Nu ma mai intereseaza! Plec din Ghencea! Iau nocturma si ce mai pot de acolo si dupa aia le las stadionul si tot ce-am mai pus si nu pot lua cu mine. Cu toti judecatorii de fata semnez pentru asta!.

Ei sa cumpere Unirea Urziceni, Bucsaru o da gratis! Sa promoveze echipa si sa fie doua echipe dupa aia! Steaua mea o sa se numeasca Steaua 2003, nu ma intereseaza palmaresul de pana atunci. Sa se numeasca ei Steaua 1947!", explica patronul Stelei.

Lari28.04.2011 23:38

Patronul Stelei, Ciobanul, face show in ultimele zile afirmand că intentionează să cedeze palmaresul Stelei si să iși infiinteze o altă echipa care iși va disputa meciurile pe National Arena. Noua formatie a latifundiarului din Pipera ar urma să se numească "FC Steaua 2003", rupand orice legatură cu actuala societate.

Ceea ce nu stie Becali sau nu vrea s-o spună este faptul ca in cazul in care va proceda la această modificare, echipa sa nu ar evolua direct in Liga I, ci ar fi nevoită să o ia de jos, din al treilea esalon!

Conform cerintelor de licentiere UEFA pentru sezonul 2011-2012, Steaua lui Ciobanul ar trebui să astepte cel putin două sezoane pană la o eventuală intalnire cu Dinamo, Rapid sau cu Steaua cea originala infiintată in 1947, detinatoarea palmaresului :).

"Calitatea de membru si relatia contractuală (dacă este cazul) trebuie să aibă o durată - in momentul inceperii sezonului pentru care se acordă licenta - de cel putin trei ani consecutivi. Orice modificare a formei juridice a clubului sau a structurii societății comerciale (cum ar fi modificarea sediului, modificarea denumirii sau culorilor clubului sau transferarea actiunilor intre cluburi diferite) survenită in această perioadă in scopul facilitarii calificarii ca urmare a rezultatelor sportive si/sau in scopul facilitarii primirii licentei in detrimentul integrității competitiei va fi considerată drept o intrerupere a calității de membru sau a relatiei contractuale (unde este cazul), in sensul prezentei prevederi", se arată in regulamentul de licentiere.

psp

CRAZY-FAN29.04.2011 06:23

Eu numai ma uit la meciurile Stelei,pentru ca asta numai este Steaua,este Steaua lui BECALI.

iSteaua29.04.2011 20:56

VINDE = conteaza cui

PLEACA (din Ghencea) = mai are putin

MORI = ajunge Steaua la vreo ruda mai proasta decat el, si, in acelasi timp mai saraca :)

Un cioban prost este tot un cioban prost, dar ce se intampla daca vinde si vine unul mai prost, cu mai putini bani sau care nu va investi si se va incapatana sa nu vanda nici el (Pun pariu ca nu puneti bani, si daca puneti nu va fi destul parerea mea, cel putin nu pentru Liga 1 si cl)? Ajunge Steaua in Liga a 2-a sau a 3-a la fel ca si alte vechi echipe de succes (Din trecut)? Prefer sa ramana Becali decat sa o vad pe Steaua si mai jos! :steag_sah_mic:

Mai pe romaneste daca nu este cineva care sa cumpere Steaua si sa investeasca in ea, facem doar rau echipei Steaua!

«1262728293053»