FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1242526272853»
danimarcu29.09.2010 20:55
O sa plece Gigi din Ghencea, uite asa, ca vreti voi ! ;)

Niciun om cu capul pe umeri si cu un pic de decenta nu-l are ca idol pe Gigi.

Faptul ca la fiecare postare ne arati cat de mult il iubesti,ne arata ce fel de om esti...

Nu te stradui sa ne convingi mai mult decat atat,deja e prea mult.

Gigi nu va pleca pt ca asa vrem noi,dar se va ingropa cat de carand in propriul rahat.

Sper sa nu lipsiti de la marele eveniment tu si toti cei ca tine!Scufundare placuta!

bogdinho'30.09.2010 08:34

Sincer , ni s-a cam luat la toti , daca nu suntem uniti nu putem face nimic...PACAT :(

Lari01.10.2010 12:12

"Cum vine la lot un jucator care a avut intr-o luna patru antrenori, fiecare spunandu-i altceva despre modul in care trebuie să se pregateasca" se intreabă Lucescu jr., cu referire la desele schimbari de antrenori din Liga 1.

A.ALeX13.10.2010 12:55

In topicul asta nu am postat asa ca o sa postez rapid : Gigi TREBUIE SA PLECE Pentru ca : - INJOSESTE CLUBUL Steaua :

-Is bate joc de legendele (simbolurile Stelei) ...

-Isi bate joc de jucatori ...DAR CA SA NU MAI LUNGESC am sa spun principalul dece ar trebui sa plece

:{Ciobanull} - pt suporteri Stelei acest cuvant spune TOTUL ...

Lays13.10.2010 17:31

no shit?

pytycrys13.10.2010 18:49

Sigur?

Parca ziceai ca daca pleaca ciobanul se duce Steaua, ca ciobanul inseamna Steaua si alte blasfemii.

Ti-ai schimbat opiniile?

clausblaus13.10.2010 19:31

Bate vantul,bate!

A.ALeX14.10.2010 12:21
Sigur?

Parca ziceai ca daca pleaca ciobanul se duce Steaua, ca ciobanul inseamna Steaua si alte blasfemii.

Ti-ai schimbat opiniile?

Nu am zis ca ciobanul inseamna Steaua ... eu ziceam ca el baga bani in clubul Steaua ... si am zis ca daca ar pleca el nush cine ar mai veni sa bage bani in Steaua (nu am zis in forma asta dar asta este ideia)

Omdrem14.10.2010 14:24

Se gaseste cineva sa bage bani cand e vorba de Steaua.

valentino2318.10.2010 20:11

am sa raspund doar cu nume:Dayro moreno,pepe moreno,habib habibou,mendoza,Elton,robinson zapata,Valentin Badea,Sorin Ghionea,Mirel Radoi,Dorin Goian,Gheorghe Hagi,Mihai Stoica,Nicolae Dica,cristiano bergodi,Razvan Ochirosii,ionel Danciulescu,jean pavel,''fostul'Banel Nicolita ,Dorinel Munteanu,Victor Piturca,Adrian neaga, ...lista poate continua pana la nesfarsit cu oameni de care si-a batut joc ......vor mai fi multi altii ....poate pentru voi multe din numele de mai sus nu inseamna nimic,asta-i doar parerea mea....priviti la cei ce reprezinta Steaua acum si faceti diferenta .....in meciul cu Dinamo zici ca au vrut sa faca blat....

cristel2431.10.2010 17:18
O parte din motivele care Gigi trebuie sa dispara din Ghencea

08.08.2001 - Bodyguarzii lui Ciobanul �l ridica direct din peluza pe fostul lider de galerie Jean Pavel �nainte cu o jumatate de ora de �nceperea partidei Steaua - Dinamo Kiev, din turul al III-lea preliminar al Ligii Campionilor Apoi au intrat in peluza in frunte cu interlopul Fluturica au batut o gramada de lume nevinovata pana si parinti cu copii in brate si strigau in gura mare ca de azi Ciobanul este seful galeriei.La putin timp a fost numit de Ciobanul sef de galerie zmarandescu

26.08.2004 - La al doilea meci pe Ghencea sub conducerea lui Walter Zenga, �mpotriva lui FK Zeleznik, galeria a strigat numele lui Marius Lacatus. Ciobanul a declarat iritat ca va �nchide stadionul pentru suporterii care nu sustin echipa

22.05.2005 - La meciul cu FCM Bacau, imediat dupa �nlaturarea lui Walter Zenga, fanii de la Peluza Sud au afisat mai multe bannere �mpotriva lui Ciobanul. Unul dintre acestea avea mesajul: `Gigi, fa un bine Stelei, du-te la Dinamo` (foto) sau `Pumnii si ura nu ne vor �nchide gura`, `Walter... Ati executat singurul nevinovat`. Ciobanul a trimis 20 de luptatori de la clubul Steaua Wu-shu care au descins �n tribuna si au luat bannerele. Satula de circul de pe teren, galeria a dat tonul scandarilor anticonducere: `Oierul, pleaca din Ghencea!` si `Dictatura, fara dictatura`, a strigat �ntregul stadion, dupa care spectatorii au parasit arena. Ciobanul s-a multumit sa precizeze ca au fost niste vagabonzi.

Si multe alte motive care le puteti chiar voi relata aici sa vada lumea ce sa intamplat cu adevarat sa nu mai zica ca il injuram aiurea

adevaru este ca e cam taran uneori dar a facut si lucruri bune

dragos.is12.11.2010 17:47

Da ar trebui sa plece ciobanu asta el pac pac ce naiba da nu pleaca ca daca nu ii convinea pleca el face afaceri bune in fotbal si de asta nu pleaca ii ies banii poate ar trebui sa il bagam pe Oierul undeva si sa sustinem echipa si sa nu mai fie atata bagat in seama ciobanu pt ca no sa plece asta niciodata asa ca vrem noi fular-campionii

MoWeed12.11.2010 18:29

De ce absolut toti care gandesc ca tine sunt agramati?

Lari16.11.2010 00:38

Cit au stat antrenorii din acest sezon

Antrenor Perioada

V. Piturcă 8 saptamini

I. Dumitrescu 6 saptamini

E. Iordanescu 1 saptamină

M. Lacatuș 7 saptamini

Lari16.11.2010 00:43

"Am mers la vestiar, dar nu am vorbit cu jucatorii, am discutat doar cu Lacatus", spunea Ciobanul la pauza meciului cu Gaz Metan.

Adevarul este insa altul. Imediat dupa ce arbitrul a fluierat sfarsitul primei reprize, patronul Stelei a plecat plin de nervi sa-i certe pe fotbalistii din Ghencea. Latifundiarul din Pipera a lovit cu piciorul usa vestiarului si a intrat negru de suparare in cabina. "Jucati, ba, fotbal, este 1-0 pentru Gaz Metan, daca nu castigati in seara asta, nu o sa mai primiti niciun ban pana la anul. De sarbatori nu va dau salariile", a urlat Gigi in fata stelistilor, conform unei surse din stafful tehnic al "ros-albastrilor".

In tot acest timp, Lacatus se uita uluit fara sa zica nimic, iritat insa ca nu poate sa-si tina sedinta. Oierul a continuat cu reprosurile si i-a luat pe fiecare jucator in parte.

"Ricardo, tu nu poti nimic, esti mort, ce naiba mi-o fi placut mie la tine? M-am pacalit. Stancule, tu doar de plimbi pe teren, ti s-a urcat la cap si tie. Banele, nici nu te-am vazut pe teren, m-am saturat de voi", s-a dezlantuit Gigi catre fotbalisti, care pusesera capetele in pamant. Finantatorul s-a calmat cu greu si a parasit vestiarul, nu inainte sa-i transmita lui Lacatus ce schimbari ar fi bine sa faca.

CanCan

Omdrem16.11.2010 07:18
adevaru este ca e cam taran uneori dar a facut si lucruri bune

Alt prost care il sustine pe cioban! Ori esti un MARE prost alaturi de altii de pe site care il sustineti pe cioban ori pe Banel, ori esti unu platit de cioban pentru a-l sustine! MERITI SA FII IMPUSCAT!

Cat despre ce spune Lari, sper sa nu fie adevarat ca atunci chiar e un cioban adevarat! Dar despre cei de la Cancan care vor doar sa puna presiune pe echipe, poate s-au bagat cacatii aia de filoti, udrea si mironica la astia de la ziarul cancan ca sa iasa crrrrapidul din criza de dupa meciul cu Steaua!

TIC-TAC!

clausblaus16.11.2010 07:55

@Omdrem

"Cat despre ce spune Lari, sper sa nu fie adevarat ca atunci chiar e un cioban adevarat!"

Tu te "auzi" ce spui?

Pai el ESTE un cioban adevarat si la propriu si la figurat.

Si nu este pentru prima data cand se da in stamba,in vestiarul baietilor.

Din pacate Marius nu are sange in instalatie,ca stim noi cine,sa-l "invite" frumusel dupa usa!!!

Lari05.12.2010 23:49

Desele modificari ale componentei bancii tehnice au influentat si politica de imagine a clubului. Stelistii au decis să facă pozele de grup fară tehnicieni pentru a putea comercializa produse promotionale "la zi", fară a fi nevoiti să publice imagini cu cei pe care tocmai i-au dat afara

Deciziile lui Ciobanul de a schimba antrenori pe bandă rulantă nu afectează doar jucatorii si suporterii, ci si un departament important din cadrul clubului. Cei care lucrează la marketing au luat decizia ca obisnuitele poze de grup, dinaintea inceputului unui sezon sau dintre tur si retur, să fie realizate fară staff-ul tehnic!

Shooting-uri doar cu jucatorii

Motivul? Se schimbă prea des tehnicienii si materialele promotionale, postere, poze, wallpapere, care ar contine un fost antrenor nu s-ar mai vinde la fel de bine. Pe deasupra, ar afecta imaginea clubului, care ar fi nevoit să vindă acum, de exemplu, fotografii in care să apară ca "principali" ai Stelei Victor Piturcă sau Ilie Dumitrescu.

Tocmai de aceea, ultimele două reviste oficiale FCSB, cele pe noiembrie si pe decembrie, contin două postere uriase, cu dimensiuni de 1 metru X 70 de centimetri, in care apar exclusiv jucatorii. Primul shooting s-a realizat in august, cind era Piturca iar al doilea in septembrie, după venirea celor de la Urziceni, cind tehnician era Dumitrescu.

Noiembrie si decembrie fară Lacatuș

După instalarea lui Marius Lacatuș nu s-a mai gasit timp pentru alte sedinte foto, dar cum la primele doua antrenorii au fost scosi din cadru, acum, cei de marketing, au avut posibilitatea să insereze postere despre care fanii să nu spună "sunt vechi". Postere, insa care nu contin, asa cum era traditia clubului, si staff-ul.

16 schimbari de antrenori au avut loc la Steaua in perioada 2003-2010, interval de timp in care patron a fost Ciobanul.

13 antrenori diferiti s-au aflat macar o etapă ca "principali" la Steaua de cind Ciobanul e proprietarul clubului.

gsp

Sud194731.12.2010 08:44

I-a uitati baieti cine a ajuns sa ne conduca echipa http://www.facebook.com/#!/Mita.Sunda, poza 48 spune multe...

red&blue_boy05.01.2011 18:31

<h3 class="gspc">Steaua, o mare familie</h3>În Ghencea nu mai e vorba de primeniri de lot, ci de schimburi de populatie.

Există o etapă in viata oricarui jucator stelist: cea in care este ținta principală, obiectivul numarul 1³, jucator esential in viziunea antrenorului. Etapa asta tine, după cum ii arată si numele, o etapa apoi respectivul e pus pe lista de transferari. E drept, fotbalistii au si defecte innascute, cum ar fi salariul negociat initial, de aceea in Ghencea nu se mai discută despre contracte sezoniere, ci despre asocieri de o repriză sau colaborari in vederea unui corner.

Niciun jucator adus acum un an la Steaua nu se mai află in lot, caci dacă gospodarul iși face iarna car si vara sanie, patronul intelept iși face permanent echipa Se intorc Dica Pepe si Parpas, in timp ce Zapata, Kapetanos si Anghelov pleaca iar Geraldo mai stă un pic. În acelasi timp, Onofraș si Marinescu se duc la echipa de unde au venit, care intre timp s-a mutat si ea. Este asteptat Iliev, iar Gabriel Matei va aparea si el la un moment dat. Și tot asa. Cand va intra in teren la vreo accidentare, doctorul ii va sopti celui care se zvarcoleste pe gazon: Hai sus, că ai tren la opt jumate! Ți-am adus valiza, piciorul ti-l trimitem prin posta Înainte să pleci, nu uita să treci pe la club să platesti consultatia.

În toată organigrama se schimbă liniile ca la hochei. Narcis Raducan a fost remarcat in biserica Caramarin intr-un album de familie. Lutu a fost simpatic de Revelion, cand a jonglat cu patru portocale, iar cei veniti cu Steaua au fost opriti la marketing, intrucat au dovedit atasament pentru traditii si numele clubului. În curand, va exista un scouter si pentru depistarea scouterilor, departament care are ca principal obiectiv tinerea sub observatie a blocnotesului in care locuieste Claudiu Raducanu. Unde e karamianul de pe stanga? Vreau să-l vand!, va tuna patronul. L-am dat pe doi parpasi, va explica adjunctul departamentului de PR. Nu-i adevarat! L-am luat eu azi dimineață la schimb cu frate-su, cu gand să-l dam la GSPTV si să-l aducem pe Adi Matei in centrul apararii, va interveni directorul de marketing. Pai, eu sunt deja aici, va sari Adi Matei dintre cei patru antrenori principali, am venit in locul lui Lacatuș.

Peste vreo câțiva ani, vor fi pe terenurile din Liga 1 atatea foste glorii steliste, incat niciun jucator nu va mai sti dacă a pasat bine sau la adversar. Ba chiar si cand vom trece granita la bulgari, e posibil ca tipul imbracat in tricou roș-albastru care ne face plinul la Cavarna să fi jucat si el douazeci de minute pline la Steaua, inainte de a fi cedat la pauză la Litex Loveci.

Și se intamplă astfel pentru că Steaua este o mare familie. Familia Oierul.

adriangeorgescu.ro

iNsTiGaToR05.01.2011 19:31
I-a uitati baieti cine a ajuns sa ne conduca echipa http://www.facebook.com/#!/Mita.Sunda, poza 48 spune multe...

Fa si tu un screen ca nu vreau sa-i dau add

Lari07.01.2011 01:36

Staff-ul Stelei e mai mare ca echipa!

Steaua are atit de multi oameni care se ocupă de jucatori incit n-ar incapea pe foaia de joc.

Înainte si după Anul Nou, roș-albastrii au mai adaugat un nume pe lista membrilor conducerii: Gabriel Caramarin, al treilea antrenor secund.

Steaua e clubul din Romania cu cele mai multe persoane in toate structurile de conducere. De departe! În organigrama stufoasă din Ghencea intră doi presedinti, Argaseală si Duckadam, plus incă un numar 1, Mihai Stoica, care se numeste manager general. Pe banca lingă Lacatus iau loc trei antrenori secunzi: Edi Iordanescu, Caramarin si Ioan Nagy! Pe primul l-a adus Ilie Dumitrescu, pe al doilea, MM, iar Nagy e nasul lui Laca Majoritatea celor care compun schema de conducere din Ghencea sunt nou-veniti, ca Mihai Stoica, Narcis Raducan, Duckadam, Edi Iordanescu, Eugen Nae.

Toti cinci au mai trecut insă si in alte dăți pe la Steaua, fie ca sefi, fie ca fotbalisti. Un adevarat new-entry e italianul Michele Bon, preparatorul fizic pe care l-a adus Ilie Dumitrescu si care a ramas. Dar există si o exceptie, o persoană care a rezistat migratiei roș-albastre: seful-contabil Ghiorghisor. El e acum cel mai vechi om din club.

În total, sunt 27 de persoane care au legatura intr-un fel sau altul, cu echipa. Majoritatea lor merg si in deplasari. E si cazul bucatarului Falan, "Pele din bucatarie", cum l-au poreclit fotbalistii. Steaua e singurul club romanesc care iși ia bucatarul in deplasari, chiar si in strainatate.

"Un club care se respectă trebuie să aibă o conducere puternica numeroasa De aceea l-am luat si pe Gabi Caramarin" - Mihai Stoica, managerul general al Stelei

La Napoli n-au avut loc toti!

Pe lingă personalul clubului, Steaua a mai invitat in deplasarea la Napoli si alte persoane, precum Giovanni Oierul si Gigi Netoiu. Delegatia roș-albastră n-a mai avut loc in charterul cu care s-a mers in Italia, asa că o parte dintre angajati, printre care si Narcis Raducan, au mers cu o cursă de linie, cu o zi inainte.

Au mai si dat afară

Stelistii erau si mai multi! Pe vremea in care echipa era condusă de Victor Piturca fostul selectioner adusese cu el o serie de angajati: Florin Marin, Eugen Neagoe, Gabi Boldici, Marius Dima. Toti au plecat o dată cu fostul manager general, urmindu-l pe acesta la Craiova.

Staff-ul administrativ

Ciobanul - patron

Valeriu Argaseală - presedintele Consiliului de Administratie

Teia Sponte - vicepresedintele Consiliului de Administratie

Iulian Ghiorghisor - director economic

Helmuth Duckadam - presedinte executiv

Mihai Stoica - manager general

Narcis Raducan - director sportiv

Marius Ianuli - team manager

Adrian Ianuli - ofiter de securitate, e fratele lui Marius Ianuli

Sorin Pitu - se ocupă de deplasari si de corespondență

Viorel Paunescu - presedinte de onoare

Aurel Iordachescu - fost arbitru, delegatul echipei in relatia cu LPF

Staff-ul tehnic

Marius Lacatuș - antrenor principal

Eduard Iordanescu - antrenor secund

Gabriel Caramarin - antrenor secund

Ioan Nagy - antrenor secund

Eugen Nae - antrenor de portari

Michele Bon - preparator fizic

Horea Codorean - preparator fizic

Staff-ul medical

Radu Paligora - medic

Iulian Mircea - asistent medical

Constantin Moroiu - masor

Dumitru Neagu - masor

Catalin Fandel - masor

Alti angajati:

Robert Ioan - soferul autocarului

Marius Falan - bucatar

Costel Ciontolac - magaziner

gsp

Le reseau pansant07.01.2011 01:54

Si cand te gandesti ca echipa lui Ienei de la sevilia avea 17 jucatori te apuca rasul

red&blue_boy07.01.2011 05:35

Ne mai plangem,avem lot,la nevoie intra unul dintre astia! :)

Astristul07.01.2011 11:48

Viorel Paunescu ne explica cum a ajuns ciobanul sa conducă Steaua: http://bit.ly/evVaqG

«1242526272853»