FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1212223242553»
Bogdan16.08.2010 19:55

pai voi sunteti ma tiganii Romaniei. Voi! Pentru ca din cauza voastra se intampla ce se intampla in tara nu numai la Steaua. Va doare in ****. Va trebuie un mare conducator, sa-l respectati. Aveti sistem de valori =0

Numai demnitate nu aveti voi.

da ma. ne intalnim unde vrea muschiul tau. Ai lucrat si tu un an la antebrat si te-au "apostat"? Pai noi suntem golani sau nu suntem?

costy8616.08.2010 19:56

si care e deminitatea ta! sa injuri ca un tigan si sa te bati ca un huligan?

Bogdan16.08.2010 19:56

de ce cataloghezi ma? Ma cunosti? Am terminat aceasi facultate? Avem acelasi serviciu la o multinationala? Sau si tu ai lucrat un an la antebrat?

costy8616.08.2010 19:57

Nu mane nici nu vreau sa lucrez cu tine:)Eo spun dupa cum te comporti pe forum!

Bogdan16.08.2010 20:00

Pai sunt cel mai calm om. M-ati disperat...

Anul trecut ca de ce venim la meci sa-l injuram pe patron si va oripilati cand se injura. La **** Dinamo sunteti primi care lasati semintele.

Acum de ce nu venim sa incurajam echipa. Care echipa? Tie iti place cum joaca Steaua? 2 meciuri castigate cu arbitri?

Ce drept aveti voi sa dati sfaturi si ce trebuie sa facem? Cine sunteti voi? Duceti-va ma pe stadion. Incurajati echipa. Invatati cantecele si nu ne mai luati pe noi la rost.

a... cand o furati de la caini si de la tigani in 41 eram buni. Acum nu mai suntem cand il injuram pe ne-a Gigi.

Veniti pentru rezultate/N-aveti pic de demnitate.

Darrius16.08.2010 20:01

baiatule am terminat si eu o facultate am si eu o slujba, nu-ti mai da tu cu parerea de altii ca nu esti singurul de aici cu facultate.

de ce cataloghezi ma? Ma cunosti? Am terminat aceasi facultate? Avem acelasi serviciu la o multinationala? Sau si tu ai lucrat un an la antebrat?
john_8616.08.2010 20:02

Bogdane, nu mai are rost sa mai incerci sa le explici ceva astora. Oricate dovezi si oricate argumente le-ai pune in fata, ei tot nu pricep. Mai bine ignora-i.

costy8616.08.2010 20:05

Bine mai bogdane e ca tine! nu are rost sa ma cert cu tine.sincer. Voi sunteti adevarati suporteri:) voi insemnati Steaua voi sunteti cei mai sfinti.RESTU SUNT TIGANI COCALARI si cum ne mai faceti voi!Eo unu ma dau batut cum a spus si Darius nu ai cu cine pe forumu asta...

Bogdan16.08.2010 20:16

Bai baiatule.. hai sa-ti explic:

1) se comapara ce a fost azi cu

?

2) Da, restul sunt cocalari si tigani. Astia au fost la case azi. Burtosi negri, veniti din marginile bucurestiului. Mi se sopteste in casca ca s-au dat 2000 bilete moca la marginea bucurestiului.

1on16.08.2010 20:27

Da-i, ma, 'n **** mea. Te ambalezi degeaba.

Un lucru imi doresc. Sa ajunga Steaua sa retrogradeze cat mai repede. Astfel, poate o sa dispara toti acesti becalìci. Oricum va retrograda. In maxim 3 ani, daca nu-i vor pocni ochii Gurului Prostilor, Steaua se va lupta pentru evitarea retrogradarii. N-are cum sa fie altfel. Iar cand se va intampla, paramecii si euglenele vor spune ca tot din cauza huliganilor care nu sustin echipa. Daca pana si sustinatorii Victoriei Branesti au dominat fondul sonor... Asta-i inca o "realizare" a marelui rahat uscat.

Mare cinste celor care-au prevazut vremurile astea inca de acum 7 ani.

puyol16.08.2010 20:42
au fost 10000 de SUPORTERI ADEVARATI si intradevar este si luni.

si unde a fost atmosfera incendiara creata de acei suporteri adevarati? unde erati anul trecut cand erau cateva mii de suporteri in tribune ? unde???????????

dupa cercetarile efectuate, am ajuns la raspunsul intrebarilor de mai sus. Iata raspunsul, pentru cine nu stia: http://www.fcsteaua.ro/index/section/galle...ure/16857/tag//

Romaicanu16.08.2010 22:25

Un mic desert pentru cei care il contesta pe Becali si sunt Stelisti adevarati. :naughty:

Pleaca ciobane :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_sah_mic::bananadance:

Vreti sa schimbati voi ceva

Am inteles-o deja

Asta nu-i politica

Nu mai procedati asa

Il vrem pe Piti inapoi ca poate asa

O sa scapam de teroarea care va continua

Noi suntem Steaua va prezentam gloria

De la campionate si succese in europa

Nu va opriti voi continuati sa faci ceea ce vreti

Si ne inghesuiti ca intre patru pereti

Nu vezi ca 9 din 10 jucatori adusi de tine sunt defecti?!

Asa ca o sa te fac cumva sa stai drepti

La fel cum sta garda de la 4 pereti.

Tu esti...

Ala care vorbesti

Ala care zambesti

Ala care... TU

Ala care... TU

Gura MARE !!!!

Vorbesc doar

E ilegal

Ca asta am invatat

Televizoru prezinta mai nimic defapt

Ciobanu ne prezinta "discul netimbrat"

Pai cat mortii tai vrei sa ajungi de bogat?!

Avem noi multe de zis de nu au loc pe foi

La fel cum nu avem noi prioritate la voi

Ai grija cand vrei sa iesi pe drum

Ca poate-mi pun o bomba pe mine sa faci boom.

Vorbesti de criza? Ce criza?

Ca banii sunt in valiza

Aici nu e nici o scuza e doar un dezert

Si daca vrei sa iei ceva ia **** mea la pachet.

Tu esti...

Ala care vorbesti

Ala care zambesti

Ala care... TU

Ala care... TU

Gura MARE !!!!

hamann16.08.2010 23:16

Va salut! Este primul meu post pe acest forum. Am urmarit acest subiect de mai mult timp, dar astazi am decis sa-mi fac cont, pt ca nu inteleg de ce unii oameni (1on de ex) se cred suporterii acestei minunate echipe, Steaua!!!

.

Un lucru imi doresc. Sa ajunga Steaua sa retrogradeze cat mai repede.

Mare cinste celor care-au prevazut vremurile astea inca de acum 7 ani.

Tu te mai consideri stelist dupa ce ai scris?

Sper ca odata cu curva de Becali, sa dispareti si voi "suporterii adevarati" care doresc retrogradarea Stelei!!!

Respectele mele tuturor celor care nu sunt ca 1on! Si haideti la meci joi sa aratam Europei cine este Steaua Bucuresti!

**** Gigi

Editat : Usurel

andyro16.08.2010 23:28
baiatule am terminat si eu o facultate am si eu o slujba

Tu-mi spalai geamul la Renault azi ? :bananadance:

Chuck Norris mic ce esti. Hai bea lapticul si la culcare :kisstogether:

Andrei^17.08.2010 00:11
Va salut! Este primul meu post pe acest forum. Am urmarit acest subiect de mai mult timp, dar astazi am decis sa-mi fac cont, pt ca nu inteleg de ce unii oameni (1on de ex) se cred suporterii acestei minunate echipe, Steaua!!!

Tu te mai consideri stelist dupa ce ai scris?

Sper ca odata cu curva de Becali, sa dispareti si voi "suporterii adevarati" care doresc retrogradarea Stelei!!!

Respectele mele tuturor celor care nu sunt ca 1on! Si haideti la meci joi sa aratam Europei cine este Steaua Bucuresti!

**** Gigi

Editat : Usurel

Ipotetic vorbind, vei inceta cumva sa iubesti Steaua daca aceasta ar retrograda? Altfel spus, iti iubesti copilul doar cand aduce note de 10 acasa?

cristian01417.08.2010 00:37
Logic ca nai cu cine sa te intelegi:)...Pentru simplu fapt k toti sunt nsite prefacuti ...cik suporteri stelisit...defapt ei sunt cocalari...imi cer scuze pentru cei care intr-adevar nu merita...si pentru uni suporteri din cele doua peluze...dara astia suntem noi niste animale...JOS CU ADEVRATI COCALARI! Ne este rusine cu VOI ne faceti de ras!

P.S: Au sters pentru ca ii supara adevaru nu de altceva;)

Bai pulifrici, ce te dai tu mare suporter, alaturi de alti inteligenti asemenea tie, cate studii ai tu bai maestre de iti permiti sa intri pe forumul asta si sa tragi concluzii intr-o, abia daca as putea s-o numesc, limba romana ? Ba, ca nu meriti sa te gratulez cu alt apelativ, iti recomand cu toata caldura sa apuci cu tarie cartea de gramatica si s-o citesti din scoarta-n scoarta, si apoi s-o mai studiezi o data, pana o sa-ti intre in cap reguli elementare de exprimare !

Pai daca tie iti e rusine cu noi, noua cum ar trebui sa ne fie ma ? Sa-ti intre bine in cap si tie si altor ageamii intre ale tastatului pe forumuri ca unii chiar se straduiesc din rasputeri sa ocupe niste locuri pe scaunele alea din Ghencea alaturi de niste handicapati dpdv mental, niste retardati care nu au nici cea mai vaga idee de lumea inconjuratoare si care vin acolo doar ca sa ocupe fizic un loc si nimic mai mult, si toate astea din convingeri logice si bine argumentate, ce tin de traditie, onoare si alte cuvinte ce nu se regasesc in modul vostru de viata.

Poate catadicsesti sa-mi raspunzi, printre injuraturi, de ce suntem prefacuti ? Si sa ma lamuresti si pe mine care sunt adevaratii cocalari si cum ti-ai setat tu coca-radarul, ca al meu da rateuri in ultima perioada. Ah si in timp ce faci asta poate gasesti raspunsul si la intrebarea universala referitoare la adevarul pur ca alti inaintasi, probabil si ei din tagma cocalarilor, gen Socrate, Aristotel, nu s-au ridicat la un nivel intelectual atat de ridicat incat sa afle. Si cu cine sa te intelegi ba baiatule cand tu nu esti in stare sa spui cum te cheama cu buletinu-n mana ? Pai esti tu in stare sa iti expui ideile, sa formulezi argumente, sa tragi concluzii sau te ataci ca nu ne dorim toti ca Gigi Becali sa prospere ?

Unii sunt atat de prosti incat ma mira cum isi aduc aminte sa respire.

hamann17.08.2010 09:59
Ipotetic vorbind, vei inceta cumva sa iubesti Steaua daca aceasta ar retrograda? Altfel spus, iti iubesti copilul doar cand aduce note de 10 acasa?

N-ai inteles....una e sa iubesti si alta e sa doresti raul :|

David17.08.2010 10:30

Nu doresti raul.Prevezi.Dorinta ta oricum nu influenteaza nimic. Exact ca si aia cu titlul 24. Era aici o cearta cu argumente peste argumente ca "de ce ar fi bine sa ia Steaua titlul" sau "de ce ar fi acest lucru o catastrofa" cand echipa juca atat de penibil incat locul 4 la egalitate de puncte cu Vaslui este o minune.

Faptele si probabilitatile conteaza.

Deci,sa vedem! :happy:

Steaua a avu 11 antrenori in 7-8 ani.

Piturca,cel care in trecut il punea cel mai bine la punct pe Becali,cel la care te-ai astepta sa fie cel mai durabil dintre toti a stat doua etape.

Cat crezi ca va rezista Dumitrescu?

La cine va mai apela Becali dupa inca o demitere?

Cat va rezista Steaua in ritmul acesta?

NU MULT!

E rea o lipsa acuta de performante?

Cand vine vorba de Steaua,de orgoliul fanilor,e catasrofal.Dar prin prisma suprematiei lui GGb,e bine.Ne scuturam de becalioti,Jiji pleaca,si oricine va lua echipa va avea rezultate.Pentru ca tot ce a fost performant cu adevarat in fotbalul romanesc a trecut pe la Steaua.

Ilie Dumitrescu,Duckadam,Lacatus,toti ar fi de respectat in alte circumstante.E de respectat faptul ca acesta a luat Steaua fara promisiuni intr-o astfel de situatie.Dar "Cand te culci cu porcii,te faci de noroi!".

Stii de ce nu intelegeti voi,becaliotii nimic?Nu ati aflat niciodata ce e onoarea.E ca si cum te-ai bucura daca cea mai mare curva s-ar indragosti de tine.Doar pentru ca e al naibii de frumoasa.Nu exista principii.

"Ce bine ca castiga Steaua!CAMPIONII!FORZA Steaua!SI LOCUL 2 E BUN!". Dar ce conteaza toate astea atunci cand echipa ar fi sa zicem campioana intr-un sezon in care al luat 5 de la ciori si a pierdut 6 puncte cu maidanezii?Te-ai bucura de acel titlu?De ce?

Ce ar insemna pentru tine ,sa zicem 4 ani de glorie ai Stelei,campionate,cupe,finala E League, cand dupa oligofrenul s-ar maimutari si ar tara in noroi celelalte 6 decenii de istorie maiastra?

Nu asa merg lucrurile la clubul sportiv al armatei.Pur si simplu nu sustii ceva ce nu reprezinta lucrul pe care il iubeai de la bun inceput.Lumea are din ce in ce mai multe motive sa critice Steaua!

red&blue_boy17.08.2010 10:36

Bine spus,David...Ar fi cazul sa ia aminte si altii,care sunt incantati de victoria cu Branestiul,implicit de ceea ce a ajuns Steaua in prezent... :dry:

clausblaus17.08.2010 11:12

"urmaresc de foarte mult timp comentariile de pe acest forum,dar acum m-am hotarat sa-mi fac si eu cont"

Incepe sa devina un cliseu fraza asta.Si daca te uiti, atent o folosesc doar cei pro-Becali.

Chiar nu gasiti o alta introducere,sunteti atat de limitati?

Andrei^17.08.2010 11:50
N-ai inteles....una e sa iubesti si alta e sa doresti raul :|

becaly face rau Stelei mult mai mult decat ii poate face o retrogradare. Pacat ca multi dintre voi nu intelegeti asta.

Astristul17.08.2010 21:45
@ David: Comentariu de nota 10 ;) dar ma indoiesc ca vor pricepe becaliotii ceva din el. Ei nici nu stiu sa scrie corect in limba romana dar ii fac pe altii cocalari. :rolleyes:
spectatorul1818.08.2010 21:14

[quote name='bijoux_bz' date='Apr 17 2009, 10:32 AM' post='3439cred ca suntem putini astia care suntem deacord cu tine.din pacate galeria Stelei seamana acum cu cea a timisoarei:la greu nu mai merg la stadion .eu nu pot merge pentru ca nu sunt in tara,ca altfel.....dar hai sa o lasam balta.doare dar asta e

liviuteddy19.08.2010 06:01

ba fratilor eu stiu un singur lucru ,,,prostia se trateaza cu indiferenta hai sa incurajam echipa la fiecare meci pentru ca in fond si la urma urmei noi suntem stelisti si tinem cu echipa Steaua ,,,nu mergem la stadion sa-linjuram pe Jiji in timpul meciului hai sa-l injuram dupa meci,,,jucatori Stelei au nevoie de noi au nevoie de un stadion plin in care sa strige totii lupta Steaua

Bogdan19.08.2010 06:48

si daca incurajam echipa ai garantia campionatului?

Daca incurajam echipa nu mai fura Gigi bani de la club?

Daca incurajam echipa dispare nepotismul si rudele din club?

«1212223242553»