Cu ajutorul lui Dumnezeu Gerrard, al Maicii Domnului lui Torres si al lui Iisus Carragher, sper sa umileasca Fc Steaua.
Pentru ca ei nu au nevoie de divinitate.
Cu ajutorul lui Dumnezeu Gerrard, al Maicii Domnului lui Torres si al lui Iisus Carragher, sper sa umileasca Fc Steaua.
Pentru ca ei nu au nevoie de divinitate.
Mda ... pacat ca or sa joace cu rezervele. Cred ca s-a gandit ca oricum ne dau 5 si cu aia dupa ce au vazut "prestatia" de la Urziceni. ![]()
Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit astazi despre situatia echipei, după ce Ilie Dumitrescu a facut o vizită la Palatul din Aleea Alexandru.
"Gata! De acum inainte, nu mai critic jucatorii si antrenorul. Ei sunt familia mea! Dracu' vrea ca eu să-i critic, dar nu voi mai face asta!", a spus Gigi Becali.
De cate ori am auzit asta,cine-l mai si crede...
Poi... da... ai dreptate... dar daca ai fost mai atent el chiar nu mai comenteaza in legatura cu echipa... Chiar daca un cred ca va tine mult aceasta ''tacere''... totusi...
Oricum... sa speram ca va castiga joi cu Liverpool si va mai aduce ceva performante fotbalului romanesc...
ca are mare nevoie!
Bafta Steaua! ![]()
![]()
![]()
in ciuda aparentelor, maimuta de la loja vrea suporteri in tribuna, dar nu doar aia platiti de el sa sustina echipa si sa ii huiduie pe contestatarii lui. vrea bani din bilete, altfel nu imi explic aceasta grija fata de jucatori si antrenor.
I agree with you. ![]()
Fost coleg la Sportul Studentesc cu Hagi si erou al celei mai aspre infrangeri administrate de Romania Angliei, Alexantru Terheș a dezvaluit pentru ProSport care a fost primul sau contact cu Gigi Becali, inainte de Revolutie.
"În lumea asta reusesc tupeistii, nu oamenii de bun-simt Uite la Gigi Becali! Eu l-am cunoscut pe vremuri, la Hotel Nord, la o petrecere a noastra la Sportul. L-am vazut pe unul că bagă mana in branza peste masa si l-am intrebat pe Hagi ce-i cu asta. «Lasă-l, e o cunostință de-a mea!», mi-a zis Gică", Alexandru Terhes fost fotbalist.
Poate cel mai bun prieten al lui Terheș din fotbal este Gică Hagi. Cei doi se cunosc de pe vremea cand erau coechipieri la Sportul Studentesc. "Eu eram din 1981 la Sportul, el a venit in 1983. Imediat mi-a devenit coleg de camera Nu numai ca fotbalist era extraordinar, ci si ca om, să stiti, putini il cunosc asa cum il cunosc eu. Țin minte cum invățam impreună pentru examene, eu eram anul III, el I. Chiar invăța, nu vorbesc aiurea, in perioadele de examene stateam ore intregi in cameră si citeam cursurile. Vorbim si acum la telefon, ne vizitam cand ajungem unul in orasul celuilalt", marturiseste fostul baimarean.
prosport.ro
Chiar numai critica antrenorii
Ilie a gresit schimbarile!
"În lumea asta reusesc tupeistii, nu oamenii de bun-simt!"
O fraza plina de adevar!
O fraza plina de adevar!
Da,din pacate asa e...
Stimati domni, joi 30 septembrie vom avea ocazia de a sarbatori o imensa realizare a marelui nostru Conducator : Steaua ar putea realiza performanta unica si inegalabila de a atinge 25 de jocuri in grupele cupelor europene fara victorie. De la marea victorie obtinuta la Kiev Steaua a jucat 24 de meciuri in grupele Champions League si grupele Europa League. Bilant : 8 egaluri, 16 infrangeri.
Las' ca-i batem pe Napoli! ![]()
Gigi Oierul a vorbit după meciul pierdut la Galati, 0-1, si spune că mai bine ii dadea garantii lui Piturcă atunci cind le-a cerut.
"Îl dau afară pe Edi Iordanescu. Mai bine ii dadeam acele garantii lui Piturcă si nu ajungeam aici. Ă'la e antrenor bun", a spus Oierul la finalul partidei.
Patronul Stelei a plecat cu 10 minute mai devreme de fluierul final.
gesepe
Regreta acum "Ciobanu`" ca nu i-a dat conditiile lui Piturca ...
doamne,Lacatus asta n-are pic de demnitate.ar veni si miine inapoi,a inceput sa se autopropuna pe la TV.sunt curios cum o sa-l primiti aici!pe Ilie l-ati numit in tot felul,da pe asta care ar veni A TREIA OARA???pt mine ramine un jucator emblematic pt Steaua si totodata cel mai slab antrenor care a activat la noi.
Cand prostia n-are limite ....
Gigi Oierul a vorbit după meciul pierdut la Galati, 0-1, si spune că mai bine ii dadea garantii lui Piturcă atunci cind le-a cerut.
"Îl dau afară pe Edi Iordanescu. Mai bine ii dadeam acele garantii lui Piturcă si nu ajungeam aici. Ă'la e antrenor bun", a spus Oierul la finalul partidei.
Patronul Stelei a plecat cu 10 minute mai devreme de fluierul final.
gesepe
dar tot prostul pamantului a spus ca ii da afara pe jucatorii adusi de Piturca!
eu l-as da afara pe patron, sau l-as impusca! asa s-ar rezolva toate problemele la club :-)
Antrenorii vin si pleacă de la Steaua din ce in ce mai des si in cele mai ciudate moduri. Meciul de la Galati i-a prilejuit lui Oierul o premieră: patronul l-a demis pe Edi Iordanescu in minutul 82 si s-a inteles cu Lacatuș in pauza de publicitate de la GSPTV! Gigi n-a rezistat pină la final in tribune contra Otelului. Cum a iesit in parcarea stadionului, a anuntat: "Ne trebuie un antrenor! Edi nu poate să conducă echipa asta!".
Seara a intrat in direct la GSPTV, a criticat dur echipa timp de 26 de minute si a mai zis o dată că-i trebuie un antrenor, "dar nu e bine să mă grabesc, mai astept o saptamină inainte să iau o decizie", după care moderatorul Radu Naum a anuntat publicitate. Au trecut reclamele, dar televiziunea nu reusea să-l mai prindă pe Oierul la telefon. Nouă minute a durat pauza, timp in care patronul Stelei negocia, tot telefonic, cu Lacatuș! Cind a reintrat, Gigi a anuntat imediat: "Gata, avem antrenor! L-am pus pe Lacă!".
Succesiunea halucinantă a evenimentelor care au dus la o nouă schimbare de tehnician are citeva precedente pe care tot Oierul le-a produs, atunci cind i-a umilit pe mai toti tehnicienii cu care a lucrat in cei sapte ani de cind e patron in Ghencea.
Cu ce a mai socat Oierul
1. Bergodi, demis in vestiar. Acum un an, Gigi s-a suparat pe italian fiindcă la pauza jocului cu Sheriff (0-0) s-a opus si a avut o atitudine ostilă atunci cind el a vrut să intre la cabine. L-a dat afară imediat după meci.
2. Pe Dorinel l-a dat afară pentru că a adus un musulman la echipa În decembrie 2008, a renuntat la Munteanu, principalul motiv fiind că l-a adus ca preparator fizic pe turcul Yuksel Yesilova, care aduce ghinion echipei fiindcă e musulman.
3. Stoichiță a fost instalat la 3 dimineata. După plecarea lui Bergodi, Gigi l-a sunat pe Stoichiță la ora 2:00 noaptea. Acesta dormea, insă tot s-a dus, cu ochii cirpiti de somn, la Palat, unde peste un ceas a fost numit "principal".
Ce ar mai putea face Gigi:
- Să numească un antrenor in prima repriza un altul pentru cea de-a doua, iar la final să-i demită fiindcă nu s-au consultat intre ei la pauza
- Să nu mai numească nici un antrenor si fiecare jucator să indeplinească functia de "principal", prin rotatie, la fiecare etapa
- Să semneze contracte de antrenorat cu toate fostele glorii, tocmai pentru a le putea lua in orice moment al campionatului.
Acum doi ani il desfiinta. S-a razgindit?
Pe 22 octombrie 2008, in ziua in care Lacatuș pleca din Ghencea, Ciobanul comenta in termeni duri activitatea de tehnician a "Fiarei": "Îmi pare rau de omul Lacatus nu si de antrenorul Lacatus intelegeti ce vreau să spun!". Ieri, patronul si-a schimbat pozitia cu 180 de grade: "Lacatuș e cea mai bună solutie ca antrenor".
70.000 de telespectatori au asistat in direct la momentul in care Ciobanul l-a anuntat pe Lacatuș drept noul antrenor al Stelei
15 minute au trecut intre clipa in care Oierul sustinea că se va gindi o saptamină inainte să numească alt antrenor si cea in care a declarat că s-a inteles cu Lacatuș
3 ore si 20 de minute e timpul de care a avut nevoie Gigi, de la finalul meciului cu Otelul si pină cind a numit un alt tehnician
10 antrenori a schimbat Oierul in ultimii doi ani. În primii cinci ani de patronat, el nu avusese nevoie decit de sapte
Jucatorii sunt complet ametiti!
Jucatorii au simtit schimbarile dese de antrenori. În primul rind, fiecare tehnician care a pregatit Steaua de la inceputul sezonului a avut idei diferite despre fotbalisti si i-a folosit pe unii dintre ei pe alte posturi. Asa s-a ajuns ca unii jucatori să fie plimbati pe mai multe pozitii de cind a inceput campionatul. În total, 9 insi au fost reprofilati de la o etapă la alta!
Jucatorul Posturile pe care a fost folosit
Nicoliță fundaș dreapta, mijlocaș dreapta
Gardoș fundaș central, mijlocaș defensiv
Raduț mijlocaș defensiv, mijlocaș ofensiv, mijlocaș dreapta si stinga
Brandan fundaș stinga, inchizator, mijlocaș stinga
B. Stancu mijlocaș ofensiv, virf
Surdu virf, mijlocaș stinga
Onofraș mijlocaș ofensiv, mijlocaș dreapta
Tanase mijlocaș dreapta, mijlocaș stinga
Anghelov mijlocaș ofensiv, inchizator
Asta trebuia sa fie pus pe prima pagina, poate daca il citesc mai multi reusesc sa se mai trezeasca un picut din visare.....desi, de fapt nu cred asta!
N-are rost,cine n-a priceput pana acum,cine nu s-a "trezit" pana acum,slabe sanse sa o mai faca...
Situatia actuală de la Steaua reprezintă un subiect de interes pentru presa internatională care nu incetează să ia peste picior gruparea "roș-albastră".
Cotidianul francez "L'Equipe" a publicat astazi un articol in editia on-line despre noua schimbare a antrenorului echipei din Ghencea, intitluat "Încă un nou antrenor".
Debutul materialului este foarte sugestiv pentru ceea ce se intimplă la echipa din Ghencea: "În acest ritm, Steaua va bate toate recordurile. Fostul club al armatei a angajat cel de-al patrulea antrenor...in mai putin de două luni".
Pentru francezi, noul tehnician stelist, Marius Lacatus este: "ultimul cîștigator al jocului scaunele muzicale, joc care a intrat in traditia Stelei, echipă pe la care au trecut paisprezece antrenori in ultimii sapte ani. Lacatuș speră că se va descurca «mai bine» decit la ultimele două mandate".
Nota ironică a materialului continuă si in urmatoarele pasaje, autorul acestuia afirmind: "Lacatuș are avantajul că-l cunoaste mai bine pe Ciobanul, patronul stelist, care schimbă după bunul plac antrenorii...exceptind pe cei care pleacă singuri".
La comentarii : Domenech e liber! ![]()
Szekely la echipa a II-a: http://bit.ly/b3mPCN
O sa plece Gigi din Ghencea, uite asa, ca vreti voi ! ![]()
Dan preda
Cum comentezi faptul ca idolul tau l-a trimis pe Szekely la echipa a doua doar pentru ca nu vrea sa-i pupe mana?
In aceeasi situatie e si Kapetanos si probabil ca si el va ajunge acolo. Atunci ce o sa mai zici?
O sa ajunga Steaua ca urziceniul, uite asa, ca vreti voi, becalistii.