FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1192021222353»
Daniel-Ionut08.08.2010 19:38
un.stelist.adearat08.08.2010 20:18

e clar...protestul trebuie sa continue...va rog yo din suflet...nu se merita sa ii scriem numele,mai bine punem **** in loc de Gigi...:) nu se mai poate cu asta:(

pytycrys08.08.2010 21:02
Sincer nu ma intereseaza cati bani castiga Steaua pe sezon dar oricum trebuie platiti jucatori , antrenori si multe altele.

Io nu vreau sa ma cert cu voi pe seama plecari lui Piti.

io va respect asa respectatima si voi:D

Forza Steaua

Imi cer scuze daca v-am gresit cu ceva. :steag_sah_mic:

Cati ani ai?

navodarean08.08.2010 21:44
PumaDD09.08.2010 06:46
Cati ani ai?

18 ani:D

Astristul09.08.2010 15:52

Fanii s-au saturat!

"Becali e cancerul Stelei! Ar trebui pus in camasa de forță"

Piturcă reusise să readucă fanii langă Steaua. Ruptura dintre fostul antrenor si Becali, dar si modul in care a fost lasat Piturcă să plece au reaprins scandalul din Ghencea. Unul dintre liderii suporterilor stelisti, Alexandru Tofan "Lecce" spune că patronul este cancerul Stelei si că acesta nu va mai avea viață in Ghencea: "Există o singură variantă: să plece sau să moară"

"Avem aceleasi sentimente pe care le-am avut tot timpul. E un sentiment de frustrare, reimprospatat la fiecare inceput de sezon, de vreo cinci ani incoace. Toată lumea stie episoadele cu Zenga, Hagi, Bergodi, Lacatuș si Dorinel Munteanu. De fiecare data omul asta care are impresia că e Dumnezeu pe pamant, crede că poate să iși bată joc de cine vrea: de jucatori, de suporteri, de toată lumea. Am avut o notă de pesimism de la inceput, pentru că stim că omul asta e o scursură a societății. Asta e societatea in care traim, e plină de astfel de scursuri. După felul cum a reactionat ieri (n.r. duminica, 8 august) fata de noi si de Victor Piturca nu cred că poate fi numit om. O maimuță dacă era, nu reactiona asa", a declarat Alexandru Tofan "Lece" pentru Sport Total FM.

"Steaua e batjocorita calcată in picioare"

"Să vă zic ce ne-a zis noua cum conduce el. Steaua e batjocorită si calcată in picioare. Este o bataie de joc la ora actuala Nu suntem intr-un targ de cocalari si camatari. Pe bunul-simț si pe respectul față de un club si față de suporteri nu trebuie să ceri garantii. Nu trebuie să se ajungă la tigania la care s-a ajuns ieri. A fost de față cu multă lume, un calup de injuraturi si de vorbe spurcate din partea unui om care nu are niciun merit pe lumea asta. Este cancerul fotbalului romanesc, al Stelei si la tot ce s-a ajuns in societatea asta. L-a injurat pe Piturca pe noi, pe toată lumea. Nu mă astept la nimic bun de la acest om. El vorbeste despre Dumnezeu si despre organul lui genital in aceeasi fraza El se laudă că e pios si că e credincios, dar el este atat de rau si ii face pe atâția oameni să ii dorească raul si să moara Sunt atâția oameni care vor să crape asta! A venit el si a zis că face pipi pe noi si pe atmosfera de la meciul cu Universitatea Craiova. Din punctul nostru nu există altă varianta decat să plece Becali sau să moara Dacă l-ati fi vazut ieri cum facea cu noi, ati fi spus că trebuie pus in camasa de forță. Facea spume la gura tipa, zici că intrase in transa Vi-l imaginati pe Moratti asa? Ar trebui să iasă toată lumea in stradă si să il ia pe sus", a incheiat "Lecce".

Sursa: ProSport

Inca un motiv pentru care ciobanul TREBUIE SA PLECE!

sabin130709.08.2010 16:12

In caz ca vreti sa stiti si parerea lui Mustata, tot din prosport, sa va luati lamaie aproape.

¨Suntem de acord cu venirea lui Hagi. E una din gloriile Stelei. A fost cel mai bun ca fotbalist, e o variantă buna dar nu stiu dacă mai acceptă azi. Pacat, a fost prea frumos pană acum, pentru ca in 24 de ore să strice tot. Vom discuta si noi ca să vedem ce e de facut de acum incolo. După cum il stiu pe domnul Piturca cu siguranță nu se va mai intoarce. Mi se pare corect ca domnul Becali să nu vorbească despre jucatori. Cale de intoarcere exista numai dacă finantatorul Stelei accepta cerintele lui Piturca Nu stiu dacă antrenorii se tem să mai vina eu zic că oricine ar accepta Steaua."

Semper_S09.08.2010 16:44
Fanii s-au saturat!

"Becali e cancerul Stelei! Ar trebui pus in camasa de forță"

Sursa: ProSport

Inca un motiv pentru care ciobanul TREBUIE SA PLECE!

Si pana la urma se va face ceva? FACEM ceva? Sau asteptam ca-n fiecare an sa plece creditorul de buna voie ?

Astristul09.08.2010 18:48

Pai doar de buna voie poate pleca. Altfel nu vad cum! Mi-e greu sa cred ca il putem lua pe sus si arunca in Dunare! :rolleyes:

Poate se satura si el de atatea proteste. Zice ca vrea sa stea linistit acasa, cu familia, sa nu se mai agite, sa nu mai puna suflet bla bla bla, pai atunci sa vanda Steaua si intradevar, poate sta linistit. Dar el nuuu, el crapa daca nu e o televiziune sa-l filmeze. Zici ca e programat sa "vorbeasca pentru popor". :|

In caz ca vreti sa stiti si parerea lui Mustata, tot din prosport, sa va luati lamaie aproape.

¨Suntem de acord cu venirea lui Hagi. E una din gloriile Stelei. A fost cel mai bun ca fotbalist, e o variantă buna dar nu stiu dacă mai acceptă azi. Pacat, a fost prea frumos pană acum, pentru ca in 24 de ore să strice tot. Vom discuta si noi ca să vedem ce e de facut de acum incolo. După cum il stiu pe domnul Piturca cu siguranță nu se va mai intoarce. Mi se pare corect ca domnul Becali să nu vorbească despre jucatori. Cale de intoarcere exista numai dacă finantatorul Stelei accepta cerintele lui Piturca Nu stiu dacă antrenorii se tem să mai vina eu zic că oricine ar accepta Steaua."

1. Hagi nu vine.

2. Becali e un cioban, nu domn.

3. Oricine ar accepta Steaua, numai ca "domnul" Mustata a uitat sa puna cuvantul "fara personalitate" dupa cuvantul oricine in acea propozitie.

butcher_6910.08.2010 17:45

Ciobanul tot cioban va ramine, cred ca se aseamana cu stilul comunistului "ceausescu",a facut orice,a avut si foarte mult noroc,a fost si ajutat(chiar Piturca a spus-o) iar acum isi bate joc de absolut tot ce trece pe la Steaua...foste glorii,jucatori,oameni de fotbal.El vrea sa fie aclamat sa-i strige-n cor numele s.a.m.d. in schimb se pare ca distruge tot in jurul lui,inclusiv imaginea Stelei care este cea mai importanta si trebuie sa o aparam cu orice pret.Cine e stelist trebuie sa inteleaga asta,si sa-l presionam pina va lasa Steaua de buna voie.Exact ce facea Ceausescu face si oierul:batjocoreste,distruge imaginea celor din fotbal ce trec pe la Steaua si ce este mai important decit toate, in scurt timp va distruge IMAGINEA CLUBULUI Steaua.Bravo Piti!,asa trebuie luptat cu ciobanul!!!(ma refer la conferinta de presa a lui Piti).STELISTI din toata lumea UNITI-VA!,in lupta contra tiranului!Acum ori niciodata? Cu Steaua in inima pretutindeni!

*Alecs*10.08.2010 23:23

O statistica interesanta:

In perioada 1947-2002 am avut 21 de antrenori.

In perioada 2003-2010 am avut 11 si urmeaza sa fie instalat al 12-lea.

MoWeed11.08.2010 07:12

Inca 2-3 ani si ajungem la 21

strezahuzum11.08.2010 07:14

Intrebarea din titlul threadului asta e din aceeasi categorie cu "De ce trebuie sa respiram".

*Alecs*11.08.2010 12:11
O statistica interesanta:

In perioada 1947-2002 am avut 21 de antrenori.

In perioada 2003-2010 am avut 11 si urmeaza sa fie instalat al 12-lea.

Si inca niste cifre.

Doar de doua ori in istoria clubului am avut o perioada mai mare de seceta de trofee decat cea de acum:

1971-1976 (5 ani)

1979-1985 (6 ani)

2006- ?

Astristul11.08.2010 17:18

Ilie Dumitrescu s-a intalnit cu suporterii. Semne de pace in Ghencea.

Noul antrenor al Stelei, Ilie Dumitrescu, a avut o intalnire cu liderii galeriei din Ghencea si este pe cale sa ii convinga sa revina la stadion si sa incurajeze echipa.

Aproximativ 100 de lideri ai Peluza Nord, Peluza Sud si AISS au fost prezenti la sedinta care a avut loc in sala de conferinte de la stadionul Ghencea.

Fanii ar fi vrut sa se intalneasca cu Ilie Dumitrescu inainte ca acesta sa fie prezentat oficial, insa acesta a refuzat, nefiind dispus sa renunte la functia de antrenor.

Desi fanii adoptasera o pozitie radicala in dimineata zilei de miercuri, Ilie Dumitrescu a reusit sa ii convinga pe fani ca echipa trebuie incurajata. Fanii i-au promis lui Ilie Dumitrescu sustinere totala pentru el si pentru echipa.

Totusi, fanii inca nu s-au hotarat inca daca vor fi prezenti la meciul cu Victoria Branesti, dupa ce ei au anuntat in dimineata zilei de miercuri ca vor apela la un boicot.

Fanii i-au cerut lui Ilie Dumitrescu sa castige meciul cu Dinamo si sa califice echipa in grupele Ligii Europa.

Sursa: OnlineSport

_Answer_11.08.2010 18:39

de dragu' de a... fullfill your fantasy...;)

Bogdan11.08.2010 19:54

NU este adevarat. Daca s-a dat comunicatul, suporterii din ambele peluze, ambele asociatii si grupurile organizate de la T2 nu se prezinta luni la meci. Faceti tot posibilul sa le respectati decizia si sa nu veniti la acest meci.

BAF-kimi11.08.2010 20:00

Cred ca o sa aduca ciobanu tarani de la Buzau la meci + astia din Zabrauti, un 3-4000 cred ca vor fii. :))

Astristul11.08.2010 20:22

Nu conteaza. Important e sa nu vina suporterii adevarati la meci. Stim cu totii sa facem diferenta intre zabrauteni si Stelisti!

albanezul12.08.2010 08:40

va rog eu frumos sa mergem luni la meci sa incurajam Steaua,sa fie pace pe pamant si in inimile tuturor.nu e bine atata rautate la un loc.ganditi-va ca si domnul Becali e om si are familie.si-a cerut si scuze si ati vazut ce a zis ca cine sta in calea proiectului va fi inlaturat..deci aveti grija pe viitor ce faceti.d-asta zic sa mergem luni sa incurajam Steaua.

uitati ce frumos ne sta cu steaguri.. forzateaua:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

Bogdan12.08.2010 08:43

@albanezul minte :D

danimarcu12.08.2010 08:53
ganditi-va ca si domnul Becali e om si are familie.si-a cerut si scuze si ati vazut ce a zis ca cine sta in calea proiectului va fi inlaturat..deci aveti grija pe viitor ce faceti.

Mie unul mi-au dat lacrimile cand isi cerea scuze!Sunt sigur ca de data asta erau sincere... :wanker:

Despre partea cu amenintarea,n-o luati in serios!Glumea si el...

Episoade ca interzicerea suporterilor pe stadion, trimiterea badygarzilor in tribune sau gazarea lor de catre fortele de ordine sunt lucruri normale intr-o tara democrata.Fac parte din spectacol,nu-mi spuneti mie ca ati pus la suflet atata lucru!... :whistle:

albanezul12.08.2010 09:19

pai ca sa nu mai fie chestii d-astea regretabile in tribune eu zic sa sustinem echipa,sa ignoram ce se intampla sus in loja si sa ne facem treaba noastra de suporteri..

Astristul12.08.2010 09:33

^^ Buna gluma! :))

red&blue_boy12.08.2010 09:43
Despre partea cu amenintarea,n-o luati in serios!Glumea si el...

Episoade ca interzicerea suporterilor pe stadion, trimiterea badygarzilor in tribune sau gazarea lor de catre fortele de ordine sunt lucruri normale intr-o tara democrata.Fac parte din spectacol,nu-mi spuneti mie ca ati pus la suflet atata lucru!... :whistle:

Nuuuu,nici vorba.Eu chiar ma gandeam cat-i e de greu sa realizeze toate chestiile astea! :D

«1192021222353»